Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nazara

    őstag

    válasz Zsohi #6765 üzenetére

    Én eljutottam arra a szintre, hogy kb. csak miatta inditom el a játékot. :K Ma is produkált egy ilyet, a 90. percben, rögtön azután, hogy egyenlitett az ellenfél, ezzel nyertem 2-1-re. :)) Most viszont szeretném kipróbálni Falcao-t is, bár CF-ben lehet nekem kevés lesz a passzok miatt, de hátha kompenzálni tud a plusz gyorsaságával és erejével.

    Visszatértem egyébként a 4-3-3(5)-höz (és az első komolyabb csapatomhoz- Rojo-Matic jött Kaboul-Schneiderlin helyett) és az itt leirtaknak hatására én is bekapcsoltam a "Get in behind"-ot, de csak a két szélsőnek. A CF "Target man" lett, az ő dolga a labdák megtartása, majd leosztása. Eddig nagyon fain, 5 meccsből 4 győzelem, az az egy vereség is az enyém lehetett volna de bénáztam. Úgy érzem most jól megy, egyetlen gondom, hogy McGeady, Depay, Herrera és Wijnaldum helyére csak nagyon-nagyon drágán lehet számomra minőségi alternativát pakolni, igy még sokáig maradhat majd ez a keret.

    PS: Matic a kőgólem, nem hittem volna hogy ilyen jó. Tavaly is imádtam, de idén érezhetően labdaügyesebb, valamint egy hústorony, senki nem megy keresztül rajta. :N

    Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

Új hozzászólás Aktív témák