- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
"Na, hát, gondolom, nem lesz újdonság, de ez az egyik legjobb játék a PC játéktörténelemben!!"
750 órát játszottam vele eddig. Egyik ismerősöm feltette a nagy kérdést: nem unod még? Mondom nem, sőt mikor újra elkezdek vele gémelni fél év után ugyan olyan jó mint újkorában.Ha meg már kicsit uncsi akkor ott vannak a modok tucatjai. Ez az a játék amit egyszerűen nem tudok letenni.
Sajna a new vegas már nem tetszik annyira. Oda modok ezrei kellettek hogy megközelítse a fallout 3-as élményt. Sztem az pont a helyszín miatt lett uncsi és furcsa. Most komolyan 2010-ben mikor megjelent valahogy nem láttam benne a fantáziát. Egy sivatagban kóborolni? Semmi sincs a térképen, a nagyobb felfedezni valók is max a barlangok. Tele van szórva map markerekkel de mik vannak megjelölve? Ugyvan minden jellegtelen bucka. Most az oké hogy a fallout 1 meg 2 nyomdokaiba akart lépni de sztem egy 3d-s játékban (elég furcsa így leírni 2012-ben) egy sivatagos pálya már nemhogy hangulatos hanem zavaró hisz üres. Ennyi erővel kimegyek a mezőre és rohangálok ott.
Szóval nagyon, de nagyon remélem hogy a fallout 4 az megint urbanikus környezetben fog játszódni. Ha annyira a nyugati partot szeretik akkor készítsék el los angeles, san francisco rombadölt mását. De van még város dögivel. Nem tudom ki hogy van vele de én azt szeretem (főleg sandboxban) ha van felfedezni való. New vegasban leginkább buckalakónak éreztem magam.
-
Hunork
veterán
válasz Ryder62 #4251 üzenetére
Pontosan, nagyon egyetértünk!
Én eléggé FPS fan vagyok, ez kétségtelen, de ebből a műfajból, ami eddig odaláncolt a gép elé, és beszippantott, az a Deus Ex első része és a Fallout 3 volt! Illetve az utóbbi most is... Külön megemlíteném, hogy a játék magyar fordítása egész egyszerűen zseniális lett, nagyon jól csinálták meg! Valamikor csak barangolok, és szimplán tárgyak után kutatok, közben szól valamelyik rádió, és igen, én így képzelem el az atom utáni csendet és világot, a játék forgatókönyv írója nagy kocsma-cimbi lenne, az tuti! Mennyi sört tolnánk le a játékot elemezve...
Egyszóval: Fallout 3 az RPG-FPS királya! (csak a 4-et el ne csesszék...)[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
fiATHaLON
őstag
One, one thousand, two, one thousand.
Haas: Ilyen roguelikét mutassámá (utánaolvastam, mi ez).
-
fiATHaLON
őstag
Lassan haladok. Így most tényleg jól mennek a sneak-criticalok, viszont
a megmodolt harcnak hála (olyan bekerítések, hátbatámadások vannak,
hogy ihaj!), van, hogy fél óra egy 3-4 ellenfélből álló csetepaté!!!
Mivel szemtől szemben pikkpakk legyötör a radnagyi is.Eljöttem Arefuba, hogy legyen csicskababom, de nem lelem a famíliát.
(Mivel kvesztmarker sincs énnéköm.) Ezzel elleszek egy 300 órát.[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4254 üzenetére
Ha most azt hinném, hogy ugyanarról szeretnénk beszélni, akkor azt mondanám, hogy az Rivet City, b+! Lent délkeleten. Mivel nem hiszem, ezért a román falucska (Arefu) famíliájának megtalálásához kívánok néked jó egészséget. Ősi román família, hehehe...
Közben rájöttem, hogy te nem Csicska Bobról beszélsz, ami nem káros. Akkor az gondolom megvan. A csirkés kebab () az fontos. Én szeretem... pláne ha piromániás is vagy, na úgy nagyon jó.
Mondjuk azt sajnálom, hogy behájdolom a lángot is a pengén... ha már meg tudták oldani, hogy pipbojjal ne legyen olyan egyszerű rejtőzködni, akkor nem értem, milyen probléma merülhetett fel egy közepes méretű fáklya esetében, pöllö csirkebab... biztos van rá mod!"a sárkány is csak ember" - oxox
-
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4257 üzenetére
Azám!
Nem. Paladintól kezdve már minden szirszar voltam, még Orbán Legenda is. Fel is röhögtem.
Ez a karakter naon jó. Csak könyvet lopok, mert jó tudni... azt mindig. Itt nem olyan vészes a karma, elég nagy a "tehetetlensége", csak az elején figyeltem rá. Hogy a megítélésen kívül? Hát igen, vannak különbségek.
A pézzel már nem tudok mit csinálni, feladtam a tradinges beöltözésemet is, annyira mindegy. Talán számít a kereskedőnél... akikkel közelebbi (kveszt) kapcsolatba kerülsz, azoknál mindenképp alakítható az ár... de mondom, igazából tökmindegy.
Kveszteknél már más a helyzet, ott van, ami "nem megy". Egyet biztosan tudok, azt felfogtam, de nem néztem utána, miről maradok még le.Arefuban? Nem tudtam, nem próbáltam zsebelni őket, olyan szerencsétleneknek tűntek. Egy másik bóvliheadet is csak tegnap vettem fel, 1000tonnában. Mindent kinyitottam, amit lehetett.
No majd megnézem a románokat megint...
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4259 üzenetére
Milyen érdekes lenne, ha azt mondanám, hogy igen, közbe' meg nem. Illetve részben nem. Szóval igen, de nekem strength volt, a perces hahahah, az már rééééééééééégees réééééégen mögvóóóóóóóót... szóval nem vesztettem semmit, csak egy sörnyi erőt. Mert ám érdemes magadnál tartani alkoholt a +10 teherbírás miatt, mikor viszed haza a cucct.
De már így is túl sokat mondtam. Szóval röviden:
Igen!
-
fiATHaLON
őstag
Osztdemegmilyen igazad is van neked!
Merhogy str vót az a per!
Kevertem az Arefuval.
Jaja, cammogva jöttem ki már a Vaultból is.
Minden szart összeszedek, mivel 1 a karizmomám, így
derága a portáka a kereskedőknél.
Viszont már kezdésnek lett 3-400 cap, mert az utolsó bögrét is
kihoztam a gödörből. -
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4261 üzenetére
Nyihogok!
Akkor - hajólértlek - mégse mennyek a románokhoz fölöslegesen-e? Merazaper? Megmerakkor már mégis megloptam a románt? Értem? Igen?
Nem szabad elaprozódni! Csakazarányt nézd! Legjobban akkor jársz, ha már pénzgondok, ha nukkecappos találatra, meg ammonésön találatra perkelsz. (Nulla tömeg.) Utoljára csak most nem győzöm igazán hangsúlyozni, mennyire mindegy, én sajnálom rá a perket. Meg jobb cuccokat lehet találni, mint venni. Tele van a szekrényem 10 fegyó/típus, minden armor-ból legalább egy, de inkább 5, mert már lusta vagyok elmászni vele a vásárba. Mire kell a pénz? Repairre?
Mondjuk van amit érdemes, az szentigaz. Tökazelején van egy sznájper, aztán sokáig semmi... azt érdemes kipofozni."a sárkány is csak ember" - oxox
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én csak azt szeretném tiszteletteljesen megkérdezni, hogy nem-e lehetne-e azt-e, hogy normálisan, magyarul kommunikáljatok, ha már chat-folyamot csináltok a fórumból? Baromi nehéz olvasni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
fiATHaLON
őstag
Igen, egészen biztos, hogy az a PER növelő boblihed Arefuban.
#4263: Úgy teljes mértékében nem értem, mit monc, merhátugye bármelyik
topicot fellapozod, elő-előfordul, hogy 1-2 ember mélyebb beszélgetésbe
kezd, valami részt illetőleg, ami nekik, meg annak aki végigköveti a
felgyűlő hsz-eket, teljesen egyértelmű. Tényleg nem támadás, mert
kultúrmódon kérted, de legnagyobb igyekezetem ellenére sem tudok
rájönni, miként tudnék ennek eleget tenni, itt a Fallout topicban.
(Azt leszámítva, hogy nem felelek Haasnak. )#4264 Értelemszerűen nem annyira...
...és a közérthető ON:
Tényleg érdemes feltenni a harcimodokat. Nem tudom, milyen csaták alakulnak
ki vaníliaszerte, de így egészen elképesztőek. Megfutamodások túlerő esetén,
sunyizás, fedezékkeresés...Egészen elképesztő. -
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4265 üzenetére
Már lefociztuk a bonyolultnevű kollégával, teljes a békesség... csak beszélgetni akar! Bocs-bocs, marhulok mindig... ejj...
Na akkor. Megnyugodtam kérlekalássan, hogy nem hagytam ki a perest.Vaníliásan. Meglátom, kiszagolom, aztán vagy a háta mögé lopózok és feltolom neki a csirkebabot (=sishkebab), vagy fejbelövöm valamivel... legrosszabb esetben lerakom az aknákat, és teli torokból ordítok, hogy vegyen észre, aztán leülök nézni ahogy fut felém és szétszakad.
A főgonoszok azonban elsőre mindig meglepnek, sok a hápéjük (=életerő), meg irtó köcsögök (=agresszívabbak) is, lóbálják a hatalmas végtagjaikat, hörögnek, kiabálnak meg tüzet gyújtanak az ujjukkal, szóval azok borzasztóak, apám."a sárkány is csak ember" - oxox
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, igazából csak azt szerettem volna, ha engem is bevesztek a játékba.
A szómagyarázatokat pedig külön köszönöm, bár ennyire extrém módon hülye azért nem vagyok.
Akárhogy is, pörgessétek a topikot, inkább ezt olvasom mint a százezredik siránkozást amiatt, hogy nem indul el vagy kifagy a játék.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
fiATHaLON
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #4267 üzenetére
Meg még egyszer mondom!!!!
A rádiómodokat rakjátok fel.
100%-ot dob a hangulaton (bár egy ideje csak a játék zenéjét
hallgatom, egyszerűen zseniális átmenet a Fallout3 theméje ,
meg az Oblivion zenei közt.)! -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz fiATHaLON #4268 üzenetére
Én Xbox360-on játszom, nem tudok modokat felrakni sajnos, mondjuk én elvagyok bőven a gyári rádiókkal és zenékkel is, ha a városban császkálok (mármint IRL), akkor is ezeket hallgatom általában.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Nah tegnap leültem és folytattam a nyáron félbemaradt játékot. Ránéztem a mentésekre és mit látok? 90 h OMG! Nem is emlékszem már hogy ennyit kockultam volna elötte. XD
A vicc hogy 4 küldi van meg, főküldinek a felénél járhatok és a dlc-kből csak a pitt és anchorage van teljesítve. Jah és level 21 Igaz xp lassító moddal.A hangulat még mindig remek bár most a tököléssel ment el az idő. Laggol néhány helyen a játék szóval úgy tűnik nem szereti ezt a drivert.
-
HaaS
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4270 üzenetére
És hol tartasz, mit csinálsz éppen?
Ryder62: hja.. van mit csinálni... szerintem fiATHaLON kolléga is feladja a mindent hurcipásszunk verziót, annyira sok a helyszín és a tárgy.
Hehh, erről az jutott eszembe, mikor egyszer túlcsordult a batyu, aztán annak rendje és módja szerint bepakoltam mindent egy ládába, ahol éppen tartottam... mittudoménhol, lényegtelen. Szóval beleraktam a lézert, a sznájpert, az armort, csak a raktározni való maradt nálam. Elvégre logisztika van, minek hordjam oda-vissza üresben. Na, nem olyan jó ötlet ám, mert mikor kiléptem a szabadba három darab gyorslábú Tallon táncos fogadott, ropogós zenebonával.Gyps: te modolsz? Nem kezdted végül? Avagy dolgozol nagyon?
fiATHaLON: hallod, olyan perkek jönnek elő párbeszédek közben, hogy csak lesek! Mikor lesz már zsenánt fehér parókád, szólj! Ott majd röhögünk.
-
fiATHaLON
őstag
Elég, mára abbahagyom a villák, vécépumpák, levesestányérok
begyűjtését... A játékban szinte semmit nem haladtam, mert
beszarás sok a holmi. Minden felszedek szemenként, mint a
kendermagos.
Viszont van is pénz bőven! Addictiont beszívtam, mivel a javaslatodra
bepiáltam! Aztán rájöttem, miként lehet kigyógyulni (azt hittem, elég
lesz egy alvás). MEgvolt az első géphekkelésem. Hatalmas élmény!
A hangulat meg valami elképesztő. Jártam Big Townban, ritka nyomasztó
hely. Amit említenek (Little LAmplight talán?), hogy 16 éves korig élhetnek
ott, oda el lehet majd jutni?
Végre túljutottam azon a ponton, ahol évekkel ezelőtt megrekedtem.
Innen már akár végigjátszás is lehet belőle.
Parókám nincs, ha lesz jelzem.
Viszont megismerkedtem Moira barátjával.bLaCkDoGoNe: Hát igen, ott ha meg is jelenik valami mod portolás
(Oblivionnál megjelent), azt csak jtag/gtag xboxon
lehet élvezni. (Ez is mekkora disznóság már...) -
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4273 üzenetére
Én azokat gyűjtöttem csak nagyon, amikről úgy gondoltam, hogy valamelyik legó összetevői. Hiszen mondjuk a motor benzintartálya előbb kellhet, mint mondjuk egy zöld tányér. De ezeket is csak addig, amíg meg nem untam. Na jó, bevallom, mindenből van legalább 3, tányérokból is.
