-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter88
csendes tag
Kipróbáltam. bepipáltam, megosztásnál hozzáadtam a felhasználót. beirtam és ugyan ugy azt irja h helytelene a felhasználó és jelszó.
Tudomásom szerint divx-et nem játszik le. Pc-re nem tudsz felvenni, annyittudsz csinálni, hogy usb-s vinyo, és utána van egy progi pc-re ami hálózaton keresztül átmásolja az stb vinyon lévő felvételeket.
-
válasz nepszter88 #3451 üzenetére
megosztásnál hozzáadtam a felhasználót
Melyiket? Első körben a mindenkivel próbáld meg, és ahoz jelszó sem kell.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz nepszter88 #3453 üzenetére
de akkor is kéri a jelszót, ha a felhasználós nem létezik, többi nincs lejelszavazva.
?? Remélem legalább te érted ezt a mondatot!
Csak a "mindenki" legyen az user, írás olvasás joggal. Ugye nem a egy megjhajtó győkérkönyvtára van megosztva, hanem csak 1 könyvtár?
-
nepszter88
csendes tag
Egy könyvtár megosztva. Csak 1 felhasználó jelszó nélkül. mappa megosztása mindenkinek csak olvasásra. és kér jelszót és felhasználót az stb. létrehoztam egy másik felhasználót jelszóval, hozzáadtam a megosztáshoz olvasási joggal. stb-n beirtam a felh. és a jelszót. és azt irta h hibás. ha van jelszó ha nincs nem enged be. Xp-s oprendszeres gépre beenged. az én gépemre más gép be tud lépni, nem kell jelszó semmi, de az stb nem.
-
válasz nepszter88 #3455 üzenetére
csak olvasásra Sztem ez a gond. Írás/olvasásra oszd meg, ahogy írtam.
-
válasz nepszter88 #3457 üzenetére
Ha nem a box-ról nézed, hanem a másik XP-s gépről? Betudod tallózni a megosztást?
XP-s géptől is is kér jelszót?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Sonja
nagyúr
Amióta babráltak a csatornákkal Október 24.-én, minden csatorna véletlenszerűen kockásodik és egy pillanatra kiesik, majd visszajön! Teljesen véletlenszerű, hogy mikor. Leadtam hibának és kijönnek a szerelők, de szerintem nem tudnak ezzel mit kezdeni. Csak azóta van ez, előtte semmi gondom nem volt! Az a baj, hogy így nem is biztos, hogy látni fogják a szerelők ha kijönnek. Legfőképp az esti órákban csinálja, de az előbb is. Jó random, de idegesítő. Na mindegy, kezdhetek megbarátkozni vele.
Egyébként másnál is előfordul ez?
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
Sonja
nagyúr
Jelszint 85-88%, csatornátől függ, míg a minőség 100%-os mindig! Erre már én is gondoltam és többször is újra megkerestem minden csatornát, de változatlan!
-
Sonja
nagyúr
Most voltak itt a szerelők és bizony minden rendben a lakásban. A központ baszott el valamit úgy látszik. Ennyi, ez nem fog változni. Szomorú, de ez van.
-
forrest85
senior tag
Igen, de sz@rért gondolom nem akarsz fizetni. Nyaggasd őket, hogy javítsák. Amúgy sokaknak előjön ez a probléma itt, hogy kockásodik. Volt aki vett egy másik beltéri egységet és teljesen megjavult tőle.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
zhagyma
őstag
Helyzetjelentés. Nálunk néhány napja volt DIGI karbantartás. Kockásodás / képszétesés nincs. Ennek ellenére megnéztem a TV jelinformációt. Érdekes de nálam is lecsökkent a jelszint és megnőtt a bithibaarány 778, 786, 794 Mhz-s freekvenciákon. Megnéztem PC-s tunerrel is ugyanazat a kábelvéget és csak 794 MHz-n volt néhány hiba.
Szóval nálunk jelszintet biztosan csökkentett a DIGI a felső frekvenciákon. Az is látszik, hogy érzékenyebb tuner mellett (például PC-s) kevesebb hiba lesz.
Ui: Ha nem írtál volna be a fórumban meg sem néztem volna, mivel Nálam látható / érezhető hibát eddig nem okozott.
