- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
lord_m
senior tag
válasz Intruder2k5 #63301 üzenetére
Én meg elég sok sportot nézek, de így oké lesz akkor. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz lord_m #63297 üzenetére
Két hónapja aláírtam csak az HBO csomagra 1 év hűséget, hogy legyen HBO Maxom és az ősök is tudnak így otthon reklámok nélkül filmeket nézni.
Ha most a komplett Digis előfizetésemre ezt az 1 éves hűséget kérem, akkor az a HBO csomagot is érintheti vajon?Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz szaboi6512 #63304 üzenetére
Hétvégén is van már elérhető Ügyfélszolgálati Irodájuk Szegeden, szombaton szerintem beugrok kicsit kérdezősködni...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mpo
veterán
A "Digi nekem" csomagra lehet csak hűséget kötni (ehhez 3 szolgáltatás igénylése kell).
Az HBO, Filmnow az extra, az külön megy.
Aki nem látogatja a topikot, annak ott a digi.hu.Ha érted, akkor már elavult.
-
bksgbr
tag
válasz zhagyma #63308 üzenetére
Rá tudnál nézni a TV2 HD, RTLKlub HD adókra is?
Nálam ezek még elég jó bitrátával jönnek: RTLKlub HD TV2 HD
Viszont az M4 Sport HD-t a tavalyi kb 12 Mbit/s-ról levették olyan 6 Mbit/s-ra.
Ja egyébként Eger (már egy jó ideje) új csatornakiosztás. -
veterán
válasz zhagyma #63318 üzenetére
Amúgy még mindig nem értem ezt a dolgot (visszatérve a pl Fishing & Hunting-ra), hogy miért lett SD. Nálunk már rég az új kiosztás működött, ez alatt azt értem, hogy amiből volt HD verzió abból az SD-t már rég kiszedték. Akkor most mit keres itt megint az SD, és a HD meg sehol? És csak ennél az egy adónál.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
zhagyma
őstag
válasz sityupityu #63319 üzenetére
Őszintén. Nem tudom: lehet műszaki-, üzemeltetési-, gazdasági oka, nem találgatnék.
-
cof
veterán
válasz sityupityu #63319 üzenetére
Miből szűröd le hogy SD? A TV-d 1080-at írt ha jól emlékszem. Nálam is HD az új kiosztáson, szerintem mindenkinél az kell legyen, csatornanévben is ott a HD.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
válasz sityupityu #63326 üzenetére
Az átállás óta nálunk is egyértelműen SD lett, moslék a kép.
The Truth is out there...
-
Sonja
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz szaboi6512 #63328 üzenetére
Nem a fotó életlen, ilyem moslék a kép. Nézd meg a logó körül milyen...
[ Szerkesztve ]
-
bksgbr
tag
válasz Lackooo84 #63312 üzenetére
Hát nálad lehet, de most miattad direkt készítettem felvételt az M4Sport HD-ról, és 6,27 Mbit/s szemben a tavalyi 12,14 Mbit/s -al. (Sajnos csak így tudom ellenőrizni a bitrátát, nincs usb-s DVB-C stickem, csak egy Amiko box, amivel ts felvételt tudok készíteni és azt utólag Windows-ban megnézni.)
zhagyma: Megnéztem a The Fishing & Hunting HD csatornát is és az is 10,81 Mbit/s -al jön.
Helyileg merre vagy? Már nálunk egy jó ideje az új DDigiInvi csatornakiosztás van (Eger), tehát SD-HD duplikációk nincsenek. -
cof
veterán
válasz Lackooo84 #63332 üzenetére
Én nem folyok bele bocs, mert ez egy szélmalomharc... Ha küldesz adatokat kérnek utána mást, aztán mégvalamit, aztán mégvalamit, és a végén megállapítják hogy náluk minden oké.
Látniuk kellene hogy szar alacsony bitrátával sugároznak, ha ezt leírod és nem értik meg akkor kár az ügyfélszolgálattal kardozni, minimum egy technikussal kell felvenni egy kapcsolatot vagy a műszaki osztállyal.
Egyébként amiket zhagyma dobott be képeket TS Analyzerrel teljesen jók. Ott van pár csatorna aminél a bitráta 10 Mb/s, és akkor meg kell őket kérdezni hogy a többi miért nem.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Lackooo84
nagyúr
Ez a kép alján ugráló fekete kockásodás képhiba ez úgy látszik F1 specifikus, amint elkezdődött a forma 1 elkezdődött a hiba is. Előtte nem volt semmi direkt figyeltem.
-
veterán
válasz bksgbr #63331 üzenetére
Igen, valóban nincsenek duplikációk nálunk sem, mert már rég megtörtént az átállás (Dorog), de valamiért pár napja így jön be a kérdéses csatorna. És csak így, SD-ben.
Most csináltam a képet:[ Szerkesztve ]
-
bksgbr
tag
válasz sityupityu #63339 üzenetére
Ó, ott akkor nagyon összekutyultak valamit. Én azért rákérdeznék a Diginél, hogy mi a szösz van...
-
veterán
válasz bksgbr #63340 üzenetére
De ez nem csak nálunk van, több területről írtak már ide a fórumra ez miatt. Nem értem, hogy ez hogy lehet. És csak ezt az adót érinti...Na mindegy, rejtély. De én ez miatt nem fogok mászkálni a digihez vagy írogatni neki.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Sentinel80
aktív tag
Öreg az okostévém, ezért külön usb tunnerrel nézem a digitv-t, nemrég volt egy átállás és nézném ugye a TV-t, de rájöttem, hogy nyilván gondom lesz:
Keresném, hogy hol találok egy aktuális frekvenciakiosztást, mert akkor kiszedném, ami már nem kell illetve, ha valamelyik nem jó módosítanám, valaki tud segíteni?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
-
Naibu
csendes tag
Én is jelentettem az M4 HD hibát. Azt is írtam, hogy néha benézhetne valaki ide az ügyfélszolgálat emberei közül is.
-
mzso
veterán
válasz Lackooo84 #63347 üzenetére
Arról nincs valami infó, vagy legalább pletyka, hogy minek szabadítottak fel ennyi sávszélességet, hogy az üresen tátongjon?
Amúgy megint variáltak valamit? Most megint nem jönnek be csatornák. Pl M4, Digisport.
Amúgy a 135,5Mhz-en minek kéne lennie? Az itt megosztott listán volt ilyen de nekem nem lett behangolva semmi.Hmm. Mintha ki lett volna szerkesztve abból a HSZ-ből.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest