Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Én már ki vagyok áncsi mit szeretnének, mert elmúlt években csak szoptak a hasonlókkal és eredmény sem volt sok. Most csináltam egy Doodle naptárt, jövő hétre pld. benne van az összes délutánom szabadon, de mondom ha nagyon zűrös akkor esetleg most pénteken is rá tudok érni. Beszórtam kb.15 időpontot, egyik nem is válaszolt, másik meg elküldi tárgyalni a haverját, de csak pénteken ér rá és legyek én is akkor :-D
Meg persze ez nekem előzőleg pár órás kerülő volt a faluban, még mértani közepet is kerestünk ami majdnem mindenkinek jó. De hát éppen ráértem. És mit mondjak? Ha szét van esve akkor írja fel noteszbe az okostelefonjába? Jöhetnek Csepelre a Mayába és itt rendelek? Vagy akkor most ennyire fontos Neki a rendezvény és a buli, hogy én alkalmazkodom és mozgatom meg a köveket?
Mókás lesz, de sejtettem előre. Így teljes nyugalommal el vagyok, főleg azért, hogy meglássam mit szeretnének, többieknek rendes téglaként beszámolok (mert pont az előző arcok és kulcsfigurák lettek kihagyva) aztán kész, nem csinálunk semmit, megyek max. a magam feje után, ahogy eddig.
Félelmetes, csak előre nem lehet lehülyézni senkit, amúgy ezek ilyenek, komolytalanság az egész.
-
npera
őstag
Boba és Nova, good news. New content.
-
Jahno
veterán
Dehogy csinálom, csak a koncepció elejére vagyok kíváncsi. Meg majd ezek is megint azzal jönnek, hogy mer' megint az magyarázom miért nem lehet megcsinálni. Pedig pont ezen okok miatt. Meg mert pénz nem lesz semmire, de ha lenne is rá ötletem, most megtartom magamnak és úgy nem csinálunk semmit :-D Ez már el van baszva, előző években kívülállóként is igazam lett, de "ez most más", meg új erőforrások. Most meg sajna egy részét tök jól rá lehet fogni erre a vírusra, hogy kaptyabe.
-
-
Sipi-
őstag
Voltunk ma fürdőben. Többen idegrohamot kaptak volna szerintem, mert 11 gyerek és 8 felnőtt volt a csapat. Én kb. 5 perc után elengedtem a kérdést és csak a sajátjaimra figyeltem, ha éppen a közelben voltak. Egy gyerek volt csak aki még nem úszik tökéletesen, mindegyik másik évek óta jól tud úszni.
Volt baromi nagy vihar délután, még a medencékből is kizavartak mindenkit a villámveszély miatt. Nesze neked social distancing :Dhttps://www.ferfiakonyhaban.hu
-
veterán
ismerős stúdióban néha megadják a számomat mindenféle embereknek, akik valami videót szeretnének ott forgatni. most megkerestek hárman-négyen az elmúlt héten, fitneszvideó, greenscreen videóklip, énekesnőnek promóanyag... most pár napja csend, viszont az egyéb melók erősen elkezdtek zsúfolódni, hétfőn háromfelé kellene szakadnom szóval érzem, hogy lesz itt némi sértődés, amikor megmondom, hogy három hét múlva esetleg lesz rá időm.
és el kellene menni hosszúheténybe is, ahol olcsón adnak broadcast crt monitorokat, amiket hátha el lehetne adni retrógémereknek
hanyas vagy, te disznó?
-
FőDudu
veterán
Nejem egyetemi evfolyamtarsa most halt meg. Balaton kor szombaton. Buktak, koma, masnap meghalt.
Most lehet gondolkodni hogyan mondjak el a hat eves lanyanak...
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
Gabibácsi
őstag
Mi Balatonon voltunk, mire odaértünk odaért majdnem a vihar is, úgyhogy nagy hullámok voltak legalább, gumicsónakban ült a gyerek
2-3 órát voltunk, aztán mire összepakoltunk, el is eredt az eső
tegnapelőtt strandon voltunk Kaposváron, az világbajnok, ott 10 m is megvolt távolságként, pedig a parkoló tele volt minden náció rendszámávalHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
Gabibácsi
őstag
Kinából megjöttek az rc akkuk, pár hét volt csak
-
Samott
addikt
#dlagaszaaagaink topic
Csaladtag vett egy ujepitesu lakoparki lakast, most koltozik be, kellett felfurni egy ket dolgot. Nyilvan beton fodem, utvefuro kell hozza. Elso korben egy ilyennel probalkoztunk, ez mar regota megvan, utvefuro, gondoltuk eleg lesz:
Hat nagyon nem, kozet, betonfuroval probalkoztunk, de nem nagyon birt vele, szoval befigyelt egy ilyen:
ParkSide PBH 1500 F6 - Lidliben 19e huf. Mint kes a vajban ugy furta a lyukakat. Es ez volt a kisebbik gep ott.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
npera
őstag
válasz Gabibácsi #72119 üzenetére
Nekem a Banggood protestált kora nyár óta, hogy semmiféle lipo akksit nem tudnak Svédországba szállítani. Most megnéztem újra és most működik. Királyság!
Mondjuk közben felleltem pár EU-s forrást, ahol azt a specifikus méretet is tudják, amire én ácsingózom majd. 1S 500-600 mAh körüli cella kell valamilyen csatival. Azt úgyis levágom róla és XT30 megy majd rá.
-
npera
őstag
Jött levél a privát címemre, hogy valaki próbálta átvenni az uralmat a Microsoft kontómon. Az egyik visszahozási lehetőség az volt, hogy lépjek be, aztán a mobilos Authanticator appot tegyem fel és akkor még egy szint védelem van a már eleve 2-körös védelem mellett. Az SMS-t sem csak úgy csuklóból küldték ki. Az utolsó számjegye volt csak megmutatva a telefonszámomnak, először meg kellett erősítsem az utolsó 4 számjegyet és csak utána jött az SMS-kód.
Lehet, hogy volt audit náluk????
-
npera
őstag
Nova, ezt skubizzad. Mekkora zsákból veszi ki a srác a ToothPick TP3 alkatrészeket. Ezt majd meg kell nézzem jól, ha lesz időm....
Szerintem meg is van a helye a 3S 450 mAh akksiknak....
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
válasz Samott #72120 üzenetére
Ahogy az köztudott, a falak vasárnap reggel a legpuhábbak, tessék szépen akkor fúrni.
Az ilyen picike barkácsfúrót, mint a Blekkendekker, meg hátööö. Panelban jó a szomszédot idegelni, hogy nem akar fúrni, de azért hangos, és nyomogatod... Szárat koptatni... Szóval ilyesmi gépekkel nem igazán jó betonyt fúrni. Nem a márkával van a gond, hanem a méretkategóriával. Az ütési energiája is pici.
A Lidlis Dárkszájd egész jó. Nekem van egy hasonszőrű nóném (TIP) felirat szerint Made in Germany, szerintem China, de nem volt eddig ellenfele itt, pedig idehaza látott vazsbeton oldalfalat, meg kavicsos úsztatott vazsbeton födémet is, meg pár téglafalat.
Ha nagyon kéne, akkor van lenn a tárolóban egy nagymaci, egy TE-72. Ott az a gond volt, hogy a legvékonyabb luk, amit képes alkotni, az 8mm, de nincs olyan fúrószáram. SDS Max a tokmánya ugyanis. Közben jött Kínából egy másik tokmány, ami már csak SDS Plus.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Samott
addikt
válasz zetor2000 #72125 üzenetére
Mindenhol furnak, faragak, most koltoznek be a nepek. Hetkoznap furtunk egyebkent, kora delelott. A barkacsfuro is eleg volt itthon teglaban, sot mostanaban alig vettuk elo, mert a makita mindent vitt amire szukseg volt. De mint megtanultuk a beton az mas teszta.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
FőDudu
veterán
válasz Bujdy81 #72130 üzenetére
Reszleteket nem tudunk, csak jelentkeztek a volt evfolyamtarsak, hogy tragedia tortent a Balaton koron...
Mondjuk ott nemreg valami tomeges eses is volt a Tour vagy valamelyik hasonlo nemzetkozi mezonyben. Sosem jartam arra, azt irjak az eses 70-80-as temponal tortent... ami bringaval durva tempo... Igaz lejtot emlegetnek.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz Bujdy81 #72130 üzenetére
Gyereknek is megmutatjuk a rolleres esesek YT szakanyagot.
2 nap alatt 60 kilometert tett a rollerbe, es ki sem ment a falubol.
Szoval nyomja de dulvan.Mar masodszor toltotte fel. Elsonel 26km utan volt 11% benne (80%-os akku toltottseg volt gyarilag). A 11%-ra meg josolt 2,8 km-t. Azaz a 40km koruli tav valos az uj akkuval.
FőDudu
-
Samott
addikt
válasz FőDudu #72132 üzenetére
Lejto, spintbefuto 80-as tempo, vallazas - szerintem gyilkossagi kiserlet is. A kordonon tul meg sinek, arra meg egy fotosra esett a szerencsetlen. De ugy nez ki tuleli. Remeljuk a legjobbakat.
-
zetor2000
őstag
válasz eattila #72131 üzenetére
Áhh, a beton az lófsz. A tuti a rendesen kiégetett centi vastag greslap. Ütvefúrni nem szabad, mert reped, fúrni meg nem tudod, mert kemény... vagyis a keményfém betétes fúrószárak 1,5 lyukat képesek ütni bele, mert utána kábé elolvadt a betét.
Idehaza tesztelve, ilyennel van burkolva a konyha.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
ncc1701
veterán
válasz zetor2000 #72125 üzenetére
Enyém valami svéd (vagy svájci, tököm tudja már) ipari cucc, nem jut eszembe a márkája, de vagy 15 éves. Panelban olyan sikerrel fúrtam vele át a falat, h a túloldalt egy tenyérnyi darab leesett. Szóval, az ütve fúró, igaz, anno is 6 számjegyű volt az ára. Asszem mai napig ütős szerszám.
-
ncc1701
veterán
válasz zetor2000 #72135 üzenetére
Ipari gyémántos cucc, folyamatosan vízzel hűtve. Nem olcsó dolog. Csempét, járólapot kis gyémántos korona fúróval csináltam, ahol a vizet vittem át a falon/padlón. Mondjuk ott azt mondták, h úgy kell hűteni, h közben sprickolok rá vizet, én inkább a komplett járólapot víz alá tettem, és víz alatt fúrtam. Amúgy annak is pár fúrás az élettartama, ha elmelegszik.
-
Jahno
veterán
válasz A. Crowley #72144 üzenetére
Baranyai Krisztina állítólag 2.5 millióból megold egy teljesen lekotlott lakást :-P
-
veterán
amúgy tök hasznos lenne egy ilyen oktatás hogy pölö milyen falat milyen eszközökkel és hogyan lenne ideális kifúrni. az oké, hogy a valamilyen sds fúrókalapáccsal és valamilyen betonfúróval nem kell úgy tolni az eszközt mint egy vízibivaly, de asszem ennél több tudás is rejtőzik a témában.
hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest