Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv!
Csak arra akartam kilyukadni, hogy azzal lesz-e gondom a fentebb leírtak tükrében, a gépem ismeretében, illetve Win7 64 bit alatt? Már rettegek kiadni 6ezret... Eddig egyetlen játék sem szívatott meg, talán a Rage egy picit, de ott elég volt az ini fájlt szerkeszteni. (khm...az is Bethesda kiadás...) Ja, és nem említettem, de nincsen codec-pakk a gépemen, én nem olyan vagyok...
És az F3 talán most az a játék, mely a legtöbb fórumbejegyzéssel büszkélkedhet, természetesen a külföldi oldalakkal összességében. Ami nagyon kár, tekintve, hogy a z általam igen favorizált DeusEx-et lelökte a trónról!!GypsFulvus2 : oké, csak ez olyan játék, ahol szeretek mindent jól és pontosan megérteni. Anno a DeusEx-et is végigtoltam angolul, de mekkora volt már magyarul is évekkel később, hogy minden levelet, emailt elolvastam, nem csak átfutottam...most is megy pár fagyással a játék, csak a GOTY-ban benne vannak a DLC-k, azok is magyarul, és kidibni nem szeretnék 6k-t.
Ja, és örülök, hogy megy! Ezt a pár fagyást én elviselem, elvégre 990- volt az ára akcióban, ennyit elnézek, de a GOTY más, ott már nem szeretnék szívni semmit!
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
GypsFulvus2
őstag
Hát ahogy gondolod. Az én angolságom tűrhető, de azért az anyanyelvi szinttől fényévekre van. Ez a játék nem igényel olyan magas szintű nyelvtudást, mint mondjuk egy L.A. Noire, vagy Planescape Torment. A Deus Ex (első része) nekem is személyes kedvencem
Azért javasoltam ezt a UK GOTY-t, mert saját tapasztalatom szerint teljesen stabil, és mások leírásai alapján is ez a legstabilabb verzió. Egyszer régen elkezdtem már ezt a játékot, beleraktam vagy 40 órát, még XP alatt, és akkor is sokat fórumoztam. Emlékszem, hogy a magyar verziókkal és a steam-es verziókkal is sok gond-baj-panasz volt. Szóval a magyar GOTY kicsit szerencsejáték. A géped nem jelenthet gondot, a régi konfigom jóval gyengébb volt annál, mint ami az adatlapodon van.
Ja, sikerült megoldani a sztero-hangproblémát is. Egyelőre fagyás és bug nélkül megy a játék, de ha addig tudsz várni, hétvégén belerakok jó pár órát, és beszámolok a tapasztalatokról. Nálam is 64 bites win7 verzió fut.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Hunork
veterán
válasz GypsFulvus2 #4302 üzenetére
Előre is köszönöm a tapasztalataid megosztását, már most várom!
Ma a sima Fallout3 6-szor fagyott ki, de egy alkalommal tudtam játszani fél órát, és ez is valami.
Most azon gondolkozok, hogy a lemezt kettétöröm, és megpróbálom beszámíttatni a GOTY kiadásba, mondván, hogy nem működik... (mint Ross a Jóbarátokban a kanapéval tette...)
Amúgy megérdemelné a magyar forgalmazó...
A gépemen semmi, semmi eredeti szoftver nem fagy soha, ezért vagyok pipa, és én már 55 órát tettem a játékba, és ugye DLC-k nélkül is simán el lehet vele lenni 100 órát.
De ma többször nem próbálkozok, mert tényleg a lemez bánja...(a DeusEx ősrégi a F3-hoz képest, és simán fut...röhejes ez a Bethesda...)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
GypsFulvus2
őstag
A Gamebryo motor a problémás. Ez a motor a Morrowinddel debütált, még 2002-ben, ugyebár. Akkoriban nagyon előremutató, igazi "cutting edge" motor volt, és az Oblivion grafikájától is mindenki seggre ült 2006-ban. De mindíg is híres volt a bugosságáról és a problémás kezeléséről. A fallout idején meg már igencsak eljárt felette az idő, nem is arra tervezték anno, hogy pl. ilyen VATS-ot kezeljen. Elég annyit mondani, hogy alapértelmezett esetben csak egy processzorszálat tud kezelni, és ezen változtatni csak részlegesen lehet ini varázslatokkal. Szóval ez a motor sosem a stabilitásáról volt híres, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Értem. Akkor jó játékot!
fiATHaLON: felment a DCInteror is, megtaláltam természetesen.
Első kanyarral elmentem Rivet Citybe bobóért. Hát mókás út volt... estefelé indultam, a töksötétben. A visszaminősített káegyest már az elején megdolgozták, hazaküldtem. Aztán nagy örömömre belefutottam egy Bradörbe, akit toltam magam előtt, így felszedtem egy csomó érdekeset. Volt perforátor is, csak nehéz volt, leejtettem. (Halkan megjegyzem, hogy az igazi Perforator az unique weapon, szerintem nem ez a dögnehéz izé.) Volt minden, sziklától szikláig sprintelés, hatalmas kerülőutak, leginkább nagy hájdolás. Egyszer beszorultam két nagyobb banditacsoport közé. Eléggé izgultam, de megoldódott.
Szóval peersze, hogy megérkeztem. Hállelújáh! Már van fegyverhez extended ammós fityfeném is, bezony.[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
GypsFulvus2
őstag
Hmmmm. Ennyire macerás ez a nehezítő modokkal? Akkor lehet, hogy ezektől eltekintek. Nincs kedvem 10 méterenként élethalálharcot vívni, permanens jelleggel. A Stalkerben is az nem tettszett, hogy a banditák 1-2 perccel a kiirtásuk után már gyakran respawnoltak egy-egy területre. Nekem ez nem fekszik. Én majd gyakran szeretnék meg-megállni a kies Wasteland fölött, a holdfényben, tücsökciripelés és halk zongorafutamok mellett a forgószelek tölcséreit figyelve elmerengeni a világ mulandósága fölött. Ha folytonosan inzultálnak, ez nem fog menni.
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4306 üzenetére
Nem.
Mondom, akár az Obli és az OOO.
Nem értem miért lenne macerás, ha második szintre lépve, 101-es trikóban, kispisztollyal a zsebben a túlélésre is kell koncentrálni, ha elmászik a térkép legsarkába az ember. Kicsit agyalni kellett, ésszel menni előre. Volt úgy, hogy azon vacilláltam, hogy megvárom az estét, hogy el tudjak osonni két halom bandita között, de aztán találtam kerülőutat. Ez szvsz teljesen normális.
Az alapjáték könnyű, főleg a végefelé. A valósághű sérülések mindig foglalkoztattak, ez az "alszomegyórátésfullazéleterőmvisszanőmindenem" meg lássuk be, röhejes. És az sem zavar, hogy a revolveres gyerek nem mászik ki a placc közepére, és lassan közelítve lövöldöz az open space-ben, hanem azonnal fedezéket keres, ha elsüvít a füle mellett egy 0.308-as.
El tudod találni az ellenfelet, ha értesz a fegyverhez, és el tudod pusztítani így is, ha ez a gondod...Nyugodj meg, tökéletesen be tudod lőni, hogy mi kell neked. Végigjátszhatod a vaníliát is, én is azt csináltam, megérte. Már a különbségek miatt. Ez egy másik játék. Az MMM (is) nagyon jól állítható, mint írtam, nálam is csak standard nehezítések vannak, amelyek szerintük is "recommended" kategória. Az első opcióban állítottam át 1-3-ra, mert nem az volt a default beállítás, amit ajánlott. A többit végignyálaztam, standard "nehezítések" vannak mindenhol. A ghoulok is maradtak 50% feltápászon... a respawn is csak standard... szóval akárhogy csűrjük-csavarjuk, nem őrült nehéz. Nagyobb kihívás, több sikerélmény... fiATHaLON is ezt szereti benne. (Azt nem tudom elég lesz-é neki 500 óra, szerintem cinkes )
Nem kell hősködni, ha nem jött el az ideje.
Nekem egyébként is tetszik, hogy ha robban valami, akkor már forgok körbe, hogy merre van banzáj, be tudok-e szállni némi loot reményében... közeledsz, erősödik a puskaropogás... áááh... wastelaand.
Eddig imádtam az éjszakákat. A vaníliás karakter nagyon élt éjjel. Tökéletes volt felfedezni, harcolni. Most meg fosok éjjel. Mert _SÖTÉT_ van. Felkapcsolom a pipet, hogy mi van előttem, aztán gyors kikapcs, húúúúnemvettészresemmidejó, kushadok és megyek tovább. Olyan, amilyennek lennie kell - én nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a modokkal, zseniális munka mind.[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
És akkor egyszerre
"Maybe you'll think of me when you are all alone.
Maybe the one who is waiting for you.
Will prove untrue, then what will you do?Maybe you'll sit and sigh, wishing that I were near.
Then maybe you'll ask me to come back again.
And maybe I'll say "Maybe".Maybe you'll think of me when you are all alone.
Maybe the one who is waiting for you.
Will prove untrue, then what will I do?Maybe you'll sit and sigh, wishing that I were near.
Then maybe you'll ask me to come back again.
And maybe I'll say "Maybe".""a sárkány is csak ember" - oxox
-
Hunork
veterán
válasz GypsFulvus2 #4304 üzenetére
Ok, értem, vágom.
Doom 1 és 2, Quake 2, Duke Nukem 3D, DeusEx...csak pár játék, amelyek Win7 64 bit alatt tökéletesen futnak, és picit régebbiek, mint a Fallout3.
Én azért vagyok pipa, mert fizettem valamiért, ami egy rakás sz@r. Szerkesztettem ini-t, töröltem, telepítettem drivereket, kompatibilitást változtattam, SecuRom baromságot telepítettem, de azt írta, hogy ez a játék nem is SecuRom védett, registry-t tisztítottam, mert ezt is írták, most ott vagyok, hogy talán meg kell tanulnom programozni is??? Most ez a játék 3k-ba kerül. Nem hiszem el, hogy csak én szívok ebben az országban, a forgalmazó azt állítja, hogy több ezer elégedett ügyfelük van. Röhej. Most az a nagy helyzet, hogy én megrendelném a GOTY-t is , ami közben 6k lett!!! ha muszáj, bár nem érdemli meg sem a forgalmazó, sem a Betheshda, talán ekkor értem meg a warezolókat és a konzolra átpártolókat, de mi a biztosíték, hogy az menni fog???
Ezért kérdeztem tegnap: más a játék kódja? A DLC-ket eltekintve a motor változáson ment át??? Mitől menne a GOTY, ha a sima el sem indul!!! Nem kifagy, el sem indul, most is bent a lemez. Már lemezmeghajtót is cseréltem, letiltottam a Daemon Tools-t.
Mit tegyek még?
Töltsem le illegálisan? És akkor boldog a forgalmazó és a fejlesztő???
Tudom, volt itt róla szó, hogy a sima nem megy, de könyörgöm, 2012 van, és egyáltalán, a GOTY mitől más, már ami a kódolást, optimalizálást illeti???"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Nekem el sem indul. 1mp-re elsötétül a kép, majd visszajön az asztal, semmi hibaüzenet. A forgalmazónak most írtam amúgy... Azt is elintéztük, és jogilag tiszta az ügy, hogy a kettő exe állomány letöltésével elindul a játék, hát ez röhej! Viszont valamitől, nem tudom, mitől, a gépem nem változott semmit, kb. 50 óra játék után most az van, hogy random, percenkénti vagy 5/10 perces fagyások, egyszer tudtam 30 percet játszani.
És a kérdés: neked a GOTY megy rendesen? Ez a fő kérdés, mert akkor megveszem, kénytelen vagyok, a legjobb játék címet kiérdemelné nálam, ha rendesen működne, és nem kellene semmit sem sehonnan letöltenem...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
nagyúr
Az a baj, hogy fogalmam nincs mi az a goty.
Nekem az elsőnek megjelent eredeti verzió van meg, ami még nem volt magyarítva sem. Volt benne egy cetli, hogy valamilyen kft kicseréli majd a lemezt ha megjelenik a magyarított verzió, de mivel le lehetett tölteni a magyarítást, nem vergődtem a cserével.Kompatibilitás módot beállítottad?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Hunork
veterán
Semmi nem segít...nem ma kezdtem, a létező összes dolgot kipróbáltam már. Kompatibilitás, driver-cserék, ini állomány...mindent. Az biztos, hogy ennek a játéknak van a legnagyobb fórumközössége a világon, ami arról szól, hogy sz@rul programozták. És nem megy egy rakat gépen.
A GOTY= Game of The Year kiadás. Ebben az összes DLC is benne van.MOD: most 2szer fagyott le, csak úgy, a hsz-ek között betöltöttem. Most a módosított exe-vel is. De kezdem a beletörődést, uninstall, és térek vissza a jól bevált játékokhoz, én nem kívánom ezt senkinek, magamnak meg főleg nem, a Bethesda meg bekaphatja, a Rage-el együtt. A szabadidőmet nem a gépem resetelésének akarom szentelni. ennyi. Az eredeti lemez nem megy, ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Megpróbálhatom, bár 2010-ben nem semmi lenne.
Heh, 30 mp is elég volt, játékállás betölt ablakban, kifagyás. Most resetelek, a hangszórók zörögnek. És most az alaplapi hangkártyával próbálom meg, de azt utálom...
[ Szerkesztve ]
-
-
HaaS
addikt
Jó, hogy nagy nehezen elértünk innen - azaz hogy tudjuk, hogy a GOTY hibátlan - azon át, hogy a Bethesda fos, egészen az mostmitcsináljak illegális legyekhez. Kicsit tovább tartott, mit gondoltam, volt néhány vargabetű.
Én biztosan nem tudok ezen segíteni. Több játékot vettem eredetiben, ami használhatatlan volt. Röhögtem egy jót és kész. Tovább kell tudni lépni ezeken a hatalmas problémákon.
-
Hunork
veterán
Jogos...
De tudod én olyan arc vagyok, aki addig nem nyugszik, amíg valami nem működik. Így vagyok a játékokkal, egy haldokló számítógéppel, vagy éppen egy összeállított számítógéppel, az operációs rendszerekkel. Én a rendet és precizitást szoktam meg. És azt, hogy ha fizetek, kapok.Amit akkor írtam, az a különböző fórum hsz-ekre vonatkozott (magyar/külföldi), de ettől még nem értem, hogy a GOTY-ban mi a különleges, amitől működik. Mitől más? Ezért kértem személyes tapasztalatokat, hogy mielőtt kiadok újabb ezreket, legyen konkrétum is. XP-re meg nem váltok, ez is tuti. És én nem tudok röhögni, bocs, de nekem fájnak azok az ezrek, mert a fiamat is arra próbálom nevelni, hogy minden legyen eredetiben, mert az mekkora királyság, lehet nyugodtan multizni, és egyáltalán: mert ez így helyes. És mint mondtam, közel 60 játék van így meg, de most lutrinak tűnik nekem.
UI: az alaplapi hangkártya esetén is fennáll a random fagyás. És 2012-t akartam írni...a support még nem írt vissza a mai levelemre, ha meg negatív lesz a hozzáállás, akkor beletojok, és majd megszerzem más forrásból. A lemez nálam van, és innentől pont nem érdekel...hálaisten, még sosem volt hasonló szituációm, sem a hardver vagy a lemez miatt, így nekem csak ez az élmény van, de ez meghatározó.
-
westcoastog
veterán
Nekem csak akkor fagyott állandóan ha futott mellette az msn, valamiért összeakadtak és szétfagyott a játék miatta.
-
Hunork
veterán
OK, ne vitázzunk. Te nyilván kétszer is megveszel egy játékot, mert téged az érdekel, engem meg az, hogy egyszer vegyem meg, és az működjön... De no para, ha ma estig nem jön válasz sem a forgalmazótól, sem az áruháztól, megyek, és download. Ennyi a sztori. Ilyenkor büszkén tekintek a konzolos barátaimra, ők nem sz@pnak soha ennyit, mint mi, PC-sek.
westcoastog: nálam nincs msn, sem semmi egyéb, kilőttem virtuális meghajtókat, a vírusirtót!! , mert ezt is írták, próbáltam ablakban, semmi. A megbütykölt eredeti eddig bírta, most már 30mp/1perc/5perc és fagyások.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Semmi baj nincs azzal, ha megpróbálod a játékot működésre bírni.
Azzal viszont, hogy telenyomod a fórumot a vergődéseddel, már inkább.
Bethesda fórumán jártál már például? Ott biztosan találsz hasznos információt, illetve hasznos segítséget is nagyobb eséllyel kaphatsz."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Hunork
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #4322 üzenetére
Hát, úgy gondoltam, hogy magyar emberektől érthetőbb válaszokat kapok, szerintem ez így logikus. ? Bethesda fórumon ugyanaz van, mint máshol. Semmi extra. Ini fájl, blabla. De nem számít, most raktam rája egy brit patch-t, most például megy, és magyar maradt, persze nem a lemezen lévő exe-kkel, na, ez a röhej, ezért kérdeztem annyit.
De most más:
Kellene egy képet készítenem a Lincoln emlékműről. A Union helyen kaptam a küldit. Na, kérem, mivel és hogyan? Fényképezőm van, de semmit nem reagál, akárhová állok. Valaki ebben tud segíteni? (merhogy minden feladatot meg kívánok csinálni, ugyebár a precizitás...mod: és egy rakat kérdés van ott megválaszolatlanul, mármint a bethesda fórumon...
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem készíteni kell a képet, hanem a Museum of History-ból szerezni egy képet, ami az emlékművet ábrázolja, mert ennek alapján tudják majd helyreállítani az eredeti állapotot.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Hunork
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #4324 üzenetére
Ó, köszi! (csak készítést írtak...)
Amúgy megoldás megvan, support-tal beszéltem, megy a game, ezért sem voltam 1 órát itt! Többet nem vergődök...
-
Ryder62
őstag
-
Hunork
veterán
válasz GypsFulvus2 #4328 üzenetére
Hát nem semmi.
Remélem, nem lesz baj, ha leírom, minden jogszerű a magyar szabályozások értelmében.1. Fallout 3 feltelepít.
2. nem indul
3. DX, visualc, driverek frissítése
4. ini állomány megszerkesztése
4a. nem indul...
5. megfelelő helyről a fallout és falloutlancher.exe állomány letölt, eredetit felülír (ugye, az eredetei adathordozó a birtokomban!)
6. 1.7 UK patch feltelepít
7. Játék indul, teljesen magyar nyelven, ékezetek rendbenKorábban hasonló volt az eljárás, de akkor kimaradt az angol verziójú patch feltelepítése. Több fórumot átböngészve is vegyes vélemények voltak, de a support azt mondta, talán ez megoldja, de tippeltek, folyton azzal jöttek, hogy a játék XP/Vista kompatibilis, Win7-re nem garantálnak semmit. De én nem nyugszok bele egykönnyen semmibe...
Ma már több, mint 1 óra lement gond nélkül, Fawkes cimbivel csináljuk az "egyéb" küldetéseket. Az elnök-számítógépen már túl vagyok, de van egy rakat szabad terület, most azok jönnek.
A sok szívástól eltekintve is állítom: nálam A játék a DeusEx mellett.
-
fiATHaLON
őstag
Ijjjj bazmeg.
Belefutottam egy Talonban tartott helyőrségbe.
A 3 őrszemet leszedtem egy 20 perc csikicsuki árán, de
mikor benyitottam a hedkóterre, azzal a mozdulattal kapaszkodtam is
vissza a kilincsbe, hogy mindkét lábam megmaradjon földrezuhanáskor.
Végül leszedtem őket, a jó öreg paraszt megoldással.
Egy az ajtónyitás, egy a gránát, egy a Megaton - végtag helyrerak,
egy a fasttravel és elölről... Léptem is egy három szintet.
Bődület komoly így a holmi.
Triage fullon mit muzsikál?
Nem mertem, csak eggyel alacsonyabbra rakni.Örülök, hogy tetszenek a modok. Semmi nem akad semmivel, zenéket
pakold alája bátran!Etomik pááááör, etomik pááááööör,
Givin báj da májdi hend of gááád! -
GypsFulvus2
őstag
"win7-re nem garantálnak semmit" Veszem észre... Nem tudok kijutni a Vault-ból. Amikor kinyitom a kijáratot, és lezajlik a beszélgetés Amatával, jön az a két őr. Na, annál a jelenetnél lefagy a játék. Mindíg. Mindegy melyik mentést töltöm vissza. XP alatt u. ez a verzió hibátlanul működött. 1.7.0.3-as UK verzió, elvileg az a "végső". Milyen ini szerkesztést végeztél? Azzal még megpróbálkoznék.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz GypsFulvus2 #4331 üzenetére
Hát azért a patch-et újra rakhatod, max közli, hogy már fent van.
fallout.ini Ez a Users/név/Documents/my games/Fallout3 helyen van
fallout_default.ini Ez meg a játék főkönyvtárában vanMindkettőben keresd meg az ezt a sort:
bUseThreadedAI=0, itt a 0-át írd át 1-re
A sor után meg illeszd be ezt:
iNumHWThreads=2Én frissítettem DX-et, iletve feltettem különa lemezről, meg a visualc-t is. (vcredist)
Ezek után jött a UK patch."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4330 üzenetére
Íjam.. na az még pont nincs! Hanem Moire szerszáma egész jó fegyver, agyonb@s.. szóval érted néhány embert vele, kijavítom, oszt visszarakom az asztalára. Höhöhöh!
Hanemám itt jóval könnyebbek a "cuccok". Vaníliában ennél jóóval kevesebbet tudtál cipelni. Meg... áh, sorolhatnám, szóval bizonyos szempontból azért könnyebb. A Market is úgy tele volt pakolva, hogy ihajj... a nehézséget még nem igazán érzem... ezek a raiderek hullanak, mint a legyek, Talon outpostot csak láttam Rivet felé menet, de teljesen jogosan akkorát kerültem, amekkorát lehetett.
Miért kell azonnal Megatonba menni? Nem tudod ott ellátni a sérülést? Vagy kijönnek, azért? A három őrszemnél nem működik a lerakom az aknákat, hájdolva lövök feléjük és hanyattlopózok metódus?Fogy azért a stimpack azért, de a kritikál az itt is kritikál. Fegyver van elég, lőszer úgyszintén, eddig nincs nagy gondom. Elég jókat ütnek rajtam, de ritkán, még minden végtagom (köszönik szépen egyébként) megvan. Szóval TRIAGE még pihenget. Te maxra tekerted az MMM-et?
Nekedisevammá pírszinged?
Gyps: biztosan figyelmen kívül akarod hagyni az unoff. patch és FOSE ajánlásomat? Igazából nem zavar, csak gondolom játszanál is. Nem kell modolni, ha nem akarsz, én a vaníliát is a FOMM/FOSE párossal játszottam. Hátha műxik nálad is.
Hunork: örülök, hogy megoldódott végül!
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Azért légyszi ne nyelj le keresztben! Nem akarok figyelmen kívül hagyni semmit, de ilyenkor hét közben nem sok időt tudok szánni a gépre. Éppen csak le akartam tesztelni, hogyan mennek a dolgok win7 64 alatt a tökéletesen szűz vanilla rendszerel. Mivel XP alatt u.ez a DVD korong, teljesen szűz játékkal atomstabil volt. Nos, most nem az. Majd hétvégén fogok a dologgal komolyabban foglalkozni
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4335 üzenetére
Semiképp! Gondoltam hátha időt spórol neked, azért szóltam. A felrakásuk meg úgy letöltéssel együtt, utánolvasással 15 perc (2 mega össz.)
szerk: ja, az unoff patch 40 MB, azt kihagytam a szórásból, sozfiATHaLON: de hát! De hát! De hát ezzel a szerkóval többet tudok cipelni! Most vettem a szerszámos lánynál! Tyűű, mennyi zseb! Lehetne könnyebb... picit... egyelőre jó választásnak tűnik!
A könyvek azok random árucikkek lettek? Vagy elfogy, nem véletlenszerűen dobta be?[ Szerkesztve ]
-
fiATHaLON
őstag
Mi is az az acme?
MMM maxon van, igen, Megatonozni azért is kell, mert kijönnek, meg
gyógyítani sem tudom még annyira magam.
Meg szeretem Megatont, na.
Cucc nehezítésre tegyél fel egy ammo súly modot.
Egyből lesz csodálkozás.
Talon őrszemeket végül éjszaka szedtem le
bújócska-homlokonsznájperezécske játékban. -
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4338 üzenetére
Hát az a bekapcsolható fityfene a pipboyban. Ha benyomod, akkor annalizálja a kezedben lévő fegyvert (hatótáv, tűzerő). Nem annyira hűha, mint a Lexikon, amiben ugye pontos leírások vannak, modolhatósággal együtt, de jó anyag. Ott van az is a szerszámoslány pultján... vagy négy darab. Azzal a bizonyos hallótéppel egyetemben.
Te... oszt volt már ghoulos harc? Durva a 75% tápászkodás? Itt már komolyodik a helyzet, más irányt vett a karakterfejlesztés. Na és ki lehet robbantani a zárakat. Ó!
Oké, felrakom.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez a 75%-os "tápászkodás" nagyon furdalja az oldalam, hogy mi lehet.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HaaS
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4340 üzenetére
Hát én még csak Night Ghoulokat láttam a wastelaaandben, ezek még egyelőre nem keltek fel, de a lényeg az, hogy ahelyett, hogy "kilehelnék a lelküket", van egy bizonyos esély arra, hogy feltápászkodnak. Még nem láttam, nálam standard 50% volt, most valamiért 55 lett, de lényegtelen. Indulásnál MMM-ben a max. az 75% esély, hogy felkelnek, ami azért elég durva lehet fiA esetében... érdekel, hogy működik a dolog a "valóságban"!
fiA: van még ilyen értelmes mod, mint ez az ammoweight? Van Jamie csodalámpája is esetleg? Atomos? Hehh, rá is keresek...
Hehehe, meg is van, létezik:
"The flashlight is a light beam that follows your line of sight. It's effective up to 1000 units away. (For reference, an average player character about 125 units tall.) The beam magically comes out of your player's face, so in that sense it's not really a flashlight. This light is not connected to your Pip-Boy light; your Pip-Boy light will continue to work as normal."
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Szia!
Csak egy kérdés: miközben tegnap szenvedtem, találtam egy olyat, hogy unofficial patch. Ez micsoda? Nézem és olvasom, de te biztos csípőből vágod, ha kérhetlek, röviden vázoljad! Köszönöm!
Amúgy a hivatalos álláspont tényleg az, hogy nem Win7 kompatibilis, ezt a Microsoft oldalán is ellenőriztem. Engem mindentől függetlenül egy zavar: egy ekkora cég, mint a Bethesda, miért nem volt képes egy stabil Win7 patch-etz elkészíteni? Akár legyen az 500 mega, de ennyit szerintem megér a mise. Egy rakat ismerősömnél most derült ki, hogy XP alatt tolták/tolják...Mindegy, most működik, csak nem vágom ezt a nem hivatalos patch témát..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Night ghoulok gondolom csak moddal érhetőek el. Van valami speckó tulajdonságuk?
-
HaaS
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4344 üzenetére
Randák, mint a bűn. Meg tán kiszedhetők a szemeik, ha már fekszenek. Valahogy olyan más a színük... először nem tetszettek. Közepesen erősek... segítettek bejutni a suli bejáratáig, elég jókat harapdáltak a raiderekből. Van viszont egy másik állatfaj, valami M betűs, Mimnnaanráááhnemtudom. Azok kisebb csapatokban járnak, rohadt gyorsak, és ilyen hosszú nyúlványaik vannak, meg nagy, éles fogaik. Nem nagyon tudtam megnézni őket, mert éjszaka volt, közelebb akartam lopózni, de kettő másodpercen belül már a rongylábas figurát nyomattam, aztán bejött az előző állás. Azokat nem csípom. Mindjárt rákeresek.
Megvan: Wanamingo. Van normál kép is róla, de Night Ghoulról nem találtam. Valahogy vörhenyesebbek, mint a normál.
Hunork: nemhivatalos javítások gyűjteménye = érdemes felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
fiATHaLON
őstag
Ghoullal egyszer találkoztam, egymásra néztünk, ő megharapott,
én meg betöltöttem a mentett állást, majd másfelé mentem.
De jelzek, ha látom, hogy megy...Acmet megtaláltam, nagyon hasznos, mert máshol nem tudom,
hol lehet megnézni, hogy egy fegyver small, vagy unsmall pl.Flashlight is jópofa. Van éjjellátó is, de az szerintem elveszi a hangulatot,
nem COD ez...Ballagtam a napfényes Wastelandiában, dúdolom a Conelradból (fizetett
hirdetést hallottál) szóló refrént, miszerint "Glóri glóri hiz a híííróóó, glóóri glóri
hiz a híróó", mikoris robban a mellettem lévő sziklán a missile.
Hamar bekuporodtam egy kőrakás mögé, elhessegettem a "baszod,
hát király vagyok én ezen a szemétdombon! Van egy pisztolyom, meg egy
bézbólütőm, meg egy ősöreg távcsöves vadászpuskám,
hÁT MIT AKARTOOOK?!" életérzést, és megdöbbenve vettem tudomásul, hogy
vérdíj van a fejemen Taloniában. Innentől vadásznak rám? Mindegy,
szétszedem mindet. Egyszer.TRader100 nem megy nekem, 50 felett még senki nem javított,
pénzem alig, szó szerint kínkeserves minden tár töltényt megszerezni.
Egy-egy akció után guberálnom kell a flaszteren, mert nem tudok még
egy mangós szódát se lehörpölni a sarki atomjó bisztróban.De élvezem rendesen. Igazi hőscincért hozok figurában.
Egy talonos fejvadászatra elment egy stealthboy, 4-5 gránát(alma),
meg vagy 60 round 10mm-es, a játék eleje óta hordott pisztolyomba.
Szóval bitang.
A mothership zetát várom nagyon, de nem merek nekikezdeni, mert
azt külön felvadítottam. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz fiATHaLON #4346 üzenetére
Ez nyilván teljesen szubjektív, meg nekem csak a vanilla verzióhoz volt/van szerencsém, de a Mothership Zeta az újkori Fallout-ok történetében (ide értve a FO3-at és a FONV-t) nekem a legkevésbé bejövős DLC, én kimondottan utáltam. Bukó, hogy egy achievmentet nem csináltam meg onnan, így most tolhatom újra végig.
-
HaaS
addikt
Nálam is megvolt az első Talonba tett harcom. Kiléptem a metróból, mire szóba elegyedtek velem. Alig vártam, hogy végigmondja és einhundertahcis fordulattal visszameneküljek (nem volt kilincs, amibe kapaszkodtam volna). Hehh, látod, a reflexek öcsém... kis beszariak, hát elő sem tudták venni a fegyvert, már ott sem voltam! Jól megszívattam őket, mi? Kijöttem egy másik lukon, oszt estefelére megkeresem őket, hogy befejezzük a párbeszédet... nem mertek utánam jönni a metróba, hahaha! Lúzerek... már a hármas erőmtől is be vannak tojva. Gondolj bele, ha nem lennék okosabb és szebb, mint amilyen erős... na akkor mit csinálnának? Nevetségessé tették magukat a szememben, tényleg... csak azért megyek vissza, mert... mert... mert van nálam néhány hatalmas akna. Khm.
Én mindig azt nézem, hogy hány rovátka villog alul VATS-ban. Ha kevés villog, akkor rálegyintek, élve hagyom a szerencsétlent. Tudod mióta Háromkutya szavaira ölök, nagyvonalú is vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Aham, fogy a muníció rendesen. Én váltva viszem a fegyvereket, ammót, azt lövöm, amiből van elég.
Volt egy kis bar(l)angolásom mirelurkóknál, belebotlottam Firelurkóba is. Köbö 40 töltényem maradt összesen mire kimásztam a felszínre. Na meg gazdagabb lettem egy neves kesztyűvel. Hirtelen ötlettől vezérelve benéztem a szupermarketbe, hogy vajon mi is a nagy helyzet. A bejáratnál öt különböző színű hajjal megkent raider próbálta belegyömöszölni a százast a bevásárlókosárba.
Aztán kinyírtak.
Hohó - gondoltam hangosan - majd meglátjuk! Gyalog indultam hát neki, hogy ne spawnoljak rájuk, mikor kempelik a boltot. Csak egy Deathclaw jött szembe, de megigéztem. Ráfordultam a bejáratra, belelőttem az egyik pánkba hátulról, tarkón: azonnal elgurult a százasa. A többiek meg röhögve felszedegették a cuccait... biztos új bandatag volt vagy valami... aztán a CAUTION című műsor érkezett, amit én egy fa mögül hallgattam végig, a másik négy gyökér végigtaposta az aknáimat. Az utolsó bekukkantott a fa mögé, ahol épp guggolva mosolyogtam. Már ő sincs közöttünk.
Miért is mesélem ezt? Ja igen... aztán még merészebb voltam, benyitottam a közértbe. Hemzsegtek benne ezek az útonállók. Ha motorok álltak volna a bejáratnál, azt hittem volna, hogy én vagyok Mad Max. Aztán leadtam egy figyelmeztető lövést, majd letérdeltem a kedvenc HK-mmal az előtérbe. Meditálva gyűjtöttem az akciópontokat, majd elköltöttem őket fejlövésekre. Nyolc darab jött érdeklődni, de még köbö ennyien lehetnek bent. Szóval csekkold csak le te is, ismerős terep, könnyű préda."a sárkány is csak ember" - oxox
-
PeL
addikt
De amúgy kurva jó olvasni ezeket a szövegeket Te is modokkal nyomod? Én most végeztem ki a Borderlandsot részemről (meguntam a 4. végigjátszás után) és a Fallout 3 GOTY HUN-on gondolkozom hogy meg kéne próbálkozni vele, olvasgattam a beszélgetést és meghozta a kedvem Első nekifutásra érdemes lenne valami overhaul modot felrakni? Bár ha jól sejtem magyar verzió modolása eleve halott ötlet...
Én is Win7 64bit alatt próbálkoznék meg vele, nincs más oprendszer a gépemen és egy játék miatt nem telepítenék XP-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest