Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz alratar #140495 üzenetére

    Mert a Sony kezében nevetve ott volt minden ütőkártya ahhoz, hogy boldog és jól tejelő gamereket hozzanak át a PS4 és Pro érából az újba. Nem azt mondom, hogy Day1 vettem a PS5-öt, de egész közel hozzá, nyilván MSRP ár felett, de nem neppertől, hanem egy ütős bundle pakkot, ami miatt az már nem is volt annyira csúnyán ár feletti.
    Nem érdekelt az ára, mert szentül hittem benne, hogy mára, itt a korábbi Sony generációk esetén tapasztalt boldogság lett. Számomra nem ide jött a sok boldogság, hanem Switchre, ami azért meglepett, holott nem ez az első konzolom...

    Ha most megkérdezi tőlem valaki, hogy mi az az 5 játék, amiért vegyen PS5-öt, nagyon zavarban lennék. GoW Ragna, TLOU Part II 60 & fps patch és ha nagyon unatkozik, akkor esetleg a HZD FW. És ezzel a szolid kis triumvirátussal is az a baj, hogy a Ragna PS4-es cím is és ez azért érezhető rajta, a TLOU Part II meg eleve arra készült, a HZD FW, meg hónapokig kerülendő volt, mire korrektül gatyába rázták.
    (TLOU Remastert okkal hagytam ki... mindent is letoltam rengetegszer minden platformon a témában, de nekem a TLOU Remastered marad a kedvenc, mivel az újban nagyon átrajzolták a karikat. Ellie a cuki, jópofa kislányból pl. egy pöffedt arcú valami lett, de Tess, Tommy, Marlene és Sarah is rendesen át lettek szabva).

    A VR miatt meg főleg eltanácsolnám az illetőt a vételezéstől. Azzal, ha nem kezdenek valamit, mehet a Virtual Boy mellé.

    Nem állítottam a PS5 ellenében, hogy bezzeg az XBOX. Viszont... mivel olyan gépem is akad itt (XSX), ezért azt el kell ismernem hogy a formatervezése, a teljesítménye, a jelentősen halkabb működése és a legfontosabb: a Game Pass Ultimate irgalmatlan nagy fegyvertények. Ha a kezemre teszem a szívem (vagy valami ilyesmi), akkor azt kell mondjam, hogy rohadt nehezen tudnám megindokolni azt a képzeletbeli vevőnek (akinek nincs gamer PC-je, se Switch-e), hogy miért ne vegyen XSX-et, meg mellé olcsón, évekig kitartó GPU-t, amivel nem éppen rossz játékokkal játszhat fillérekért.

    (Amúgy PS5-öt anno vennem kicsit nehezebb volt mint XSX-et, de cirka 100k árdifi is volt köztük. Előbbiért én is napi szinten figyeltem a shopokat, utóbbit, megrendeltem Alzától, aztán volt vagy 3 hét mire kihozták.)

    Felnőttek vagyunk (szvsz)... így amit írok azt gondolom, teljesen felesleges a sorok közé oroszokat képzelni.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák