Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz lumpy92 #21211 üzenetére

    A Paperwhite felbontása nagyobb, a kisebb méretű betűk és a grafikák szebben mutatnak rajta. Az árkülönbség viszont nem kizárólag ennek tudható be: ha jól tudom, a basic Kindle olvasó nem vízálló és Bluetooth sincs benne (audio bookokhoz).

    A reklámos változat a menü legalján egy vízszintes sávban mutat reklámokat, de ezek valójában diszkrét könyvajánlók, illetve az olvasó bekapcsolásakor dob még be valami hasonlót. Nem zavaró, cserébe olcsóbb, mint a reklámmentes változat, de az Amazon ügyfélszolgálata chaten rávehető egy ingyenes reklámmentesítésre.

    A Kindle-t kell neten regisztrálni, mármint létrehozni egy Amazon fiókot és ahhoz hozzárendelni az adott olvasót. A háttérben akkor fog bármit is csinálni, ha van aktív internetkapcsolat - ezt elkerülendő egy mozdulattal flight módba rakhatod, egyáltalán nem veszik zokon, és így a fogyasztása is kedvezőbb. A firmware frissítésére van manuális (offline) lehetőség is.

    gemellus2010:
    Pocketbook olvasók PC-re történő csatlakozáskor felajánlanak két opciót, egyik a töltés, másik az adatkapcsolat. A kettő közül végülis lehet rosszul választani, de ez a hiba könnyen kizárható, amennyiben csak a Calibre nem látja az eszközt, maga a gép igen.

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák