- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz mr.dana #2550 üzenetére
valahol érthető, a technisat nem bírta szállítani a kellő mennyiséget a foci vb miatt. Majd most visszaviszik sokan és a Tiéd lehet egy )
amúgy az elmúlt egy hónapban kifogástalan volt az m1 HD, focin kívül láttam egy-két saját gyártású műsort (Cannes-i filmfesztivál, Kultúrház), szép volt, jó volt
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
TRob1
veterán
Én meg bementem júni 21-én hétfőn a digihez, mondom bérelnék 1 stb-t, és már mentek is befelé érte (még oda is szóltam hogy a technisatot szeretném ha lehet), aláírtam a papírokat és kaptam 1 teljesen új készüléket, + külön hdmi kábelt. (Pécs)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Rickenstein
senior tag
He? Pesten meg nincs? Hányok már az analóg adástól. Eddig T-Home-os TV-m volt HDMI-s set-top-box-al. Nagyon nem tudok visszaszokni a tunerrel átalakított analóg adásra. 120cm-en meg különösen kijön a minőség különbség. Attól meg egyenesen meg lehet őrülni, hogy nincs EPG! Már kénytelen voltam venni egy műsorújságot. Teletex alig van egy pár adóhoz. Ehhh...
PS C:\>_
-
KTTech
veterán
válasz Rickenstein #2553 üzenetére
DVB-C-t nem tud a TV-d? akkor még STB se kell...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Nálam az M1HD és a HírTV kockásodik egy-egy sávban a képernyőn, ráadásul a hang is akad néha. A jelerősség 100, de a bithiba 3-4 körül van. (Samsung LED TV beépített mérési lehetőség)
Már voltak kint bemérték a jelszintet, azt jónak találták. Arra hivatkoztak, hogy a lakáson belül ez előtt a TV előtt van még 2 másik amiket TAP-el ágaztatak le. Így új kábel lett egy elosztóról kiépítve a bejövő ponttól, de így is csinálja.
Szóljak nekik megint? -
wwenigma
Jómunkásember
Alakul a Nat geo wild HD. Miskolcon 762MHz-en uj csomagok.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
GuruZone
őstag
GYŐŐŐŐŐŐŐŐR!!!
Megjöttek:
ERT
Nat Geo HD
Nat Geo Wild HD
ProTV Intl
SAT1KÖSZÖNJÜK
-
attesz_32
tag
http://www.digiportal.hu/news.php?item.228.1
Reméljük, hogy minél hamarabb nézhetjük!!
-
Kija
aktív tag
válasz GuruZone #2559 üzenetére
Ma reggel nekem is bejöttek kísérletezés közben itt Győrben.
Azzal próbálkoztam, hogy SD box-al is kockásodnak-e az alacsonyabb frekin (554 és 562 MHz) lévő csatornák: M1, Hír TV stb. Egyenlőre nem tapasztalok ilyet. Így lehet, hogy a TV (Samsung UE32C6000RW) beépített DVB-C vevőjének beállításával van gond. Magyarra van állítva a kereséséi opcióknál. Lehet más ország beállításait kellene használnom? -
KTTech
veterán
válasz hattorihanzo #2561 üzenetére
Valószínű az ár miatt, amit a csatorna kért...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
ubbconfig
aktív tag
sziasztok
ma bementem a xv. ker ügyfélszolgálatára, hogy hd box felől érdeklődjek. Természetesen nincs itt sem egy darab se, de a durva, hogy egy 30-as lista végére 31.-nek feliratkozhattam volna. Kérdeztem az üfsz csajt, hogy érdemes-e, mikorra várható újabb adag box? Azt mondta semmi konkrétumot nem tud, talán a közeljövőben jön egy szállítmány (lehet, hogy nem is Technisat, hanem egy harmadik fajta, de erről részleteket nem tudott), de akkor is csak 10 db-ot kapnak
Kérdeztem, hogy ha tudják, hogy ennyi várólistás van, akkor mi a &@#/˝+Đ-ért nem rendelnek többet? Azt mondta nem tőlük függ, mindig csak ilyen keveset szoktak leszálítani az egyes kirendeltségekre, tehát pl. a központi üfsz-en sem jobb a helyzet, azt mondta ott se járnék sikerrel. Abban maradtunk, hogy 1 hónap múlva nézzek be megint...
Ja és SD box-ot tudott volna adni, amivel kitörölhetem...Kedvelem a DIGI-t, jó a szolgáltatásuk, de ezen a téren van mit fejlődniük!
-
DeniBoy
aktív tag
Pécsen is van a 2 új HD adás
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
zhagyma
őstag
Felturbózta a DIGI a mozicsatornákat. Az HBO / HBO2 / HBO Comedy / Cinemax méretes sávszélesség növekedést szenvedett: ~2Mbps -> 8,2 Mbps. A felbontás is végre normális 720x576i SD: HBO 16:9 / HBO2 16:9 / HBO Comedy 4:3 / Cinemax 4:3. Remélhetőleg nem ideiglenes megoldás ...
-
fiFika
csendes tag
Salgótarjánban mától van Nat Geo Hd, Nat Geo Wild Hd,France 24,ProTV,ERT.
-
fiFika
csendes tag
És van EPG a TV6-on!
-
Manka76
senior tag
Hát itt a 18-ban (Havanna Ltp.) még semmi új nem jőn be. Viszont a Sat1 és Natgeo HD mindkettő elment.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
JoeB74
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy kérdés a vidéki fórumozokhoz.
Nálatok jött be ma 8 új adás? Itt Miskolcon még nem, pedig mára igérték...
-
Manka76
senior tag
Jó Reggelt.
Itt a 18-ban a helyzet változatlan, se új csati se a régi három.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
-
GuruZone
őstag
Győr: itt is megjött az EPG a Viasat 6-hoz, illetve a Nat Geo HD-hez is !!!
-
TRob1
veterán
Pécsen másnak is csak 3 rádió adó jön be, vagy több is?
¤ R'n'R ¤
-
zhagyma
őstag
Gondoltam szólok. Vidéken 354, 362, 370, 378, 754, 762, 770, 778, 786, 794 MHz frekvebciákon 79 csatorna + 3 rádió. A 2010.07.21-től Nálunk érvényes csatornakiosztásban a 754 MHz nem szerepel. Talán máshol is itt lapul néhány hiányzó új csatorna ...
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
a technisat box szól ha új csati érkezik...
-
Manka76
senior tag
Csak a Digi nem szól hogy Box érkezik.
Állítólag jövő héten kapnak és akkor hozzák.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
JoeB74
csendes tag
Megjött minden adás...
Csak a TV5 nincs egyedül, azt tudni lehet, hová került, digitálisban?
Köszönöm a segítséget!
-
JoeB74
csendes tag
Tv5 is van, megtaláltam!
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy Technisat HD STB-t bérelni a Digitől, kell a digitális, HD adás és a rögzítés, na meg az EPG is
Igaz, hogy hiány van ezekből a készülékekből? Pécsi vagyok, gondolom az ügyfélszolgálatot (a pécsit) kell keresnem? Ha bérelni akarom, akkor mi szükséges a már meglévő szerződés mellé?
Emígy ez a készülék jó minőségű és a felvételek is jók? Pl. le tudja kapcsolni és felkapcsolni a külső HDD-t felvételkor?
Köszönöm előre is!
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Kowax
tag
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem a digitális adások vételével kapcsolatban. Tudtommal a sima TV-hez kell egy külön berendezés, amit a DIGI pl. 11 000 Ft-ért kínál. Na most a kérdésem az lenne, hogy nekem régebben volt műholdas Digi-m és a beltéri egysége megvan még. Azzal meg lehet oldani valami úton-módon a digitális adások vételét? Nekem a Hyundai HSS-1165NA egység van, ha ez segíti valamiben a válaszadást.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!Böff!:))
-
télapu
tag
Röviden: NEM.
Bővebben:
A digitális adások attól függően, hogy mi a terjesztés módja, más és más szabvány szerint
foghatók:
DVB-S : műholdas
DVB-T: földi
DVB-C: kábel (ez kel a DIGI kábeles vételéhez)
DVB-H: mobilAz általad említett beltérit nem ismerem, de gyanakszom, hogy csak a DVB-S ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest