Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    Megjott az ebay-es ebook olvasom! (Thalia Oyo) Azzal kezdi, hogy wifi nelkul nem lehet konfigolni, a cegnel csak jelszavas van, de a jelszobekerot meg nem hozza fel. Ugyhogy varhatok mig hazaerek... (gondolom apucihoz akar felmenni, gondolom ez a thalia - logojabol itelve - tartalomszolgaltato lehet, illetve hat irja is, hogy ha wifid nincs, menj el egy Thalia-konyvesboltba, ott hasznalhatod gratisz). Idokozben megtalaltam a papirleirast (eddig diszkartonnak neztem :) leporellon hajtogatott, de a sarkai le vannak kerekitve, ahogy a keszuleknek), szoval titkositva menne, de mivel itt a jelszo a tuzfalon van azaz webes feluletet dob vissza hogy elobb jelszot, azzal tenyleg nem muxik.
    Ami furcsa, hogy kabellel gephez kotve semmit nem latok, felteszem csak az sd-kartyat lehetne igy elerni (remeltem, hogy a belso memoriajabol valami kezelesi utasitast fogok talalni).
    Amikor kivettem a dobozbol, csalodas volt, mert eleg halovany volt a kezdokepernyon az Oyo felirat. Ellenben most hogy tolt, azt mar rendesen feketevel rajzolja, igy utolag tudom, hogy az valami felig szurke szinnel lehetett... szerintem ez nem jo igazan marketing szempontbol, de en meg orulok:)
    Van egy torott kindle otthon, ahhoz emlekeimbol viszonyitva: nagyon kicsinek tunik, egyreszt mert alig van keret, es alul-felul semmi gomb csak jobb oldalt (touch megy), viszont vastagabb, me'g az is lehet, hogy nehezebb (elsore azt gondoltam, ez nincs is fizikailag 6 inch, annyira becsapjak ezek az ara'nyok a szemet). A tokja igen erosen profi, ugyan 40 eurot nem adtam volna erte, de siman elhiszem, hogy ennyiert adjak (fyi: szumma 52.5+7 szallitasert jott, euroban ertve).

Új hozzászólás Aktív témák