Van ami erősen fogy - frag, mine alapanyagok - a többi nem izgat.
Mondjuk vannak ritkaságaim is, de arról majd később! Nem voltam még Lamplightban, de érdekes lehet... "boldog 16. születésnapot"!Én még mindig nem tartok ott, ahol évekkel ezelőtt.
Moirának érdekes Bobbyheadje van, akkor lenne még durvább, ha neki is lenne külön szekrénye, hogy oda állítsa ki a begyűjtött darabokat! Lehet, hogy ez lesz az első modom... csak be kell rakni ugyanazt a pultot, ami a játékos otthonában van, oszt jól megszórni mutánsrúzsos kupakokkal.
-
HaaS
addikt
Elképzeltem az arcod, mikor rájössz, hogy ha visszamész ugyanarra a helyre, akkor az előzőleg üres (ki nem nyitott) tárolókba újragenerálja a cuccokat... húúhhuhuhuhh... !
Szóval minden helyet legalább kétszer, de inkább háromszor kéne körbemásznod! (Hacsak valami modulátorod nem változtatott rajta!)
-
HaaS
addikt
Na, csak lesz egy harmadik háesz is... megint kimaradt ezmegaz. Nézzük a jó oldalát, a hosszúakat úgysem olvassa el senki!
Szóval... az egyes karizmod. Szóba állt veled valaki 1000tonnában? Nekem az az érzésem, hogy karmod ide vagy oda, megszólításnál számít, hogy milyen a stat. Nem százas, de úgy érzem, hogy igen. A benyomásom az, hogy megszólításnál simán kidob a párbeszédből, hiába közelít a kamera, ha nem vagy elég izmos. Valaki cáfol majd, ha tévedek. Ergó megoldások/kvesztek sem jönnek be.
Na meg akkor neked kimaradt a Lady Killer meg a Child at Heart is, amit megértek, mert túlélésért küzdesz, de nekem nagyon tetszettek. Ha jól tévedek, négyes karizom kellett mindkettőhöz.Addicition: te mit találtál? A doki? Akkor enyhe spojlerszaggal kijelenthetem, hogy a lakás felcicomázva újabb lehetőségeket ad. Van amit érdemes az elején megvenni, mert az hagyján, hogy segít a nehézségeken, de "dolgoztatható". Remélem így elég ködös! Mondjuk én az összes berendezés szetet is megvettem legalább egyszer, mert érdekes dolgokkal rendezi be a lakást...
Ha annyit alszol, amennyit én, akkor szép lassan már ébredsz!
-
HaaS
addikt
Visszatértem kilotonba (hosszú idő után), két fegyverrel lettem gazdagabb, az egyik nagyobb poén mint a másik! Ráadásul még használhatónak is tűnnek.
SPOIJLER! JAJJ! NE NÉZD MEG! [link] Ezen nagyon röhögtem!Szereztem egy harmadikat, repairelni hoztam haza, tuti nem lesz belőle még egy. Bár nem "neves", mint egy pár, de túl erősnek tűnik, hogy normál cucc legyen!
fiATHaLON: jól csinálom? Furdal?
-
Ryder62
őstag
Nah srácok ez a játék verhetetlen. Most toltam vagy 3 órát megint és állati atmoszférája van. Egy igazi retro futurisztikus post apoc világ. Kell ennél több? Mikor végignézek a tájon és minden kihalt, romos, elhagyatott közben meg egy kisebb szél örvény éppen sodorja elöttem a leveleket meg a koszt hát epikus. Nem tudom hogy fogja e valaha űberelni ezt a játékot más játék vagy egy új fallout.
Remélem jön egy fallout 4 egy rombadölt Los Angelessel, Bostonnal vagy bármivel csak romos várost és pusztát akarok
New Vegasnak is van egyfajta hangulata de nálam a post apoc nem azt jelenti hogy egy sivatagban kell bóklászni.
A másik hogy a fallout 3 még mindig szebb mint a new vegas. A F3 gyönyörűen kezeli a HDR-t. Pont. Ezen kívűl hál istennek a világ nem statikus. A járművek robbannak, tele a világ szétszort tárgyakkal amik a lökéshullámok álltal (pl gránát) szerte szét repkednek. Ezen felül a romokról is időnként kisebb darabok esnek le ezáltal kis port keverve. A kisebb forgószelek is felkeverik a faleveleket.
A new vegasban semmi ilyesmi nem tapasztalható. HDR szinte nulla. Max azon lehet észrevenni hogy be van kapcsolva hogy távolról látszik a kivilágított vegas. Tárgyak szinte nincsenek is elszórva sehol. a kisebb forgószelek sincsenek.
Szóval kéne egy gigamod vegashoz ami teljesen Fallout 3-asítja a játékot hogy ne legyen már annyira statikus mert sztem roppant zavaró hogy egy széria visszafele fejlődik.A fallout 4 valszeg a skyrim motorját használja majd és remélem hogy a bethesda készítí majd el. Akkor van remény hogy ismét kapjunk egy klassz világot.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Little Lamplight nekem nagyon tetszett, egészen különleges hangulata van. Elég nehéz szavakba önteni (meg spolierezni sem szeretnék), de nekem valahogy olyan furcsa, melankolikus szomorúság lengte körbe.
A modok hiányát annyira nem bánom, jól elvagyok én a vanilla játékkal is.
HaaS: Van még pár Xbox achievement amit még nem gyűjtöttem be (rossz ill. semleges karmával elérni bizonyos szinteket), most ezekre hajtok. Legutoljára azt hiszem egy jól sikerült üzletet ütöttem nyélbe egy hokikapussal (ennyi remélem még nem spoiler).
-
fiATHaLON
őstag
Hát, remélem, amit feltakarítok, az úgy is marad.
Most, hogy mondtad, leellenőrzöm majd, aztán ha változik,
akkor ezennel véget vetek a sziszifusznak.
Kveszteket mennyire kapom a ramaty külső/modor miatt...
Nem tudom, eddig kaptam bőven, kicsit-nagyot, van vagy 20
futó, pedig csak Megatonban jártam, meg ahova onnan elküldenek
az első érkezéskor, valamint ez a Big Town jött még közbe, de ez
is csak elindult.Felcsigáztál, fel-fel. Alig várom már, hogy junik holmit leljek.
(Vagy összegyűljön annyi pénzem, hogy megjavítsam a Perforatort.
Jól példázza tempómat, hogy kb. 30-35 órát játszottam vele, és 4. szintű
vagyok. -
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4280 üzenetére
Amit feltakarítasz, az igen, úgy is marad. Ami ámbátor üres volt eleve, ezért ki sem nyitod... naa eeeezek szoktak varázsosan generálódni újra belépésnél!
Sziszifuszizzál csak, ha van kedved hozzá, naná!
Rákerestem, hogy tisztán lássunk:
"There are also general Charisma checks in dialogue with some characters, in addition to Speech checks." Szóval vannak karizom csekkek, de nem általános a dolog. Ingom sincs, hogy mikor kinél mennyit számít, deee nincs sok értelme, úgy tűnik. Nálam is csak négy volt a perkek miatt, bobival 5, plusz a cuccok és a pia.Szép a perforációd, megnéztem azt is ...itt is bejött néhány hipiszupi fegyver, páncél, de inkább elraktam őket a szekreterbe... valahogy nem illenek a képbe.
-
fiATHaLON
őstag
Na, megvolt a román banda.
Mostmár nekem is lesz csicskababom.
Arefuban repair +10 bobihed van (King házában).
Vance életére esküszöm, hogy igazat mondok.
Igazán dícséretes, hogy csapda hatástalanításért is ad xp-t.
Tulajdonképp ez egy remek kis játék!Nem használom én sem a vadállat fegyvereket. Egy sima egylövetű
sósgunnal megyek, meg sledgehammerrel, ripperrel, mikor hogy.
Eddig a legkeményebb ellenfél a Super Mutant brute volt, de
meggránátoztam a szája sarkát, majd sósgunnal fejenkocogtattam,
és elunta.Addictionra doki, ja.
A berendezésekből a labor kikúrál majd, mi?
Lehet egy tisztasági meszelést is megigényelek Moiránál.Kezd átmenni ez a fallout nálam egy túrista szimulátorba.
Jövök-megyek, követem a gyíkokat kilométereken át...
(Aztán persze agyonzúzom őket, de akkor is...idilli az egész.)
Szemetet szedek, szellőztetek itt-ott.
Nézek valami veteménymodot, aztán kiházasítom a legényt.Megyek, alszom 2-3 órát.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4282 üzenetére
Ja, lehet, hogy nem is olyan rossz játék. Még próbálom.
Örülök azért, hogy visszacsöppentem, mert a végefelé már nem tetszett "odaát". A szkilleket is megcsavarta, nem értem, de mindegy.
A szkillpontokkal már úgy vagyok, hogy beirányzok valami perket, amihez még ötven pont kell, aztán arra gyúrok, a lényegesek rendben vannak. A könyveket csak azért olvasom, mert kíváncsi vagyok mennyi lesz a végére.Észrevetted, hogy akna hatástalanításánál hogyan számít a szkill? Az elején csak kapkodtam a lábam, manapság meg ráérős, nézem, ahogy csiporog, majd lábujjakkal felszedem.
Igen, az fura, hogy túl hamar minden elérhetővé válik arrafelé... már a fegyverekre gondolok. Ahogy modokat néztem az elején, jó lehet szerelgetni őket!
-
Ryder62
őstag
Mik az általános tapasztalatok win 7 terén? Melyik változatú win7-en fut a legjobban a játék? Aki win7-en játszik vele és nincs különösebb problémája a játékkal, leírná hogy pontosan milyen változatú rendszere van? Olyanokra gondolok hogy ultimate, professional stb
A bit az annyira nem számít mert ha op. rendszert váltok akkor valszeg 64 bites lesz.
-
HaaS
addikt
Megmosolyogtam, ahogy Paladin Cross nemes egyszerűséggel bebattyogott a budiba, majd hörpintett egyet a vécékagylóból.
Adtam volna inni ha kér... na mindegy.
Ryder62: én passzolom, XP.
-
Hunork
veterán
válasz Ryder62 #4284 üzenetére
Tök mindegy, ha nem a sima verziót veszed meg, úgy hallom és olvasom, a GOTY kiadás hibátlan minden rendszeren. A sima meg egy idegbajos játék a vásárló "örömére" eposz része...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Doki, ez komoly? Nem láttam még NPC-t inni egyáltalán (leszámítva egy-egy Nuka-addikt karaktert), pláne nem klozetból (onnan csak én szoktam, ha nagyon ráfanyalodok).
-
HaaS
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4287 üzenetére
Komoly hát... szoktam én viccelni?
Hanem voltam Lamplightban... mit mondjak, én végigröhögtem. Így Child at Hearttal meg pláne. Már a bejutásnál éreztem, hogy sűrű lesz, aztán volt olyan párbeszéd, amit visszatöltöttem, annyira tetszett. Brutálisak ezek a karakterhangok. Volt már pár eset, mikor nem tudtam figyelni arra, hogy mit mond... pölö ott van Carol. Na Carol hangja is 100%. Tökéletes.
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4282 üzenetére
Jah, lesz ahol nem csak a karizma számít az embernek, hanem a karmája is... párbeszédre gondolok, meg a következményekre.
Hát, vége szakadt. Nem rossz játék, nem mondanám rá, nem. Sőt
Fasza. Egész fasza.Úgy 200-300 órát kihagytam így a gyors finiseléssel... na jöjjenek azok a modok. Nehezedjen!
-
Hunork
veterán
Huh, imádom ezt a játékot! Frenetikus.
Most ott vagyok, hogy Fawkes cimbivel ácsorgok, és mielőtt nekiesnék a végének, elhatároztam, hogy szépen bejárom az egész térképet. Van egy rakat fel nem derített terület, majd Fawkes töri nekem az utat. Hatalmas! Csak egy küldetést nem csináltam meg, a rabszolga hajkurászást, mert jobb szeretem a komplikáltabb megoldásokat. Jó, egyet begyűjtöttem, mert kellett a zsé...És egy kérdés: a GOTY verzióban minden magyar, vagy csak az alapjáték? Azért magyarul nagyon király, szerintem ez a legjobb profi honosítás, nem feledve e Deus Ex és a TRON 2.0 házi fordítását, melyek külön-külön díjat érdemelnének!
-
Hunork
veterán
És még egy segítségre lenne szükségem:
Nekem a sima F3 van meg, a magyar verzió.
Van a Broken Steel kieg, ami ingyenes, 50 megás cucc. Ha ezt felrakom, akkor működni fog a játék? Továbbra is magyar lesz? Mert ha minden igaz, akkor az 1.7-es patch van fenn, de a Data Files menüben nincs ott a Broken Steel.
Tudd ebben valaki segíteni?
Előre is köszönöm!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
westcoastog
veterán
Broken steel mióta ingyenes? Egyik kiegje sem ingyenes, külön kell megvenni őket.
Attól hogy felrakod az 1.7-es patchet még nem lesz broken steel-ed.
Vagy nem értem mire akarsz kilyukadni.Fallout 3 kiegészítő csomag - Broken Steel és Point Lookout
Fallout 3 The Pitt + Operation Anchorage add-on PC[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz westcoastog #4292 üzenetére
Én innen töltöttem le a BS-t [link], nem írt semmit, hogy fizetős lenne, 50MB azért ne is legyen az...szerintem. A többi rendben van, külön-külön egy lemezes anyagok. Majd megveszem a GOTY-t, ha lesz pénzem, addig is gondoltam a Broken Steelre...
És a GOTY teljesen magyar? A DLC-k is? (már persze ha itthon veszem meg, úgy tervezem!)Most látom, magyarok a DLC-k is...[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4194 üzenetére
A "Na, ha érdekel valakit." című irományodra visszatérve: remélem!
Összességében, ha most úgy átgondolok mindent, akkor nem írnék semmit, mert nem találok szavakat. Bődületes... minden elismerésem azoké az embereké, akik ezt így, nekünk, akkor és most, meg még mindig.
Szóval modoltam. Khm... ja. Úgy... egész jó.
Na de hogy valami értelme is legyen a hsz-nek: két dologban voltam biztos, az egyik, hogy nem kell semmilyen textúra-izé, meg hogy nem teszem fel a traderes modot, azt a 100%-ra repaires cuccot, mert az már trainer kategória. A legjobb dolgokból kevés van, és vaníliában sem egyszerű feljavítani őket, pláne nem tökéletesre, pláne nem az elején.
Minden más jöhet alapon fent van minden, amit találtam... a FOOK-ból csak 1.0 volt régebbről, össze is szarta magát a compatibility patch-csel, aztán felraktam az 1.2-t, ott meg nem értettem, miért nem látja a FOSE a bsa-t. Aztán persze rájöttem, hogy majd az .esm megteszi a magáét. Szóval most már klappol minden, kezdhetem tökújragondolni a karakter életútját, annyi a változás a perkek közt is. Karizomra is pörkölök, az tuti, alap attribútum lett a Lady Killerhez, aminek már párja is van. Hehehe. Pöööpec.
Egyébként max. nehézség, de MMM-ben csak az ajánlott illetve a standard nehezítések, TRIAGE-ban viszont full.Jó volt az a mamarócs is, tényleg... csak kissé hülyén volt szkriptelve: nem kellett puszilgatni, hanem messzebbről cirógatni, lefeküdt gyorsan.
Szóval:
CALIBR, azt felteszi a FOOK szerintem, nem kell vele pöcsölni.
FOOK: kábé OOO az Oblivionnál, értelmet ad. Alap az MMM-mel, tényleg.
Ironsights: ez pontosan mit csinál? Mert alapból semmi bajom nem volt azzal, hogy kábé arra lövök, amerre érzem (célkereszt). Snipert szinte csak normál módban használtam, nem VATS-ban. Majd jobban ránézek minnyá.
DCInteriors: nem találtam még mög.
CASM: nagy előnye a quicksave slotok számának beállítása (vanília sem fagyott soha travelnél, ki/belépésnél)
Áhh, nem megyek végig rajta egyenként.
A Crosshairt is valami felrakta, külön nem kell keresni.Az Ironsight-ot meg a DCIntet megnézem, a többi a listában az így hirtelen nem izgatott fel. Szóljál, ha valami nagyon jó közülük! Maszthev vagy ilyesmi! A GNR-t felraktam, A CONELRADot még nem, az előző is plusz 100 szám, meg csomó jó változtatás... tuti nem vesznek össze?
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Na, oké, eljutottam odáig, hogy bár király játék, de a készítőket szívesen elnézném egy zárt helyen...
Elmondom röviden a sztorit, utána kérdés:
1. Eredeti Fallout 3 sima verzió, a magyar
2. Telepítés után nem indul. Hajam égnek áll.
3. DVD-ről felraktam mindent, DX, visualc...saját magamnak driverek...stb.
4. ini állomány szerkesztése a köztudott módon:
bUseThreadedAI=1
iNumHWThreads=2
5. d3d9.dll letöltve, bemásolva a játék könyvtárába
6. NEM állítottam mindent max-ra, mert ezt is tanácsolták (ez röhej, ezért újítottam gépet... )
7. Nem indul. Úgy döntöttem keresek egy köpőcsészét és sírva rugdosom fel...
8. Rövid levelezés a forgalmazó support-tal, jogilag letisztáztuk a helyzetet, és a "zeraw" módszerrel, a két fő exe állomány kicserélve, és a játék megy! Capisci??? Így elindul és megy!
9. Ettől még random fagyások, leginkább úgy, hogy kitesz asztalra, és háttérben zörög a hangszóró. Röhej. Hangkártya nem gagyi alaplapi, hanem egy Xonar DG... Lepetézek.Ami a gépet illeti, nincs tuning, de nem is lehet, ha megnézitek az adatlapot. Minden alapon, és minden játékom szépen fut, nincs fagyásom még BF3-ban sem, sehol!!! Több, mint 50 eredeti játékom van, törekszem arra, hogy ami tetszik, az ott legyen dobozban a polcon.
Kérdés1: a sima Fallout 3 esetében van-e egyértelmű megoldás, hogy a játék csak úgy magától menjen? Ha már fizet érte az ember, azért ez egy eléggé könnyen megérthető kérés...
Kérdés2: a GOTY változat esetén mik a tapasztalatok? Van-e ott is fagyás, működik-e mindenféle trükk nélkül? Bár gondolkozom, hogy elvégzek egy programozói főiskolát, és elmegyek dolgozni a Bethesdához, hátha segíthetek nekik...
Azért kérdezem utóbbit, mert pozitív válasz esetén megveszem azt (is), legalább a DLC-k megvannak, mert arra meg gondolni sem merek, hogy külön megvegyem azokat, pedig most is akciós az egyik...és párban járnak. Semmi kedvem megint órákat szenvedni.
Ma amúgy egymás után 3szor fagyott le a game, még szerencse, hogy Fawkes arccal vagyok már...Kérem, aki tud segítsen, vagy ossza meg velem a GOTY kiadás tapasztalatait. Adatlapomon a konfig minden összetevője, ha van kérdés még esetleg, válaszolok!
Előre is köszönöm! Este itt leszek 9 után."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
GypsFulvus2
őstag
No, feltelepítettem az eredeti, UK. kiadású, angol nyelvű GOTY verziómat. XP alatt anno probléma nélkül futott. most Win7 enterprise-t használok (jogtiszta). A telepítéskor a 2. lemezt, amin a DLC-k vannak manuálisan kellett elindítani. Amikor pedig indítanám a játékot, a következő hibaüzenettel kilép:
A sorszám nem található a DLL-ben (xlive.dll).
Gondolom ez valami Games for Windows buziság. Valakinek megoldási javaslat?
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Hunork
veterán
válasz GypsFulvus2 #4297 üzenetére
Na, ez jól kezdődik...
Remélem, mond neked is valaki valamit, mert már rettegek kiadni 6ezer pénzt, úgy , hogy előre tudom, mekkorát szívok...ezt nem hiszem el amúgy, hogy a rákba lehetséges ez egy többszörös Év Játéka díj birtokosának? A Bethesda emberei mi a rákot csinálnak nap, mint nap. (A Fallout 4-en kívül, remélem, azon sokkal jobban dolgoznak majd, mármint ami az optimalizálást illeti...)MOD:Ja, amúgy biztos Live-os baromságról van szó, de nekem a magyar van meg, és azt is tervezem megvenni, abban meg eleve nincs Live. Remélem, ez a része engem akkor nem érint majd...
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4297 üzenetére
A FOSE úgyis kiiktatja azt a lájvos szart, egyébként is alap a modoláshoz.
Az unoff patch-et is rakd fel, nekem mondjuk anélkül is egyetlen fagyással ment az első végigjátszás (90 óra alatt 1). Hunork, nálam ment a GOTY, hibátlanul. Nem igazán értem, hogyan tudnánk segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Na, semmi komoly. Megoldottam. Egyelőre hibátlanul működik. Emlékszem XP alatt u. ez a dobozos UK GOTY verzió atomstabil volt, remélem így lesz ez a most használt Win7 Enterprise alatt is. Még a Vault-ban vagyok, hétközben nem is lesz sok időm játszani, majd hétvégén jön el az igazi teszt ideje. Aztán ha stabil, nekikezdek moddolni.
Egyelőre egy kisebb gondom van, a beszédhangokkal. A Skyrimban is megfigyeltem u. ezt a jelenséget: ha valaki pontosan szemben áll velem, akkor nem, vagy alig hallhatóan hallom a beszédhangot. Ez akkor gond ugye, amikor egy fontos NPC-vel nekiállok beszélgetni, és rázoomol az arcára. Minden más, zene, zajok rendben van, és ha elfordulok akkor egy NPC hangját is jól lehet hallani. De minél közelebbről érkezik a hang a középponthoz, annál halkabb. Valami sztereo probléma lehet ez, bár csak a Skyrimnál, meg itt jelentkezett. Mindkettő Gamebryo motor, ugyebár...Hunork: Amennyire tudom, a magyar verzióval több gond van, sokan sokféle bugról panaszkodtak itt régen is. Ha bírod az ánglius nyelvet, akkor inkább neked is a UK verziót javaslom megvételre.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest