Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konrada

    tag

    A beírásoknak is köszönhetően én is megvettem a SELTEKA CIC-402HD DVB-C IPTV vevő STB PVR USB MKV DIVX készüléket.

    Első tapasztalataim:

    DVB-C-s felvevős STB-nek megfelel, jó képminőséget ad, kezelése-programozása egyszerű, könnyen megtalálja az adókat, szabadon megválasztható a program sorrend. Elég bőséges információt ad ki, epg-je jól használható, felvétel programozásra is.
    A felvett anyagot minőségveszteség nélkül játszik le,a .ts kiterjesztést konvertálás nélkül (persze codexe fent kell legyen) kinyerhető egyéb (PC) eszközökkel.

    Médialejátszóként valóban kompromisszumos megoldás. Dvix, dvd fájlokat gond nélkül kejátssza, az MKV-t is képes HD-ban lejátszani, de annál lehetnek olyan formátumok, amit nem bír. Egyenlőre a felírat támogatás firmware frissítésre vár, még nincs. Jpeg képeket, mp3 felvételeket leadja.

    Összegezve: DVD-C HD settopboxként szerintem jó és jól használható, PVR-felvevős készülékként is viszonylag kompromisszum mentes, kényelmes megoldás, médialejátszóként meg olyan kompromisszum, hogy akinek ez az igénylistáján a 3. (Azaz adott anyagi lehetőségei miatt sorrendben szükségesebb az STB, PVR), azért tudja azt is használni, mert egyébként amit képes lejátszani, azt jól játssza le dvixtől a HD-ig.

    Ja és még annyit: persze külső tároló kell: 2,5"-os merevlemezt képes működtetni. (NFTS-ben is.)

Új hozzászólás Aktív témák