Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Nezegetek kocsikat.
Erdekes modon a benzines az ritka madar - meg mindig a dizel amibol sok van (raktaron).
Neztem eddig Renault, Captur, Octavia kombi, Scala kombi modelleket - majd ha lesz egy kis idom korbe jarjuk a szalonokat.Kozben csaladban is akad egy 5 eves 50k-t futott Renault Fluence ami biztosan jo vetel lenne, ha nem lenne szedan
Mondjuk valami elektronyos/hibrid iranyba kene mozdulni - de nem szeretnek 50e Eurot adni egy autoert. Alatta meg eleg necces az elektromos/hibrid piac.
Otletek?
Kombi vagy egyteru, hogy ne legyen gond a bicikliket szallitani, benzines vagy hibrid (netan elektromos). Es persze 'occson jot'
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz eattila #72956 üzenetére
Dehogynem.
Nejem nem eri fel a tetot, vonohorgos szallitassal meg nem makettkodunk.
Lattam mar belole jot, de nem tudom mennyire hasznalhato. Szerintem durvan blokkolja a csomagteret - na nem mintha a benne levo 3 bringa nem tenne ugyanezt.Hatso ajtora valo szallito eszkozunk amugy mar van...
De a cel a 2-3 bringa csomitartoban szallitasa, ezert kell egy meretes kombi.Szo ami szo, kell a nagy csomitarto.
Opel Combo lesz ez[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
-
-
-NoVa-
addikt
-
-
Sipi-
őstag
válasz FőDudu #72957 üzenetére
Személyautó kinézetű személyautóba 3 biciklit bentre berakni? Nem hinném, hogy lenne ilyen.
Persze kisbuszba, Grand Voyagerbe, 807-esbe beférhet, de azok mellé sem fogsz berakni egy heti cuccot (oké, Nova 10 napra valót igen).
Vonóhorgos megoldás miért nem jó?
Tetőcsomagtartós tartókhoz meg létezik valami liftes megoldás.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
eattila
őstag
-
-NoVa-
addikt
Ha azt nézem, hogy a Fiat500 csomagtartóban a 2 heti cuccunk mellé még maradt hely bevásárlásra is, akkor még 4 ilyen bringát viszonylag kényelmesen elhelyezek bent.
-
Jahno
veterán
válasz eattila #72972 üzenetére
Persze, hogy összecsukhatós kis kerekű, mi más? El lehet vele bóklászni elég rendesen aztán kész is. Pont erre való, hogy könnyen elviszed valamerre, ott kerülsz kettőt nem versenytempóban, aztán elcsomagolod, buszra szállsz vele, meg ami jól esik. Svédeknél a tavat meg majd valami ráhajolós nagy kerekűvel csapatod körbe.
-
FőDudu
veterán
ez szep talalat.
Lattam egy Alfa SUV-n hasonlot, nem tudtam, hogy hatra lehet buktatni.Igy mar jol el lehet erni a hatso ajtot - es nem hagyjak el a bringat az autopalyan ahogy a nejem biciklinevel tortent.
Az is Thule tarto volt, nem is mentek gyorsan (110 korul), megis tartostol lejott a, auto tetejerol, ugy, hogy a lemez mind a 4 kapaszkodasi ponton kinyilt mint a konzerv.
FőDudu
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #72982 üzenetére
Annál többet, viszont működik, de ha még mindig nem érted, hogy egy adott ismeretlen donor miért nem jó, akkor nehéz jobban körbeírni. Meg mit szedjek ki belőle? Ugyanígy 200ezret futott lengécsillapítót, ami pont addig bírja? Vagy majdnem 10% az esély rá, hogy működik benne a szervó és megy 3 hónapot? Biztos csapásirány egy csomó munka kifizetésére és állásidőre.
-
-
Gabibácsi
őstag
nekem is van, szép piros :wub:
csak a hátsó kerék már szovjetre van cserélve, mert a somogyi emelkedőket nem bírta az eredeti, széttört a csapágyozás
az öcsém meg a kormányát törte el egy eséskor, szóval az is szovjet lett
de sajna nem összecsukható, ha az lenne már használnám itt a kocsiigHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
Gabibácsi
őstag
válasz Grillo #72951 üzenetére
Vigyél magaddal sok desztvizet, néha állj meg csekkolni. Ja és majd nézd meg zseblámpával melyik csőnél ereszthet, illetve a hűtő is lehet szar, nekem a páréves kapott valamit, és csak bemelegedve látszott egy nagyon kicsi kis sugárka hogy spriccel, de kb mint egy injekciós tű....
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #72995 üzenetére
Jaja, nekem sarka rozsdásodott, kicsit szivárgott, mondja ember, hogy kb. 14ezer a hűtő, ha belefér akkor most idejében egyik szervízzel együtt cseréljük ki. Ok, cseréld. 120ezer lett Előtte valami fehér pasztával babrálták, az segített, sosem kellett utána tölteni.
-
FőDudu
veterán
válasz Gabibácsi #72997 üzenetére
Ismeros ma meselt olyat, alig hittem el.
Az autojabol eltunt a viz. Beontotte, elment a sarokig, mar nem volt a kiegyenlito tartalyban.
Melle dizeles hang.Utolag raktak ossze a tortenteket.
Elotte vezerles csere volt (1 evvel) ahol elbasztak a vezerlest, beinditottak. Nem maszek szerelo, hivatalos Opel markaszerviz.
Aztan a helyett, hogy szetszedtek volna rendesen mindent es tomites csere ujra, szepen visszaraktak mindent csak bepasztaztak. Csere helyett.
Aztan a tomitesnel elment a viz. Aztan atugrott a vezermulanc is (ujra), mert ugy megnyult elozoleg, hogy meg valami tarto fulet is letort. Ettol lett dizeles a hang.
Meg lehetett csinalni az autot, most rendben van. 3 ajtos Astra ha valakit erdekelne...FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest