Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csendes

    őstag

    válasz EgySrac #17952 üzenetére

    Alcor Myth-ből van kétféle, a sima (világítás nélkül) és a "LED", amihez van háttérvilágítás. Abszolút fapados, se WiFi, se érintőképernyő, még a korábbi, kicsit lassúbb és kevésbé kontrasztos Pearl e-ink kijelző és 1024x768 felbontás. Viszont olcsó, mára a firmware-t is jól összerakták. Összességében egyszerűen használható, de a felhasználói élményt tekintve elmarad a másik kettőtől.
    Pocketbook Touch Lux 4 már Carta e-inket használ, de kisebb a felbontás mint a Paperwhite-nál és talán a kontraszt is gyengébb. Sok formátumot támogat. És korlátozottan ugyan, de lehet rá alkalmazásokat telepíteni.
    Ha Amazontól akarsz könyvet venni, akkor inkább csak a Kindle jöhet szóba. Gyakorlatilag a hardveraprón kb. ugyanolyan áron árulják a Paperwhite 4-et, mint a Touch 4-et az üzletekben. Kevés formátumot támogat a Kindle, viszont a Calibre konvertálóprogrammal ezt könnyen meg lehet oldani.Egyfelől sokféle felhasználói beállítás "testreszabás" elérhető az olvasóban, másfelől jelentősebb beavatkozást hivatalosan a rendszer nem enged, hiszen az Amazon inkább a könyvek eladásából akar pénzt keresni.

    Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

Új hozzászólás Aktív témák