- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz Luissimo #63753 üzenetére
Ausztrál nagydíj.
Amúgy ez csak interneten elérhető (ami persze ebben a formában nem volt és valószínűleg már nem is lesz a magyar diginél). Onnan "archiválták".Más...
Furcsa, hogy régen az elektronikus számlát már az aktuális előtti hónapban elküldték emailben, de most az aktuális havi is később jön.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
nfsu17
veterán
1080-ban tetted ki a képeket
Mikor fog nálunk a királyi TV ilyet adni. Elég nekünk a 4.5 mbps is.
Első körben örüljünk annak, ha újra _csak_ azt fogja adni a "digi", amit a királyi, már azzal is jobban járnánk...értsd: valami 10mbit körüli bitráta lenne, ha nem butítaná a szolg.
4k....LOL[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
válasz gulyasa #63757 üzenetére
Szerintem meg ez egy kábel TV-s szolgáltatás a románoknál.
Mikor fog nálunk a királyi TV ilyet adni. Elég nekünk a 4.5 mbps is. -
cof
veterán
Jaja... Van 2 db 4K adó.
2 canale Ultra HD în extraopțiunea 4K
DIGI 4K meg Eurosport 4K.
Árakat néztétek? TV 30 Lei (2460 Ft), 1000 net meg 40 Lei (3300 Ft)... Itt meg persze felnyomta az árat első intézkedésként az új tulajdonos. Viszont náluk sem látok semmi infót még a 2.5, 10 gbps netről. Az úgy látszik náluk is csúszik.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
MODERÁTOR
Itthon sajnos nem csak a DIGI szolgáltatásainak ment fel az ára, hanem mindennek, mert brutális a hazai infláció, szóval ezért kivételesen ne a DIGI-t (4iG) hibáztassuk. Másrészt most nem fogok nyomozgatni, mert engem annyira nem érdekel, de gondolom Romániában nem 27% az ÁFA, és ott nincs kábeladó sem.
Amúgy meg át lehet nézni a Voda topikba, hogy a piros cég mit tud kihozni a jelenlegi helyzetből, ott is sokan szívnak a tulajdonosváltás óta, pedig nekik még a NER-hez sincs közük. Mondjuk ott inkább a net sz@r, napi több random HGW újraindulás, 2Mbps letöltés az 500 helyett, és így tovább.
-
Lackooo84
nagyúr
Nézzetek rá most az M4 sportra, esküszöm sd minőségű trágya a kép, botrány!!
The Truth is out there...
-
MDanny
senior tag
válasz Lackooo84 #63766 üzenetére
Direct One-on ránézésre ugyanilyen, átlag 4,7-6,1 MBps. Darabos mozgás, moiré-s kép.
Telekom TV-n is, ott bitrátát nem tudok mondani. Szar az egész.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
nfsu17
veterán
válasz Lackooo84 #63766 üzenetére
Belenéztem mobilon mi megy és sejtettem, hogy ez a foci lesz. Ez mindegyik korábbi meccsen ilyen volt, mindigtv-n is. Biztos valami nyárimunkás tanuló állítja össze a kimenő jelet.
Mintha 25p lenne, vagy valami elbszott deinterlace beállítás, mert még szellemképet is húz maga mögött a játékos. -
yogibear
addikt
-
macikos
addikt
OFF:
Sziasztok!
Most megy a Jurassic World a Mozi+-on. Miért ilyen zajos trágya a minősége? Néha más "szuper" filmeknél is észreveszem. A Dunán meg Borbás Marcsi főzése full zajmentes, homogén.
Azért raktam offba, mert nem a Digi tehet róla, régebben is ez volt pár új filmmel.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz macikos #63771 üzenetére
Azért raktam offba, mert nem a Digi tehet róla, régebben is ez volt pár új filmmel.De igen, ha már te is az új csatornakiosztáson vagy. Elég trágya a 90%-a, pár csatorna ami okés, Duna is közöttük van.Ok, erről tényleg nem tehet, nagyjából folyamatosan megvan a 12 Mb/s bitráta.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Nem! Egyszerűen ilyen pár film. Régen is ilyen volt ugyanaz a néhány film, pl. ugyanez a Jurassic World is. A csatorna felskálázza 1080-ba vagy miért ilyen? Amikor a TV2-n adták pár éve, akkor ugyanilyen volt, ellenben leadták a Leleményes Hugó című filmet, az meg kb. mintha valami RAW Blu-ray-t néztem volna, hibátlan, zajmentes volt.
Szóval csak furcsálom, hogy egy pár éves "top" film ilyen zajos.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz macikos #63774 üzenetére
Este belenéztem, valóban zajos, szemcsés volt a kép időnként. Szerintem egyszerűen ilyen hibás a TV-s változat. Sok filmből van ilyen, talán Star Wars is ahol a szöveg magyarul megy az elején, meg más filmeknél is magyar feliratok vannak az eredeti angol helyett, és ezeket a kópiákat csak TV-ben vetítették.
[ Szerkesztve ]
-
sarkan
aktív tag
XVI. kerben van adás nálatok?
-
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Mit csináltak a diginél?
Elszállt a net többször is. és most a routerben nincs Wifi bekapcsolva.
Vagyis van, de nem ismerős a neve és nem tudok belépni a routerbe.
Mennyek be a digihez? -
veterán
-
Bal0924
aktív tag
válasz sityupityu #63783 üzenetére
Már megoldódott.
Volt internet.Csak a router gyári állapotba visszaállt és így a wifi neve is. A routerbe lépéshez meg a jelszó is visszaállt alapra.. Azt meg elfelejtettem.
De ki emlékszik olyan jelszóra mi 6éve volt és az első bejelentkezésnél megváltoztatja a jelszót.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Calogero #63650 üzenetére
Szia,
no igen ez lett a megoldás...koax ment a TV(k)-be.
viszont lett egy gondom is
úgy néz ki, a dolog hogy a digis modem utánra raktam egy hármas osztó koax-ot, ez az új TV-n csili-vili minőséget visz át, de az nincs is messze tőle...kb 5m kábel.A hálószobánkba ami kb 10-15m távolságra van, és közben van egy kettes osztó is (nem mai darab), szóval a hálóban a HD jelet már csúnyán szétdobja, fagyogat.
jelerősitőre lesz szükségem, vagy első körben cseréljem valami "eszázadi" osztóra azt a kettest fent? (másik irányba nem megy, csak meghagytam a lehetőséget, hogyha a gyerek nagyobb lesz, lehessen TV-je).
vagy szórjam be sóval, mert jobb úgy sem lesz?mindenesetre hizott a májam, hogy ezeket az F dugókat egyből sikerült felraknom, meg a TV dugókat is...csodálkoztam is amúgy, hogy egyből ment mindenhol
köszi
oxox[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Az volt a terv igen. De a Vodafone húzott egy olyat, amit nem tolerálok.
Anyum mondta, hogy eltűnt a Jocky TV, volt valami változás, vagy elnyomott valamit?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
oxox
addikt
nagy a jelveszteség az osztón? 4éves a gyerek, még egy 6-8 évig tuti nem szeretnék a szobályába tv-t...próbálom addig húzni majd, ameddig lehet. De a toldás csak ideiglenes megoldás, mert ha nem most, majd akkor rágja Apa fülét, hogy rossz a jel...bár kitudja, hogy addigra 12k-ban kell-e nézni a hologrammos adást.
ill. most ott ugye két F csatlakozó van...van olyan toldó ami simán "dupla anya"?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
cof
veterán
-
garga01
őstag
válasz nrg_52 #63799 üzenetére
Te is meglepődnél a boltban
Van apa-apa toldó is. Sőt itt dugónak írja, ami ugye az apa "megfelelője".
pjen meg ne menjen antennás boltba, mert rosszul jár Főleg ha az eladókat kioktatja erről a teóriáról , habár lehet lenne egy jó napjuk a boltosoknak.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest