Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kuyarashi

    őstag

    válasz V/ #77204 üzenetére

    Tranzakciós díj tehát nincs, de egyébként egyről beszélünk.
    A lényeg, hogy jól megszívtam. Csak érted, ez az eladó hibája. Rajtam semmi nem múlott. Minden egyes vásárlásom előtt kérdezzem meg az eladót, hogy akkor biztosan tud-e Magyarországra szállítani, ahogy az a hirdetésben szerepel, vagy sem? De biztos?? Ezer százalék?
    Eddig még soha nem fordult ilyen elő, pedig "néhányszor" már rendeltem. Természetesen több üzenetváltás is történt köztünk a meghiúsult vásárlás előtt, de sosem említette, hogy talán nem tudják kiszállítani és még utánanéz. Ott volt feketén-fehéren. A kiszállítás idejéről viszont volt szó, de már csak a leütés után.
    Megértem az eladót, megesik az ilyen, de én károsultam az ő hibájából. Ha pedig benne van a pakliban, hogy nem megoldható a kiszállítás, akkor írja bele a hirdetésbe, hogy leütés előtt érdeklődjünk!

    Persze ezután megrendeltem mástól a terméket, s tőle már megkérdeztem előre, hogy tuti meg tudja-e oldani a szállítást, stb. Mindig tanul az ember. A DHL hozza ezeket a nagy terjedelmű csomagokat (220-250 kg), a sofőr azt mondta, hogy simán kiszállítanak bármit Belgiumból (csak 1-2 arab országból nem), ezlrt nem is érti, hogy mi történhetett. Az új csomag Angliából jött repülővel, 9.500 Ft-ért.

    Még annyi kérdésem volna, hogy mitől függ az, hogy a PayPal számlámról átkerül-e a visszatérített összeg a kártyámra. Nekem az lett volna a jó, ha a számlámon marad, akkor nincs ez, ráadásul valószínű, hogy hamarabb is használatba tudtam volna venni a lóvét.
    Máskor is kaptam már "refund-ot" és volt, hogy nem is került át PayPal számlámról a bankszámlámra, ill. kártyámra, így onnan is fel tudtam használni egy Ebayes vásárlásnál.

    Egyébként K&H és 1.800 EUR értékben vásároltam. A konverzió ~16 Ft.

    [ Szerkesztve ]

    iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Új hozzászólás Aktív témák