Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Egon #141465 üzenetére

    Egen' még a széklet is jobban csúszik le ott, mert pl. lehet, hogy kártyás, amiből kapsz vissza valemennyit, főleg, ha ingyen kaptad, az akkor úgy még mókásabb. Ráadásul van communityje, ahol kényelmesen beszélgethetsz róla, rivjúzhatod és az a store oldalán is látszik, meg modolhatod, meg mented a felhőbe, meg a jó ég tudja még mik.

    Viszont ha megértetted volna az ironizáló hozzászólást - ami úgy fest, hogy dermesztő mértékben nem sikerült -, akkor látnád, hogy a Steam-et érte egy rohadt nagy kritika rögtön az elején, ugyanis tömegek nem vásárolnak Steam-en, hanem 3rd party helyekről oldják meg és csak használják a szolgáltatásait. Ergo a Steam se éppen a Szent Grál, mert egészen biztosan nem túl boldog attól a Valve, hogy milliószámra aktiválgatnak be ott havonta, más forrásból vásárolt játékokat...

    A többi kliens pedig - kedves "Móricka" - a Steam-hez képest valóban jóval "szarabb", hiszen hosszan lehet taglalni, hogy amit Steam kliens tud, azt az összes többi együtt se tudja. Ez nem hitbeli kérdés, hanem száraz tény.

    Akkor mégiscsak sikerült felfogni az iróniát, hiszen állításod szerint sikerült rajta röhögni. Kircsi!

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák