Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz i2k #142906 üzenetére

    180-200k az nekünk sok egyszerű hungarisztáni elnyomott alsókasztbeli arcoknak. A svájci havernak, aki amúgy albérletben éldegél odakint azt mondom, hogy 200k és megkérdezi, hogy a hétvégi vacsora volt-e ennyi?

    Borzasztóan olcsó a konzol. A játékok már kevésbé ezzel a 30k körüli árazással, de a nálunk szerencsésebb fejlődésű országokban, annak aki tisztességgel melózik ez nem igazán nagy valami.

    A konzolos lemezezés, 2nd hand témával pedig pont a mi kasztunknak szóló lehetőség. Élek is vele. Eddig szerintem belevertem cirka 200k-t Switch játékokba, amit aztán kb. ennyiért tovább is adtam letolás után... jah, van itt még sajna a polcon még egy ennyi, csak ezen a platformon, amiben áll a pénz, mert idő az nincs semmire.

    A kényelem konzolon a fanboyok hazugsága. Amikor van 2 órád gamelni és ez a szar updateli a konzolt, majd lemezről telepít, majd leszed sok 10GB-os patcet, majd bytepatchel és elment a 2 órád, azért az k. lelohasztó ám! 2 óra alatt én 0-ról összerakok egy desktop gépet és full up2date rendszerrel, kulcsrakészen félre is teszem...

    A PS5 hibáiról meg már itt is írtam, amiket a mai napig baxtak kijavítani. Nem túl jól használható vas, lassú, akadékoskodó, nem user friendly.

    Persze... ez biznisz, lesz még jó pár gen szerintem is.

    Amire most nagyon rá vagyok már pörögve az a Switch 2.0 vagy Switch Pro... kegyetlenül kellene már az új gép. Day1 pre-order, a mostani meg megy a fiamnak a Deck mellé.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák