- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz persnongrat #14950 üzenetére
Nem lehet, most is megy a torrent nálam, routeren keresztül.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kopogo #14951 üzenetére
Mindenesetre router reset, es ujra allitsd be. T milyen netet adott?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Flashget
félisten
válasz persnongrat #14950 üzenetére
nem szűri.
hanem router admin felületen nézze meg a DHCP klienseknél milyen ip címet osztott ki a router (főleg ha több eszközt is használ laptop,mobil, tv stb.) majd a portforwardban állítsa be. utána nem lesz gond.
illetve ha újra csatlakozik a netre vagy mindig ezt eljátssza ezt a dinamikus IP miatt vagy routerben fix IP-t rendel a hálókártyák MAC címeihez.Realme GT Master Edition
-
lacoka55
aktív tag
Sziasztok mint írtam A net közvetlenül a digitől kapott optikai modemból megy a számítógépbe ruter nélkül
ezen nincs mit állítani torrentnél hálózat teszt a port nincs nyitva üzenet és sárga pipa zöld helyett
Kipróbáltam egy barátomnál a szomszéd településen Gyömrőn laptoppal digis hálőzaton ott rendben megy -
Turtlelboy
csendes tag
Van valakinek információja arról, hogy Gödöllő belvárosába jön-e a digi? Gödöllő egyik végén már ott vannak (az elérhető utcák listájából látható)
Turtleboy
-
poli27
veterán
válasz Turtlelboy #14958 üzenetére
Tök sok helyen fent van a kábel az oszlopon Gödöllőn, de az önkori szarakodik velük az a baj ezért nem fejezték be, a 3-as út Isaszeg felöli részén működnek, de a 3-as úton nem tudják átvinni az optikát (önkori baszakszik velük) Ha megnézed vannak az elmű oszlopon kábelek amik 3-4 oszloponként fel vannak tekerve az a Digi.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
A normál sebességű net mit jelent a diginél? Melyik csomag elérhető ott?
-
Dictator^
veterán
80/25-nél normális, hogy 1.5mb feltöltés körül 200-as pingem van EU szerverre amire feltöltésnél nélkül 40-50ms-em van?
Annó amikor kötötték a netet (FTTH övezet) akkor 10mega le, 2 mega feltöltés körül is alig volt 50ms-em mérve akárhova.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
GP-Sz
senior tag
Hát ez marha jó. A szomszédom kb öt hete rendelte meg a szolgáltatást (én egy hete), erre tegnap felhívják, hogy sajnálják, de átmeneti eszközhiány miatt nem tudják egyelőre csinálni a bekötéseket. Azt nem értem, hogy ilyenkor mi a francért nem csinálják a kábelezéseket, amikor azzal megy el a legtöbb idő, aztán amikor megjönnek az eszközök, akkor öt perc alatt befejeznék. Ehelyett inkább összegyűjtenek tízezer megrendelést, hogy aztán hónapokig tartson ledolgozni? Nálunk három oszlopon és tizenöt méter földbe fektetett csövön keresztül tudnak eljutni a pincébe, vagy negyven méter optikai kábellel, erre azért el fog menni némi idejük, igazán megcsinálhatnák. Még ha csak magukkal b..nának ki, de a megrendelőkkel is.
-
Flashget
félisten
szerintem meg a szokásos történet amíg a digi nem fizeti ki a beszállítóknak amivel tartoznak addig nincs új beépíthető anyag
Realme GT Master Edition
-
poli27
veterán
haver aki a Diginél van még mondta,nincs kábel,optikai eszköz(ont) és optikai csati sincs.... 3 hete nem dolgoznak!
-
dragonfx
veterán
hi
nekemis digi.s netem van
20/10es
speedtest szerint éppmost 21.95/10.6mbit a sebbességem."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz persnongrat #14976 üzenetére
2700ért elég jo
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Flashget
félisten
válasz dragonfx #14975 üzenetére
ebben mi a hír? ennyit mindig fog mutatni...a baj akkor lenne ha 3/1-t mutatna
de hogy ezt a speedtestet mennyire lehet komolyan venni itt egy mérés Új-Zélandra:
itt meg egy Új-Zélandi link, ahova 50GB-ot lehet feltölteni, lelehet ellenőrizni.
1.77GB kb. 16 perc alatt ért fel. ha a mérés szerinti sebességem lett volna még napokon át tölthettem volna.
40/20-as netem van.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
persnongrat
tag
válasz Flashget #14978 üzenetére
Azért azt is vedd hozzá, hogy nem mindegy, a megcélzott szolgáltatónak mekkora a nemzetközi sávszélessége! Tehát ha egyáltalán az általad berakott link valóban Új-Zélandon ér véget, még akkor is lehet, hogy a speedtest szolgáltatójának jóval kisebb sávszél jut Európa felé, mint nekik.
-
dragonfx
veterán
Na mind1 én elégedett vagyok a diginettel.csak úgy beirtam ide egyet
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Insolent
aktív tag
Egy kis karbantartás..
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Flashget
félisten
válasz persnongrat #14980 üzenetére
Why base a cloud storage company in New Zealand, of all places?
Among other important reasons, New Zealand's native Māori name is "Aotearoa", which means "Land of the long white cloud".Miért Új-Zéland az felhőtárunk bázisa?
Többek között azért is mert Új-Zéland eredeti Māori neve "Aotearoa", ami annyir jelent a "Hosszú fehér felhő földje"Realme GT Master Edition
-
dragonfx
veterán
válasz persnongrat #14982 üzenetére
nálam kb évente 1 karbantartás van.
stabil gyors.
hát igen emlékszem netes pályafutásom ugy indult uopc fél mbit 13e...hűséggel.modemmel heti több szakadásm félévente modemcsere...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
addikt
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
forrest85
senior tag
Visszaállították a feltöltést. Már a régi 20/10-es csomag van. Tesztelgették?
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
félisten
Üdv!
Klasszikus 651-es hiba jelentkezett nálam is: egy router (Linksys E1200), két noti (mindkettő wlan-on), és egyik napról a másikra nincs internetkapcsolat (a hálózatra azért csatlakoznak). Próbáltam router factory reset-et, kiiktattam a router-t, hálózati driver-eket újratelepítettem, de semmi. Digi szerint nem náluk van a probléma, de szívesen kiszállnak.
Hálózati központ diagnosztikája ezt dobja: "A helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval."
Az adapterbeállításoknál "Nem azonosított hálózat" felirattal jelenik meg a Helyi kapcsolat.Láttam, hogy több embernek volt ilyen problémája, de működő megoldásról senki sem számolt be.
Valakinek ötlet, hogy mit lehetne még kipróbálni?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
őstag
Tegnap írtam alá 2 évet, 5800 helyett
4200 lesz, telefon is lesz, ezen kívül
marad ami eddig volt digi+ és startnet.
A telefonhoz passzív elosztót adnak
vagy áram kell neki? Néztem az aszfben
a nemzetközi díjakat, pl románia vezetékes 15ft/perc,
valóban ilyen kedvezőek lennének?
Sok eus országba ez a percdíj.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
válasz stvnppp #14991 üzenetére
Pont meglevőknek találták ki, nem tudom hogy az üf-on adják e, nekem egy üzletkötő ajánlotta fel. Ha házatokba ki van rakva digis plakát üzletkötő elérhetőségével akkor nyugodtan hívd fel. Ez valami okos csomag, ami 30% al olcsóbb a hűség nélküli árnál.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
válasz stvnppp #14991 üzenetére
Most láttam a szórólapot régieknek is él a kedvezmény, ha meglevő 1 vagy 2 kábeles szolgáltatásra érvényes előfizetésüket mindhárom szolgáltatásra kiterjesztik. Lehet érdeklődni az üf-on és a 1272-n.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
leslieke
Jómunkásember
Erről az akcióról van szó? [link]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
őstag
Az optikai bekötés
hogy néz ki?
Az ont-ból jön ki a koax kábel a lan mellett? Ahol sima lan van, pl Szeged Csanádi .u, ott várható e ftth? Ha csak digi+ tv csomag van ftth területen akkor ez azt jelenti hogy az ont ból jön a koax és nincs mód szűrőzni a csomagokat(ill. a nekik megfelelő frekveciákat)?-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- LENOVO THINKPAD L490 i5-8265U/8GB/256GB SSD/14"FULLHD laptop garanciás
- Retro alaplap memória Simm, Dimm, Edo, Sd, Ddr gyűjtemény
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS Touch, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest