- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultimatecc
tag
4p GR79 lement... Vagy 10x próbáltunk rá abból 5-6x leave és a többi alkalommal meg nem jött conduite szal nem volt elég idő már épphogy. 30-50 seccel túlment.A GR80 is simán meglehetne csak jönne conduite és jó map + mobok.
2p 72 is lement bár az nagyon könnyű volt ( az idő nem lett jó ellenben borazlams mobtype volt és borzalmas density conduite nélkül) szóval holnap megyünk 75-6ra.Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
kovsol
titán
Menjenek a képek, de linkelve, és akkor mind a két tábornak jó, mert az kattint rá aki meg akarja nézni, és a mobilneteseknek se para.
May the Force be with you!
-
MegalodonS
őstag
válasz Gorneck #83344 üzenetére
Ha me,betarcsazos ADSL modem sebesseggel jatszol 3000
A viccet felreteve,csinalhatnal,egy matrix lassitasok nelkuli videot, a kopirol vagy a kedveltebb neven '' CSULA'' mert en is most azt huzom,meg csak GR50-et probaltam,de az siman ment,igaz csak 1 napos alap gear van csak hozza
Nem ertem a pain gem valasztasodat,azt senkinel nem latom,csak nallad??Sok fele kopi valtozatot latok,de jo lenne mar egy osszefoglalo miert mi a jo? A dfanson sem talalok semmi jot
Azt latom amit te is,a monk+statikm+wd kiszoritja hamarosan a barbart.
-
malacka87
őstag
Crusader R389 GR60 13:11. Fu de jó volt.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
solyomb
tag
válasz MegalodonS #83356 üzenetére
Mi az a sok fajta amit látsz?
-
Gorneck
legenda
válasz MegalodonS #83356 üzenetére
Lenne, ha a buzi twiccsss rögzítette volna...
A pain csapatba kell (sok crit dmget és sok mob as-t biztosít - jaaaa és lagot), majd sezlony után az új gem köll...
Solo ESO van helyette, de nagyon ritkán solozok...elment a kedvem tőle...SW+SH > talán nem szorul magyarázatra, védelem-védelem-védelem-dmg buff.
BBV > dmg buff.
Nyomorákok > kb mint egy falat kenyér annyira kellett a CD csökkentés náluk. Kb minden elitpakkon/nagyobb tömegen eldurrantom a skillt, hogy ott legyenek mellettem, mert hajlamosak lemaradni.
Acid > Set/passzív proc.
Darts > talán nem szorul magyarázatra.Alap koncepció > mint vmi zsebes a Monk seggébe kell lenni...mikor megvan a tömeg körülötted SH/BBV és mehet a dara. SWt be kell tárazni fagyira illetve a köcsög epi lekövetéséhez.
Ha a Monk rohan, ha a Barb sokat koricál, akkor meghalsz és lesz egy fullos elmegy a kedved GR...Ma olyan 60 GReket mentem egy faxom tudja millen Monkkal publikon, aki max hírből ismerte az innert... Elég szenvedős is volt...csak portolt előre epivel, mint egy félkegyelmű....
Sajna egy igen komoly gondja van a WDnek, hogy nagyon érzékeny a riftre (felépítés és mobok típusa)...túlélésbe nem túl acélos a Köpi...nagyon nehéz vele jól játszani, ellenben a HT bitang erős abban is.
Egyébként a skillek minden WDnél kb uazok...Sancival egyedül fegyón szoktunk szórakozni. Én funérozok kockába...
Illetve egyikünk se generál nyomorákot...inkább használunk egy plusz védelmi, vagy dmg passzívot...pl ő hoz BM-et, akkor nekem PtV van bent.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
nagat0r
tag
Edge:
Mester, a tanácsod kérném. Szerinted mit variáljak ezen a karakteren? Sehogy nem jutok gr60 közelébe, eddig gr 56 volt a maximum amit összehoztam, ha nagy mákom lenne a pályával/mobokkal, akkor az 58 talán még meglenne, de úgy érzem ennél tovább esélytelen a dolog.
-
Mirman
őstag
válasz nagat0r #83363 üzenetére
Nem nekem lett címezve de azért válaszolnék ha nem baj . Én a helyedben hagynám a Nilfurt és átállnek Strongarm +Ranslorra . A Furnace helyett mehetne a slow timeos wand (de ez opcionális) és a meteor helyet mehetne az Energy Twister. Én egy ehhez hasonló Buildel anci sunkeeperrel lehoztam könnyedén az 58at és még van benne tartalék.
-
-
LélekVándor
tag
Mióta nincsenek képek sokkal borusabb hangulatban olvasgatom a hozzászólásokat. Ejj már ez a fórum sem a régi, mint a szebb napokon, mikor az ember kedvére mazsolàzhatta màsok eredményeit. Képek visza, egy kva nagy +1.
-
solyomb
tag
válasz LélekVándor #83366 üzenetére
Prokxy tegnap a Printscreent se merte lenyomni mikor meglett a 75 seasonbe
-
granini
őstag
válasz LélekVándor #83366 üzenetére
Akkor hajrá..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
malacka87
őstag
Van olyan group ahol van 1 szabad spot? Van darts wd-m,hota barb vagy explo monk igaz sok crit még nincs neki 63-66 közötti rift farmra mennék kevés a 721 paragonom!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
DoxaM
aktív tag
válasz solyomb #83367 üzenetére
mondjuk kicsit tényleg szétesne a topik, ha minden 2. hsz kép lenne...és minden 1-el nagyobb gr-ről mindig mindenki posztolgatna. talán kellene neki valami összesítő oldal (?) ami tele lenne csak az eredményekkel és max egy link mutatna rá innen csak, ha valaki nagyon mutogatni akarja az éppen aktuális gr eredményét
(egy sub topik kellene, gr eredmények - címszóval és ott csak azok lennének vagy ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Persze, oda meg menne, a sok:
Grat!
Gz!
Meg ilyenek, es tuti valaki ott is lenne, hogy ide csak kepeket, ne szemeteljetek ossze szoveggel a topicot.
Miert nem jo ez igy ahogy van? Granini meg lazadhat tovabbra is a kepek ellen
Mondjuk a solo gr70-es riftemrol eppen nem tudok kepet berakni, de meglett. (43 perc volt kopi wd-vel, 10 percnel lepett ki mindenki mas, 15 perc utan a feltamadas is eleg gyorsan ment)[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Én is kép párti vagyok de szerintem nem kell bonyolítani ezt a dolgot. Egyszerűen csak linkesíteni kell a képet, nem beszúrni. Aztán aki akarja megnézi. Szerintem - és bocs, hogy magamat linkelem, de kb - így nézhetne ki egy GR siker beírás: [link] : Kép linkelve. Csapattagok buildjéről és a riftről pár szó (volt-e pylon vagy nem illetve milyen volt a mob sűrűség). Csak tömören.
-
nagat0r
tag
válasz dobolan #83374 üzenetére
Nem frissült teljesen a karakterlapom ahogy nézem. Amikor tegnap kérdeztem, akkor még a delrasha build volt bent. Most amik rajtam vannak itemek, az aktuális, a skillek már át lettek állítva, az van belőve ami nálad is van, annnyi a különbség hogy a kockában AW van, mert a GoO-t sajnáltam volna feláldozni. Ez még elég réi darab, ha megnézed nem 40% a slow time maximum cd-je mint a mostaniaknál, és még arcane dmg is van rajta, az meg gondolom jól jön az arcane meteornál.
Mentem vele pár próbát, és érezhetően nagyobb benne a potenciál mint a delrasha buildemben volt, viszont elég hamar rájöttem hogy ki kell fogni egy jó riftet. Ami ismerve a formám, 50 feletti próbát fog jelenteni, de lehet inkább a 100-hoz lesz közelebb...
Idővel csak lesz valami.
Köszönöm a segítséget. -
Edge
veterán
válasz nagat0r #83363 üzenetére
Nem akarlak hitegetni fölöslegesen de chc nélküli tal amuval illetve gooval nem lesz meg a 60, kb esélytelen. Próbáld lekopizni a karimat, a ranslor+strong páros meg inkább serpent mellé ajánlott. A gemek meg trapped+zei+gizzard, a wizemnek elég jó thoughja van de még így is kell a gizzard bizony, nagyon nem mindegy mennyit fekszel. Jobb ha a ládába van a nilfur és rajtad a primus, mert a primuson lehet max arcane ami kell, tal sisón nincs ugye( és ez emeletes fasság hogy az összes wiz set sisója sisó és nem wiz sapi,igazán jól jönne egy wiz szaki blizzéknél). A mostani cuccaiddal 58 lehet a plafon de brutál mákkal. Ja és ha már goo, akkor olyan goo kell amilyen a bubid vagyis ami a bracidon van, hogy a bubit erősítse, az arcane üti a calamity-t, szal a bubi ne legyen arcane semmiképp.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
MegalodonS
őstag
válasz Gorneck #83362 üzenetére
Koszi a leirast,ez mar csak protokoll resze,mert tegnap mar a chaten is megkoszontem.
1-2 WD elmeny Hat en szolo gr60 en ott kezdek gondoltam miert ne,Gorni elmagyarazta hat 7 perc+ volt a jobbik,meg egy par olyan rift, amikor leave is volt benne igaz nagyon nincs meg kesz,de azert van benne kakao lesz majd jobb is Azert nem egy juli monk,nagyon munkas es porcelan darab,csak egyszer nem figyel az ember es hopp.Alakul majd,most mar mindenki ontja a geart mert mar mindenki csak poliroz ,igy ki lehet fogni jo darabokat.A fegyo az esett a ht wd-nek,4x kockaztam es ezt adta Javaslatodra 10%dmg elotte (Czpitti javaslatara,as volt)de igy jobb
Minden nagyon idoigenyes es tegnap talaltam egy jo csapatot Gr65 farmoltuk a monkal es itt el kell dontenie az embernek,hogy para pont vagy alacsonyabb szintu karakter huzasa,jol ki van ez talalva
[ Szerkesztve ]
-
nagat0r
tag
Köszönöm, elsőre meglett a gr 58 így.
Ami számomra kicsit vicces hogy ezzel az eredménnyel is felkerültem a ranglistára, a 472. helyre. Erre azért nem számítottam. Ez eddig a legjobb eredményem azt hiszem. Szóval Mester, maradsz te A mester!
(Félre értés ne essék, hálás vagyok a többeknek is a segítségért!)
A gr60 viszont elég necces lesz úgy érzem. Tényleg kellene egy kicsit jobb fegyver, meg tal amu sem ártana.oxox: Agyam eldobom rajtad, amit te hc-n művelsz, az nem piskóta.
Grat! -
tibee77
őstag
Ismet gz!
De most mär valaki elmondhatnä, hogy hogy müködik ez a static charge monk.(tudom neked meg a sima generätor monkod van)Megneztem quinn videojät ketszer is es ertem hogy mit mond, az angollal nincs gond de valahogy megse ertem. Pedig olyan egyszerünek tünik a build.Azt nem tudom, hogy melyik generätor skillt mikor kell hasznälni.En elöször ellövöm a static charge-ot egy 2 mp-ig aztän meg nyomva tartom folyamatosan a mäsikat generätor skillt es az lövi el a durvän nagy dmg-et?Vagy hogy is van ez?Neha nekem is bejön a brutäl dmg de mindig csak össze-vissza.Nem en iränyitom a dolgokat es ez nem tetszik.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Thrawn
félisten
Supp monkozok publicon: [link] (Teszt stream)
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
oxox
addikt
thanks srácok
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
malacka87
őstag
Valaki betudna invelni egy actV-ös kampány questbe? Sveryn#2510 a btagem.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Segítség kellene a staticmonkhoz.
Megvan minden cucc hozzá, egyedül a bracerem maradt cold dmg-n. de az most mind1.
2 dolog van amit nem értek.
1: Amikor nem ütök semmit, nem mozgok, mitől megy le 0-ra a spiritem? Valami leszívja pedig nem használok semmit.
2: hogy a fenébe tud ez milliárdokat kritelni? Néha látok 300 millákat repkedni. De inkább csak 60-80 milla.Valószínű itt nálam még hibádzik a játék technika, hogy fogalmam sincs hogy kell használni.
Gondolom úgy, hogy FoT megütök valakit aztán WOTHF-el meg püfölöm tovább és ezt 6 secenként ismételni. Vagy nem?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Keresek aktív játékosokat,akik napi szinten jelen vannak,és csapatként tudnánk együtt menni mindíg hiába a team ha mégis publicba mennek sokan. Főként speed gr 60-65 vagy 70 fölé is akár.
Akit érdekel:
pruzsi#2879 -
tibee77
őstag
válasz adrian360 #83383 üzenetére
Azt vägom, hogy a shenlong es a flying dragon proccoläsa kell a legnagyobb dmg eleresehez ez ok.Nekem a 2 primary skill alkalmazäsa necces, azokat hasznälom szerintem rosszul.Akkor a villämos ütes csak arra kell hol felvigyem a debuff-ot (ami igazäbol a legnagyobb sebzest adja vegülis) es aztän meg a holy-s fist of fury-t kell nyomva tartanom orrverzesig? (illetve csak addig ameddig a static charge debuffja tart)
Lokids:A shenlong bonusa miatt csökken a spirit 65-tel mäsodpercenkent.Ha ez idö alatt nem ütsz semmilyen mobot a resource generator primary skilleddel akkor ez hamar lecsökken 0ra es ugrik a shenlong bonusz.
Pruzsi:En felveszlek tuti, mert lehetetlen pubon 65 feletti partyt talälni.Az összes gemem mär 65 feletti igy lehetetlen mär gemet uppolnom...
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Gorneck
legenda
válasz MegalodonS #83377 üzenetére
A kért vidi...kb hasonlóan megy a 75-ön a Monk után lihegés...
Gorneck#1239
-
Pedro78
senior tag
keresd a hibat
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
tibee77
őstag
válasz Gorneck #83391 üzenetére
Most neztem a wd-det, hogy nincs rajta a fetish öv, es a fetish spawnolo passziv sincs benn.Akkor ezek szerint csak a megidezett fetish army-d van amik lönek?Nem lenne jobb több fetish-sel?(laikus vagyok nagyon a köpi wd-vel, soha nem jätszottam vele)
-
tibee77
őstag
Ezt csak gyakorolni kell, plusz ha soloban mesz akkor unity gyürü kockäban, lifer per hit a fegyvereken esetleg gizzard gem az egyik gyürüben es mär jo leszel.Ha meg csapatban mesz akkor ott kell lennie egy heal monknak aki garantälja neked a brutäl liferegen-t.
-
Gorneck
legenda
válasz tibee77 #83393 üzenetére
Mióta megkapta a Carnevil a módosítást egyszerűen nincs értelme magaddal vinni...védelmet/sebzést buksz.
Soloba használom őket, de csapatba inkább zavaró tényezők.Seasonbe láttam már a viccccsing is elkopik a gearből...Stringet használnak magas szinten...
79nél jár már a Static Monk...mire vége a season-nek, csak monkok lesznek a LB-on... Na jóóó...lesz Barb is...kell az IP...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest