- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz Vismajor01 #9947 üzenetére
Az szép drop. Pit?
-
tibcsi0407
félisten
válasz Vismajor01 #9952 üzenetére
Kifarmoltál úgy egy enigmát, hogy Tal Armor még sosem esett?
utdetailing.hu
-
Balion
senior tag
válasz tibcsi0407 #9953 üzenetére
Ez azért annyira nem fura. Legalábbis ha abból indulok ki, hogy első hetemen a d2r-ben esett egy ber.
-
MikeWazowski
veterán
A fury visor es egy 5socketes szürke flail ér valamit?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Balion
senior tag
válasz MikeWazowski #9955 üzenetére
A flail érhet egy lemet kb szerintem.
Hirdesd meg valahogy így a játékban: O 5s flail N lem
De próbálkozhatsz pullal is, bár nem hiszem, hogy menni fog, elég sok 5s flailt árulnak.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz sto1911 #9958 üzenetére
Inkább legyen ez, mintha fél napig nem tudsz játszani.
Más.
Hell act1en járok trapos Assassinnal. Nagyon sok(k) az immunins mob. Kurvaszar így haladni.... szerintem hellen már partyról szól a játék, szóval PS5 (ps4esel is tudok együtt játszani???) játékosok vegyetek fel pls friend listára ha gondoljátok, azt mehet a hell party.
PSN nevem: ProEvoFan_hun
-
Vismajor01
addikt
válasz tibcsi0407 #9956 üzenetére
Igazabol legelso sorcimmal walkoltam meg legacyba es meg spirit karddal meg lore fejessel nyomultam amikor esett egy Jah ancient tunnelsben.
Utana meg LK farm volt ezerrel, de 78. Runra ki is esett a BER :D Szal ja, joval előtte volt enigmam mint tal armorom. Meg griefem meg ctam meg infinitym :)
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
sto1911
veterán
válasz ProEvoFan #9962 üzenetére
Legyen, csak attol meg neha belaggol, mint allat
Akinek van felesleges necro cucca, vagy tippje, azt szivesen fogadnam, vagy baal essencet.
Baalhez ugyanis a Minion of destrucionokon tul nem igazan jutok, a tobbi lemegy relative hamar, de azoknak kb. 5x neki kell futnom, sereget szereznem, stb. Baromi lassu, es akkor meg Baalhez el se jutottam, szerintem ott is ekkora szivas lesz. Nem beszelve arrol, ha stone skinest kapok, mert akkor restart.Skeleton mastery, raise skeleton, skeleton mage, corpse explosion kimaxolva. Summon resist 7.
-
törölt tag
válasz sto1911 #9958 üzenetére
Ez elvileg ideiglenes lesz, amég modernizálják a játék backendjét, mikro szervizekre, a nagyobb funkciókat kibontva sajátra mint a Játék Lista.
Ami engem picit zavar, (mint jelenleg offline 1st) játékos, hogy miért kell azonnal auton felcsatlakoznia? Miért nem akkor nyomja be a Login Queue-t amikor átnyomom explicite Online-ra ?
-
vaakuum
addikt
válasz Vismajor01 #9920 üzenetére
Nem volt még sem shadow master, sem mindblast... minden a light trapra ment. Valaki nyugtasson meg, hogy ez nem azt jelenti, hogy a fire trappokat is fejlesztenem kellett volna?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Indítottam, és patchelt valamit, ... hátha javulás van.
szerk: Ja, nem, ez csak a sorbanállós opció ....
de ha már a joinnál a és kreálásnál megszűnik az "issue occur...", annak is örülök. Meg mondjuk nem dobna ki asztalra másfél óránként menetrendszerűen játék közben.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
sto1911
veterán
válasz vaakuum #9968 üzenetére
Nyugi, lagolni ettol meg fog, csak kesobb
@Gave: engem az zavar, hogy egyaltalan nem tanultak semmit az elozo hibaikbol. Ha eloszor csinalnanak ilyet, nem lenne problema, de ez mar a sokadik. Miert volt akkor 2 beta is? Miert nem szamoltak az elorendelesekbol kapacitas szuksegletet legalabb a rajtja? Miert nem jott eddig elo az idejetmult programresz hibaja? Stb.
-
ProEvoFan
nagyúr
Playstation trófea guide.
Na ez nem sok embernek lesz platina.
[link] -
törölt tag
A segédnek akarnék egy insightot. A kérdésem az lenne hogy a szükséges 4 socketes cuccot meg lehet csinálni larzukkal vagy muszáj lesz a szerencsére hagyatkozva rimankodni hogy essen egy?
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Annak a posztnak örülök, mint technikai ember; játékosként viszont nem érdekel, játszani szeretnék, több mint egy hónap után azzal a játékkal, amiről mindenki azt mondja túl van árazva, én viszont a béta után előrendeltem.
Az imént lett tele a tarisznyám egyébként, akkorát lagolt, hogy a fél térképnyit!!! visszadobott.
Rá két percre lag miatt meg is haltam, úgyhogy most keresek másik játékot, ezt meg pihentetem.[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz #75376384 #9973 üzenetére
Olyan cucc esetén, amelynek a maximum socket száma 4, megcsinálhatja Larzuk, mert ő mindig a maximumot teszi bele.
AMúgy lehet kísérletezni kockarecepttel, de abban benne van, hogy nem annyit rak bele, és akkor az az item kuka.
Nightmare-en már egész sűrűn esik 4 socketes polearm, de ha nincsenek extra igényeid, mint pl. legyen ethereal és elite polearm, akkor szerintem még freebe is kaphatsz. Nem is csak poearmot, de akár kész insightot is. Nekem is adtak így többet is. -
vaakuum
addikt
Ugye ebben a játékban a set itemet nem lehet upgradelni, az csak a gold cuccokra van hogy némelyiken lehet kicsit javítani?
-
törölt tag
-
Peppo
őstag
válasz #75376384 #9981 üzenetére
Tudnék adni cv-t insightnak, de ahhoz 210 erő kell. Abba Larzuk tuti 4 lyukat tenne. Ha kell, szólj! Pepe#2939
Sajnos nem ethereal, különben én is azt használnám. De van elrakva kettő, eladni amúgy se nagyon tudnám, mindenki etherealt keres.A pajzs szerintem jó, de erről azért egy hozzáértő véleményét is megvárnám a helyedben.
Kurva jó amúgy ez a queue, nem lenne vele semmi bajom, ha a játék nem crashelne ki időnként, és ne kellene kivárnom újra a sorom.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
válasz Vismajor01 #9912 üzenetére
A risingsun amit miért irtad? replenish life? fire absorb? a palámon eye of etlich van a skill miatt megéri cserélni?
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
AtHoS
nagyúr
válasz MikeWazowski #9987 üzenetére
Megkeresed a hozzávaló CUBE receptet
read-only mode on the forum
-
Blizz
őstag
Összefoglaló kommentben benne van a link
No mistakes, just happy little accidents
-
Franklin
addikt
[link] Középtájt lesz az Item Upgrades.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Nektek!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
6 Perfect Gems (1 of each type) + 1 Amulet (Magic) --> Magic Prismatic Amulet
Ezeket betetten a cube-ba de nem történik semmi... mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
-
tiborv
aktív tag
válasz sto1911 #9965 üzenetére
Pár posttsl visszabb leírtam a cuccolast/skillezest hogy kéne csinálni.
Mivel te magekat is raktal ezért a kérdés neked mi a fő dmg-d. Az a build amit én írtam le mercenaryval öl, majd utána robbantja a képernyőt és ez ismetlodik.
Neked vélhetően a merc maga gyenge, illetve lister the tormentor tud néha kemény lenni nem is sebzesre hanem def-lifera.
1. Baal közelében a tronteremben decepfye átkot szór ami miatt lelassulsz és a dered is keveeebb. Ajánlatos hatrebbhuzni a tronterem "ajtaja" felé, ott már nem kapsz átkot.
2. Neked mivel ki van maxolva a mage a kérdés mi öl. Ha a magek akkor pl neked az amplifye átok nem is jó, mert a magekat csak a lower resist boostolja. Ezzel annyi a gond, hogy a LR a corpse explosionre is hát ugyan mert félig fire dmgy viszont a sima csontvazaknak semmit nem ad és a mercnek se. Azaz van X csontvazad meg 1 meeced amit max a might aura boostol, illetve van X maged amit meg az atkod. Szóval ilyen vegyesfelvagott, egyik se lesz az igazi. (Ha jelenleg meg amplifyt nyomsz akkor a magek igazabol semmire se jók.)
3. Ha kicsalogatod Listert akkor ajánlatos őt is decrepfyzni lassítva elég lomha és nem ut le.D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
vaakuum
addikt
Tehát akár sima fehér 4 lukas normálon talált bökőnek is meg lehet növelni a sebzését ezzel? Mert ami insight most van a mercnél, azzal nem igazán haladós, bírna már komolyabbat is, de CV-t nem találtam eddig.
Vagy akár a rúnaszavas kész insightnak is meg lehet ezzel növelni az alapsebzését?queue position: 112
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz MikeWazowski #9993 üzenetére
Rakj be egy képet a kockában lévő tárgyakról, kurzor az amun legyen SS közben
read-only mode on the forum
-
Balion
senior tag
Most ezek a crashek párosítva ezzel a queue-val nagyon ütősek. Arról nem is beszélve, hogy ha fail a csatlakozás egy játékhoz, egy percig nem lehet megint csatlakozni, így rendszeresen lemaradok az amúgy is fake runokról. Még egy ekkora f@s céget.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
10 perc letelt, és még mindig 30+ ember van előttem a sorban... tényleg öröm lesz így kifagyni.
-
zsirfecske
addikt
válasz #75376384 #9981 üzenetére
fú, én csak emiatt akarok indítani majd egy palát, pár napja találtam:
amúgy lassan muszáj egy új karit indítanom, mert esett egy 4os colossus voulge 10% körül ed-vel, szóval kell az új larzuk quest.
van aki mostanában kezd valamit, kicsit tempósabban? én egyedül mindig túl sokat tökölök, kéne valaki aki után szaladhatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest