- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz Darth_Revan #39600 üzenetére
Már csajom is nyugtatott meg szülők is hogy majd megoldódik valahogy!
Eddig minden cuccért felmentem Pestre és semmi gond nem volt! mostanában pedig semmi nem jön össze!
Gondolkozok hogy eladom ezt az egész tetű számítógépet a faszba!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Str8 sk8r
őstag
válasz kavicssli #39598 üzenetére
...ha kifizeti,akkór ne búsúlj...gondolj inkább erre..."szal jössz mostanság pestre? ...egye fenyő ha felhozod a pumpám tomyoytól,meghívlak a coronitába,vagy a dokk-ba bulizni-csajozni"...egyébként én még várnék pár napot türelmesen...lehet hogy csak egy kicsit elakadt...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
lakisoft
veterán
No hol tartotok?
- Árad -
-
Darth_Revan
veterán
válasz Str8 sk8r #39602 üzenetére
Ajánlott küldemény egyik lényege, hogy ne akadjon el
Az egy dolog, hogy azt mondja, hogy kifizeti, nah de vajon így fog-e gondolni akkor is, ha oda kerül a sor...azért remélem sikerül megoldani a dolgotu.i.: Több ezer küldemény megy egy nap át a postán, így tényleg előfordulhatnak hibák (ők is emberek)...amit késéssel, de remélhetőleg továbbítanak. Ha csak nem tette rá a kezét egy enyveskezű aki épp random kiválasztotta pont a te küldeményed és lenyúlta...mert akkor tényleg nem lesz meg
(u.i.: Viszont a Posta védelmébe megjegyzem, hogy jó pár ajánlott utánvételes levelet és csomagot küldtem és kaptam belföldre és külföldre és sose volt gondom a postával. Mindig korrektek és gyorsak voltak )
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Str8 sk8r #39602 üzenetére
Szeretnék felmenni mert még Pesten soha nem buliztam és szivesen meginnék 1-2 italt veled/veletek! egyenlőre ezt a VGA mizériát megszeretném várni!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
kimentem megnézni a szárítót
olyan köd van bazz a lámpával lószart sem láttamThere's an app for that
-
<NewL>
addikt
gilera runner
egy ilyenre tavasszal beruházokén is látom a csillagokat,arany tiszta az ég,csak köd van,meg baszott hideg
csetlettem botlottam hátul
de lassan fekszek,3kor kelő,meg 6ko[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
válasz kavicssli #39612 üzenetére
de ez gyengébb mint a kétütemü,meg ezeken általában elől hátul tárcsa van
volt ilyenem egy nyáron csak anyagi okok..tudod
kocsikat a városban ettem vele,akármilyet,525d bömbi elég ha ennyit mondok
csak sokat evett 6-7-8liter
ezek a 200asokra azt mondják elég nekik a 3 nagyon max 4 liter,utazótempójuk is stabilabb 90-100
el lehet vele szaladgálniThere's an app for that
-
<NewL>
addikt
válasz Str8 sk8r #39613 üzenetére
nana nem sirtam ,h nincs pénzem
csak én 1kilót nem adok egy vizhütésért meg egy számitógépért 300ezret
szeretek a szabadban lenni
2 éve intenziven kocsival járok kell egy kis motorozás
meg itt a faluban jobb egy robogó
vagy a másik véget egy quad van 370Kért 400as nagy ,az se lenne rossz
valami lesz majdThere's an app for that
-
kavicssli
addikt
Kész vagyok a VGA miatt!
-
Str8 sk8r
őstag
válasz <NewL> #39616 üzenetére
......magyarországon a quadot nem lehet használni közúti forgalomban,és nem lehet vizsgáztatni se...szerinted egy ilyen hobbijármű megér majd' 400k-t? ...akkor mi a számítógéppel nem is vagyunk akkora buznyákok... ...
...Senki valóban rendes srácnak tűnik,csak én már csalódtam benne...megbeszoltünk egy hétvégi absinth-ozást,de nem egyeztettünk,mondta hogy ráérünkpéntekig...aztán nem is hallottam róla csak hétfőn...persze a hétvégi buliból semmi se lett...mondhatni sehól Senki... ...mikór meg rákérdeztem hogy mi van,azt mondta hogy ő egész hétvégén itt unatkozott...de ne feszegessük ezt a sztorit...én lettem volna a vendége,nem vesztettem sokat csak,lett egy plang hétvégém...
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
eskü? és miért késett?
Am mi van veled? sok a meló hogy nem vagy mostanába olyan aktív!mindig eszembe jut amikor a kocsiba ittuk a felest
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz kavicssli #39630 üzenetére
Eskü nem nekem hanem akinek küldtem asszem még anno a procihűtömet adtam fel így. Paráztam is rendesen. Az okot nem tudom.
Az jó volt kéne még ilyen, hát melóznom kell mert kocsira kell a pénz benzinre ruhára, így nem vagyok sokat meg a PH!-sem az igazi meg kinőttem ebből a kockulásból már -
kavicssli
addikt
Kinőni sosem fogok ebből a kockulásból de emelett még 1000 és 1000 dolgom van! Fogalmazzunk úgy hogy ilyenkor is pihenek és kikapcsolódok amikor a PH-t böngészem!
Ez a leveles sztorid "megnyugtatott"! Mondjuk a nő is mondta hogy várjuk meg a 14 napot!De belül azt érzem hogy nem lesz meg a csomagom!
-
Str8 sk8r
őstag
...nah szerkesztésbe beírtam egy féloldalas sztorit(3-4-5HSZ-el vissza),de lecsúszott igy meg már a kutya se fogja végigolvasni...használjon a f@X0m mégegyszer szerkesztést...
-
sNORh
addikt
válasz Str8 sk8r #39613 üzenetére
Hamán burzsúj.. a Délsrilankaimexikómabékafejű pohár?
bazz nemtok aludni..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Str8 sk8r
őstag
-
kavicssli
addikt
Na megyek kajálni!Majd leszek!
-
t1
addikt
Leszedettem a jeleket a suziról: [link]
-
<NewL>
addikt
There's an app for that
-
kavicssli
addikt
Visszajöttem a kajából!
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest