Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz ronson #14301 üzenetére

    Logika szerint en is azt gondoltam, aztan most, hogy irjak leesett, hogy a DIGI meg a logika nem ismerik egymast :D
    1 kivetelevel (Music Channel) minden csatornajuk HD vagy az lesz (DIGI Sport 1-2, World, Life, Music Channel HD), erre pont a filmeket sugarzo kulon havidijert csak box-al foghato nem lesz az, giga LOL :DDD

    Lenne egy kis esze a DIGI-nek magasan piac vezetok lenennek mint Romaniaban, es nem tudna az UPC/T-Home ilyen arazassal piacon maradni.

    Romaniaban erdekes modon nem csinalnak ilyen "user killer" csatorna kiveteleket, ott esszel mukodnek, es a konkurencia nem is tud ilyen arakon mukodni mint nalunk, UPC 100mbit-es net+94 digitalis ado+silver telefoncsomag 59 lej (62.5x59=3687.5ft/ho)
    Itthon UPC-nel 50mbit-es net (3 honapig 120mbit)+70 digitalis ado+bronze telefoncsomag 9500ft/ho 2 ev huseggel.
    Nekem ugytunik a DIGI megvan elegedve azzal amilye van, es esze agaba sincs minimalis atalakitasokkal (magyarul alacsony koltsegek aran) tovabb lepni.
    Ami ugye elso lepeskent lehetne az eltuntetett csatornak visszahozatala a DIGI+ csomagba es annak az aranak a megemelese, amihez nem kellene sok millio euros beruhazas.

    Kene egy szolgaltato aki figyelembe veszi a felhasznaloi igenyeket , es nem nyugat europai arnal magasabb aron szolgaltat Magyarorszagi fizetesek mellett.

    Valamelyik oknyomozo oldal egyszer korbe jarhatna a temat, elbeszelgethetne a szolgaltatokkal, hogy megis mikent gondolkodnak, mert kivulrol az latszik a DIGI sehogy.
    Ami zajlik nalunk a kabel es muholdas piacon (de mondhatnam a mobil telefon piacot is) erosen kartell jellegre utal, GVH-nak ideje lenne korbe nezni.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák