- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipike97
tag
Valaki betud linkelni egy brutalis bpl vagy seria a csapatot?
-
dracox
addikt
válasz argentin27 #6199 üzenetére
Nekem Casillas szokott csinálni bravúrokat. Van amikor reménytelen helyzetnél is kiüti a labdát . dos santos pedig még nem próbáltam. Suarez-t nézném meg mit tud csatárposzton csak kicsit borsos az ára.... Hihetetlen hogyha egy nagyobb sztár igazol a BBVA-ba akkor rögtön felverik az árát... Gondolom ez a "sok" variáció miatt van.
-
-
Nazara
őstag
válasz argentin27 #6201 üzenetére
Múltkor a játék eleje óta nyüstölt BPL csapatomat lecseréltem egy franciára, és váltottam egyúttal a 4-3-3(5)-ről 4-3-2-1-re. Egyből feljutottam a másodosztályba, és stabilan nyertem a meccseket, 5-6 találkozó zsinórban (ez nálam 2-3 nap általában keveset játszok) majd jött a patch, és 8 nyeretlen meccs zsinórban, ebből 7 vereség a francia csapattal. Szóval igen, a véleményem az, hogy valami nincs rendben a játékkal.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
LendvaiFeri1
addikt
7-0-0, ezzel nyertem meg a 4. osztályt. Jöhet a 3.. Miért van olyan érzésem, hogy most hendiparádé lesz?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Kremmer89
tag
Köszönöm!
És arra tudna még valaki választ adni hogy a sima offline játékhoz miért kell a net? mert wifiről csatlakozok és ha gyenge a jel 2 szobával arrébb akkor élvezhetetlenül akadozik..viszont ahol a router van ott pedig gyönyörűen fut max beállításokkal! -
argentin27
senior tag
18/13 ellenben a 2/2 kapuralövéssel, 65% - 35% labdab.
Lewa legalább 10 ziccert rontott és még Götzével rúgtam dupla kapufát is úgy hogy az elsőt ziccerből a kipattanóját pedig tótágas üres kapura lett kapufa!!!Ja és a meccs 1-2 lett oda! Bravo
-
LendvaiFeri1
addikt
Ezt hogy a fa**ba?
-
bobooo
addikt
válasz LendvaiFeri1 #6211 üzenetére
Hang nélül néztem, de ha nem mondta volna akkor csak PS4-en van
-
Dinter
addikt
Nem hiszem el... Egy meccsen lőttem 4 kurvanagy gólt, fraps indítom, fifa 15 működése leállt
-
losilee1337
aktív tag
válasz Rypejakten #6186 üzenetére
Ok nekem se jött össze ,de sokszor olyan kamu szaga van a szabad vagy tizenegyesnek
Psn id: HungaryLosi
-
argentin27
senior tag
Húú nagyon nagy kár hogy nem lehet PC-n gólókat menteni mert Giovinco-val olyan 2 gólt rúgtam hogy még magam sem hittem el, amúgy 4 gólt durrantott azon a meccsen a kis Atomanti !!!
Amúgy minket PC-seket le sem szar az EA, mert van jó pár funkció ami kinzolon működik PC-n pedig nem!
Sztem ez nonszensz!!!Ja vagy hogy PC-n olcsóbb a game ezért kussoljunk vagy mi?
-
argentin27
senior tag
Nem tart ám sokáig az öröm mert most két olyan gólt kaptam hogy Cahill nem volt hajlandó szerelni, jön a beadás és meg sem mozdul csak forog a saját tengelye körük és ezt kétszer!!!
-
drk88
senior tag
Ha már Castro is azt mondja, hogy ez nem az a Messi akivel tegnap játszottam akkor már gondok vannak!
-
turul79
tag
Na végre egyszer szerencsém volt! Vissza jutottam a 6.osztályba pedig azt hittem nem sikerül. 3 meccs volt hátra 4 pont kellett első két meccs 1-1 es döntetlen utolsó meccsen mind 3 pont kellett így. Ahogy megláttam a gyerek csapatát kicsit össze csináltam magam csak Bayern-Dortmund ... 5percben már 2-0 ra ment gamepad majdnem repült Aztán átvettem az irányitást jött nála egy kihagyott tizi majd Lahm piros lapja a vége 4-3 lett nekem! Ez volt eddig Fut-ban a legjobb meccsem és végre 8-14 kapura lövésnél egyszer én is lehettem győztes! Amúgy nekem a 4-2-2-2 nagy bevált azóta megy a csapatnak
-
TJLavin
tag
Mai termés: 15k-s Pack Rooney-t adott, kedvenc csapatból való, keretbe való ember de sajnos használhatatlan volt, túl adtam rajta. Aztán meglepetésemre 7.5k-s Packból IF 85-ös De Gea, ma vásárolt Lloris már repült is a csapatból. Továbbá jött egy Iniesta is amin már tényleg nagyon meglepődtem, de szintén elkelt, nem tudtam vele mit kezdeni. Továbbá még jött egy Jesus Navas is aki csúnyán elvesztette az értékét kb 2 hét alatt. Lemaradtam a Black Friday-ről de volt helyette Szerencsés Szombat!
-
argentin27
senior tag
Ha már így lementek az árak akkor gondoltam kipróbálom Costa-t a legolcsóbb 44k volt de pont amikor megnyitottam a keresőt találtam 59p 50mp-nél egyet 25k-ért micsoda szerencse!!!
Így még jobban esik kipróbálni -
LendvaiFeri1
addikt
válasz argentin27 #6226 üzenetére
Nem fogsz csalódni.
-
david368
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #6225 üzenetére
Nem vettem zsetont, nem fogok csalni csak azért hogy csapatot épitsek.
Fifa pointból, játékból meg kereskedésből jött össze. Szerencsém is volt a játék elején, mert Balet nyitottam.
Black Friday előtt pedig eladtam az összes játékosomat és azzal nagy haszonra tettem szert, majd black fridayn visszavásároltam őket +30% nyereséggel. Ennyi a nagy titok, nem a coinhack... -
TJLavin
tag
Ahogy tapasztalom, olvasom, mindenkinek más áll kézre. Lukakuval meglőttem a 140 gólt 105 meccsen míg más lehurrogja, nem adja neki vele. Nagyon örültem Rooney-nak, de egyszerűen nem tudtam vele labdát sem tartani nem hogy vezetni vagy kapura lövésig eljutni. Most Falcao az új kedvenc, vele nagyon mennek a helyzetek.
-
törölt tag
Ezt a csapatot szeretném a kövi Fifáig megcsinálni,de csak kevés zseton vásárlással (Kapuban Team Of The Year Bufon, és Team Of The Year Vidalt és Pogba-t is be akarom rakni csak ezen az oldalon ezek még nincsenek fent,plusz ha lesz IF Ibarbo akkor csere lesz Higuainnal
-
argentin27
senior tag
Ez a Costa gyerek ilyen bivaly?
Két olyan gólt zúztam vele mintha zsinóron húzták volna!!!
Sajna így Rémy padozik, de majd jó lesz a fáradt véfőkre a sprinter! -
törölt tag
-
Dinter
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
david368
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #6231 üzenetére
Nem akartalak megbántani, tisztában vagyok a coinhack,illetve coinvásárlás fogalmával, de nem tudok azonosulni vele.
Engedj meg hogy szemléltessek egy példát: ha valaki vesz 1 millió coint tegyük fel 10 dollárért, ezzel szemben más vesz 10 dollárért 1000 Fifa pointot közel sem jelenti azt, hogy olyan játékosokat fog találni, melyek eladhatók egyáltalán 5000 coinért, ergó közel sem tisztességes és fair az én nézőpontom szerint a coinvásárlás. Egyfelől rombolja a piacot, másfelől pedig azokat hozza kellemetlen helyzetbe, akik tisztességes úton járnak el. Rátérve a lényegre, mig másnál a coinhack és a coinvásárlás két külön elválasztható kategóriába esik, nálam ezzel szemben egybe esik a fentebb emlitett indokok miatt. Megértem, ha valaki nem tud Fifa pointot venni, teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem olcsó mulatság, de ez akkor sem lehet érv arra, hogy a könnyebbik utat választva megnehezitse mások dolgát. -
LendvaiFeri1
addikt
válasz david368 #6241 üzenetére
Jók az érvek, DE szedjen össze az ember 4-500 zsetonokból egy Yaya Tourét és társait. Meg amikor világtalan ember az ellenfél, és csak azért nyer, mert jobb a csapata, egy kicsit fusztráló tud lenni. Coinsellerek vannak, és lesznek is, ezzel már sajnos együtt kell élnünk. Fifa point meg zsákbamacska. Hogy mit ad a csomag, az meg relatív. Ha coint veszek, abból azt tudom venni, amit szeretnék. Össze is dobtam egy csapatot, kőkemény 2000FT-ból, ami 1050 fifa point, ami 10db 7500-as csomag. Ezekben meg lehet, hogy lófa** se lett volna, ellentétben a zsetonnal, amivel te gazdálkodsz. Nézőpont kérdése, főképpen az anyagi háttér szól bele ebbe. Nekem ez jobban megérte, de ahogy látom te sem vagy valami szerény cica a csapatodat illetően.
-
argentin27
senior tag
Na végre találkoztam egy kék MESSI-vel a gond ott volt hogy előtte egy IF Agüero és egy SIF Tevez volt, na mondom jól megverem az én digó csapatommal, ami sikerülhetett is volna ha nem lettek volna megbaxva a játékosaim! Cuadradomat úgy futotta le Barzagli mint a szar, úgy fordult szegény Cuad mint egy busz!
1-1 volt a 90.percig amíg Tevez nem fejelt egy gólt a 16-os sarkáról!
Na jó mondom köszi a meccset fair küzdelem!
-
MdewC
nagyúr
válasz david368 #6241 üzenetére
+1
Természetesem a point is lehet előny, de egy elvétve megejtett vásárlás jóval kisebb előny, mint a sima coin vétel, plusz "legális". A point vétel esetleg időt takarít meg, a coin rombolja a piacot. Szvsz, szal nem kell egyet érteni.
+1 mégegyszer, kereskedéssel is sokat lehet gyűjteni, nekem a több mint 1 millióból, amiből építettem kb. 200K volt pointból, az se egyszerre, ezt nemigazán érzem akkora előnynek.
Tény, idő kell hozzá és megértem, hogy az sokszor nem jut erre, ezért érthető, ha vesz vki, nem ítélek ez miatt, de nem tennék egyenlőséget a között, h pointot venni ua mint coint. Mert nem.[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
törölt tag
Kösz az infòtElnèzèst a tudatlanságomèrt
Èn meg jòl be is vettem Jò nagy hülye vagyok
[ Szerkesztve ]
-
argentin27
senior tag
Én úgy látom ezt a coin vásárlás témát hogy ezek az autobuyer-ek teljesen megölik a kereskedés lehetőségét PC-n!
PL: Vegyünk alapul engem, én 2 nap dolgozom (14 óra), 2 szabad. Így a két szabadnapon amennyi időt fifára tudok fordítani azt pont nem azzal akarom tölteni hogy az autobuyer által uralt piacon órákon át keresgessek játékosokat, licitálgassak, mindössze pár száz vagy szerencsével pár ezer coin-ért!
Inkább játékkal töltöm azt az időt
Csak megkérdezem hogy akkor én hivatalosan meg kéne maradjak az ilyen 1-2k játékosoknál, mert többre nem futná az időmből, ha inkább játszok és nem kereskedek???Az elején én is kereskedtem amíg lehetett, az első két csapatom abból volt, mindössze 300k volt az összértékük!
Nem tudom hogy Konzolon mennyire uralják a piacot buyerek vagy hogy ott vannak e egyáltalán???
A lényeg hogy mi PC-sek így is úgy is szopunk, mert konzolon más a piac és még egyéb funkciók is működnek, amik PC-n nem.
Ja és na már plusz pénzt áldokok a fifaára akkor inkább a coinsellereknek adom mint a ...EA-nek pointra, aki arra nem képes hogy javítsa a hibákat meg stb... sorolhatnám....
Bőven elég volt nekik a 12k amibe került a játék![ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
a Fifa Points is rombolja a piacot, csak kisebb mértékben.
Alapesetben csak annyi plusz zseton kerülne a játékba, amennyit az emberek kapnának a meccsek után, plusz a szezonvégi jutalmak, kupák utáni jutalmak stb.
Sőt a kereskedéssel még zseton van kivonva a játékból a -5% miatt, ami vmelyest ellensúlyozná a fentebb említett plusz bejövő zsetonmennyiséget.A piacot az borítja fel, hogy úgy kerül a játékba plusz zseton, ahogy annak nem kéne, a coinhack miatt, ami a fő gond és a Fifa Pontból is a semmiből kerül új zsetonmennyiség a játékba, biztos kevesebb mértékben, de ez se a piac természetes folyamatát segíti elő.
Mind a kettő rombolja a piacot, az egyiket épp az EA találta ki, hogy jól megszedjék magukat vele... (Fifa Points).
[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
Régóta nem tudtam játszani a Fifa-val, de ma ismét beléptem és frissült a játék. Lehet tudni valamit a frissítésről?
-
LendvaiFeri1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest