-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Dezsőbá #69100 üzenetére
Szerintem "review" alatt van... lehet írni kell nekik egy mailt.
Nem kaptál róla semmi levelet?Nekem mikor így megakasztották jött egy supportos levél, válaszoltam rá hogy minden oké és rá 1-2 napra megoldódott.
Addig meg türelem.Ha meg más miatt akadt el, akkor csak simán légy türelmes.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dezsőbá
csendes tag
válasz FollowTheORI #69101 üzenetére
köszönöm, de jött levél, válaszoltam nekik, hogy valóban én vásároltam.
ha ilyen nehézkes, akkor elbúcsúzom tőlük, nekem ez nem pálya.
várok
-
warcat
veterán
Aki lecsúszott az újévi Bioshock Season passról: Aspyr Sale Getgamesen, 7.99€
Nem 5 euró,de elfogadható.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz Wizard of Oz #69105 üzenetére
Ennyire nem érdekel a dolog,csak a lista alapján bemásoltam ami érdekesnek tűnt,még tavaly beszereztem
Lehet,hogy elírták,de új mélypont sem lenne meglepő az árban.EA: It's in the crate!
-
djculture
félisten
Ha valaki véletlen nem magánszemélyként utalt nekem a paypalra az ha rányomok a refundra mennyi idő alatt kerül vissza hozzá a pénz? Még így nem jártam...
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Wizard of Oz #69110 üzenetére
az a baj, hogy ami nagy dobás az pakkba van
pl lego packot is jó lenne szétbontani.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
warcat
veterán
AFTERFALL INSANITY extended edition GIVEAWAY siessetek,csak negyedmillió kulcs van.
EA: It's in the crate!
-
-
Sdi
addikt
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Zamery
senior tag
Ez szerintem egy átverés, csak gyűjtögeti az emailcímed. Ha megadsz neki egyet, akkor átirányít ide:
http://www.dlh.net/en/register itt már több mint fél éve ingyen Enclave-t adnak a regisztrációhoz.https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Stockbauer79
tag
just leave me alone
-
Źşë'
addikt
válasz maross #69113 üzenetére
Sztem picit vérszegény és elvont mag a játék, majdnem nem tudtam végig tolni, mert az irányítás bugos, kb a felénél. Mikor qtezni kell benne nem reagál bizonyos key-ekre, box kontrollerrel tudtam kipörgetni, azzal is nagy nehezen, olvastam steam fórumot h ez a hiba már elég régóta benne van és képtelenek kijavítani.. igaz kb fél/egy éve vittem végig, nem tudom most mi a helyzet
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Lehet, nem ide vág pontosan, de már régi játék, hátha tud valaki segíteni:
GTA IV: Do you have protection küldetés teljesítése után nincs újabb küldetés. Mitől lehet ez, van rá megoldás? Telefon nem jött, mert ugye azon jön a küldetés.
Ha valaki tud segíteni, nagyon köszönöm!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy mennyibe kerül(t) a fifa 14 amazonon a mostani akcióban? Mivel elfogyott, így nem ír ki árat ezért nem tudom, hogy megéri-e várni rá vagy vegyem meg most 5$-ért a 13-at..
-
Edorn
senior tag
válasz Stockbauer79 #69118 üzenetére
Hát én be sem tudok jelentkezni. Most regisztráltam náluk, de egyszerűen nem enged bejelentkezni. Azt írja ki, hogy "Profile not claimed". Küld egy e-mailt kis fáziskéséssel, amiben van egy link a prifilomra. Rákattintok, de ott se nagyon jutok tovább... Kiírja, hogy kössem össze a profilt a steam profillal, de nem találom, hogy hol... Fent jobbra meg "Log in / Sign up" folyamatosan ott van, tehát továbbra sem vagyok bejelentkezve...
Jelszóemlékeztetőt is kértem, hátha az a gond, de vagy ugyanazt küld ugyanazzal a linkkel, vagy semmit... (chrome alatt próbálom) Pedig érdekelne ez a játék...[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Hunbeast87
senior tag
Nem tudom mennyire van rá érdeklődés, de Szfehérvári nagy T**co Dishonored akciót tart (lehet, hogy máshol is van ennyiért) Steames alapverzió 900HUF.
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
SenorGrande
senior tag
Steamen a The Witcher 2 SteamOS-es megjelenése miatt mindkét rész 80%-os leértékeléssel kapható.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
i2k
őstag
Humble Bundle Daily - 2014.05.22:
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
nagyúr
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #69137 üzenetére
Sokkal-sokkal jobb ajánlat!
//Szerintem.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
eami
veterán
más is észrevette hogy a mai van helsing 2 frissítés vírusos indító fájlt akár lehúzni? :-\
-
-
eami
veterán
válasz warcat #69145 üzenetére
nem tudom steam külön nézi e, esélyes hogy csak false alert (ezt írta most a dev), azért gyanús csak mert már 2 hónapja megvan a vh2, a két hónap alatt nem. kevés update lecsorgott és egyszer sem volt ilyen probléma.
Ilyen szempontból nincs különbség otthoni vagy céges AV között, mindkettő teszi a dolgát. mondjuk évi 55 euróért el is várom...
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Vajon a 6 dolcsis rész külön kulcsokat ad? Mert a directors cut megvan, de a többi nincs.
-
Hoppá! Már mind megvan GOG-on (kivéve Dragon Commander), de steamre is megveszem ezeket.
(#69147) echterion: az összes játék külön van!
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest