- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz Kassadin #3650 üzenetére
Dehogynem én ennyire nem siettem el. jelenleg 72+ óra van a játékban és még csak most megyek vault 87 be De én megcsináltam egy csomó mellékküldetést is.
Bár még csak 1 dlc-t csináltam meg az DLC: Operation Anchorage, ma megcsinálom, legalábbis elkezdem a kövit.. 2. DLC: The Pitt majd meglátom hogy haladok vele.
Jelenleg 22 szintű vagyok karmám az emberiség végső reménye és felvettem egy társat is "Star Paladin Cross" néven fut.
Felvettem egy kicsit a nehézséget, mert normálón nagyon leegyszerűsödött a páncéllal meg a plasmagunnal.Plug and Pray... :)
-
simron
tag
válasz Iginotus #3651 üzenetére
Le sem merem írni. A teljes játék , valamennyi fő és mellékküldetés, mind az 5 DLC végigjátszása, minden bólogatós bábu és szinte az összes egyedi fegyver, páncél megszerzése, minden képesség 100-ra fejlesztve, a térkép összes helyszíne felfedezve nekem 182 óra játékidőbe telt. Persze szépen komótosan, mindenre rácsodálkozva tartott ennyi ideig.
-
Iginotus
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
fallout.wikia.com minden kérdésre választ ad.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Iginotus
addikt
válasz Kassadin #3660 üzenetére
Én észrevettem így útban 26. szint felé, hogy úgy alakul a környezet, ahogy haladsz a főszállal.
Tehát most eljutottam egy darabig és most már jönnek rendesen az enclavésok nehéz hamvasztókkal meg nem egyesével hanem négyesével
Lehet előveszem Mini atomot...Humm interaktív térkép megjeleníti valahogy a questet is azt még nem találtam meg
Plug and Pray... :)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Kassadin #3664 üzenetére
Robocop?
Már nem emlékszem a küldetésre, de sokat segít az is, ha felveszed a Robotics Expert perket, az mindig jól jön, ha robotokkal találkozol. (Ja, de tudom melyik küldetés ez, akkor a Robotics Expert különösen ajánlott )
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Kassadin
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #3665 üzenetére
Úristen hogy írhattam ilyen faszságot?Robocop....
Nem tudom a küldetés nevét, egy chipet kell belerakni a nagy nagy számítógépbe, amitől a robotgyárban az összes robot életre kell... -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Kassadin #3668 üzenetére
Szerintem nem Stealth Boy-ra gondolt.
-
Kassadin
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #3669 üzenetére
Húha de titokzatos valaki...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Kassadin #3670 üzenetére
Nem akarjuk lelőni a poént. (Illetve nem poén, csak egy lehetséges, igen kényelmes megoldási módja az adott küldetésnek.)
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #3671 üzenetére
Amikor legelőször vittem végig ezt a küldetést, akkor szimplán minden robotot legyilkoltam.
-
Kassadin
addikt
Eljutottam Tennpennyhez, és ugye ki kellene nyírni a ghoulokat vagy pedig beengeded őket Roy megbízásából. Sajnos mindkettő rossz karmát ad, a jó megoldás az hogy megkell győzni egy pár embert a toronyban. Sajnos csak párbeszéd van, és 32% eséllyel kell meggyőznőm őket, hogy fogadják be a ghoulokat. Van valakinek valami ötlete, mivel tudnám felhúzni a beszédet?
-
Kassadin
addikt
válasz FehérHolló #3674 üzenetére
Köszi, erre nem gondoltam (gyorsmentés/gyorstöltés).
-
jasszer
őstag
Kicsit megszívtam úgy érzem, de javítsatok ki a ha tévedek...
Épp a Vault 87 felé tartottam, már beszéltem mindenkivel Lamplight Cavernsben (Princess, Mayor, Joseph), de nem tudok átjutni a hátsó ajtón. A Mayorrel nem tudok erről beszélni, nem adja be, pedig már utánajártam h miért hívják Princessnek a kiscsajt aki a hátsó ajtót őrzi és Joseph sem akarja bekapcsolni az áramot a másik úton lévő terminálhoz, pedig az összes puruttyát megmentettem korábban Paradise Fallsnál a rabszolgakereskedőktől.
Csináltam közben egy másik missziót is, hátha ettől változik vmi, de egy frászt. (és az a misszió is csak úgy sikerült h a consoleba be kellett nyúlni, a Bigtownos misszió végén hiányoztak a robotok a szeméttelepről)
És persze a legutóbb savegame amire nem Lamplight Cavernses mentést raktam az közel 4 órával korábbi...
P.S.: mindennek tetejébe még azt sem engedi a játék hogy lemészároljam az összes kis puruttyát.
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Iginotus
addikt
válasz Kassadin #3672 üzenetére
Ha már megcsináltad, elmondom.
Szóval Spooler!
Ha feltöröd a központi gépet és úgy jutottál el oda, hogy használtad a Stealth Boy-t akkor kb minden robot még él. A központi gépen van egy olyan lehetőség hogy 3 as program indítása ilyen vacak titokzatos neve van. Nu ha azt ha aktiválod minden robot elkezdi egymást lőni. És csak egy maradhat alapon kinyírnak mindent és mindenkit aki mozog... és XP-t nem kapsz de a "fat lut" (olyan WOW-osan) a tied. Vagy 20 aksit szereztem én.Plug and Pray... :)
-
Kassadin
addikt
válasz Iginotus #3677 üzenetére
Nem is néztem hogy van ilyen opció is, én egyből a féregírtásra mentem.
Jasszer: nem tudom mi lehet a baj, nekem sikerült megcsinálnom azt a küldit. Paradise Fallsban mindenkit kimentettél amúgy? Beszéltél a Paradise Fall bejárata előtt levő kölyökkel is?
[ Szerkesztve ]
-
-
jasszer
őstag
válasz Kassadin #3680 üzenetére
Megvoltak, sajnos a játék bugja volt. Visszatöltöttem a pár órával korábbi elmentést és onnan végigjátszottam gond nélkül, baró volt.
Az utóbbi pár évben nem jött ki olyan játék ami le tudott volna kötni (kivétel mondjuk az Assassin's Creed sorozat), amik tetszettek korábban annak a folytatásai csalódást okoztak (Mafia, GTA), de asszem a Fallout 3 méltó az 1-hez, végre egy jól átgondolt játék. Jöhetnek a kiegészítői...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Kassadin #3684 üzenetére
Hát... nem fest rosszul Megaton gombafelhője a távolból.
-
Kassadin
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #3685 üzenetére
Most ismét a jó oldalt tolom másodjára, lassan 19-es leszek, eszméletlen legnehezebb fokozaton mennyit fejlődik az ember.
Rossz oldalon gondolom Enklávés leszel nem? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Így van, az egyes küldetéseknek lehet adott esetben más vége ha gonosz vagy, de a fő történetszál nem változik, azaz a döntéseknek komoly hatása nincsen. A New Vegas ebből a szempontból előrelépés.
-
Kassadin
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #3688 üzenetére
Neked meg van a new vegas? Mert jó-rossz véleményt egyaránt olvasok róla.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Kassadin #3689 üzenetére
Megvan, eddig kb. 85 órát tettem bele, és nagyon tetszik. A környezet jobban bejött a Fallout3-ban (sok városi rész, sok-sok gyár), viszont a New Vegas sokkal tartalmasabb, annyi tartalmat pakoltak bele, hogy elképesztő. Eget rengető újítások nincsenek benne, de azért finomítottak, csiszoltak a játékmeneten - egy szó mint száz, összességében legalább olyan jó (de talán még jobb is), mint a 3. rész volt.
-
Kassadin
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #3690 üzenetére
Olyan negatívumot olvastam hogy tele van buggal. Ez mennyire igaz?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Kassadin #3691 üzenetére
Való igaz, hogy jóval bugosabb sajnos, mint a F3, még a patch-ek után is ki szokott fagyni nekem néha.
-
Kassadin
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #3692 üzenetére
Majd lehet megveszem, csak picit menjen lejjebb az ára.
Más: nuka cola kvantumot kell szereznem egy csajszinak, a nuka cola gyárban már voltam, de ott nem találtam eleget(30 kellene összesen). Valaki tud olyan helyről ahol sok van?
-
-
Kassadin
addikt
válasz FehérHolló #3694 üzenetére
Megnézem mi ez a quantum chemist perk, wikiben elolvastam ez már dlc-ben van 22-es szinten. Nekem csak a sima fallout 3 van meg. Köszi a segítséget, megnézem azt a listát, lehet nem voltam eléggé figyelmes.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Kassadin #3693 üzenetére
Három településen találsz belőle nagyobb mennyiséget: Chaste Acres Dairy farm, Nuka Cola Factory, Paradise Falls, de itt is csak összesen 15 palacknyi kék csodát találsz, így a többit innen-onnan kell összegyűjtögetni. (A Super-Duper Mart-ban nézz még körül, ha esetleg nem tetted volna, ott van 3 palack, de a többit 1, max. 2 palackonként kell keresgélni. Szerintem a Quantum Chemist perk nélkül ez a küldetés kimondottan frusztráló, végigcsináltam.
-
Kassadin
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #3696 üzenetére
A gyárban voltam már, összesen sikerült 4-et összeszednem.
A másik kettőt is megfogom nézni köszi. -
FehérHolló
veterán
Azért ez most így olvasgatva nagyon meglepett: [link].
Ennyit számít, hogy a HDR be van-e kapcsolva, vagy sem. (Mindkét képen a jobb oldali üveg a quantum.)[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Kassadin
addikt
Sikerült összegyűjteni mind a 30-at hát nem volt leányálom. Paradise Fallsban 5 db van, a farmtól felfele levő teherautón is 5 db, a marketben meg még kis szinten felszedtem a lila kólákat.
Az a baj ezzel a nuka gránáttal hogy csak quantum kólából lehet csinálni... Amúgy legbetegebb fegyverek egyike szerintem(nagyot sebez+látványos).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest