Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • td

    senior tag

    Tegnap kipróbáltam a nemrég vásárolt 1-2X-es Verbatim DVD-RW-t. Alig 200 MB-t írtam rá, de nagyon nehezen akaródzott. Eleinte azt hittem, csak azért kínlódik, mert nem tudott mindent becache-elni a Nero (erről figyelmeztetett is; alig volt hely a vinyón, és sok kis file-t akartam írni).

    Utána a lead-out is nagyon sokáig tartott, verify OK lett. Viszont amikor nézegetni akartam a file-okat, szintén a lassúság volt a jellemző, egy csomót kellett várni a képnézegetőre, hogy elinduljon. Utána viszont leginkább simán ment a "lapozgatás".

    Nem tudom, manapság mik a tapasztalatok konkrétan ezzel a lemezzel, de gondoltam, leírom. Plusz érdekesség, hogy ha megnézem a lemez alját, akkor sokkal nagyobb a megírt rész, mint amennyinek arányosan lennie kéne. :F

    A másik dolog, amiért írok: újabban csak indiai gyártású Verbatim (+R) lemezeket láttam, ez viszont sejtésem szerint nem lehet olyan minőségű, mint a taiwani. Itt a topikban is úgy látom, hogy ez a vélemény illetve a trend.

    Mit lehet akkor most a bolti fajtákból használni? Vagy van esetleg valamilyen értelmes kisebb kiszerelés ezeknél a netes boltoknál, ami jó? Nem kell ugyanis sok lemez, sőt, ha nem lennének olyan drágák mostanában a külső vinyók, akkor már csak a biztonság kedvéért használnám őket.

    ''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Új hozzászólás Aktív témák