- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Nagyuram.. Lord Sith.. Hat kinek mi.. Attist a LB meg a magas GR motivalja. engem is el-elkap a hev de en pl jol turom a monotonitast es kepes volnek ww barbarral meg juli monkkal meg 6 honapot lehuzni es farmolni a "semmit"..
Tulkeppen a lenyeg hogy ugybasszelidot a gep elott hogy azt erezd jol telt es jol szorakoztal, nem? Hosszutavon ez csak ugy oldhato meg hogy van egy "vegtelen" (legyen az gold, xp, paragon level..) es ahhoz konvergalunk.. nincs vege.. nincs end-content csak mindig van valami kis plusz ami talan a gep ele szegez, es kozben jarulekos hogy fejlodsz es xp-t farmolsz..
Egy ilyen jatek kifutasi ideje 10 ev felett van kb. Tehat 2012 - 2022. Most a felenel se jarunk, es mar volt 20 patch meg 1 kieg.. lassulni fog a tempo.. most a seasonokkel operalnak, es jo esellyel lesz meg egy kieg es akkor level 80-ra beallunk. Aztan majd egyre kevesebbet fognak vele foglalkozni ,es talan egyszer lesz D4..
D2 meg mindig up & running es meg mindig toljak a nepek pedig mikor is patcheltek utoljara..?
Szamomra a jo loot es a mindig megujulo buildek, ami fenntartja az erdeklodesem (tul azon hogy klan, baratok TS es esti moka.. mert errol szol..) Ha megkerdezel mi a legjobb elmenyem az elmult harom evbol akkor nem eredmenyeket meg szamokat mondanek hanem az M6 DH-t, meg a Shield Bash cruzt, meg a monkomat meg a WW barbart pl.. mert nekem ezek jottek at. Meg a kriptazas hota barbarral, meg az uberezes stunnolos monkkal.. azvotama franko!!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
sith7
nagyúr
Megértem, és elfogadom a véleményeteket, számomra most kicsit ellaposodott az egész ... és az , hogy a számokat átírjuk, a set - ek lege - ek új plusszokat adnak, engem most nem mozgat meg ... aztán lehet 1 hónap múlva újra itt tolom majd, de most már lassan 2 hete be se léptem, és nem is vágyom rá
-
kökény
aktív tag
Amikor ezt érzed nem szabad belépni, nálam is szokott ilyen előfordulni, kicsit rápihensz, 2.4-re azért majd nézz be és hátha elkap megint a hév.
Nyáron semmit nem játszottam élveztem az új családi ház minden örömét(és nyűgjét), 2.3 óta meg nyomom, de most mindenki várja 2.4 én is csak gemhúzás miatt vagyok fent...amúgy jó az időzítés a 2.4-el, mert kezdtem én is besokallni, unni, de ez ilyen emléxem T6 mindenkinek ment csukott szemmel, most T10 ugyanez, ami most izgat, hogy remélhetőleg sokfajta build lesz, ez a gyűrű set faxa lesz, nyilván nerfelnek rajta, de remélem olyan módon, h versenyképes legyen a settekkel. Legyen minden kariból életképes és group kompatibilis példány és én már elégedett leszek -
DioRobber
tag
hát ez állat ez azalkaizer.... nem is néztem tovább, hagyjuk...
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
granini
őstag
válasz DioRobber #84805 üzenetére
az jol teszed.. ugyanis minel brutalisabb GR-t megy PTR-en annal tutibb hogy azt fogjak eloszor nerfelni..
Kb minden patch +10 levelt hozott es most kicsit a szolot is megprobaljak felzarkoztatni, tehat amivel ptr-en lehet menni 80-85-ot az van rendben es amivel 92-t meg ilyeneket azt szenne fogjak nerfelni..
Egyeduli kivetel ez a lol a monk, amit csak ugy siman szenne fognak nerfelni akarhogy is lesz<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
userxy
őstag
Wizardokról mit lehet tudni mit művelnek milyen gearbe ptr-en ?
-
Wolverine
félisten
válasz Thrawn #84798 üzenetére
Hemet Nesingwary és expedíciója vadászik Stranglethorn Vale vadállataira. Ne kérdezd, hogy került Sanctuaryba egy példány... Itt elolvasható az egész.
#84802: ez eddig is így volt, és most is így van a játékban - egyesek a BC-ben már szólózták a vanilla raidbossok némelyikét.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Thrawn
félisten
válasz Wolverine #84812 üzenetére
Az új szigeten vannak (vagyis voltak) újabb hajótöröttek, némelyik csontvázat megmozdítva "shipwrecked ghost" jön elő de semmi extra. Elolvasom a linket
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
_ocsisajt
őstag
ptr gr sok tema: hat nemtom tulajdonkeppen igy meg fogjak olni HC-t... ha ilyen iranyba haladnak, akkor en abba fogom hagyni az tuti... persze tok jo, hogy a szet nelkuli buildekkel a ket gyuruvel nyomjak a a 90 feletti rifteket, de annyi reducet mar nem kapnak gondolom en (fejenkent az a 4% nem olyan sok, vagy igen?)... kap egy full ghost riftet paran raneznek es fexik... vagy nem?
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
Reinhardt
őstag
Minenki ezt tolja most, pedig tok felesleges, ugyis durvan nerfelik majd.
Most huztam be a GR75-ot egy olyan riftben ahol pirosra tortem, szinte csak winged assassinok voltak. (orultem neki, mert kb azzal meg be lehet kerulni a top100-ba, de meghalt a leaderboard, 96 korul jar a top WD) Elotte a 73 az 6 perc alatt lett meg.
10 milliard alatt nem is nagyon lattam szamokat repkedni, magyon elvezem
Az Empowered rift meg csak arra jo, hogy a 60%-ot ne 2x hanem 3x rontsa el...[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
válasz MegalodonS #84825 üzenetére
Sose adódott hozzá
A karid base dmg-e nő ...elég durván ha mindenen van
-
malacka87
őstag
Streames csoka leírt mindent. Cube: pajzs heavens fury cd reduct, új wrist, elements ring. 2 kezes flail új shield, strongarn bracer ez a 800%-os 2-és bonus. Meloban vagyok sajna. De raktam fel egy képet este azon ottvannak a skillek igaz a runak nem latszodnak. Nagy riftet még nem mentem de elég szépen olvadnak az elitek is. 80-as rift boss nem volt neki 10 másodperc.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Thrawn
félisten
Valamit benézhettek a Blizznél, mert a fearelős zdps wd újra működik
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
pruzsi
őstag
Starcraft II 2 Heart of the Swarm Collector's Edition
5700Ft,én vettem egyet 1,5 hét alatt ideért,csak a dvd és benne a kód és azért írom ide mert a dioba adja a kerriegen szárnyat akit érdekelne esetleg. -
tibee77
őstag
válasz DeckardCain #84835 üzenetére
Nem lesz az uj vältozaton plusz heavens fury dmg?Mert akkor szerintem az nagyobbat fog ütni.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
malacka87
őstag
Ejj ha. Ma tekertem vagy 40db-ot de egy se volt jó. Régen volt egy 4300,as de szétszedtem.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Lokids
addikt
Miért érte meg? S5-re úgyis elveszik. Nem vihetőek át a tárgyak ha jól tudom.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
malacka87
őstag
Basszus nem tudom eldönteni hogy mi legyen. Húzzam tovább a seasonos karit vagy az ns-t. 630 ns-hez kevés a season 740. Még a 800-at se érem el ptr szerint.
-
Edge
veterán
válasz Mirman #84818 üzenetére
Na kipróbáltam firebird setet és a channelinghez tartozó legendeket csináltam róla videt:
Firebirdset + channeling legendsegyszerűen ez így qrvajó lett nemtom fogják-e nerfelni de nagyon élvezetes és ötletes amit kihoztak a spec leg tulajdonságokkal a disintegrateből. A cuccokon leggemes int még hozzáadva nem nagyon van, azokat ellőtem archon setre. De így is imba a dolog. Nem fogy az arcane power+ ingyen castol másik spendert én a meteor showert tettem be, nagyon állat.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Reinhardt
őstag
-
Edge
veterán
válasz Reinhardt #84843 üzenetére
Azért próbáltam ki ezt mert ez érdekelt, egy direkt túllőtt itemmel bohóckodni vhogy az most nem. A viddel meg a mechanizmust akartam megmutatni, nem pénisz méregetés céljából és pláne nem fogok fostos tx-et mutatni gondolhatod ha az a cél
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Reinhardt #84845 üzenetére
ja az már igaz amúgy a firebird set sokat dob rajta, deselere is kapott off set legeket de azokban nem láttam meg még a potenciált, tal rasha is elemental exposure-os sourcet de az se tűnik nagy dps +-nak, viszont ez a disintegrate-hez való 4 spec legend + firebird set most elég jónak tűnik. LB-n 86-ot lehozták vele.
-
Reinhardt
őstag
-
Edge
veterán
60-at elsőre 6perc körül lehoztam vele, a 60 már tényleg nem nagy cucc:
VidTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs