- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4400 üzenetére
Szerintem így van.
FOSE: javíts ki, ha tévedek, de mind a kettőt tudja (normál és NV), tehát alighanem legutolsó verziót használjuk.Időt spórolhat meg: a játékmenetet, nehézséget változtató modokat majd a játékban tudod beállítani. A teljesség igénye nélkül:
MMM, Triage: először azonnal feljön, később a pipboyban az Apparel fül alatt érheted el őket.
Crosshair: pont biilentyű, menüje shift+dot, ha jól tévedek.
CASM: pipboy, Aid menüből
FOOK2: o (ó) gomb... ezt tán csak meglestem, de nem állítottam rajta semmit.MMM-et érdemes jól átnézni az elején, mert azonnal működik, ahogy új területre lépsz.
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4402 üzenetére
A Super Mutant Gargantuan mutasson néked utat a hosszabbik karjával! (Most találkoztam vele először, phh... no comment.) Jameg! Még nem fostam a játékban annyira, mint tegnap a tricikligyárban... brr... az a zene hozzá...
Neem olyan húha ez a modolás:
1. latest FOSE install
2. FOMM felrak
3. Invalidation kitt-katt
4. indít FOMM, csekkol order (van rá menüpont is, ami az ütközéseket vizsgálja, meg BOSS vagy mi is, ami figyeli a prioritásokat és segít sorbarakni őket. Lesz majd modolás után néhány ütközés, de ez teljesen normális. Ütközésvizsgálat: Load Order report. Mindkettő a Load Order menüben van.
5. FOMM-ból "launch FOSE", már kész is vagyunk az előkészületekkelElindul. Én ennyit csináltam, mikor végigjátszottam a vanillát.
Te megcsinálod/tad a 4GB-os patchet, az ini tweakek már megvannak, nálam ugye ezek kimaradtak.
Megint elindítod, csekk.Jöhet a patchelés. Official, unofficial. FOMM csekk, launch FOSE megint, tyuhúj.
Jöhet a modolás. FOOK2, MMM satöbbi, mindenből a legutolsó verzió megy a Data könyvtárba. FOOK2-nél fontos, hogy nem elég a három részből álló main bsa (mérete miatt úgysem látja a FOMM), hanem van a downloadban egy másik, kisebb fájl, abban van az esm hozzá, csak azt látod FOMM-ban.
Minden modból felrakod a legutolsó verziót (bemásolod a Data könyvtárba). Amikor elindítod a FOMM-ot akkor látod őket a listában, bejelölöd és kész, használatban vannak.
A load order legvégére kerül az egyetlen compatibility patch (utolsó három sor a load orderemben).A legvégén a merge-ölt fájlnak én személy szerint semmi értelmét nem látom, talán gyorsíthat valamit. FO3Edittel nem tököltem. Működés szempontjából szvsz fölösleges, soha nem is foglalkoztam vele.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Megcsináltam én is ezt a merged.esp dolgot, nem tudom mit csinál, de így is működik. Valami 40kB-os fájl lett az eredménye a load order végére.
A Gargantuan nem lett tőle gyengébb, az biztos!
-
HaaS
addikt
fiA: én erre szeretek turkálni a radiokatív szemétdombon. Közben vakít a nap, én meg radiation suitban matatok a roncsok között... heeej...
szerk: ja meg A Mighty Mighty Man
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
"Let’s go sunning
It’s so good for you
Let’s go sunning
Beneath the sky of blue
Greet the sun every morn
Feel as free and happy as the day you were bornLet’s go native
Sun your cares away
Be creative
Learn to live and play
Pretty flowers need the sun
This applies to everyoneLife’s worth living
When nature’s giving
Happiness to everyone
So let’s go sunningLet’s go native
Sun your cares away
Be creative
Learn to live and playPretty flowers need the sun
This applies to everyone
Life’s worth living
When nature’s giving
Happiness to everyone
So let’s go sunning""a sárkány is csak ember" - oxox
-
GypsFulvus2
őstag
Nagyon zavaros ez nekem bakker. Fenn van a FOSE, FOMM, stb stb. Elkezdtem volna a modok felrakását, kezdtem a Calibr-al. Láttam, hogy van FOMM-verziója, hurrá. Megcsináltam ahogy írta: package manager / AddFoMod ok. Activate. A package Manager Mod List -en megjelent a Calibre 1.4. Hurrá. Viszont a Load Order listán nyoma sincs. A FOSE aktív, Fomm-ból indítom az ő launcher-ével, mégis a betöltőképernyőn fényes a LIVE felirat, tehát gondolom a win live aktív (alméletileg nem kéne). E mellett hol a fenében van a DATA? A játék beltőképernyőjén nincs, a settingsben sincs. Asszem feladom.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4407 üzenetére
Ááá nem hiszem én azt, hogy feladod... valahol írtam, hogy a Calibr az tán a FOOK2 része, szóval nem kell vele külön szórakozni.
A Live felirat nekem is aktív, de az opció maga az nem működik. Hadd világítson.
A Data az egy könyvtár a Fallout mappában, csak simán be kell másolni minden modot. A FOMM rendszerezője nagyon aranyos, de nem kell használni azt a package manageres izét. Működik egyébként, de nem akarlak összezavarni vele.
Szóval bemásolod a Data könyvtárba a modokat, FOMM újraindít és jupíí! Semmi extra.
pm ment!
-
GypsFulvus2
őstag
válasz GypsFulvus2 #4407 üzenetére
No, rájöttem, hogy a FOMM package manager menüben máshogy kell aktiválni az elemeket, nem ám úgy ahogy a főmenüben... nem, itt a jobb klikk jelöl ki és utána kattinthatsz az activate gombra Bakker azért egy minimális logkát, egységes kezelési módot alkalmazhattak volna... Mindegy. Felotettem a Calibr-ot és a Fokk -ot. Ennek eredményeképpen azok az NPC-k akik eddig nem valamilyen páncélban mászkáltak, hanem normál ruhában, most egy szál gatyában/bikineben rohangásznak.
Pedig más még nincs is fenn:
Fallout3.esm
Anchorage.esm
ThePitt.esm
BrokenSteel.esm
PointLookout.esm
Zeta.esm
Unofficial Fallout 3 Patch.esm
CALIBR.esm
FOOK2 - Main.ESM
FOOK2 - [DIK] DLC Improvement Kit.ESM
Unofficial Fallout 3 Patch - Operation Anchorage.esp
Unofficial Fallout 3 Patch - The Pitt.esp
Unofficial Fallout 3 Patch - Broken Steel.esp
Unofficial Fallout 3 Patch - Point Lookout.esp
Unofficial Fallout 3 Patch - Mothership Zeta.esp
CALIBRxMerchant.esp
FOOK2 - Main.esp
FOOK2 - [DIK] DLC Improvement Kit.esp[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4409 üzenetére
"Szóval bemásolod a Data könyvtárba a modokat, FOMM újraindít és jupíí! Semmi extra."
De tééényleg!
-
fiATHaLON
őstag
Olvasgattam Haas segítségét, és egyebet nem mondhatok
(kamerakikapcsoláson kívül...). Nekem is ennyi volt a menet.Haas, ezt a hangyadolgot már többedjére említed, nagyon kíváncsi
vagyok mi ez.A Conelrad belassít? Nálam olyan volt, hogy akadt, így fel kellett tennem
egy másik mp3 codecet. Azt most konkrétan nem találom, amit én csináltam,
de hátha ez segít.Nem tudom, melyik mod hatása (vagy az 1-es CHA???),
de minden lőszerem elfogyott, pénzem nincs, minden drága, mindent bagóért
vesznek meg...Szóval jelenleg végletesen elnehezedett a játék számomra.
Ja! És most néztem, még csak 7. szinten vagyok!!!(Rad skorpió neked is olyan veszettül erős?)
Meg a sledgehammer... 4-5 ütéstől elromol... -
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4411 üzenetére
A hangyadolog... az egy quest, talán bele is futottal egy gyermekbe, aki a szupermarketnél lófrált. Már csak azért is érdekes quest, mert _komoly_ a reward. Nem fogok spojlerezni! Érdemes vele foglalkozni. A quest neve Those!, ha jól emlékszem.
Igen, a Conelrad az tuti codec gond, de a GNR is álom, nem tudok betelni vele.. hozott egy quest is egy csatornát, az asszonyt már őrületbe kergettem vele!
Pénz? Hááát én úgy csinálom, hogy veszek valamit olcsón (lézeres cuccok pölö) aztán scrap metallal feljavítom, majd eladom sokszor annyiért. Én sem költöttem skill pontot barterra. Mondjuk nálam tízes a CHA. Olyan 28 körül lehet a szkill.
Én egy szintet léptem, épp ma: 12 vagyok, Robot Expert.
Nem foglalkozom a rad skorpiókkal, macerásak... megy bele a rahedli töltény, meg ezaz, és mit kapok érte? 2 XP? Na neem... fölösleges. Majd valami Deathclaw levadássza.
Én a Rippernél vettem észre, hogy túl gyorsan amortizálódik, be is raktam a szekrénybe... a Sledgehammer nekem nehéz és lassú. Inkább késelem a kicsiket (van egy nulla tömegű kiskésem), a nagyokat meg kínai kardozom még mindig. Azok jobban bírják a strapát.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Offline házi feladat a Those! után: tessék megnézni a Them! című filmet.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HaaS
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4413 üzenetére
Értettem! Jó-jó, meglesem mindjárt!
fiA: karakterstatokat mondjál, ha van kedved! Ez is ilyen PA-módi lett? 10-es erő alapból?
Én az előző játék alkalmával találtam pár bobbit, ma belefutottam még egybe... már csak egy hiányzik a statosokból, az endurance, de ingom sincs, hun van. A skillesekből egyelőre csak kettőt találtam.
Egyébként mit csinálsz te odakünn a tundrán? Skorpiókra vadászol? A szerszámoslány kvesztjét... vagy mit csinálsz? Bee Gees - Stayin Alive szól a rádióból?szerk: 1954? Na nézzük..
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4417 üzenetére
Oké!
bLaCkDoGoNe: a Lopott idő c. "remekműnek" kábé az a tizenöt másodperce tetszett, mikor úgy nézett ki, mintha pipboy világított volna a karjukon...
-
HaaS
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4413 üzenetére
Komoly! A feliratot beállítottam vörösre, így még horrorisztikusabb a dolog... ők '45-ben atomoltak. Hát... jót röhögtem... egész nézhető, fura!
Végre megtaláltam azt a ten-code verziót, amit használnak, és a ten-ten nem "Negative"-et, meg "Fight in progress"-t jelent! Mert hát nagyon nem illetek a képbe!
Szóval nagyon jó volt a tipp, 10-24! Kegyetlen
10-10!
-
GypsFulvus2
őstag
Majd este tovább próbálkozom. Behányok mindent a data-ba, ahogy esik úgy puffan, ráeresztem a BOSS-t aztán a régi save-eket törlöm, indítok egy új játékot, és megnézem hogy működik. Ha nem fog jól, akkor uninstallálom az egész játékot most már.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Üdv skacok!
Na, kérem, régen nem írtam tovább a Saga folytatását... Úgyhogy ez hosszú lesz...
Meg volt az oka: nem akartam elkiabálni semmit. 3 napig teszteltem, igyekeztem, és közben beremegett a seggem, hogy mi lesz...Röviden a helyzet:
1. Minden elismerés és dicséret illeti a cnghungary supportot. Mindenben partnerek voltak, és még a jogi oldalról is tisztáztuk a dolgokat. Nem ráztak le, hanem leveleztünk, segíteni próbáltak, válaszoltak, és még egy meglepetéssel is kedveskednek a sok megpróbáltatásért cserébe. Taps és hatalmas UP nekik a részemről!
2. A játék most így néz ki: F3 angol nyelven telepít, magyar patch, utána 1.7 patch. Ini állomány megszerkesztése a kétmagos procikhoz. FalloutPrefs.ini megszerkesztése, melynél a VGA felismerésének az eredménye: 7900GS. Ez alapvetés!! Játék indítása után a konzolban cache ürítés. Ja, és semmi moddolás.
3. A nagy felfedezés akkor jött, mikor számba vettem a fagyásokat.Kérem szépen, 90%-ban éjszaka fagyott ki. Mármint a játékban éjszaka... Jelenlegi helyzet:kínos ügyelés arra, hogy a küldetések, meg amúgy minden nappal játszódjon. Ez kicsit gáz, ugyanis az igazi F3 hangulat, az éjszakai feeleing nincs. EZ hiányzik!
Továbbá: Fawkes cimbora ugye már velem írtja az ellent, ha viszem magammal, most leparkoltam a Történeti Múzeumnál, ugyanis, ha vele kúszok, akkor is szokott fagyni. Ha majd rázós helyre megyek, vissza ugrok, aztán vele hajtok tovább, amúgy tolom single.4. Így a mostani helyzet a következő: negyvenvalahány óránál adtam fel, de mivel nem vagyok egy feladós orca, ezért most már közel hatvan óránál járok. A szintem: 20. Minden küldetés, ami a főszálon van, teljesítve, kivéve az utolsó végét. Mert nem akarom befejezni, sok a bejáratlan terület! Ja, mellékküldetések is készen vannak, még azt a csoffadt hegedűt is megtaláltam. Szívós egy küldi volt...
5. De hogy legyenek kérdéseim is.
Azokon a helyeken, ahol a zárakba beletörtem a csatot, és elcsesztem a szerkezetet, azokhoz hol találni meg a kulcsokat? Az adott helyen??? Eldugva valahol vagy valakinek a hullájában??? Több helyszínt is átkutattam, de semmi eredmény, ha valaki tud, ebben segítsen!
Osztán: Az Oázisban mit lehetett volna tenni amúgy? Mert a Beszélő Fát kicsináltam, ti. a fával való kommunikációm során is mindig kifagyott. Lehet, azt hitte, hogy egy favágó a való életben a szakmám. Mindegy, a skacok ott kicsinálva, csak érdekel, hogy mi lett volna a másik megoldás??
És még: Catherine küldetéshez hol kell hozzáférni?? Helyszínt felfedeztem, van is valami kellékem hozzá, de az ajtó zárva, fogalmam sincs, hova kell másznom, hogy a küldit megkapjam??? (angolul se találtam róla sok infót...)
Tovább: 20. szint után nem kéne a Pipboy-on az összes helyszínnek rajta lenni? Mármint azoknak is, melyeket még nem jártam be? Mintha valahol olvastam volna ezt...
Ezennel várom a kérdésekre a választ, remélem ma este és holnap este még 8 órát bele tudok tenni, legalábbis ez a terv. Úgyhogy az F3 világa tombol, huje heje haj!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Lopott időt nem láttam még, bár az alapötlete érdekesnek tűnik. Érdemes?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
Közben meló is van!
Szóval a sok mindenből nem sok mindenre tudok felelni.
"20. szint után nem kéne a Pipboy-on az összes helyszínnek rajta lenni?"
Nem. Az egy perk hatása, érdemes elolvasni a leírásukat.
Ez vonatkozik a tönkretett zárakra is. van perk, hogy újra próbálkozhass, akárhanyadik szinttől. Mondjuk így modolva csak simán kirobbantanám, oszt kész!Az éjszakai fagyásoknak lehet az is az oka, hogy szerintem akkor számolja, hogy mi történik a világban (spawnok), amik ugye általában összetűzéseket szülnek... ez bekavarhat. Az AI az modolva sem tökéletes, volt, hogy belassult nagyon bizonyos esetekben (Eddig kétszer.) Általánosságban viszont egy álom... halálközeli élménynél pölö hanyatt-homlok rohannak a drágák... a bekerítést meg tényleg jól csinálják.
Nem használok egy társat sem."a sárkány is csak ember" - oxox
-
Hunork
veterán
Nofene, tehát, mikor már a főszálon túl vagyok, akkor a ki nem nyitott ajtók berobbanthatók? Rakétavetővel megküldöm és omlik széjjel? Vagy csak a moddolás a feltétele? (őszinte leszek, én nem merek semmit változtatni a gamén, örülök, hogy most szépen megy nappal, bár így is van pár fagyás, de ez a 2 óra alatt egy még belefér.)
Fawkes (szuper-mutáns) csak az utolsó küldetés előtt csatlakozik, már ha rendik voltunk vele, és életben hagytuk, ti. ő az, aki a FEV virológiát átadományozza nekünk. Innentől mehetünk együtt s, vagy csak alkalmanként, de ki is rúghatjuk, viszont néha jól jön, mikor a pusztában egy rakat skorpesz támad ránk, és nem akarjuk pazarolnia skulót.
A felsorolt küldikkel nincs tapasztalat senkinek? Catherine?
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
HaaS
addikt
A mai adag, a tűzokádó hangyák kapcsán
The Ink Spots - I don't Want to Set the World on Fire"I don't want to set the world on fire
I just want to start a flame in your heart
In my heart I have but one desire
And that one is you, no other will doI've lost all ambition for worldly acclaim
I just want to be the one you love
And with your admission that you feel the same
I'll have reached the goal I'm dreaming of, believe meI don't want to set the world on fire
I just want to start a flame in your heartI don't want to set the world on fire, honey, I love you too much
I just want to start a great big flame down in your heart
You see, way down inside of me, darling I have only one desire
And that one desire is you, and I know nobody else ain't gonna doI've lost all ambition for worldly acclaim
I just want to be the one you love
And with your admission that you feel the same
I'll have reached the goal I'm dreaming of, believe meI don't want to set the world on fire
I just want to start a flame in your heart"Hunork: Csak modolva, de akkor már az elejétől, és explosive skill függő a siker.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
HaaS
addikt
-
Hunork
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #4427 üzenetére
Huh, most nem otthon leledzem, de egy robocop-os intézmény mellett egy házban van egy ajtó, jó piros betűkkel megtiltva, hogy bemenjek, és valamilyen csaj neve, most úgy emlékszem Catherine. De ez nem biztos, már elbizonytalanodtam...
A lényeg, hogy most szisztematikusan járom be a terepet, kizárólag nappal, és fogalmam sincs, hogy milyen helyeken kaphatok küldetéseket, melyekkel akár feljebb is "szintezhetem" magamat. Gondolom, ez a csajszi lehet az egyik. A könyveket rendszeresen viszem a könyvtáros bigének, meg a cseresznyebombákat a gengszternek, közben kottákat vadászok a hegedűs néninek. De ezek un. ismétlődő feladatok, nem kihívások. A harcok annál inkább, folton zúznom kell.
De majd megnézem, és mondom a csaj és a pontos hely nevét!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem is csak ő ugrik be, de vele nincs küldetés, ezért a tanácstlan fej.
-
HaaS
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4430 üzenetére
Háát... ha most kiderült, hogy él, tökönszúrom magam.
-
Hunork
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #4430 üzenetére
Hohó, tévedtem, annyira beleéltem magam a gammába.
Szóval, ma a melóhelyemen 2 óra zúzás, 12 új hely felfedezése, gigászi csaták, megyek, mint atom. (imádom a melóhelyem... )
A csaj neve Constantine. Vagy nem csaj. A hely neve Fort Constantine. Északon van, nyugatra. Angolul már találtam infót, majd otthon kivesézem, de ha valaki tud magyarul is, azt nagyon megköszönném."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
GypsFulvus2
őstag
Nah, megvagyok. Feltettem mindent, a quest modok kivételével. Azokat majd később. Merged patch kész (a neve természetesen fiATHaLON ) Master update kész. A játék elindul, a modulok beindulnak. CSak az a hülye karaván kereskedős gatyás hiba maradt meg. Ha új játékot indítok, remélem eltűnik. Ha nem, hát ezzel tlán együtt tudok élni. Remélem más bugok, vagy crash nem fog jelentkezni. Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
Az ACE mosult milyen erősségűre állítottátok? Olvasom, hogy fia számára egyre nehezebb a játék. Nekem egyelőre a moderate a szimpatikus. A játék nehézségi fokán szted állítsak? Az most Hard-on van. Meg egy dolgot nem találok, azt hogy hol van a Sprint mode pedometer-e. Át szeretném álljtani, hogy a sprint ne a shift legyen, hanem egy másik gomb, mert azt akarom, hogy a normál kocogás maradjon a shift. Ja és azt hittem, hogy ez a Crosshair mod megváltoztatja majd a célzókát a mostani zöld bizbaszról normális szálkeresztre. De nem tette, pedig elvileg aktív. Nálad mi a helyzet ezzel?
Ja még valami. A FOMM most a következőt írja vörössel alul:
"WARNING: This plugin has the file extension .esp, but its file header marks it as an esm!"
Az összes .esp pluginnál ezt írja. Ez azért van, mert végrehajtottuk a Master update-et a Fo3Editorral? Nálad is ezt írja? A játék mindenesetre rendben elindul.[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4433 üzenetére
"A karavánkereskedők új ruhája" : említettem, hogy érdemes lenne a játékot újratelepíteni, aztán modolni, mert lehet, hogy valami már előzőleg megb@szódott. Backupolt valamit a FOMM, amit nem kellett volna, ilyesmi.
ACE: nálam max, fiÁnál max-1 asszem.
A játék nehézsége itt max, de az xp növekedés miatt nagyon felgyorsul szintlépősdi, így 11. szint óta 10% tapasztalat jön. Így van idő mindenre. Majd érzed.
Sprint: pipboy, Apparel, Vault-Tec Spedometer dobja fel a menüt.
Célkereszt menüje: shift+pont, nem megjelenést változtat hálistennek, hanem eltünteti a crosshairt, beállításnak megfelelően. Biztos találsz modot, ha nem tetszik a forma.
FOMM esp vs. esm: már nálam is jelzi, de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget.szerk: bár most, hogy mondod, lehet, hogy van benne tán több crosshair is, csak én hagytam defaulton... rég volt
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Nem akartam újratelepíteni az elejétől, mert már az alapjáték feltelepítése is macerás volt a live miatt. Gondolom nem tettszett neki, hogy nem UK régióból akarok UK-ban vett játékot telepíteni. Az ok., hogy utána a FOSE miatt ez nem jelent problémát, de amikor telepíted, akkor nem tudod kikerülni a rinyálását. Aztán ott van a 4 GB patch meg a többi... egyszóval nem akartam a 0-ról kezdeni mindent. NAGYON nem fűlik hozzá a fogam, kizárólag akkor vágok bele, ha több problémába, bugba ütközök az újonnan kezdett játék során.
Az is lehet, hogy új játékkal magától megoldódik. Ha nem, hát leszarom, az alapjátékban úgyis kinyírták előbb-utóbb a karavános kereskedőket a raiderek, Moira meg aranyos bikiniben. Ha ez lesz az egyetlen probléma, ettől nem dőlök a kardomba, és főleg nem kezdek neki az új procedúrának.
Crosshair: azt állítottam be, hogy csak akkor jelenjen meg, ha előhúzom a fegyverem. Még nem csekkoltam, nagyon sok új változás van, sok mindent kell még végigolvasnom. Tegnap este csak annyit játszottam, hogy ellenőrizzem, nem crashel meg bugzik-e.
"A játék nehezsége itt max" - azaz a setting beállításai nem is számítanak, mert felülírja a FOOK? Szóval ne is vacakoljak a setting-gel, mert úgysem számít? Tegnap este csak addig jutottam el, hogy éppen elkezdődött a Vault-ban a hacacáré, de még nem harcoltam meg az őrökkel, szóval ma este derül ki számomra, mennyire kemény.[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4436 üzenetére
Live: oké.
Crosshair: ua itt is.
Nehézség: inkább úgy fogalmaznék, hogy nem érdekel, feltoltam és kész. Ha van hatása, jó, ha nincs, akkor is. Nekem nincs időm mindent végigolvasgatni, inkább játszom. Ha rájövök/felfedezem jó, ha nem, akkor meg íjé."a sárkány is csak ember" - oxox
-
Hunork
veterán
válasz Ryder62 #4434 üzenetére
De bizony! Cserébe nincs nyaralóm és/vagy autóm és/vagy családi házam...Alkalmazkodom az élethez, pont annyit dolgozok, amennyire javadalmaznak. ha éjszakás vagyok, akkor 4 órát gammázok...
Hála a cnghungary support-nak, ezt nem elégszer hangsúlyozom, tudom, de megérdemlik!!!
Most amúgy már rajta vagyok a szeren, keresem a Constantine küldi kiadóját, angolul megtaláltam, közben meg a Nuka Cola küldiben vagyok, de a rohadt gyárban nem találom a szállítási jegyzéket, fogom, és felrobbantom az egészet.Térkép alakul, lesz ez 100 óra, az tuti!
-
HaaS
addikt
Végre valaki... ez tetszett! Sajnos rengeteg embert "elvesztettünk", de már észre sem veszik.
SPOILER! VESZÉLY! ÁÁÁÁÁ!
Én is a Ragyogáson dolgozom, van már vagy 15 kólám, megtaláltam a listát is, három új helyszínt ad... keresd csak, meglesz az... és ne felejtsd újraindítani a gyártósort!"a sárkány is csak ember" - oxox
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Nuka-Cola Challenge egy ritka aljas küldetés volt. Első végigjátszáskor elég sokára találtam el Gridershade-be, és addigra egy csomó Quantumot felszedtem már és el is fogyasztottam. Vért izzadtam, mire összeszedtem a küldetéshez szükséges 30 palackot.
(Most arra hajtok, hogy 59-et gyűjtsek össze, haszonmaximalizálás miatt. Természetesen Quantum Chemist perk nélkül, azzal viszonylag egyszerű lenne.)
(#4432) Hunork: Ja, hogy Fort Constantine. Az ahhoz tartozó küldetést az Underworld-ben kapod Mr. Crowley-tól.
[ Szerkesztve ]
-
fiATHaLON
őstag
Így, így és így.
De kezd az a benyomásom lenni, hogy nem jól fejlesztettem. Távcsöves Puskinnal
rendben vagyok (Armalite .308-as smallgun egy talonos adakozótól), közelről meg
duplacsövű remingtonnal egészítem ki a mondandóm, de a töltény lassan jön
ugye az ördögi kör miatt (pénz kevés a karizma miatt, így meg ugye nemigen
jutok jó cuccokhoz...) Lehet, felteszem azt a modot, amivel lehet guberálni a
vasztelandban ásóval, és mindenféle random holmihouz jutni. Nincs kedvem
elölről kezdeni, de zsákutcába futottam.Radioactive mama, hold me tight
Radioactive mama, treat me right
Radioactive mama, we'll reach critical mass tonightWell, when we get together, clear away the crowd
There won't nothing left except a mushroom shaped cloudRefrain: Radioactive mama, treat me right
Radioactive mama, we'll reach critical mass tonightWell, your kisses do things to me in oh so many ways
I feel them going through me, all those gamma, gamma raysRefrain
Well since I kissed you baby that evening in the park
I lost my hair and eyebrows and my teeth shine in the darkÉn kis bohém, megközelítettem egy tűzhangya warriort...
260HP-t egy szusszra lefújta rólam chilis lehelettel.Most csinálom a Those!-t...
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz fiATHaLON #4441 üzenetére
Jó kis karakter lesz az... a CHA az egy dolog, a repair meg tényleg átsegíthet az anyagi nehézségeken. Egye fene, két karton cigiért adok egy marék 0.308-ast! Úgyse használtam el még egyet sem, teljesen rászoktam a silent scoped double ammo rifle-ömre. Imre. Na meg hát munkám van benne, szeretem.
A Remingtont én is nézegettem, de itt ha közelharc van, akkor már nagy a gond. Pláne most azon a helyen, amit pm-ben írtam. Gyilkos. Szóval a közelharc az nálam, hogy inkább odalopózok hokis álarcban - persze eszek előtte egy kis jógi meg décé húst, iszok hozzá egy kis vért - és sneakcriticalbackstabelek. van az a nagyobb darab élőhalott a ghoulok közt.. nem tudom a nevét, az a széles vállú lassabb, karmos barom. Na még azokat is tudom halálba backstabelni, de ott már kell a következő két-három ütés is, nem első csapásra fáradnak el.
Ilyenformán sokat spórolok a tölténnyel, na meg nem hallanak meg (ezért szeretem a puskámat is), tudok egy célpontra koncentrálni. Ne add fel baszki, fel ne add! Adj magadnak egy kis xp-t, tekerd vissza, aztán tizedik szint után fékezz, ha túl gyors. Mondom, a repair sokat segíthet. Nem használtam perket "cucclelés"-re, mert nem látom értelmét, nekem valszeg a kissé boostolt LCK segít, asszem 8-as most.
Mondjuk inkább nem pofázok, mert én már tudom néhány quest rewardját, meg öt main attrib bobbyheadet már megtaláltam első játszásra. Ha gondolod, súgok privátba, óvatosan.Behemoth-okat nagyon-nagyon nehezen, de le tudom győzni (magyarul nem érdemes szarakodni velük). Nem gondoltam volna azt sem, hogy Big Town questjét izzadva, kushadva teljesítem éjjel, de nem ment másképp a szöktetés. Ezt már csináltad? Érdemes.
Van azonban olyan élőlény, amit megkarcolni sem tudok. Pölö Gargantuan. Nulla. Semmi. A décék meg décék, nehezen meggyőzhetőek. Ráadásul a látásuk-hallásuk is kifinomult...
Fegyógyítottam kétféle lézerpuskát, meg kétféle pisztolyt is. A puskához még nincs elég töltényem, de a lézerpisztolyhoz van, mint a szemét, a szerszámoslány kvesztje kapcsán. Szóval ott már átálltam energy weapre, kellett is.A Triage izzik, imádom.
Those! Helyes, koncentrálj a lényegre, nem lesz gáz! Remélem maradt néhány aknád és Stealth bobód...
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Figyi, a repair skill hogyan működik a változtatások után? Nekem nem akar működni. Hiába nyomogatom a pipboyban az R-betűt a javítandó cuccokon, nem történik semmi, azt sem írja ki, hogy alacsony a skillem a javításhoz. Különben is, 39 a repair skillem. Remélem nem bug mert akkor
-
GypsFulvus2
őstag
válasz GypsFulvus2 #4443 üzenetére
Megoldódott. Újratöltés után működött. Bakker, ti is találtatok döglött rózsaszínű flamingót Springvale-ben?? Ezek nagyon hülyék...
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #4444 üzenetére
Jah, vonzza az ember tekintetét... mi ez... mi ez a SZÍNES? Úgy közelítettem meg, hogy elővettem a fegyvert és felkészültem arra is, hogy hatástalanítani kell! Legrosszabb esetben rohanni!
Tudom, hogy alapos vagy, meg sem említem, hogy ott (is) jól nézd át a postaládákat...Nekem is elmegy néha az R betű, szerintem olyankor a kombat fázis marad "nyitva". Merhátharcközbennemlehetámcsakúgy... ám.
Végére másztam egy Deathclawos dungeonnek... mi volt a végén? Na mi? Úgy van, egy merőkanál... kéész...
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #4440 üzenetére
No... már majdnem otthagytam a terepet, mire ráakadtam: így már 23 quantumom van, egy helyszín még hátra, az nagy falat lesz, már kolbászoltam arra egyszer.
Na meg találtam olyan fegyvert, ehhehehh... hatalmas spoiler lenne beírni, tetszik Lehetne kicsit erősebb, még használnám is, az biztos. Te már sokat játszottál, gondolom érted miről van szó, ha azt mondom, hogy egy kard apokaliptikus megfelelője! Le ne írd!
Nem esküszöm meg rá, hogy a perk ugyanúgy megvan-é (asszem talán igen), de jócskán más hatásokkal bír most a kóla, mint a vanillában... a glow az maradt
-
Hunork
veterán
Na, kérem, a Nuka Kólás sztori megy, viszont egy rakatot már elhasználtam, ne kérdezzétek miért... , így szerintem ez lesz a leghosszabb feladatom...
Más: A Bumm a fejbe küldinél az rendben van, hogy felkutatni és likvidálni az egyéneket, viszont
1. Ted hol a rákban van? okés, hogy Rivet City, de ott hol találom, már kétszer bebarangoltam, lassan leszédülök a székről...
2. Allistair-t nem lehet rávenni? Ha kinyírom, akkor nem esik nekem az egész őrség? (bár akkor viszem magammal Fawkes-t, majd besegít a mutika )Újabb megoldandó: van egy speciális küldi, visza a 101-be, a neve valami Trouble on the Homefront. Ezt hogy? Ott kell császkálnom a Vault körül? Úgy jön a rádiójel? Vagy mifene?
-
Hunork
veterán
Nem, semmi mod, és csak nappal játszódik a sztori...annyi, hogy konzolban cache ürítés után engedélyezem a szintlépés folytatását, aztán most megy. Max 1-2 szer fagy ki egy nap alatt.
-
GypsFulvus2
őstag
Pont mint én... Kár, hogy nem tettek oda egy wastelandert, aki röhög a standard reakción. Ja, és Moira újra rendes ruhában pmpázik, szóval Varlaisarannak volt igaza a mentésekkel kapcsolatban. Viszont a játék nekem kb u. úgy fagy, mint moddolatlan-patcheletlen állapotában. Most is lefagyott egyszer a Vault kijáratánál, viszont most visszatöltés után nem fagyott le újra. Úgy látszik vannak olyan "mélységi" problémák, amin ez a drasztikus változatás sem segít, meg standard helyek, ahol fagy. De nem érdekes, mert ma 3 óra játék alatt egyszer fagyott, ami simán tolerálható. Az új rendszereket még szoknom kell, a stimpack működése a Triad vagy mifene alatt nem világos még. Az új szörnyek meg a frászt hozzák rám, amikor a koromsötétben melletted röfög fel egy vérdisznó... Hanem itt a sötétséget kicsit túlzásba vitték. Olyan sötét van éjjel, mint a néger bányász segglukában éjfélkor
PeL: Ha modot nem is használsz, a FOSE és a FOMM telepítése, meg az unoff patch-ek segíthetnek stabilabbá tenni a játékot. Nekem most valamivel jobb, mint originál állapotában, pedig szarrámoddoltam. A FOSE nem engedi a live -os hülyeségeket, és megakadályozza, hogy a játék az erdeti, bugos launchert használja. A CASM segít elkerülni az alvás/várakozás/fast travel során bekövetkező fagyásokat, az achievement remover, meg a achievment gyűjtés bugjai miatti fagyásokat. Szóval ezek sztem moddolás nélkül is hasznos dolgok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest