- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz Picturemaker #4051 üzenetére
ha voltál ott és nem láttál ennyi embert, akkor valószínűleg bug, vagy elmentek skandináv lottót játszani
egyébként nekem is szokott hülyeségeket írni. -
Rossi
addikt
válasz #96349952 #4031 üzenetére
Én most 14-es szint körül kezdtem el érezni, hogy már nem akkora kihívás hard nehézségen.
Mondjuk ha sok ghoul támad egyszerre, az még necces tud lenni.
Mutánsok gyorsan hullanak, deathclaw meg még egy sem jött a scriptelt óta.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
sheep
addikt
elég durva fegyver mod
[link]9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Depression
veterán
2 napig csak olvasgatás volt vga csere miatt. gb 950 oc magát ultrára állította, így 30-35 fps-sel megy.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
félisten
válasz Depression #4060 üzenetére
Többet is ki lehet csalni belőle. Mondjuk kezdve godrays low beállítással.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Mans20
addikt
Lehet mégis építkezni fogok ha ilyet is lehet alkotni [link] Ha pl ezt megtámadnák,akkor darabokra hullik vagy csak eltűnik?
-
-
vvega30
senior tag
válasz 4264adam #4066 üzenetére
hm, hát nem tudom. szvsz meg pont felesleges. ha raksz a sneakre akkor felesleges a chameleon, mert úgysem vesznek észre. ha meg nem akkor pakolhatsz te magadra akármit akkor is észrevesznek.
mondjuk max a játék elején mikor még csak 1-2 pont van a sneakon akkor látom értelmét, de alacsony szintem meg úgysemadja a játék. én ledobtam mert ha szembe megyek velük akkor sem vesznek észre. inkább teszek a helyére valami dmg csökkentőt vagy növelőt az többet ér.[ Szerkesztve ]
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
nagyúr
Tegnap este volt egy kis idom kockulni vegre Vegigvittem a The Silver Shroud kuldetest, egeszen hosszu es erdekes volt, bar ha a kuldetes egy tagja mar valaszthato kovetod, akkor azert BUG-zik a jatek es kellett egy kis ido mire rajottem, hogy tudok tovabbjutni a kuldetesben Az idiota parbeszed rendszer hibaja...
Aztan mar napok ota tervezgetem, hogy a castlet is kiepitem, de nagyon hamar beleuntam az idota epitorendszer miatt. Ha foldre epitkezek akkor az egyenetlen talaj miatt a levegoben lebegnek a hazak, ha beton tombre epitek akkor meg nem enged rarakni prefab elemeket csak wall-t, de a wallra meg nem enged floort rakni OMG. Ennel meg a skyrim epitorendszere is jobb volt, ugyan nem volt ennyire testreszabhato, de legalabb nem volt BUG-os.
Ha suply lineal osszekotok ket telepulest akkor miert nem latom a sanctuary weapon workshopjaban levo cuccokat a castle workshopjaban?
-
4264adam
veterán
Nekem a BOS hajón elvállalt küldetés tesztett "..Scribe.." . Gyors utazással érkeztünk a kívánt, helyre és aki velem utazott magasról droppolt be ezért szörnyet halt. Azonnali Failed De vicces volt.
Vannak vicces halott NPC-k is :
Nvidian is van, hogy hiányzik a szűrő:
Nálam is megvan az eladásos bug:
Történetileg szerintem most fogok megérkezni Institute-ba. Valaki megosztaná velem, hogy
Kellog-nak mi alapján kellett ölni-e? Miért jött be a Vault-ba? Miért rabolt gyerekeket az Institute-t? -
nagyúr
válasz micafighter #4070 üzenetére
Igy mar ertheto koszi. Floor melle akarja rakni mindig a prefab elemeket, nem pedig ra Mindegy annyira nem izgat, korberaktam vedelmi lovegekkel a varat, meg inteztem kajat, vizet, agyakat aztan le van tudva. Sajna nekem nem fekszik ez az epitkezos resz Az elgondolas mindig megvan, csak aztan a megvalositas nem jon ossze.
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy van-e valami módja, a nem használatos fegyver módok szétszedésének? Kicsit screw hiányban szenvedek. Ezekben meg ott a sok beleölt alapanyag a semmire, úgy sem használom már őket.
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
micafighter
nagyúr
válasz Htibimor #4073 üzenetére
Nálam a lvl1es scrapper perk oldotta meg a screw hiányt. Gyűjtögettem a haszontalan fegyvereket meg páncélokat, átneveztem őket egyszerűen *ra. Amikor meg tudtam tanulni a scrapper perket minden *-osat kivettem a workbenchböl és lescrappeltem.
Amiben van mod is az több alapanyagot szokott adni. Egyes fegyverek van hogy 8- 10 steelt is adnak, úgy hogy a bázisfejlesztös építgetésemet is megoldotta a scrapper perk.
Azóta is scrappelem a számomra és A lakosaim számára haszontalan dolgokat, elég sok nyersanyag jön be belőle.
Magát a modot nem tudod szétszedni tudtommal, csak ha beleteszed egy cuccba, és úgy scrappeled le.
[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
válasz micafighter #4074 üzenetére
És tényleg! Nekem ez a perk elkerülte a figyelmemet. Köszönöm!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
sagajr78
tag
válasz Htibimor #4073 üzenetére
Alapból erre nincs módod. Pakold fel azokat olyan fegyverre/páncélra amire valók és szedd szét a modolt tárgyat. Valamit meg mindenképp kezdeni kell velük, mert mindegyiknek van tömege és egy idő után nagyon sok felhalmozódhat belőlük, lefoglalva a hasznos teher elől a helyet.
Scrapper perk meg megoldja majd a screw hiány problematikáját, ahogy micafighter is írta.
tboy93:
Az alapok alapvetően arra vannak, hogy falakat passzints hozzájuk (a külső éükhöz illeszkedik automatikusan fal, másik), illetve az alapjukhoz társíts saját alappal rendelkező dolgokat. Az előre gyártott elemek, amiknek fala, teteje és alja van, azok nem fognak automatikusan ráigazodni a beton alapra, azokat neked kell beállítanod forgatással.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
4264adam
veterán
válasz Plazmacucci #4079 üzenetére
Amúgy elég elmondani vagy nem írni semmit. Mint oktatni...Jártam az elméjében azt hittem lemaradtam valamiben.... brumi1024: Persze jöhet nyugodtan
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz 4264adam #4080 üzenetére
Hát te kérted.
Kellett nekik egy alany az emberszerű Synth-ekhez, de mindenkinek jelentősen módosult a DNS-e "fent" és lent is a magasabb sugárzás miatt. Aztán rátaláltak a 111-es Vaultra ha jól emlékszem valamilyen feljegyzések között, megkeresték és ott volt az egyetlen újszülött, Shaun. A backup plan pedig a főszereplő volt, hasonló okok és nagyfokú DNS hasonlóság miatt. -
válasz brumi1024 #4081 üzenetére
Jól emlékszel
Viszont nincs ötlete vkinek hogy mi a tosz van ha egyszer véletlenül meglőttem harcban(természetesen a lővonalba rohant a parasztja) a saját minuteman-emet és azóta random megtámadnak meg halnak megfele az őrpontokon.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz micafighter #4083 üzenetére
Na nem mondod! Ezek szerint eddig két frakcióval feleslegesen nyomtam végig
A kérdés nem az volt h mi a minuteman, pláne hogy írtam is h én vagyok a generálisuk, hanem hogy miért nem mindenki pipa rám, illetve miért pipa egyáltalán rám bármelyik alkalmazottam is ha ő volt a majom?!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
micafighter
nagyúr
válasz bitpork #4084 üzenetére
Nem arra a kérdésre válaszoltam hogy mi a minuteman, hanem arra céloztam hogy bármely frakció embereit mészárolod, meg fognak rád haragudni, minutenannél csak annyi a különbség hogy te vagy a főnök de attól még ugyanúgy megharagudhatnak rád. Szóval az eredeti kérdésre válaszoltam
-
félisten
-
vvega30
senior tag
válasz Plazmacucci #4089 üzenetére
PL. csak az a rohadt sok posta ne lenne rajta
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Sontir Fel
őstag
válasz micafighter #3984 üzenetére
Köszi a választ. 6 hetes gyerek miatt keveset tudok játszani, asszem lesz vagy 6 hónap mire kipörgetem ezt a játékot, főleg hogy minden településen el tudok szöszölni egy csomót.
Most virágbolti verzióm van, de hajlok egy legalizálás felé, lesznek DLCk, mit lehet erről tudni?(#3983) sheep: köszi neked is.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Csapoati
nagyúr
válasz Sontir Fel #4091 üzenetére
Hajjaj, bőven lesznek dlc-k. Létezik Season Pass is, ami magába foglalja az összes megjelenőt majd, de elég drága - 9 ezer Ft.
Persze szürke forrásból lényegesen olcsóbb.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
4264adam
veterán
válasz Sontir Fel #4091 üzenetére
Tőle 7.600ft a Season Pass én már vásároltam azonnal küldte a kódot.
-
micafighter
nagyúr
Érdemes egyébként a modokban elmélyedni, nálam jelenleg most 90 aktiv mod van a Fallout 4-hez, mindegyik egy kisebb-nagyobb DLC-vel ér fel amit a játékfejlesztők pénzért szoktak adni, a közösség viszont ingyen készitette és közzétette.
Más: A night person perktől sokat várt a lopakodós karakterem, azonban ugyanaz a hátránya mint a night vision távcsöveknek: fényes környezetben nem segiti, hanem neheziti a dolgod. Amikor kitanultam a night person perket minden távcsövemet simára cseréltem, mert letérdelve a night person miatt night visiont kapok. Ez szépen is müködött kint a sötétben, Azonban a fényes, kivilágitott helyeken teljesen más volt a helyzet, főleg a kivilágitott épületek beltere jelentett gondot, pl Saugus Ironworks kész kinszenvedés volt a lopakodós karakteremmel, mert amikor letérdeltem Stealth-be, alig láttam. Ezek miatt összességében számomra több negativot hozott sajnos mint pluszt. Szerencsére konzolból elég könnyen meg tudtam válni a night person perktől.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #4094 üzenetére
Aki élvezné szeretné a night person perk előnyeit a hátrányok nélkül az is megoldható, annyira kell figyelni hogy a kivilágitott helyekre nappal menjen, amikor nem aktiv a night person perk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest