- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
-
hitvanyalak
senior tag
Jellemzően 1-2euros játékokat, meg bundli maradékokat adnak melléjük...
Kb. ez a shadow az első amin nem mosolyogtam[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
reelc
veterán
válasz hitvanyalak #23953 üzenetére
Igen, tudom, szoktam figyelni őket.
Ezért is gondoltam hogy most belinkelem ide, mert best buy annak, aki vadászik rá. -
Dilikutya
félisten
válasz huskydog17 #23927 üzenetére
Ez a Ryse of Rome jó? Azt tudom, hogy Crytek fejlesztés. Nem ez az, ami jó véres?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bepken
veterán
válasz Dilikutya #23955 üzenetére
ha az egy kardsuhintásra jutó lehulló végtagok számát vesszük, akkor igen, ez a játék nevezhető véresnek
nekem tetszett, még a legalacsonyabb grafikai beállítások mellett is rohadt jól nézett ki szerintem. szokták mondani, hogy a sztorija nem az igazi és hogy elég rövidke. nekem egyikkel sem volt bajom (de persze az tény, hogy rövid)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
ayo
Topikgazda
válasz bepken #23956 üzenetére
ja, szép de 5 centis szűk folyosókat nem nehéz szépre gyártani. a 4 órás játékmenet több mint felejthető. mondjuk úgy hogy ennyiért mozizni már nem rossz. Kicsit olyan mint egy régi, butább God of War mínusz természetfeletti képességek.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
i2k
őstag
"a 4 órás játékmenet több mint felejthető"
Ajjaj, akkor én valamit rosszul csinálok... 27 órám van benne (2 darab végigjátszás és pici multi).
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
Topikgazda
-
Riccsiz_h
aktív tag
Az Overwatch GOTY most 6000 Ft a Konzol Világnál (elvileg 2 hétig, vagy gondolom ameddig a készlet tart)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
BaLee
addikt
válasz kwzatz #23944 üzenetére
Sajnos úgy tűnik retardáltak dolgoznak ennél a Bandainamco-nál. Szombaton azt a választ kaptam, hogy várjak 24 órát, mert a sale miatt, lassan megy a kódgenerálás. Vártam. Természetesen nem történt semmi. Vasárnap írtam, nem válaszoltak, most nyitottam egy tickettet megint, mit írnak? Ugyanazt, csak 24 óra nélkül.
"Please note that due to the ongoing sale and the volume of orders, there may be a delay with the code generation system. However you should have already received your code."
-
Per Degaton
tag
Közben meg el is fogyott náluk a Dark Souls III Season Pass, vagy legalábbis waitlist van most, én is megszívtam ezzel, lehet nálad is emiatt húzódik.
Mondjuk én nem fizettem, láttam pénteken az akciót, de szombaton nem értem rá, gondoltam semmi gond, ez egy kiadói vásár és több mint két hétig tart, ha valahol, akkor itt nem lesz semmi gond, majd vasárnap kényelmesen megveszem. Erre tegnap délelőtt már nem lehetett...
Nagyon remélem, hogy hamarosan sikerül megugraniuk azt a rendkívül bonyolult feladatot, hogy szereznek kulcsokat a saját maguk által kiadott játékhoz, még az akció vége előtt...
-
kwzatz
őstag
Nem tudom, mi lehet a gond. Megnéztem redditen és senkinél nem láttam, hogy problémája lett volna vele. Elég szomorú, hogy pont a kiadótól való vásárlásnál legyen ilyen.
"However you should have already received your code." Ez azért vicces.
A "My accounton" belül a "Your orders" fülnél mit ír a rendelés állapotához?"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
őstag
Akkor ezt írnám meg a supportnak, illetve rákérdeznék, hogy a Paypal utalásról küldj-e valamit (tranzakcióazonosító mondjuk), mert hogy a számládról már levonták az összeget. Hátha ez segít azonosítani, hogy mi ment félre. A supportosnak szerintem ilyesmit kellene csinálnia és nem azt írni, hogy "már meg kellett volna kapni a kódodat". Ez utóbbit nem is értem, nehéz elhinni, hogy ezt az ő oldalukról nem látják.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
BaLee
addikt
válasz kwzatz #23966 üzenetére
Megírtam a supportnak, sőt ma reggeli tickettemben képernyőképet is csatoltam az orders menüről. Mármint hogy üres. Ezután kaptam a lenti választ.
Első levelemben írtam paypal tranzakció azonosítót is. Szerintem fáradtságot nem veszik, hogy megnézzék mi a gond, hanem a biztos a felhasználó a béna alapon szabvány szar válaszokkal bombáznak. -
i2k
őstag
válasz rumkola #23968 üzenetére
Vagy vendég vásárlással.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
BaLee
addikt
válasz rumkola #23968 üzenetére
Nem, most regisztráltam. Wellcome 10% bónuszt is elfogadta. Közben kaptam választ, amiben megnyugtattak, hogy szerdán fogom megkapni a kódot, mert most generálják (gondolom ez a technical issue mert eddig mindig arra hivatkoztak).
"We have further investigated your order and we can confirm that due to technical issues it will have a delay till Wednesday, so we kindly ask you for your patience for 2 additional days."
Továbbra sem értem miért nem látszik a vásárlás az order menüben de majd szerdán meglátjuk. Vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
GMG-n van 25%-os kupon a Darksiders 3-ra, melynek segítségével a Deluxe Edition ára az alábbira csökken:
A kupon július 15-ig érvényes.
Kérdés, hogy megér-e ennyit ez a játék.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
thomasa
senior tag
50% Blizzard akció Diablo3 játékokra, és Necromancer kiegre.
-
bullseye
addikt
Battletech Indiegalaéknál
-35% kóddal 26$, július 15-ig, ha jól értelmezem.
egyszeri kód: BTTLP-JF2AK-SDR24-K38HG - de ha elvitték 4,5 dolcsiért lehet kapni egy újat belőle a strat csomagjukban, ha abból is tetszik valami, már megérheti.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
ZsZso
Közösségépítő
Egy szép kis elárazás: Darksiders 3 Deluxe Edition $12.50
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Mr.Csizmás
titán
Total War: WARHAMMER 13,79€ fanatical - pár forint híján histlow.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Csapoati
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #23981 üzenetére
A Humble Monthlyban volt már 12 dollárért is, de azért így sem rossz vétel.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kwzatz
őstag
válasz KubanitoS #23984 üzenetére
Steam Summer Sale.
Emellett A Hat in Time, Steamen: 98% pozitív, 14€ alatt még nem volt. Attól függetlenül, hogy a Conan: Exiles engem sem érdekel, azért ahogy az eladásait nézem, elég sok embert igen, és ez sem volt még nagyobb akcióban. Szóval nézőpont kérdése.
De én is kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ma bundle, és ha igen, akkor mennyire lesz ütős.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
i2k
őstag
Hidd el, nem olyan jó dolog ám topik házigazdának lenni...
-
ZsZso
Közösségépítő
Egy ideig ingyen beszerezhető Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series 1. epizódja Steamről.
Szerk: hopp ... valamiért most csak így tudom linkelni, a Store oldalon nem látom a direkt linket hozzá..
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
reelc
veterán
Aliens: Colonial Marines Collection €2.79 Star Deal és nagyon gyorsan fogyik!
Ugyanitt új bundle: Fanatical Strategy Bundle.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
alien az megérne egy bestbuy topicot
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
reelc
veterán
válasz Mr.Csizmás #23993 üzenetére
Ezt nem értem, a best buyban vagyunk
Szerk: Ja, ok.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Ismerem a játék történetét, milyen botrányok voltak, és miért.
Nem érdekel, kinek kell, vagy kinek nem kell.
Jó áron van, ezt best buy topic, és lehet ennyiért az egész collectiont meggondolja pár ember.Amúgy sincs sok Alien akció (!) játék, és viszik a kulcsokat mint a cukrot, lehet el is fogyik az idő lejárta előtt.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Kétszer is végigjátszottam -- érdemes bevenni a "leszarom" tablettát mások véleményét illetően, és jól érezni magunkat az Aliens (Bolygó neve: Halál) film környezetében, a frankó kis utalásokkal, easter eggekkel.
-
cyberkind
félisten
Én is 2x, egyszer a "rossz" verziót amikor kijött, meg pár hónapja ismét, és az idő múlásával egy tűrhető játékból egy végtelen rakás szar lett, szóval nem kell semmibe venni a véleményeket, ez pont olyan kisiklás mint szinte az összes film a 2. rész óta, az Isolation végtelenszer jobb és több, az mégse kellett a népnek.
(#24000) Agyzuzo
Ennél a játéknál is szinte ugyanaz a helyzet, csak ezt már nem tudom most kitolni, hatalmas trágya ez is, de vannak jó pillanatai.(#24001) Agyzuzo
Olyan 2. rész után édeskevés az a 3. és nem Fincher miatt, a Fox szarta el ahogy csak lehet egy ilyen szériát.(#24002) i2k
Alien a téma, nem alma és körte, az tényleg más, de ez nem, persze itt mindenre lőni kell abban meg túlélni, de az Alien a közös pontja a dolgoknak, szerintem, és neked lehet, hogy annyira nem rossz, nekem viszont nagyon, a DLC-re már nem is maradt erőm.[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Sztem főleg azért kapott ennyi savat az a játék amiért a Duke Forever is - magasak voltak az elvárások. Nekem a Duke is szórakoztató volt, mégis kb. epét hányt rá minden kritikus. Helyén kell kezelni, a Colonial Marines nem kiemelkedő, de nem is idegesítően szar kategória, elvan vele az ember.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest