Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #96349952

    törölt tag

    válasz sagajr78 #4021 üzenetére

    Nagyjából 15-20-as szinttől olyan irgalmatlanul erős lesz a karaktered az ellenfelekhez képest, hogy elveszi a játék élvezetének nem kis részét a dolog.

    Ez komoly? Most lépek majd 11-es szintre, és hát a Fallout 3-nak is ez volt a gyengesége. Egy bizonyos szint fölött már egy szupermutáns sem volt kihívás, mondhatni félvállról lehetett őket leszedni. Az én karakterfejlődésem azért lassú, mert a kezdő küldetéseken kívül még semmit nem csináltam, bevállaltam egy halom feladatot, de inkább csavargok Codsworth-tel és felfedezem a térképet. Már csak a bal alsó és jobb felső sarok van hátra. Így meg jóformán csak a harcokból és a felfedezésekből jönnek az XP-k, nem gondozok közösséget sem, nem termeltetek meg semmi ilyesmi. Elég sok harcba belekeveredek, a végén még az lesz, hogy a küldetéseknél csupa üres hely fog fogadni. :D De jó ez így is - egyelőre.

    Bár most már kicsit nyomasztó, komolyan megkönnyebbültem, amikor kiléptem a játékból, hihetetlen, milyen elborult hangulata van egy-két helynek.

Új hozzászólás Aktív témák