Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maajsz

    senior tag

    válasz #74018560 #6369 üzenetére

    Hát igen, nem tudom mikor volt ladder reset, talán május vége? Akkor már a vége felé jár a mostani, asszem november/dec környékén szokott lenni az új, így már esélyes hogy ilyen itemeket dobnak freebe.
    A CM-et azért nem maxolják, mert a +all skillekkel együtt overkill. Persze én nem tudom a tiedet, komplett buildeken +20 is szokott lenni skillerekkel. 95% feletti mob ellen meg már nem ér semmit, mert onnan hivatalosan immun.
    A manaburn meg igen csak valid hellben és sok helyen bugos is ráadásul, travi, viperek, villámos szellemek stb 1hit-ből nullára tudják vágni, főleg ha minion vagy bármilyen superuniq mob. A játékba egyébként rengeteg olyan dolog van amit amúgy nem ír sehol, ilyen pl a telekinézis pontos hatása is az ES-re, de mégis létezik és eléggé fontos, gyk csökkenti a mana és hp veszteséget bekapott damage pontonként.
    A spirit meg sajnos megint csak eléggé must have, a 2 all skill evidens, rengeteg plusz mana, jó adag vita, plusz a lényeg a resisteket hozza a fire kivételével és kb erre alapozza a sorc a fcr breakpointját (coldhoz asszem 65 meg 105). Illetve hellben a fhr sem elhanyagolható mert helyenként igen csak lockba lehet kerülni, ez pedig ad 55 fhr-t így már csak egy db kis 5fhr-es sc-vel kivagy a 60-ból. Ha nincs torch, akkor érdemes a rare ringeket keresni, res/mf/hp mellé szokott lenni +18-20str, bár ezek is eléggé drágák.
    Hogy mik is az igazán értékes cuccok, pl JSP forumról meg tudhatod, nagyjából látni miket árulnak mennyiért, mennyi egy ist és onnan tudsz következtetni. A Wraiht pl kuka, statra jól mutat de nincs rá build, lásd a bowzon értelem szerűen íjaz, a javanák meg a (eth)titan az only opció.
    Runolni azért tudsz magad is, max néhány mob ott marad. A lvl86-os helyeken már a legjobb uniq cuccok is eshetnek, pl act1 mausoleum Blood Raven alatt, vagy a pit a Tamoe alatt, trap door Lost City alatt stb. Itt véletlenszerűen ad be immukat, van ahol a cold elkerülhető néha. Party runoknál az a baj felkapják gyorsba, főleg ha bot, akkor esély sincs. Viszont így ladder vége fele lehet ott hagynak neked bőven megérős cuccokat is.

Új hozzászólás Aktív témák