- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- 3D nyomtatás
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
Aktív témák
-
pohár
félisten
Mi az az ejró??
kavics... mennyi bosszúságtól megkímélhetted volna magad
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Jah EURO
Nekem még van itthon 10 fontom... Mennyiért vesznek most egy fontot???GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nervus.v
tag
Hát a hivatalos árfolyamadatoknál 335,73 van.
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
-
nervus.v
tag
Na bégetésben gazdag jóéjt mindenkinek
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
-
sNORh
addikt
Jóéjt
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
kavicssli
addikt
Van még itt valaki?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Winner_hun #40312 üzenetére
Szép álmokat!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Pecc
őstag
Francba, felköltöttek. Piroslámpa, istenverte csengő.
Ki él még rajtam kívül? -
adalbert1
veterán
válasz kavicssli #40318 üzenetére
Pókereztem... Kezd visszajönni amit az elmúlt pár napban elbuktam... Sajnos a szerencsének is szerepe van a játékban, és néha elég sok szerencsés idiótával találkozom.
Veled mizu? Láttam hogy tesód is beregelt, a végén az egész kavics család az Éjszakai műszakot fogja boldogítani. -
kavicssli
addikt
válasz adalbert1 #40319 üzenetére
Estés vagyok! Még ma este 22.00kor lenyomok egy 8 órás műszakot és pihi!
Amúgy még mindig nem jött meg a VGA! Kedden lejár a 14 nap...utánna Senki kollegáé a pálya hogy lépjen valamit!
-
kavicssli
addikt
válasz adalbert1 #40321 üzenetére
Hát igen!Én sem várok sok reményt hozzá mert ha eddig nem tudtak kézbesíteni egy ajánlott cuccot nem az utolsó 1-2 napon fog megjönni! De ne fessük az ördögöt a falra!
Reméljük ma megjön a VGA"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz adalbert1 #40323 üzenetére
én most az ikea oldalát nézegetem!Szeretnék valami egyszerű íróasztalt venni!
Otthon is ehhez hasonló van és ehhez hasonlót szeretnék venni vagy "építtetni" [link] semmi csicsa semmi extra! monitor+gép az asztalra és mehet a móka! Viszont ezek a kihúzható billentyűzet tartók nekem nem jönnek be mivel sokat játszok szeretem ha az egész kezem az asztalon van...
szerk: Még jó hogy Debrecenbe is van Ikea és a "hivatalos" oldalon egy szó nem esik róla!
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz kavicssli #40324 üzenetére
Debrecenben tényleg van IKEA? Nem is tudtam.
Mondjuk életemben egyszer voltam talán Debrecenben, akkor is a Lovardában (ha jól emlékszem a nevére), céges bulin.Amúgy az IKEA-nál olyan 3-szor voltam csak 2 bútor miatt reklamálni, szóval nem szívlelem őket túlzottan... Tény hogy olcsóak, engem meg nem vet annyira fel a pénz hogy atomdurva minőségi faanyagokból egyedileg gyártott bútort vegyek... Legalábbis egyelőre, remélem a későbbiekben ez fog még változni.
Amúgy én is gondolkozom íróasztal projekten, én valami L alakút szeretnék, egyik fele íróasztal, másik fele meg számítógépasztal lenne.
A kihúzható billentyűzettartót én se komálom túlzottan, 1x éve az asztalon van a bill. meg se tudnám szokni máshogy. -
kavicssli
addikt
válasz adalbert1 #40325 üzenetére
kb fél éve épült az IKEA Debrecenbe! Oda is kikellene mennem körbenéznem! Meg valami frankó széket is vennem kellene hozzá...elmegy itt a pénz hipp-hopp
Az "L" alakú sem rossz megoldás de én nem használnám ki!
Még megkérdezem egyik ismerősömet hogy egy ehhez hasonló asztalt mennyibe csinálna meg... Nem nagy ördöngőség szerintem!
Habár majd ha Winner errejár majd őt is megkérdezem mert ő nagy szaki ebben a témában!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz kavicssli #40326 üzenetére
Ez is jól néz ki és semmi csicsa
De hülye vagyok! Nem IKEA van debrecenbe hanem KIKA!
Úúúú de hülye vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz kavicssli #40326 üzenetére
Elég pengén néz ki a terve ennek az asztalnak...
Hát ha minden jól megy én is végzek mostmár ebben a félévben , utána lehet hogy én se használnám túlzottan ki... Viszont adott egy sarok, és jó lenne faszán megcsinálni... Rengeteget töprengtem már a dolgon hogy is lenne a legjobb, de dűlőre még nem jutottam.
Az L alak azért lenne jó, mert kitöltené a sarkot faszán, utána lenne elég hely a gépnek+monitornak+hifinek+routernek+modemnek.
Gondolkozok még polcon is ugyanígy L alakban köré, dvd-knek, könyveknek. Utána jó lenne még pár fiók is, de úgy hogy ne zavarjon az ülésben és abban sem ha át akarok fordulni az asztal másik feléhez.
Szóval ezen még kattogni fogok egy darabig. -
adalbert1
veterán
válasz kavicssli #40327 üzenetére
Az én elképzeléseimtől ez nagyon messze áll...
Tudod, tévedni emberi dolog, mondta a sün és lemászott a drótkeféről.
A Kikában meg az nem tetszett, hogy bementem szétnézni, megkérdeztem hogy ha ma megvenném ezt a darabot, akkor mikorra lenne kiszállítva vagy mikor lehetne átvenni, erre ők: 6-8 hét. Hát az anyátok gondoltam és sarkon fordultam. Mondjuk lehet hogy kisebb dolgoknál ez nem így van, én speciel gardróbot akartam venni.
-
kavicssli
addikt
Na ez is tetszik! Egy olyan székkel már ellenék! NA lehet délután körbe is nézek majd a városba 1-2 boltba!
Jövőhónapba jön a GTA4 illetve a COD5 mind a 2re előrendeltem!
Nem fogok itt szopni a tört szarokkal"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Pecc
őstag
válasz kavicssli #40331 üzenetére
Olyan szék 20k, a multkor majdnem vettem egyet, de inkább egy kisebbre ruháztam be 8k-ért, ritkán vagyok otthon túlságosan, hogy számomra drága székben üljek
Cod5-re kiv leszek. Ha megtetszik lehet megveszem én is, bár előbb jó lenne megtanulni jáccani is
Mi a jobb ha sok az fps, low a graf, vagy full graf kevesebb fps(125).[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Mint a mosott szar
Na nem is. Annál egy fokkal jobb. De kettővel már semmi féle képpen nem.[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Pecc
őstag
válasz Winner_hun #40334 üzenetére
Jó reggelt neked is
-
kavicssli
addikt
-
Kavicsusz
tag
-
*HaYha*
aktív tag
Jó reggelt.. Tegnap nem volt semmi... Reggel hatkor indulás Budakeszi onnan le Pécs, vissza Dunaújváros, onnan még egyszer Budakeszi, onnan le még egyszer Pécs kamionnal. 815km-et mentem tegnap.. .
Megjegyzés= Mien jó kurvák vannak Budakeszi körzetébe te jó isten.. Rázták a seggüket mind, táncoltak ahh.. Egyszer csak miattuk felautózom oda, és átmegyek mindegyiken.. (nem a kocsival..)
A gépem végre a saját szobámban :D
-
sNORh
addikt
válasz kavicssli #40327 üzenetére
Jó Reggelt.
Festés közepette készült ez a kép, én egy ijen asztalt vettem, 20k volt a praktikerbeAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
válasz *HaYha* #40341 üzenetére
nemtom mennyit adsz érte? Limitált Edition Körte
OEM, CL4-es harapási idővel. 5ms, Gar 1nap a Fára szól, Beépített kukaccal..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
*HaYha*
aktív tag
esetleg beszámítasz egy alig használt almát? Csak 1 harapás erejéig volt használva, a széleken már kicsit zöld.. Amúgy dobozos, gar levél, minden megvan + ajándékba adok egy szalvétát, hogy meg tudd törölni a szád... Amúgy nem néztem mennyit megy tuningba, félek a fesz emeléstől..
-
sNORh
addikt
válasz Winner_hun #40344 üzenetére
multhétre terveztük, de vkinek pénteken, vkinek szombaton nemvolt jó.. pedig 2hete nyúztuk a témát előtte..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
*HaYha*
aktív tag
válasz Winner_hun #40344 üzenetére
Én szünetbe felnézek a Bázis-ba.. Kavics azt mondta szóljak elötte..
-
*HaYha*
aktív tag
-
sNORh
addikt
válasz Winner_hun #40348 üzenetére
nem.. mostis 2héttel előtte megbeszéltük, csak nemjött össze mégsem. szólunk időben.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magisk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CSS topic
- MIUI / HyperOS topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest