- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
ez kész...
Apósom Zalában lakik, felvetettem, hogy lenne-e kedve egy mély-bunker építéséhez? Fémajtó, lakrész, konyha, raktár, fürdő, komplett szellőzőrendszerrel, némi fegyverkészlettel, és egy páncélruhával. Még aznap beszélt a feleségemmel, és javasolta a válást, mint lehetséges alternatívát a mérgezéssel szemben... Komolyan nem értem."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
HaaS
addikt
Hehhehh... múltkor nézegettem éppen, van néhány fanatikus.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nade kéket iszol? Mer'abarna nem világít!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HaaS
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4555 üzenetére
Nanáhogy volt... az egyik nagynak (az ötbetűsnek, nem a négynek) van/volt egy BLUE változata is, 2002-es tán!
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Lehet, hogy már annyira öreg volt amit ittál, hogy kifeleződött belőle teljesen a stroncium-90.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HaaS
addikt
-
KERESZTAPA9
tag
Üdv mindenkinek.
Tegnap kölcsönkértem haveromtól A fallout 3 játékot. Régebben nekem is megvolt csak én eladtam.
A kérdésem az volna hogy Magyarítást honnan tudok leszedni hozzá? Nekem Magyar feliratos volt,de ez nem az..így annyira már nem élvezhetőMindenkinek jó Prohardverezést kívánok!
-
Ryder62
őstag
Hát ez kész, mennyi fanatikus van itt?
Egyszer mikor beszippantott a puszta, direkt vettem kólát és akkor ittam én is mikor a kari Nuka Colát. Beleélés for ever
-
Keeperv85
nagyúr
válasz KERESZTAPA9 #4559 üzenetére
Mindig a warez basszus...
A hivatalos fordítást nem tudod leszedni, nem is lenne legális. Nem kár érte. Készíttettek hozzá másikat. [link]
-
Hunork
veterán
válasz Keeperv85 #4561 üzenetére
Pedig nem biztos, hogy warez téma...itt van a hivatalos magyar patch: pc dome f3 magyar patch
És ezt az Angol verzióra is rá lehet telepíteni, csak a fontos, hogy ne GOTY legyen.
Legalábbis információim szerint..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Keeperv85 #4564 üzenetére
Oksa, értelek. Viszont!
Biztos olvastad a kálváriámat. (ha nem, fentebb 100 hsz... ) A supporttal történt egyeztetés után, és ennek okán leszedetem egy virágboltos sima verziót, és felraktam rá a 60MB-os magyar patch-et. Volilá! Működött. Minden felirat, párbeszéd rendben volt. Igaz, a hosszú ékezetes betűk, ha jól tudom az ő és ű nem látszódtak.
Ezt csak azért mondom, mert személyes tapasztalat."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
KERESZTAPA9
tag
Köszönöm a segítség Amúgy tényleg eredeti lemez csak ez nem magyar
Próbáltam letölteni a fent említett linkről a honosítást,de 27% nál megáll és onnan nem tölt tovább Azért még 1x köszönöm. Nagyon szerettem ezt a játékot amikor nekem megvolt magyar nyelvű változatban Anno még 6 vagy 7 ezer forintba fájt nekem a használtMindenkinek jó Prohardverezést kívánok!
-
-
KERESZTAPA9
tag
Én nem tudtam leszedni sehonnan se az 1GB os magyarítást,ezért a haveromtól kért lemezt visszaadom majd,mert tegnap sikerült vennem egy tökéletes állapotú példányt ami magyar Már csak azt nem vágom hogy a felbontást hol lehet állítani,mert csak 1280x800 as felbontásban megy?! Szerintem ez a játék nagy király még most is. 1200FT ot meg simán megért ( nekem legalábbis )
Mindenkinek jó Prohardverezést kívánok!
-
Kassadin
addikt
válasz KERESZTAPA9 #4569 üzenetére
Főmenüben nem sikerült átállítani a beállításokban?
Külföldi fórumon találtam:
"go to My Games folder. There Fallouut 3. There fallout3***.ini . it has lines about resolution. set it ur desire and u r good to go."
Kicsit régen volt már fent a játék nekem, elvileg van valami fallout3. ini fájl valahol a gépeden, amit megnyitsz és áttudod írni a felbontást.
-
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Gondolkodok az F3 megvásárlásán. Előtte lenne egy-két kérdésem:- GOTY változatból van sima is, illetve Steam-es is?
-Az utóbbit lehet moddolni? -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz zuzu000 #4578 üzenetére
Kereső funkciót tudod használni? Senior tagként illene.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Ez egy elégedett hsz lesz, muszáj leírnom.
A Fallout 3 játékkal kapcsolatban tengernyi problémám volt, mint tudjátok, de a CNGHUNGARY, a játék magyarországi forgalmazója hihetetlen kedvességgel és szakértelemmel állt a problémám mellé, rengeteg tanáccsal, segítséggel. (még két hét után is küldtek angol nyelvű megoldási javaslatokat!)Ezúton szeretném nekik ezt megköszönni, és azt ígértem, hogy a megfelelő alkalmat megragadom a létező összes fórumon, hogy a hozzáállásukat ilyen formában méltassam!
Külön hab a tortán, hogy a rengeteg email kapcsolatnak köszönhetően, és a mindkét részről teljesen korrekt és kulturált párbeszédnek is köszönhetően ma átvehettem a forgalmazó egyik ajándékpéldányát a Fallout New Vegas Ultimate Edition-t.
Na, kérem, EZ az ügyfélszolgálat, EZ az, ami a vevő és eladó viszonyának tökéletes példázata! Ezer hála és köszönet!!!
És amint lesz elegendő időm, és hozzá energiám, elkészítek majd egy Fallout Univerzum cikket, hasonlóan a TRON Univerzum írásomhoz!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
zuzu000
őstag
Ki szeretném próbálni a Cube Experimental mod-ot. Feltelepitem az F3 mappájába, elindul, de nem tudom, hogy kéne belemenni. Folytattam a játékot, de hogyan kell elkezdeni?
Szerk.:Megvan, mod managerrel elfelejtettem betölteni
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami olyan Fallout 3 modot, ami új küldetéseket ad, és magyar?
Köszi!
Dodo -
Hunork
veterán
Sziasztok!
Jó hírrel szolgálhatok: itt megtalálható egy kis próza a Fallout világáról Fallout - Első lépések, egy első rész, olvassátok el, legyetek szíves, értékeljétek, adhattok ötleteket, várok tanácsokat, és őszinte véleményeteket!
Köszönöm!Üdv:
Hunork"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az én ízlésemnek kicsit túl modoros, dagályos (főleg a leíró részek az elején), de összeségében elég jó hangulata van. Várom a folytatást!
-
Hunork
veterán
válasz GypsFulvus2 #4587 üzenetére
Nagyon örülök neki!
Az időm szabja meg, hogy hogyan haladok...annyira jó lenne egy Fallout regény...már készült egy rakat játékból, erről viszont nem találtam egyet sem...ezért álltam neki, csak hát meló, család, nyelvtanulás...kevés az idő....de folytatom, ez tuti!!!!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
TSanya
aktív tag
válasz remington2 #4589 üzenetére
Sziasztok!
Nagy nehezen mégis csak bekiduráltam magam, és nekikezdtem újból.
Addig nem is volt semmi gond, amíg csak az alapjáték volt fenn, amint feltettem a dlc-ket, kezdődtek újból a fagyások, illetve néhol csak egy piros négyszöget látok, benne egy nagy fehér felkiáltójellel, pl. enclave katonák helyén, vagy néhány ghoul esetében.Ez most akkor wtf???
-
Armis
tag
Sziasztok, új vagyok a Fallout világában, annyira új, hogy win7 alól be se olvassa a dvd-olvasóm a frissen vásárolt GOTY első lemezét. Minden más lemezzel rendben van, XP-s laptop is beolvassa, csak a win7-es nem. Böngészgetek, de ha már létezik megoldás és csak én nem látom, segítsetek.
-
Hunork
veterán
Szia!
Próbáld ezeket:
Aztán itt van a hivatalos válasz is, amit én kaptam:
„Bár eléggé összetett a probléma, kérem próbálja meg a következőket (amennyiben még nem tette volna meg).
- Telepítse az 1.7-es javítócsomagot
- Kapcsolja ki a háttérben futó programokat a játék futtatása előtt.
- Távolítson el minden lemezemulátor programot (pl. daemon tools, alcohol 120%, clone dvd).
- A programok eltávolítása után javasolt az SPTDinst (http://www.duplexsecure.com/en/downloads) program és egy ‘registry cleaner’ szoftver futtatása, hogy a programok törlése után megmaradt fájlokat és registry bejegyzéseket is eltávolítsa.
- Ha ezek közül egyik sem vezet sikerre próbálja meg a Daemon Tools Lite legújabb verzióját (http://www.daemon-tools.cc/eng/home). Ez furcsán hangozhat, de voltak esetek, amikor megoldotta a problémát.
A Deamon Tools telepítése után az ‘Preferences’ pontban az ‘Advanced’ fülön ikszelje be az összes op Tab, and check all options.
Amennyiben a játék indítása után a játék lefagy vagy kilép:
Sajnos itt sincs 100%-ig tökéletes megoldás, a probléma a többmagos processzorokkal van összefüggésben. A legtöbb esetben a játék konfigurációs fájljának szerkesztése megoldja a problémát:
A fájl a My Documents\My Games\Fallout3 könyvtárban található és a „fallout3.ini” vagy "Fallout_default.ini" nevet viseli. Nyissa meg a fájlt a Jegyzettömbbel és keresse meg (Control + F) a következő sort:
bUseThreadedAI=0
és írja át erre:
bUseThreadedAI=1
a sor alá pedig írja be a következőt:
iNumHWThreads=2
Mentse el a fájlt, és próbálja meg elindítani a játékot.
Amennyiben nem jár sikerrel az iNumHWThreads=2 sort javítsa erre iNumHWThreads=1
Nálam vegyesen oldódott meg:
1. eredeti játék fel
2. Skullptura által készített izébizé vel kicserélni az eredetit. A lényeg, hogy egy 7900GS VGA lesz felismerve a játék szerint. Nálam ez bevált.
3. fallout3.ini állomány szerkesztése, ahogyan fentebb írva vagyonÉs persze sok sikert!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Armis
tag
A fő gondom az, hogy fizikailag nem olvassa be a lemezt a Sony DVD-RW, kapott új firmware-t és semmi más lemezzel nincs gond, tehát nem jutok el semmilyen más problémáig, már itt megakadok.
Tegnap éjjel viszont vígan felment az XP-s laptopunkra, el is indult, csak a születésnél már diavetítés volt (FuSi AMilo M3438G Pentium M 1,86 GHz és Geforce Go 6800 256 MB) A verziója ott 1.7-es valamennyi volt.
-
Armis
tag
A dobozomra rá van írva, hogy Továbbfejlesztve: Többmagos.
Viszont op.rendszerek közt valóban nem szerepel a win7 és a cdgalaxis honlapján is írják kisbetűvel, hogy ahol nincs jelezve, ott nem megy, vagy lehetnek gondok. Magyarul kár supportért könyörögnöm, viszont vehetek HDD-t XP-nek...
Virágbolti verzió még az elején megvolt, de magyarul és eredetiben kellett, mert perverz vagyok.
-
Armis
tag
Friss XP-m van egy HDD-n és ugyanúgy nem ismeri fel a Fallout lemezt, illetve a Company of Heroes Tales of Valor lemezt se, minden mást a tesztelt 10-ből igen( Dirt3, Imperium Galactica, Crysis Warhead, szóval elég vegyes) A games for windows-zal nincs esetleg összefüggésben, illetve a kétrétegű lemezek számíthatnak?
-
Ryder62
őstag
Akkor sztem a lemez meghajtóddal lesz valami. Nem azt jelenti hogy rossz, hibás lenne csak szimplán valami bibi van. Nézd meg a pontos nevét, keress rá neten, vagy ha van leírás róla akkor ott nézd meg, hogy milyen formátumokat támogat és milyeneket nem, hányszorosan olvassa be az egyes formátumokat stb.
Neked GOTY van, úgy tudom hogy az dupla rétegű. Nézd meg a borító hátoldalát vagy a korongot hátha találsz valami erre utaló nyomot.
Erős a gyanúm hogy a két játék amit nem olvass be a meghajtód az DVD9 vagyis kétrétegű lemez. Lehet nem támogatja a kétrétegű lemezek olvasását, írását a meghajtód.
Ha tudod próbálj meg majd beszerezni egy újabb meghajtót és azzal kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- SSD kibeszélő
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest