-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz Assimilator #4201 üzenetére
Instant buy!
-
Mr.Csizmás
titán
1 hónapja volt 8,xx fontért, szóval még jobb ajánlat
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Polllen
nagyúr
8 EUR alatt még nem láttam, uh szerintem igen.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha objektív választ szeretnél akkor Enhanced Steam segíthet, az ugyanis egyből kiírja, hogy mi volt a valaha legolcsóbb ára ennek a pakknak + megnézheted vele a csomagban lévő két játékhoz is az árakat.
Nem nagy truváj amit csinál, mert lényegében egy ITAD adatot hoz be az oldalra, de attól még nagyon hatékony + tud még 100 más dolgot, ami must-have egy deal-vadásznak. (ha már ismerted, akkor bocsesz, de talán másnak még új információ lesz)
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Ingyen Theme Hospital ORIGIN-en.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
válasz Sirandrish #4101 üzenetére
Na tessék... nem kellett sokat várnod most akciós Steam -en is az egész Dead Island franchise... megveheted ami hiányzik.
(#4087) xuser
Neked is...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Farkas86
senior tag
Nem steam, de lehet valakit érdekel. Google Play-en 26 forint a NFS:Most Wanted és a Dead Space.
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz FollowTheORI #4210 üzenetére
Látom, de inkább megvettem a Payday 1-2-t meg azt a 86 DLC-t ami eddig van hozzá
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xuser
tag
válasz FollowTheORI #4210 üzenetére
én végül meglátogattam a rokonokat szóval már mind1
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
warcat
veterán
Warhammer: End Times - Vermintide sikeresen aktiválva nuuvemről 12.22€ volt átváltva kb egy hete.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Źşë'
addikt
igen ez remek vétel volt, preorder beta ma éjféltől folytatódik? vagyis már mennie kellene? mert nálam nem megy... azt írja Oct. 16, 12PM UTC - most UTC szerint 15:52 van
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
[Prolixus]
addikt
válasz Assimilator #4227 üzenetére
Mi a Metro? Semmi paráztató nincs benne. Max. talán az egyben van egy olyan rész, ami esetleg creepy, amikor robbantgatni kell az egyik alagútban, miközben konstans jönnek a dögök, amíg el nem végzed a feladatot, vagy meg nem halsz. Egyébként no para. A sztori butuska, de amúgy kiváló játékok, pont anyáron toltam le a redux csomagot.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Mr.Csizmás
titán
válasz [Prolixus] #4228 üzenetére
Remek, ajanlom. Illusztracionak jo a konyvekhez.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Assimilator
őstag
válasz [Prolixus] #4228 üzenetére
Most neztem YT-n remiszto jelenetek videot. (en is meglepodtem, hogy van ilyen) Nem tunt veszesnek.
Koszi! -
HS 2142
őstag
Az EA mellett a Chillingo is akciózik, a Contre Jour nekem megvan már egy humble bundleból, de10 centért elég jó vétel. (Van még: Robbery Bob 2: Double Trouble, Spider Jack, In Fear I Trust, Power Ping Pong, de ezekről nem tudok véleményt mondani.)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
-
-
cskamacska
addikt
Várjuk ki annak a végét, mert tegnapelőtti bétában még nem volt host migration, és már játékost sem találtam a két másik pályához. Majd ha tovább bírja szuflával, mint a Battlefront(ami PC-n Hardline és a Medal of Hónalj után megy várhatóan..remélhetően ), akkor lehet örülni a zakciós árnak.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
x_o_n
veterán
Tud valaki valamit hogy mi a gond a Humble Bundle féle : DmC Devil May Cry LV Retail -al?
ma reggel az fogadott hogy levették a fiokomról....mert probléma adódott a tétel kifizetésekor...tessék? -
Cheesus
senior tag
Igen, twitter-en meg talán valamelyik itteni Steam fórumban is jelezték, hogy akik Japánból vagy Németországból vették meg a pakkot, azok nagy valószínüséggel régiókódos kulcsot kaptak, és jelentkezniük kell a Humble-nél cserekulcsot illetően. Neked akkor szerencséd volt, mert csak kérned se kellett
https://www.twitch.tv/csehla
-
-
törölt tag
Gog weboldal hiba ?
Minecraft: Story Mode - A Telltale Game Series $3.89
( a többi Telltale játék féláron )
-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz Sirandrish #4245 üzenetére
Kockázatos lenne . Nem szeretném , ha utólag törölnék az accountodról . Amúgy nem steames .
-
Sirandrish
legenda
-
válasz #79621120 #4241 üzenetére
elarazas volt...egyebkent csunya hogy maris megkapta az 50%-ot...de mondjuk annyit is er (sajnos, telltale rajongokent is ezt kell mondanom). szerk: es akkor azt nem is mondom hogy alig tobb mint egy oras az elso epizod...sok innovacio tortent a walking dead elso resze ota (4->2->1)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Jól tudom hogy PC-n van honosítás a WD-hez?
PS3on toltam a Season 1-2-t és imádtam, de volt 1-2 pont amit nem értettem teljesen szóval nagyon szívesen végigjátszanám magyarul isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #4249 üzenetére
magyaritasok.hu, rovidebb ide beirni a walkingot mint feltenni a kerdest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest