Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Uj feladatot kaptam, hogy excelben oldjam meg, szerintem lehetetlen, de bebizonyitottatok, hogy ti mindenre kepesek vagytok, igy kozzeteszem, hatha van ra megoldas.
Adott egy egyszerunek indult, es mara atlathatatlanna valt tablazat.
Az oszlopok A-Z, azaz 26 fele van, a sorok datumok.
A cellakba irjak, ha azon a napon abban a kategoriaban valami esemeny tortent.Azutan bonyolultta valt, most ott tartunk, hogy a 26 kategoriaba meg 2 betus kodokat irnak a cella elejere, sokfele altipus kezelheto.
Most az a feladat, hogy legyen egy olyan tablazat, vagy lista, ahol tipusonkent es altipusonkent lehessen latni, hogy datum szerinti sorrendben mi tortent, es csak az jelenjen meg, amikor tortent valami.
Pelda: "A" oszlop
A-11 A-12 A-13
jan.2 esemeny volt
jul.9 megoldva
feb.5 esemeny
feb.8 reklamacio
jan.5 tavalyi ugy lezarva(Szerintem ez adatbaziskezelesi feladat, de ragaszkodnak a tablazathoz, amiben en nem latom a megoldasi lehetoseget, mert a vegen nem 26 fix oszlop van, hanem dinamikusan valtozo szamu.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50