- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz mongoose123 #5150 üzenetére
Jó lesz az gyakran javítva akkor
Ha felhúzom az I-re, akkor megkapom, a 75%ot, viszont mellette azt is, hogy DEX 130körül. Mivel azóta szereztem tárgyakat, amik emelik, ezért kérdeztem, hogy a resstat/reskill-ezéssel kb mennyit nyernék .
Asszem ez az a2-es eléggé tetszetős . Ha majd egyszer lesz pénzem kipróbálok egy lawbringer-eset is . (nem drága, csak most ez lesz a nyerő)
-
mongoose123
aktív tag
én a helyedbe ha ilyen 90lvl körül járnék akkor biztos hogy nyomnék egy stat és skill resetet aztán statba így pakolnék :
80str (ha van torch és anni akkor nyilván kevesebb...)
100-130dexterity (függ a holy shield pontjaiból és allskilltől)
vitality: a maradék
energy : 0skill : hammer max, concentration max, vigor max, blessed aim max, aztán maradék holy shield, és ha az is maxolva lesz ami kb 94+ fölött lesz elérhető számodra utána defiance maradék.. én mindig így csináltam és teljesen bevált
-
Adrian Mole
senior tag
válasz sirdond #5144 üzenetére
Köszi neded is és AtHosnak is.
Lawbringer jó ötlet, megnéztem, pont vannak raktáron hozzá való rúnák. Már csak egy jó socketed ágyút kell hozzá találnom. Mondjuk egy Colossus swordöt vagy Champion Axe-et. Aztán mehet a hireling kezébe, és lehet, hogy így marad is a barbár.42
-
sirdond
őstag
válasz Adrian Mole #5153 üzenetére
közben eszembe jutott,hogy lawbringer nem lesz jó, mivel single-ben játszol és ez ladder only rw
tehát vagy felraksz egy mod-ot ami csak annyit változtat a játékon,hogy lehessen ladder only itemeket is használni singleben,vagy maradsz az alternatív megoldásoknál -
mongoose123
aktív tag
válasz Adrian Mole #5155 üzenetére
igen lehetne még azurewrath az is ad sanctuary aurát de az is ladder only..
One-Hand Damage: (102-114) To (115-129) (108.5-121.5 Avg)
Required Level: 85
Required Strength: 25
Required Dexterity: 136
Base Weapon Speed: [-30]
+230-270% Enhanced Damage (varies)
+30% Increased Attack Speed
Adds 250-500 Magic Damage
Adds 250-500 Cold Damage, 10 sec. Duration (Normal)
+1 To All Skills
+5-10 To All Attributes (varies)
Level 10-13 Sanctuary Aura When Equipped (varies)
Indestructible
+3 To Light Radius
(Ladder Only) -
sirdond
őstag
válasz mongoose123 #5156 üzenetére
1.12-es patch óta már esnek a ladder only itemek is single-ben
egyedül ladder only rw-k nincsenek single-ben, de moddal az is megoldható -
$mith
tag
válasz mongoose123 #5149 üzenetére
Nagyon nagy THX (működik )
Tudom, hogy Battle.neten BAN jár érte, de nekem SINGLE-hez kell! Amúgy szerintem ez Single-ben nem számít csalásnak mert máshogy nem lehet megoldani a tárgycserét (nem úgy mint Multiban, hogy átadhatod havernak).
De a Blizzard szerint nyilván ez is cheat és szerintük meg is van rá a megoldás: minden egyes karaktereddel szedd össze mindig a neki éppen megfelelő tárgyakat és játssz 10000 évig éjjel-nappal a játékkal (akkorra kb. meg is lesz Singleben)5148 Cyberbeni: 1x próbáltam Hero Editort szét is ba****m a karakterem vele, szóval ez nekem nem kell. Meg amúgy is amennyi tárgyat farmolok bele is őszülnék ha mindig ki kéne lépnem aztán be a He-ba aztán megint...
Ja, ha valakinek kell valami tárgy (nem cheates, csak single playeres) szívesen odaadom ha megvan.
Még 1x, köszi szépen a segítséget
-
Cyberbeni
addikt
válasz Adrian Mole #5155 üzenetére
5108-as hsz
@smith: nekem teljesen jól működik a hero editor. item packokat is lehet hozzá leszedni. bár mondjuk ha mindened megvan, akkor már nem olyan nagy kihívás.
[ Szerkesztve ]
-
Adrian Mole
senior tag
-
mongoose123
aktív tag
unique phase blade az azurewrath nagyon ritka és az a gáz hogy két fajta ilyen unique item van. ugye egyik azurewrath másik meg lightsabre..
-
Adrian Mole
senior tag
válasz mongoose123 #5156 üzenetére
Hehe, nem is a patch a szűk keresztmetszet, de a karakterszint...
42
-
mongoose123
aktív tag
-
$mith
tag
Tegnap feltoltam az 1.13as patchet, még éjszaka Gamble-öztem egy Seraph's Hymn (+2 def aurás) Amu-t a Hammer palámnak, most meg a Countess dobott egy Key of Terror-t (na persze nem mintha tudnám használni SP-ben ).
Teljesen jó ez a patchHa kell valakinek a kulcs írjon rám.
[ Szerkesztve ]
-
mongoose123
aktív tag
pedig lehet! nagyon sok videó van róla és nem is kamu! csak egy egyszerű mod kell hozzá amit este csatolni fogok a hozzászólásomhoz.
ui: inkább most csatolom van még egy kis idő mielőtt géptől elmegyek.
link : http://djaftal.chez-alice.fr/
dl link 1: http://djaftal.chez-alice.fr/PlugY_The_Survival_Kit_v9.00.exe
dl link 2: http://djaftal.chez-alice.fr/PlugY_The_Survival_Kit_v9.00.zip1.12es patchig működik.
[ Szerkesztve ]
-
$mith
tag
válasz mongoose123 #5170 üzenetére
Köszi, lehet meglesem
De mire kigyűjtesz 3 set kulcsot SP-ben kihullik a hajad
-
$mith
tag
-
mcsabee
senior tag
Addig oké, hogy vannak guide-ok, de pölö nekem kézbe lehetne adni a világ legtáposabb hammerét, akkor is kikapnék valszeg egy tal setes sorctól, aki csak harmat cl-ek dobál, ofc umed itemekben ^^.
Ezért jó a hero editor, hogy single-ben tesztelhesd, hogy mennyire áll kézre az adott karakter. Bár szerintem masszív két hét kockulással annyi fg-t össze lehet kaparni, hogy semmi gondot ne jelentsen egy újabb karakter felcuccolása normális itemekbe closed bneten.
Stay a while and listen...
-
mcsabee
senior tag
Na ja, a három kötelező vétel lesz minden PC gamer számára, meg azoknak is, akik konzolosok, alapmű lesz, mely műfajisága, szavatossága és tartalma okán nem csak hogy a létező összes PC-s díjat be fogja söpörni, de újabb 10 évre ellátja majd a közösséget játszani valóval. Aztán meg jöhet a Diablo MMO!
-
mongoose123
aktív tag
válasz mcsabee #5182 üzenetére
csak ne hogy elavult legyen mire kiadják. Én is erre várok már kb 4éve és amikor publikálták a diablo 3 oldalt nagyon megörültem azóta már eltelt egy kis idő..... mondom én attól félek hogy mire szerencsétlen diablo3at kiadják addigra elavult lesz. bár az igazi fanok nem a grafikát nézik
-
Bazzzs
senior tag
válasz mongoose123 #5183 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Diablo esetében ez olyan nagy problémát jelentene. A második résszel is még mindig mennyien játsznak és azóta is kapható, pedig annak aztán már tényleg elavult a grafikája. Én inkább attól tartok, hogy túl Warcraft szerű lesz a kinézete, a darkosabb második rész nekem eddig jobban tetszik. De majd meglátjuk Ha kultuszjáték lesz belőle, akkor azt a játékmenetének köszönheti majd.
Más: Eléggé noob vagyok még és nem nagyon vagyok tisztában az árakkal. Egy non-ladder zealot palával játszok és végre sikerült összeszednem két high rune-t. Külföldi fórumokon nézegettem az árakat, de eléggé nagy eltéréseket találtam az egyes árlistákban. A problémám az, hogy nem találtam frisset, csak 2004-2008 közötti fórumokat. Ezek alapján ilyen árakat sikerült összeírnom:
Shako 1 ist vagy 1-2 hr
Herald of Zakarum 1 ist vagy 1-2 hr
Enigma 2-5 hrValaki tudna nekem esetleg segíteni, hogy ezeknek a cuccoknak (nem a legbrutálabb verziók kellenek) mennyi a reális ára, illetve hogy melyiket kellene elsőként beszereznem a karimra? 2hr-ért lehet kapni már egy 1000 def feletti enigma-t? Nagyom megköszönném, ha adnátok segítséget
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Cyberbeni
addikt
europe? ahoz itt van egy price guide: [link]
persze nem muszáj eladni a cuccokat, és abból venni újakat, mehet ingame tradeben is.
de amúgy szerintem jobban jársz, ha csinálsz egy ladder mf sosot, és amiket szerzel cuccokat, azt itt eladod, abból össze lehet dobni non-ladder fullos zealer palát. -
mcsabee
senior tag
válasz mongoose123 #5183 üzenetére
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz elavult, eddig mindegyik játékuk szép volt, nem kiemelkedő, nem "OMG leteszem a zagyam" szinten, de szépek voltak, ez vélhetőleg a Diablo III-mal sem lesz másképp.
"Én inkább attól tartok, hogy túl Warcraft szerű lesz a kinézete, a darkosabb második rész nekem eddig jobban tetszik."
Én nem félek tőle, ha úgy gondolják, hogy ez a helyes út, akkor hajrá, de azt be kell látni, hogy az első rész vérben tocsogós pályára nem szabad számítani. Különben már a Blizzard is elmondta, hogy lesznek napsütötte rétek is, ha úgy látják szükségét, de a sötét kazamaták sem maradnak el, amikor a vér füstölgő párájától nem látunk majd semmit... Vélhetőleg ahogy haladunk előre a sztoriban, illetve amint beérünk egy-egy durvább főgoncihoz, gúy fog durvulni a dolog.
Egyébként javaslom, hogy kezdj el JSP-zni, habár a harmadik részben elvileg megoldott lesz a rendes ingame trade, de D2-ben jobban jársz vele, könnyebb 2k fg-t egy fórum accounton tartani, mint 600 HR-t 30 karinál... Plusz ugye HR-ben nincs olyan, hogy apró... Nem mondhatod azt, hogy adsz valamiért 1 és háromnegyed HR-t, míg JSP-n simán mondhatod egy 100 FG-s itemre, hogy "adok érte 90-et, kell, vagy sem?".
-
Bazzzs
senior tag
Ingame trade-ben csak én fogom ki mindig a csalókat, vagy tényleg ennyien vannak? Eddig akárhány enigma-t akartam venni, mindig mutattak egy nagyon szépet, majd hopsz, véletlen mellényomott az illető és mire újra felkért már csak egy gagyi mezei breast plate-t rakott be. Még jó, hogy figyelek Ez a jsp mennyire biztonságos átverés szempontjából?
-
Jazz
veterán
hi
1.13 patch-el nem kellett volna jönni valami hivatalos high resolution módosításnak? ilyen hírek keringtek..
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Barados #4960 üzenetére
- Patch 1.13
—————————————————————————————————————Főbb bugok
- Egy dupe bug javítása.
- Video fejlesztések Intel Mac gépekre OS 10.5 és afölötti oprendszereken. Kisebb bugok
- Über Mephisto mostantól csak Über Baal és Über Diablo halála után kezd el szolgákat idézni (ezelőtt Über Baal halála után kezdte)
- A játék mostantól nem állítgajta le a a háttérzenét ablakváltás után.
- Ablak módban mostantól senkinél sem minimalizálódik ha a D2 ablakon kívül kattintunk.
- Ablak módban mostantól mindenkinél középre kerül a D2 megnyitásakor.Speciális változások/fejlesztések:
- Skillek újraelosztása
- Ritka rúnák drop rate-jének emelése
- Ablakos mód skálázhatóság. A játék ablaka mostantól maximalizálható a legnagyobb 4:3-as felbontásra.
- Néhány ritka tárgy narancssárga színt kapott, pl. Rúnák és az Über Tristram-hoz szükséges tárgyak.
- Az arany maximális tárolási értéke mostantól nem szintfüggő, egy végleges értéket kapott.
- Nightmare/Hell szinten a WilloWisp champion/unique szörnyek sebzése nagy mértékben csökkentve lett.
- Mostantól követelmény nélkül készíthetünk hardcore karaktert.
- A tűzsebzéssel rendelkező szörnyek robbanás sebzései csökkentve lettek.
- Az Oblivion Knight-ok Iron Maiden átka törölve lett.
- Bekapcsolható a HP és Mana mutató gömbökre az értékek kijelzése a gömbök alsó területére kattintva.
- Két Act 5 mercenary név hozzáadva (Klar és Tryneus).
- Single Player játéknál az 'Enter' gombot lenyomva mostantól automatikusan Hell szinten kreál játékot, ha az már elérhető.
- Új játék kreálásánál minden nehézségi szint kapott egy gyorsbillentyűt: Normal 'R', Nightmare 'N', Hell 'H'.
- Az 'Enter Chat' gomb a battle.net-en mostantól az 'Enter' billentyűvel is elérhető.
- A windows rendszergombok hozzáadva a játék ablakához (Min., Max., Bezár)
- Új parancs elérhető: '-nofixaspect', ami engedélyezi a felhasználónak, hogy ablak módban maximalizálva az ablakot ne 4:3 arányhoz húzza ki a képet.
- Leírás hozzáadva a '-sndbkg' parancshoz, ami engedélyezi a háttérzenét.
-Leírás hozzáadva a '-nosound', '-window' és '-windowed' parancsokhoz.Átdolgozott Skill balance a karakterekre:
Amazon
- Immolation Arrow - Megnövelt rádiusz az Explosion (33%-al) és Immoltaion effektnek (50%).
- Immolation Arrow - Explosion effekt sebzése 20%-al növelve.
- Immolation Arrow - Megnövelt hatás idő 33%-al.Assassin
- Shadow Master - Megnövelt resistance tartomány per skillpont 5-80-ról 5-90-re.Barbár
- Whirlwind - Csökkentett mana költség 50%-al.
- Masteries - Critical strike esély megváltoztatva 0-25-ről 0-35-re.Paladin
- Blessed Hammer - Többé nem szünteti meg az undeadek és démonok resistance-ait.Druida
- Werebear - A sebzés-bónusz 15%-al növelve minden skillszinten.
- Werebear - Megnövelt HP 25%-al és armor 1%-al per skillpont.
- Shockwave - A Maul skillből mostantól 5% sebzést kap per skillpont.Nekromanta
- Blood Golem - Nincs több életmegosztás (mostantól nem veszít a játékos életet, amikor a Blood Golem-et sebzik).
- Corpse Explosion - Megnövelt alapsebzés 60%-100%-ról 70%-120%-ra a tetemek életéből.
- Poison Nova - Megnövelt alapsebzés 15%-al.Sorceress
- Firewall - 1% sebzést kap per skillpont az Inferno-tól és Blaze-től, továbbá 4%-ot a Warmth-tól per skillpont.
- Blaze - 2% sebzést kap per skillpont a Firewall-tól és 4%-ot a Warmth-tól per skillpont.
- Hydra - Megnövelt alapsebzés 15%-al per skillpont.
- Hydra - Megnövelt alapsebesség a Hydra lövedékeire.
- Hydra - Csökkentett cooldown 25%-al.
- Lightning Mastery - Csökkentett effekt 15%-al.Forrás:
* diablo3.hu [link]
* diablo.incgamers.com
* Battle.netfree your mind
-
Bazzzs
senior tag
Köszi a válaszokat
-
mcsabee
senior tag
válasz mongoose123 #5194 üzenetére
Azt a választ nem is neked szántam, félrenyomtam.
-
Jazz
veterán
High resolution patch-ről tud valaki valamit? Mintha ilyet ígértek volna 1.13-hoz. Lesz valaha hivatalos támogatás Bnethez? Single player-ben már nem hivatalos úton megoldották, választható, akár 2560xakármi felbontás is:
[link] [link]Ja, meg egy hasznos hot-key listát tud valaki mutatni? Mint pl. chanell menu-ben music kikapcsolása ctrl-m (nagyon rég voltam Bneten, és mire rájöttem hogy hogy kapcsolom menüben ki a zenét...mert játékban hiába vettem le a music-ot), meg a whist....stb, add friend, ilyenek, minden. Bnet-es meg ingame parancsok is. thx
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Sicilian
addikt
6 socket bow, vagy crossbow létezik még nem igazán futottam össze vele..
nothing is true everything is permitted..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?