- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #84586 üzenetére
Egyértelmű, már most érdemes gyúrni 50-60-as gemekre, ne a peccskor kelljen még ezzel is foglalkozni
-
granini
őstag
erre csak beirok mar 2 sort.. hat nagy menet volt.. igaze Aranyapam..?!
(Aztan utana bevagtunk egy 76-ost ami szinten siman lejott volna csak nemvotjo a Rift..)Egyik szemem sir azert.. mert ugye a 75-ot szerettuk volna klanon belul (ket klanon belul..) lehozni, de egyelore ez a legjobb felallas (nem player szinten hanem kaszt / build szinten) ez a 2 sup + pacsi + static.. es monkunk nincs eleg.. ez az a pont ahol valamelyest revidialom korabbi allaspontom - a jelenlegi eredmenyeket tekintve - es azt mondom hogy ja, kicsit le vannak osztva a szerepek, es rad van kenyszeritve hogy mivel menj ha jot akarsz csapatni..
But, amint lehozzuk ugyanezt a 75-ot pacsi+hotaval, vagy 3+1-ben cruz supporttal akkor visszavonom
Bonusz kerdes: az hogy lehet hogy Tibe nevet mashogy irja ki a game..? a Chaten meg a portre alatt Tibe, a screenshoton meg Tiberina.. ez naontud valamit ezagyerek..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
granini
őstag
válasz Sárpac #84604 üzenetére
Es akkor a tobbieket miert nem ugy irja ki..? Mindenki masnak a user neve / account neve latszik.. nostehatnos..?
kokeny: "Egyértelmű, már most érdemes gyúrni 50-60-as gemekre, ne a peccskor kelljen még ezzel is foglalkozni" - sztem aki S4 elott GR-ezett NS-ben annak tuti van 1-2 szett 50-60 kozotti gemmje.. szamomra akkor kb ez volt a plafon, NS-ben nem volt magasabb gemmem mert nem tudtam huzni oket.. most minden gemmem S4-ben 75 vagy feletti, szal ami megmaradt NS az zuzhato. Problem ott lesz hogy ha indulsz S5-ben akkor megint semmid nem lesz.. de ha marad ez a tempo hogy a 70-es GR kb alap lesz 4-es partiban akkor nem lesz gond 60-as gemmeket sorozatgyartani..
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Cadal
őstag
válasz kökény #84608 üzenetére
Te peccsnél majd a Strickent kezded el szépen huzogatni nulláról, mikor minden NS-be beeső S4 játékos már az LB-t fogja újraírni.
Granini: "klanon belul (ket klanon belul..)" Ott baszarintottuk el, hogy Te tetted el a tegnap kiesett István pengéket holott Attisnak kellett volna. Őneki kellett volna Istvanhealer monkot építeni, suppbarb van kettő is rajta kívül én meg tudtam volna pacsival jönni. Csak így lehetne magunk közt megoldani az esti partyt. És nem kívánságműsor, hogy ki mivel nem akar játszani! Ezt esetleg megmondhatnád Attisnak is! :-)
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz MegalodonS #84584 üzenetére
Nekem ebben még az nem világos, ha olyan stat van felrakva ezzel a recepttel, amilyen még nincs a tárgyon, akkor felveszi, mint új primary stat? Az világos, ha még egyszer ellövöm ugyanarra a tárgyra, akkor törli a régit, ezzel megelőzvén, hogy pl. mindegyik statot feltegyem egy itemre (pl. str/dex a wizre, armor miatt).
-
kökény
aktív tag
-
MegalodonS
őstag
(#84594) Cadal
GZ!! Pont akkor leptem ki amikor toltatok,drukkoltam hogy sikeruljon,sikerult!!
(#84601) kökény
Igen,ez ok de a lvl70+ gem-et,megeri e felhasznalni,mert meg most 60-ig ok,de utana mar nehezebb felhuzni a gemeket mondjuk 70+-ra!!
(#84610) emmm
Mi a nem vilagos?? Igen uj primary stat jeleneki meg,amit a gem hataroz meg!!Amikor ujat teszel ra,mondjuk dex helyett,vit-re valtasz a dex felulirodik,magyarul mindig radirozod a regit
(#84609) Cadal
En tegnap a ladabol osszedobtam egy heal monkot,anno az istvan cuccokat betoretem,igy marad a pajzs de GR60 elsore,GR65 meg utana siman ment,ra is terek az sc utan,nagyon keves heal van neha!!
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz MegalodonS #84614 üzenetére
65-re Solo fel lehet húzni a gemeket komolyabb probléma nélkül, az pedig már 65x5x12 vagy 13 main stat növekedés, ami barátok között is laza ~800 para szint emelkedéssel ér fel.
-
kökény
aktív tag
válasz diegho #84615 üzenetére
Így van kicsit tessenek számolni Nyilván a 70 közeli gemeimet nem fogom "kockázni" hanem upgradelem 50-60-ra azokat, amiket a kutya sem használ,csak kezd idegesítő lenni, amikor70% esélynél egyszer adja be Lassan amúgy minden kaszt ugyanazt a 3 leg gemet használja... ez is dúrva
-
-
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #84617 üzenetére
Na erről beszélek,h S5-ben előröl kezdeni- minden tiszteletem a tiétek - de én biztos nem (nincs ennyi időm rá sajna) .
NS-ben is kell egy jópár GR, mire 50-60-kal leszek tele, de itt legalább a ládikóba van elfekvő készlet olyan 30-40 rankosak, szóval nekünk az elején könnyebb dolgunk lesz -
Rayner
őstag
válasz kökény #84618 üzenetére
Azt azért ne feledjétek, hogy 2.4-ben 50m goldért lehet gem upgrade-re kiváltani.
S4-ben jelenleg van 6.5 mrd Goldom, szóval ez sem lesz probléma, de van gold leg gem és vault is szóval ha akar az ember akkor 10-20-30 mrd nem jelent gondotEmpowered Rifts
You can now spend Gold before starting a Greater Rift to empower it
When beating and empowered GR, you will get one additional upgrade chance for your Legendary Gems
Gold cost depends on GR level: GR 1: 159k, GR25: 4.6M, GR50: 49.9M, GR 63: 172M, GR75: 540M[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Kíváncsiságból a d3planneren hozzáadtam jelenlegi barbim adatához 2500 (10 ancim van lvl50-el számolva) str-et, a 2,1M dps-ből lett 4,7 misi
Azért ez jelentős fejlődés, jól láthattam?Nagyon komoly... -
T. M.
aktív tag
válasz MegalodonS #84624 üzenetére
Ez a goldos gem upgrade hogyan fog működni?
-
MegalodonS
őstag
Ahogyan Thrawn leirta
(#84627) Rayner
Igen,de a gold az csak a lehetoseget adja meg,a'' % '' eselyt nem noveli meg!!
Empowered Rifts
You can now spend Gold before starting a Greater Rift to empower it
When beating and empowered GR, you will get one additional upgrade chance for your Legendary Gems
Gold cost depends on GR level: GR 1: 159k, GR25: 4.6M, GR50: 49.9M, GR 63: 172M, GR75: 540M
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz MegalodonS #84628 üzenetére
Inkább a %-os esélyt dobnák meg, mert utóbbi időben 60%-ra 1-nél többször nem igazán adta be az upgrade-et. Mi lesz 30%-nál akkor? 3 GR-ből 1 upgrade? Valahogy nem jól pörög nálam a szerencsekerék
read-only mode on the forum
-
Rayner
őstag
válasz MegalodonS #84628 üzenetére
Igen tudom, és a % jobb lenne pl minél több goldot tolsz bele annál nagyobb esélyed van upgrade-re, mert így kb kavargatjuk megint a kakát, de előrébb nem leszünk
-
MegalodonS
őstag
Nallam sem adta be lvl70 gem upgrade- 60% eselynel,nagyon sokszor!!!Akkor kb mar meg tobb 70+gem lenne de igy a vegen mar alig mertem probalkozni
(#84630) Rayner
Igen,de nem fogjak,ha megnezel egy gr80 farmolo P1500 kariknal,350millard goldok vannak a gold az harmadlagos!!
Szerintem nehezitettek a gem huzason!!Most ugy erzem 1%-ra nem,nagyon adja mar ezt Quin69 koszonhetjuk
-
Rayner
őstag
Na alakul ... mondtam hogy nerf lesz ebből:
Fists of Thunder
Static Charge : Now only procs when enemies are hit by your attacks! (REWORKED from working with all attacks)erre kíváncsi leszek:
P4_ItemPassive_Unique_Ring_039: While channeling Whirlwind, Rapid Fire, Strafe, Tempest Rush, Firebats, Arcane Torrent, Disintegrate, or Ray of Frost, you deal {c_magic}[{VALUE1}*100]% increased damage and take 25% reduced damage.
[ Szerkesztve ]
-
T. M.
aktív tag
Úgy néz ki lesz még kis plusz a hammerdin számára:
Blessed Hammer
Crushing Blow : Slows enemies it passes through and has a chance to explode, dealing Physical (changed from Cold) and stunning (changed from freezing) enemies withing 6 yards for 1 second.
+
Hammer Jammers - Enemies take 300-400% increased damage from your Blessed Hammers for 10 seconds after you hit them with a Blind, Immobilize, or StunHa a kombó nem válik be, még mindig ott a Limitless. A Flurry mozgás akadályozása mondjuk nem tudom, hogy megfelelő e a nadrág bónuszához, de a Part the Clouds még mindig ott van és az garantáltan stunol.
-
Thrawn
félisten
Olvasgatom én is a datamined infokat
A PTR már él, egy kisebb patch jött is rá de még nem a 2.4 volt.Én most ezen hümmögök:
ItemPassive_Unique_Ring_680_x1: Shadow Power gains the effect of every rune and lasts forever.Az új Shadow set 4p bónusza pedig:
Shadow Power gains the effect of every rune and lasts foreverJa igen, a heal monknak annyi...
Mantra of Healing Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Sustenance : Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Inner Sanctuary - Safe Haven : Heal amount increased by 7% your Life per Second (down from 30%).
Mystic Ally - Enduring Ally : Heal amount from the Mystic Ally increased by 7% your Life per Second (down from 30%).Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
shotika
őstag
"Reduces the Hatred cost of Cluster Arrow by {c_magic}[{VALUE1} * 100]%{c_magic}."
"Locust Swarm gains the effect of the Pestilence rune and deals {c_magic}[{VALUE1}*100]% increased damage."
"Rapid Fire no longer has a channel cost."
"No Escape Now also increases the damage of Seismic Slam to enemies more than 15 yards away from you. (new)"
"Diseased Swarm : Enemies killed while affected by Locust Swarm leave behind a cloud of locusts that deal 750% (up from 75%) weapon damage as Poison over 3 seconds."
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Edge
veterán
Hátakkor amíg még lehet proccoljunk, most épp wizard-al, thx többieknek a tesztekért:
érdekes észrevételünk lett, hogy elitekre sokkal jobb mint thrashre, de úgy értem elitekre nagyon jó, rg is gyorsabban ment le, volt rg-re kb 2-3 perc és megvolt, míg egy static+swk+suppbarb+monk esetén erre több idő kell ha jól rémlik. Persze pont ezért nem olyan speed a gr mert ugye a thrash az sok progresst ad többet mint elit. Így tapasztalatból mondom a static+swk+suppbar+suppmonk felállás ezért gyorsabb, azzal volt már 8 perc körül is a gr72. Mindenesetre érdekes a procwizzel gamelniTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz shotika #84639 üzenetére
Na ez már érdekes:
-While channeling Whirlwind, Rapid Fire, Strafe, Tempest Rush, Firebats, Arcane Torrent, Disintegrate, or Ray of Frost, you deal {c_magic}[{VALUE1}*100]% increased damage and take 25% reduced damage.
-Your Arcane Torrent, Disintegrate, and Ray of Frost also cast your other damaging Arcane Power Spenders every second.
-Reduces the Arcane Power cost of Arcane Torrent, Disintegrate, and Ray of Frost by {c_magic}[{VALUE1}*100]%{/c_magic}.
Végre faszák lesznek a channeling spellek, utolsó kettő sztem a solrak madness wandon lesz.
Új endless settel
Endless Walk
2 pieces: While standing still, damage dealt is increased by up to 100%.] [While standing still, damage dealt is increased by up to 100%. (reworked from bonus Vitality and % Crit Damage)és firebird settel a fire rúnás disintegrate nagyon ott lesz a szeren, solrak+kockába meg serpenttel pl., cindercoattal... hmmm mégiscsak várós a 2.4
MegalodonS: thx
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Rayner
őstag
Na XP gear is nerf
Cain's Fate
3 pieces: 3% (down from 30%) bonus experience at level 70.
Cain's Destiny
3 pieces: 5% (down from 50%) bonus experience at level 70.
Born's Defiance
2 pieces: 2% (down from 20%) bonus experience at level 70.Thrawn: "Növelik ja, 50%-kal. Az XP gearben meg volt 227% is." ...ez is a múlté
[ Szerkesztve ]
-
Smite
tag
válasz Thrawn #84636 üzenetére
Akkor most a monknak annyi:
Heal monk - kuka
SWK - kuka (új Songoku szett miatt)
Static monk - kukaHeal nélkül nem tudom hogyan lesz itt magas GR, nem ártana akkor a recovery oldalon hozzátenni vmit...
Jah és XP gear szintén kuka...
Azt hiszem én a maradék szezonban addig paragonolok, amíg lehet -
Smite
tag
válasz Rayner #84643 üzenetére
Ezt valszeg azért csinálják, mert megunták, hogy a botosok 2000 körüli paragonnal szaladgálnak seasonban...
Az a baj, hogy ezzel inkább azokkal szúrnak ki, akiknek nincs sok idejük játszani Ez megint egy ilyen "a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntjük" megoldásnak tűnikNa de majd meglátjuk milyen lesz a 2.4. Majd PTR-en kitesztelik.
-
emmm
őstag
Mi lesz amúgy a firebird szettel? Sajna melóhelyről nem érem el a diabloprogresst.
A channelinges rész nagyon tetszik, mindig is szerettem csak elég gyorsan használhatatlan lett. E mellett viszont lesz értelme a hellfire amunak is, oda már jöhet unwavering will, conflagration/cold blooded is.
-
Rayner
őstag
Én 99% solozok a gyerek miatt, nekem (pl az hogy soloban jobban fog jönni az XP mint eddig) jobb lesz
main stat buffnak köszönhetően emelkedik a farmolható GR szint is, és egyenlőre azt látom hogy 2.4-ben megint a dmg-en lesz a hangsúly nem pedig zDPS supportozásban
Wizard egyenlőre kakukktojás deahogy nézem eddig Wizard+Crusader lesz az S5 favoritja aztán persze majd jön 3-4 PTR patch és más lesz minden
-
kökény
aktív tag
Aranyidőszaka volt a monknak, most ennek vége, de sztem ezen senki nem csodálkozik, én is szeretek vele játszani heal monk is bejött, de most ez a korszak véget ért, lásd DH fénykorának is annyi lett a 2.3 peccsel.
Apropó DH, én nagyon bízok az új Marauderbe, nekem bejön a sentrys build, remélem megint ütőképes lehet magas GR-ken is
Amúgy meg barbi és kész, nem kell ezt túlvariálni
Úgyis kialakul melyik build (supp/dps) lesz ütőképes, aztán majd mindenki beáll a sorba vagy nem, különcök mindig vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest