Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • btomi9

    aktív tag

    válasz bajnokpityu #37493 üzenetére

    (#37493) bajnokpityu: tegyük fel, a 100W -os HD-Plex lineáris táp + a 250W HD-Plex DC ATX paneltáp kombó mellett megy a madVR + ffdshow, és igényelné a 110W -ot. Mi történik ilyenkor, lekapcsol a gép, vagy tönkre is megy valami?

    (#37494) regger: és ha megvárom a 35W Skylake -et, az rosszabb képminőséget ad madVR -el, mint a Kaveri A10 -es? Nem tudom, ilyenkor egy gyengébb iGPU mit csinál, nyilván nem tudja olyan gyorsan megcsinálni azokat a képjavító számításokat, és kockás lesz a kép, vagy szaggat?

    Lassan kezd az az irány visszajönni a fejembe, hogy hangra külön egy raspberry pi2 egy Soekris dam1021 DAC I2S -en, azt tudom táplálni a lineáris tápról, sőt még bőven sok is neki. Csak ebben az esetben a filmnézéskor bukom a DAC -on keresztüli szép hangot. Mozizásra meg akkor jó lesz egy kapcsolóüzemű csendes, ventilátorok nélküli táp, és nem kell USB kártyára meg paneltápra költeni. Csak rohadt bosszantó, hogy a tervezés utolsó pillanatában (bár még inkább most, mint a nagy pofáraeséskor :) ) derül ki, hogy nem jó az irány, amit elképzeltem. Ezért amúgy hálás vagyok a közösségnek a tippekért! :-R

    (#37495) gyurczy: Óó, köszönöm szépen! :-R Egyelőre még nincs sem DAC -om, sem HTPC -m, de amint odaérek a fejlesztésben, megköszönve elfogadom.

Új hozzászólás Aktív témák