-
válasz nepszter88 #3466 üzenetére
felháborító
Milyen box ez? Nincs vmi egyéb beállítási lehetőség?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz nepszter88 #3466 üzenetére
felháborító
Milyen box ez? Nincs vmi egyéb beállítási lehetőség?(mármint a box-nak)[ Szerkesztve ]
-
ivanolsen
tag
SZiasztok!
Technisat setup boxom (vagy mi) van a digikábelhez. USB-n keresztül rányomom a wincsit felveszek vele, de csak egy kis ablakban játsza le a felvett műsort. Mit lehet csinálni, hogy teljes képernyőn megjelenjen?
Köszi a segítséget.Jobb egy lúdnyak tíz tyúknyaknál!
-
ivanolsen
tag
válasz wlantal #3470 üzenetére
Köszi, szerinted nem próbáltam még?
Felveszek valamit a wincsire aztán Main menu/Media organiser/Movie organiser
Benyomom, hogy Preview records és egy kis ablakban lejátsza amit felvettem. Az irányítón a tekerésen meg a megállításon kívül max a hangerőn lehet változtatni. Képméreten sehogy!Jobb egy lúdnyak tíz tyúknyaknál!
-
Sonja
nagyúr
válasz forrest85 #3464 üzenetére
Leirattam a papírjukra minden panaszt, ami eszembe jutott és továbbítják az illetékesek felé, de nem várom, hogy tesznek is valamit.
(#3465) zhagyma: Köszi! Akkor tényleg valamit elbacarintottak.
Ezt nem értem. Mi a fenének kell elbacni valamit, ha az már egyszer jó volt?! Áhh.
-
nagyfejü
őstag
Hali gyors segitség kellene. Most vettem egy pana p50c2 tv t. és nem tudom beállitani az adókat rendesen. Magyar régióval alig talál adót , finn régiókoddal talál de csak 37 dvb c adót. Mivel próbálkozzak hogy mind jöjjön digitálisan?? üdv
-
wlantal
tag
válasz ivanolsen #3472 üzenetére
Ne úgy csináld.
TV nézés közben nyomd meg a kék gombot.Megjelenik egy lista.Ott válaszd ki PVR recordigs-ot és megjelenik a vinyó gyökér könyvtára. Ott lesz egy szem mappa azt megnyitod és dátumra pontosan ott lesznek a felvett anyagok, bármelyikre OK gomb és full screen-en le kell hogy játssza. -
Susana
tag
2 uj box van a digi kínálatában:
Humax DIGI+IV
Humax DIGI+C HD
Van valakinek véleménye a termékekről? -
Pille69
tag
Az utóbbit nem mondanám újnak, én már vagy három hónapja használom.
A kérdésedre a válaszom egyértelmű, igen nekem van véleményem róla.
Esetleg ha megírnád mire vagy kíváncsi.
Nekem bevált, korábban UPC-s felvevőst használtam, az természetesen többet tudott. A képével nincs gondom, az órája folyamatosan siet 60 percet. Mire vagy kíváncsi? Az általad linkelt használatikban minden benne van. Tehát akkor mi érdekel? -
ivanolsen
tag
válasz wlantal #3475 üzenetére
Köszi, így már megy a dolog.
Csak az a baj vele, hogy a hd adásokat nem akarja szépen felvenni, szétesik a kép és a hang is.
A másik, win7 64bit-em van, ezzel nem lehet csak ntsf és exfat-ba formázni, lehet, hogy egyiket sem ismeri fel a gépezet? Mi a különbség a fat32 és az exfat között?
Üdv.Jobb egy lúdnyak tíz tyúknyaknál!
-
ivanolsen
tag
válasz ivanolsen #3478 üzenetére
Még valami.
Meg tudnád mondani, hogy a box milyen formátumban menti el a felvett anyagot? Van-e rá esély, hogy számítógépen láthatom valamikor is?
Ha a számítógépbe dugom a wincsit amire a boxról felvettem, nem ismeri fel csak formázás után és visszafele is ugyanez a probléma.Jobb egy lúdnyak tíz tyúknyaknál!
-
wlantal
tag
válasz ivanolsen #3479 üzenetére
Két ill. FW frissítéssel 3 megoldás van.Amit ugyan ha vissza olvasol már kiveséztünk.A box saját file rendszert használ azért nem ismeri fel a PC.
Az SD-t *.ts a HD-t *.ts2-ben feszi fel.1:Mediaport nevű program amivel ha hálózatba kötöd a boxot azon keretül le tudod le menteni a fel vett anyagokat.(nagyon lassú ez a módszer)
2: Digiextractor nevű program használatával a PC fel fogja ismerni a box winyo-jat és ezzel tudod lementeni.
3:A fent nevezett FW frissítéssel a box képes lesz FAT32-re is felvenni anyagot.Amit aztán gond nélkül a gépre tudsz másolni mindenféle "cél" program nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Manka76
senior tag
-
-
-
konrada
tag
A beírásoknak is köszönhetően én is megvettem a SELTEKA CIC-402HD DVB-C IPTV vevő STB PVR USB MKV DIVX készüléket.
Első tapasztalataim:
DVB-C-s felvevős STB-nek megfelel, jó képminőséget ad, kezelése-programozása egyszerű, könnyen megtalálja az adókat, szabadon megválasztható a program sorrend. Elég bőséges információt ad ki, epg-je jól használható, felvétel programozásra is.
A felvett anyagot minőségveszteség nélkül játszik le,a .ts kiterjesztést konvertálás nélkül (persze codexe fent kell legyen) kinyerhető egyéb (PC) eszközökkel.Médialejátszóként valóban kompromisszumos megoldás. Dvix, dvd fájlokat gond nélkül kejátssza, az MKV-t is képes HD-ban lejátszani, de annál lehetnek olyan formátumok, amit nem bír. Egyenlőre a felírat támogatás firmware frissítésre vár, még nincs. Jpeg képeket, mp3 felvételeket leadja.
Összegezve: DVD-C HD settopboxként szerintem jó és jól használható, PVR-felvevős készülékként is viszonylag kompromisszum mentes, kényelmes megoldás, médialejátszóként meg olyan kompromisszum, hogy akinek ez az igénylistáján a 3. (Azaz adott anyagi lehetőségei miatt sorrendben szükségesebb az STB, PVR), azért tudja azt is használni, mert egyébként amit képes lejátszani, azt jól játssza le dvixtől a HD-ig.
Ja és még annyit: persze külső tároló kell: 2,5"-os merevlemezt képes működtetni. (NFTS-ben is.)
-
Rotor82
aktív tag
M1HD, cool, hírTV, atv neketek is nagyon kockásodik? Nekem már lassan egy hete nagyon ratyi... Legalább is itt Tiszaújvárosban. (samu B650)
-
-
válasz Rotor82 #3491 üzenetére
Nos akkor megvan miért rossz a kép. Nincs vmi elosztó más eszköz az antennán?
Ha van rá lehetőséged, akkor próbáld ki direktben, hogy csak a tv-be menjen a jel közvetlenül. Ha úgy is rossza, akkor jelentsd be hibára.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Tutu7030
veterán
válasz konrada #3488 üzenetére
Azzal kapcsolatban tudnál infót írni,hogy tud e úgy felvenni,hogy pl az m1-et nézed, és közben egy másikat rögzít?
Valamint ilyenkor működik e a timeshift?
A boxon van időzített kikapcsolásra(sleep) lehetőség?LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
-
-
konrada
tag
válasz Tutu7030 #3499 üzenetére
Hát a 28 900 nem 100 ezer, s ha ennyiért tud mkv-t, dvix-et, .ts-t lejátszani, meg epg-ről, thimesiftről felvenni, akkor szerintem azért nem olyan vészesek a hiányosságok, de keresni persze lehet jobbat.
Én lassan két éve keresek megfizethető DVB-C-t tudó felvenni képes készüléket. Azért nem vettem eddig, mert vagy tényleg 100 ezer felett volt, vagy - mint a Digikábel által adottak - túl sok kompromisszumot követeltek.
Ez meg alapvetően megfelel annak a minimális igénynek, amit elvártam. (Ár-érték arány.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Samsung LED tévé eladó
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest