- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Vmi infó jó lenne jönne a kövi pecsről...
Tegnap bekerültem egy olyan partyba, hogy 1300+ volt a 3 társ...és estem keltem...én nemtom mit bénázott a két tank...de kész kabaré volt...azért jó pár riften vagyok túl, de a két tankból 1 tuti bénázott...és sztem a StaticMonk se lehetett a helyzet magaslatán...
Gorneck#1239
-
Lokids
addikt
Én ezt a stricken gemet nem értem. Elvileg folyamatosan nőnie kéne a sebzésemnek. ennek ellenére miután 1 percig ütöm a guardiant ugyanakkorát sebzek a végén is mint az elején. Folyamatosan 1-4 milliárd között. Ha proccol a coe akkor lehet 10MM körüli értéket látni. Meg néha látok 6-800 millákat is, amit szintén nem értek hogy lehetséges...
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
granini
őstag
válasz Lokids #84155 üzenetére
Hogyan csinalod, lehet ott van a bibi..? Elvileg (ha jolsejtem static monk..) spammelned kell a BoH-t hogy vegig maxon legyen a spirited ( = max dps..) 4-5 secenkent kene loni 1 dashing strike-ot, es ezen kivul fullba tolni a FoT-ot a bossra.. itt nem kell mar valtani a WoHF-re mert single targeten nem kell proccolni.. en ezzel a modszerrel 4P GR70-ben 1:40 alatt hozom a bosst, 72-ben is kb 2 perc.. szoloban viszont nem probaltam, es ott nyilvan nincs rajtad annyi buff, de ettol meg a mechanizmus ugyanaz.. enyim 2-4 mrd-rol kezdi a critet es a vegere mar 60-100 milliardok repkednek.. a boss eletenek felso 1/4-e szokott nehezebben beindulni, aztan progressziven egyre durvabban megy le a hp-ja..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Lokids
addikt
válasz granini #84156 üzenetére
Én azt csinálom, hogy ütöm a bosst a FoT-el és néha (5-6 sec) dashelek. És CD-re tolom a WoHF-t, hogy legyen spirit.
De a végén ugyanakkorát sebzek a guardianra, mint az elején vele:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/lokids-2518/hero/68455529Még nem jelzi, de a sapkát egy jobbra cseréltem (30%), és a gyűrűkben a CHD-t átraktam AS-re, hogy 2 fölé menjen az AS-em.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
-
granini
őstag
válasz Gorneck #84165 üzenetére
Ez az eddigi legjobb szezon szerintem. 3 monkom van es 4 builddel toltam. Sosevotilyenjo!! En nemtom te mit sirsz allandoan.. soha nem lesz pont ugy es pont az amit te akarsz mer nemkivansagmusor..
Szerveren jatszunk, fogadd el hogy laggol... Mar minden kasztot unsz, es minden kaszton belul is mar minden buildet unsz.. de azt te magad se tudod mi lenne az amivel masszivan oda lehetne kotni a gep ele..
Nem jatszol seasont, pedig jo lenne ha elfogadnad hogy ez nem wow.. itt nincs havi fizetes amiert mindig uj content jar.. kifizettuk a jatekot 1x, meg vettunk egy kieget 1x (es most az RMAH-t hagyjuk..) tehat altogether digital deluxe collectors rendezoi valtozat eredeti szinkron meg kihagyottjelenetekDVD-vel egyutt is fajt nekunk ez a jatek 2012 majus ota mondjuk 30.000 forintba. ~40 honapja a game up and running az visszaosztva havi 730 forintka. Ennyikebe kerult neked amit itt szapulsz mostmar napi szinten ugy kb lassan 1 eve..
Legyszi keress mar akkor egy masik olyan indoor elfoglaltsagot ahol alkalmasint minden este havi 730 forintert jo tarsasagban kellemesen el tudod tolteni az idot, es ahol ezert a penzert 90% feletti uptime van, es nehany havonta kapsz uj patchet, atvarialt itemeket, uj buildeket.
Nem ohajtom vedeni a Blizzarodt mert cirka 750 millio dolcsit kaszaltak cuzammen ezen a jatekon, de amikor megvetted a boltban rohadtul nem volt odairva hogy nyugi majd fejlesztjuk meg javitgatjuk. Siman jatszhatnal az alap 1.3 vanillaval vagy mivolt az elso release ebbol.. ehhez kepest azert latszik hogy rengeteget foglalkoznak vele. De persze te majd elmondod hogy mi az amivel pont nem foglalkoztak mert neked az faj a legjobban.. a lagg meg a WD.. szerintem meg ez unalmas..
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz granini #84167 üzenetére
Nos...ezt próbáld ki WDvel...de jobbat mondok...megteszem helyetted, hogy mi a szitu...
Maci/Acid halott...votekick. Már TXen is...
Több, mint 1 éve van a Köpi...70-től irdatlan lagot generál...SGR az egyetlen ahova hívnak. A monk uralomnak hála...már supportot se egyszerű mellé szerezni.
Futkorászni csirkébe fun...T8, Bounty faxxa...GR nyista...Ebben mi a jó?
Ha zavar amit írok akkor skipp...de az engedtessék már meg, hogy több mint 1 éve élő xar miatt hőzöngjek, amit ez a csoffadt cég képtelen volt kijavítani...és ezzel kb kizár a játékból. És nem csak engem...sok más playert is...hisz nem csak a WD nem kívánatos egy GR-be...
Azt meg hogy Én mit unok részedről azt inkább nem részletezném, mert akkor abból sértődés lenne...
És sorry, hogy nem élvezem a játékot úgy mint te, mert a rohadt nyomorék Monkból már 5-6 verzió is játszható, ami engem kurvára nem érdekel...egyszerűen nem tetszik és pont.
Gorneck#1239
-
Roland861010
addikt
NYAKAZÓ #2324
Keresek pár fix embert akik 60+ -os Grt jönnének velem ! -
diegho
nagyúr
válasz Roland861010 #84171 üzenetére
Már veszlek is fel.
-
persil
nagyúr
Halo!
Aki anno crit-tel operáló közelharci wizarddal játszott az tudna néhány jó tanácsot adni, hogy mihez érdemes nyúlni? Több, mint egy év kimaradt, a reaper of souls-al még játszottam pár kört, de azóta be sem léptem. Most egy-két óra erejére beugrottam, kicsapkodtam ezt-azt, de a hp/toughness nagyjából tizede a karakternek, mint amivel a többit karit látom. A dps "egész jó"(800k körül) de nagyon könnyen elhullik.
Nem buildet szeretnék, azt anno is magamnak faragtam össze, azért is nem linkelem a karaktert, csak pár tanácsot, hogy most újabban(cirka másfél éve, a húszezer patch óta... ) mire érdemes figyelni, mi kéne, hogy torment-en is megállja a helyét a csávó
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #84171 üzenetére
Aki rég óta healerkedik monkkal az majd nézzen már rá a monkomra mit lehetne rajta még fejleszteni vagy miket cseréljek !
Előre is köszi! -
Edge
veterán
válasz persil #84173 üzenetére
Három set illetve a variánsa az ami működik wizardal magas tormenten és grben mindegyikre linkelek példát.
Sima talrasha
Delrasha(deselere set és talrasha set kombinációja)
Vyr archon wizardIlletve firebird set kombinálva talrashaval tormentre még jó. És még lehet variálni szépen.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
tibee77
őstag
Tenyleg edge, mi lett a ss talrasha-val?Ugye patch bejövetele elött, utän beszeltük, hogy tul.keppen halott, mert hiäba jo a dps-e (föleg a kocka miatt meg durväbbra lehetett feltornäszni) a mobok szetszaladäsa miatt nem jo vele jätszani.Most igy jo pär honap utän ez toväbbra is igy van?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
jookomak
őstag
válasz Roland861010 #84174 üzenetére
Amulet! Ha nincs jó hf amu, akkor valamelyik immunost, cd-vel, és life regennel. Craftolható cuccokból meg próbálj ancikat gyártani, ha van elég materialod. Born kardból is inkább cd-s, mint rcr-es kéne. Szerintem.
Felveszlek én is! -
persil
nagyúr
Köszi, köszi, átrágom.
Sokat kihagytam, kissé megjött hozzá a kedvem, de master-en nem sok kihívás van(konkrétan zéró, mert minden szétolvad tizedmásodpercek alatt), tormenten meg hiába ölök gyorsan, nagyon kikapok az alacsony toughness miatt -.-
Torment II és a felett meg egyértelműen nagyon kevés már a karim, elavult konkrétan.Na most nézem az első linked és már ott látszik, hogy míg a dps-em fele akkora(tehát nincs olyan borzasztó lemaradásban), addig a hp/toughness a tizede, őszintén szólva is harmatgyenge
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
MegalodonS
őstag
Diablo 3 Halloween
Welcome to Queen Asylla’s Trick or Treat tour! It looks like someone's already tricked this town, so where's next? Na mit kapunk mi ott,ez lesz az uj WOW?
[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Van valakinél egy szabad hely? Support Crusadert próbálnám ki. Sajna délutános vagyok a héten este 11után érek csak rá. Ó látom server down.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Amartus
senior tag
Nincs senkinek gondja a kapcsolódással? Nem enged be és ezt írja ki : BLZBNTBGS80000021 (3003)
Istenem, tele van csillagokkal...
-
Edge
veterán
válasz tibee77 #84182 üzenetére
Nem akkora a dps növekedés a kockával partiban, itt van egy max dps setup gearben, de még 65 se ment le vele 2 playerben illetve menne csak még azt is halászni kell, míg köpiwdvel vagy hotabarbal akár 70 is simaliba... Azok a buildek amik kocka előtt is tudták használni az f+r azok nem nyertek túl sokat a kockán, ez is ilyen.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Cadal
őstag
válasz persil #84178 üzenetére
Az állóképességedet tudod növelni az új legendary gemekkel is. Nagyon jó deffensiv gem az Esoteric, a Mutilation Guard és a Molten is. Sokkal többet érnek, mint a topáz az ékszerekben. Még ha nem is bírod magasabb nehézségi szinten akkor is érdemes pár alacsony kör GreaterRift-et futnod, hogy kiessenek a (G)Rift guardientől a legendary gemek. Amit még néztem a karidon, hogy a Kanai kockát szerezd be mihamarább. Azzal is lehet bőven túlélést növelni. Illetve a 60-as cuccokat cseréld le ha teheted 70-es még akár sárga cuccokra is. Ha nem feltétlen magányos farkasként akarsz játszani, azt ajánlom, hogy menj be magasabb torment szinten public játékokba és leechelj, fejlődj. Aztán ha megvan a megfelelő gear mehet a solo game is ha az vonz jobban.
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
Valami Halloween - Bounty lesz??
-
granini
őstag
válasz MegalodonS #84193 üzenetére
Hat pajti sokan a terkepen talalhato diablo room mereteibol is mar arra kovetkeztettek hogy a mostani Blizzconon turo sem lesz Diabloval kapcsolatban - marmint semmi egetrengeto bejelentes hogy kieg vagy patch vagy barmi, szoval egy halloween bounty bonusz az mondjuk szep de nem kozeliti meg a varakozasokat..
Viszont a bonusz meg azert jo mert akkor lehet intenziven 2-3 napot csak bountizny es utana nem kell jo darabig, ez sztem jo rendszer.. hat ugyan ki a .. szeret meg bountyzni..? csinaljuk mert kell a mati de hat nem ez a fo elvezeti faktor ingame..
-
granini
őstag
válasz TeeBee73 #84195 üzenetére
Jahogy te eloben jatszod a bounty huntert.. vigyazz magadra..
Minden relativ.. tobbnyire csak akkor jovunk ra milyen jo dolgunk van mikor elveszitjuk vagy megvaltozik valami.. hanyan unatkoznanak bountyban..Tibe: en nemtom, innen nem tudok ralesni..
-
granini
őstag
válasz MegalodonS #84199 üzenetére
Ez vitathatatlan.. viszonylag rovid ido alatt (seasonban) - foleg ha 1 max 2 karakterre koncentralsz.. - eljutsz oda hogy kozel maxos cuccod van, gold, material van, es az egyetlen amit tudsz tenni hogy farmolod az xp-t meg kapaszkodsz fel a leaderboardon.. ami pl nekem nem gond, de ja, nem tul erdekes.
A bounty bonusz legalabb ad vmi ertelmet hogy miert is toljam egy hetvegen at..
A minap lazongtunk TS-en hogy minek mar GR kulcsot is farmolni, ha valaki azt akar menni hadd tegye.. ne kelljen mar riftezni emiatt.. jo lenne ha sikeres GR eseten visszakapnad a kulcsot es csak akkor veszne el ha nem csinalod meg idore a GR-t..- vetettem fel, de sajnos Blizzardtol pont senki nem volt akkor fent nalunk a TS-en..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest