-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Nem tudom ezt láttátok-e: Diablo II: Resurrected Survey
Welcome to the Diablo 2 Resurrected Survey. The purpose of this survey is to find out what changes Diablo II Fans want to see - or don't want to see. Please answer all the questions below, thank you :-)A Slime draws near! Command?
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
A Diablo II -ben, Paladin játékosnál, melyik Skills-t érdemes kiválasztani ?
1, Deffensive Skills
2, Offensive Skills
3, Combat SkillsÉs ezeken belül melyik karaktert (ket ) ?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
ldave
félisten
válasz Amerigo57 #6855 üzenetére
A paladint nagyon sokféleképpen lehet fejleszteni, elsőre talán a Zeal (Combat Skills) + Fanaticism (Offensive Auras) érdemes kipróbálni. Ha tudsz angolul, akkor itt egy leírás: [link] Ezen az oldalon a többi lehetséges megoldásról is olvashatsz.
A Slime draws near! Command?
-
Amerigo57
őstag
Nagy a csend a Topikban.
Mindenki a Project Diablo2 változattal játszik
-
ldave
félisten
Nekróval NM act 5 végén tartok és esett egy Bartuc's, ezek után muszáj lesz az Asszával is folytatni a játékot
-
ldave
félisten
A runákra nem hat az MF, ugye?
-
ldave
félisten
válasz Vismajor01 #6864 üzenetére
Ennyi év után is tud még újat mutatni a játék, tegnap vettem észre, hogy az ethereal tárgyak str/dex követelménye alacsonyabb Valahogy eddig ez fel sem tűnt.
-
MutantZombie
tag
Hellósztok!
Nem tudom más is találkozott-e már ezzel a problémával, de a PlugY kicsit meglepett. Már ha a Plugy (1.14D) hibája, mert feljött az ablak, hogy akarom-e a hibát küldeni a Blizzard-nak..., noha offline játszom, single player, semmilyen egyéb mod v. egyéb nélkül.
Szóval sikeresen találtam Hell-n egy 200%-s Buriza-t és egy 5 lyukú 268% rune master-t (ettin axe) egy játékon belül.
Beraktam a dobozba a megosztható részbe, majd elgamble-ztam ~fél óra alatt a 3M-t.Gondoltam megyek még ugyanebben a játékban egy kört Act 5-ben, mikor kirakott az asztalra, hogy hiba van.
Gyorsan indítom a játékot, erre se buriza, se runemaster, de a pénzem persze el van költve, mind a 3M...
Mi okozhatja a hibát?
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
Vismajor01
addikt
válasz MutantZombie #6866 üzenetére
Igen, ha kifagy a jatek akkor rerollol az utolso mentesre. A gold nem tudom miert nem maradt meg, lehet arra mas vonatkozik.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Blizz
őstag
válasz Vismajor01 #6875 üzenetére
Ja persze simán, de számomra ezek többet érnek, mint egy grief, mert sokkal ritkábbak, ettől az egyik legkülönlegesebb játék a diablo.
Mindig okozhat meglepetést.Nézz rá erre pl
No mistakes, just happy little accidents
-
archie17
tag
válasz Vismajor01 #6877 üzenetére
azért szintezni nem rossz
-
MutantZombie
tag
Lehet csak nekem szúrja a szemem, de ez szerintem mod, mert a sima (LOD 1.14d) játékban unique v. runewords esetén van repairs 1 durability 4 sec.
Itt meg egy rare-n repairs 1 durability 2 sec., ami elvileg jobb esetben is csak repairs 1 / 20 lehetne.
Ha ez mindenki másnak egyértelmű volt, akkor nem szóltam.Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
Blizz
őstag
válasz MutantZombie #6881 üzenetére
Passz, de tudom, hogy ilyen ED-s fegyverek léteznek, mert nekem is volt már hasonló.
No mistakes, just happy little accidents
-
oriic
HÁZIGAZDA
Diablo II: Resurrected technical alfa teszt kezdődik április 8-án.
Invites don't go out until Friday.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bennyboy
őstag
7kor lehet nézni streamen milyen lett az alfa
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
-
ldave
félisten
Belenéztem én is pár videóba ma délelőtt, remélem a töltési időn még fognak reszelni
De amúgy összességében nagyon tetszett, amit láttam.A Slime draws near! Command?
-
la_cc
addikt
Kapott esetleg valaki tech alpha meghívót a D2R-be?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
savior
őstag
Mikor kuldik a kulcsokat?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
BoneDragon
veterán
Nekem most jött email. Már jön is lefele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest