- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz MegalodonS #84448 üzenetére
El mehetnek a szarnyaikkal oda ...
Tavaly se meg iden se, semmi info diablorol, ez a mostani is csak overwatchrol fog szolni.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Pho3bus
tag
válasz MegalodonS #84452 üzenetére
Azért, mert ebből az jön le az embernek, hogy leszarják. Mivel ez egy olyan termék, ami csak egyszer hoz nekik pénzt (Kínában nyilván nem, AH idején sem volt így), nem foglalkoznak vele. Hozzák be ide is a különböző micropaymentes finomságokat, és nem lesz itt sem gond a bevétellel, de igazából nekem picit a mai megnyitóból az jött le, hogy egyáltalán nem fontos nekik a d3. Amúgy meg a patchekhez csak annyit, hogy ezek a patchek jönnek a többi gamehez is, és ott se fizetőssek ezek az új tartalmak.
-
tPedro_
őstag
válasz MegalodonS #84452 üzenetére
Ezek szerint nem jön hozzá olyan tartalom, amivel ki mertek volna állni a közönség elé és amiről kb 10-15 percet tudtak volna beszélni.
Mert mással nem igazán tudom magyarázni azt, hogy a D3 kimaradt a megnyitóból. -
Wolverine
félisten
válasz Pho3bus #84453 üzenetére
Vagy egyszerűen jelenleg nincs olyan nagy durranás tartalékban, ami miatt elő kellett volna venni a játékot. Ez nem jelenti azt, hogy ez így is fog maradni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
MegalodonS
őstag
New Barb Ring: Ring of Might - After casting Furious Charge, Ground Stomp, or Leap, take 60% less damage for 8 seconds
New Barb Weapon: Blade of the Tribes - War Cry and Threatening Shout cause an Avalanche and an Earthquake
Redesigned Heart of Iron (Crusader only?): Gains Thorns equal to 200% of your Vitality
Topaz in weapon give up to 20,000 Thorns damage
New Crus item: Omnislash - Slash attacks in all direction
New Legendary Gem: Plague of Thorns - Adds Thorn damage, Taunt first enemy hit by your Primary Skills for 2 seconds
New Set: Endless Walk
While moving, damage taken is reduced by up to 50%
While standing still, damage dealt is increased by up to 100%
You gain and lose stacks as you transition between moving and standing still. -
T. M.
aktív tag
válasz MegalodonS #84457 üzenetére
Ha az emlékeim nem csalnak az Omnislash öv már régi cucc. Valahol 2.1 környékén jött.
-
Wolverine
félisten
A Legion panelt elnézve úgy látom, hogy a D3-ból rengeteg elemet vesznek át a WoW-ba (Greater Rift -> új Challenge mód, Bountyk -> új world objective-ek, a játékossal együtt skálázódó zónák, korábban szó volt a transmog rendszer importjáról is).
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
TeeBee73
veterán
válasz MegalodonS #84461 üzenetére
Szeritem is erősen hajaz rá, és hiába max 4 fős a csapat, itt is rá kell feküdni a csapatmunkára.
MOD: Mondjuk, ez minden multira igaz.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Wolverine
félisten
válasz MegalodonS #84461 üzenetére
Nézd meg, milyen lesz az új Challenge mód a WoW-ban... Lesz egy köved, amivel bemehetsz; ha időn belül végzel, upgrade-eled nehezebb Challenge-re; ha nem, akkor elveszted a követ, de kapsz lootot.
-
tPedro_
őstag
Na most kezdődik a panel. Lássuk.
-
Wolverine
félisten
2.4: három új helyszín:
1. Eternal Woods: Ruins of Sescheron mellett.
2. Royal Chambers: Leoric kastélyában meg lett tisztítva a jobb oldali lépcsősor is a bejárat mellett, és bemehetünk az ő személyes lakhelyére.
3. Greyhollow Island: ez Act V-ban lesz majd, Westmarchban.175 új bounty jön majd Act III, IV és V területén. Új típus is lesz: Bounty Grounds, ahová portálokon juthatsz be.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz MegalodonS #84466 üzenetére
A WoW panelen hangzott el, szvsz vissza tudod nézni, ha van Virtual Ticketed
Épp arról beszél Wyatt Chang, hogy csökkentik az xp szerzésbeli nehézséget, ha nem 4 fős csapatban játszol: lvl70-en csökkentik az xp gear hatékonyságát (90%-kal), cserében növelik az egy mobból jövő xp-t; emellett az 1, 2 és 3 fős játékban csökken az ellenfelek hp-ja is; 4 főnél marad annyi, mint most.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
EXTRA STASSSHHHH
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
JSaN
addikt
Most lett vege, huha volt jopar ujitas amik jonnek majd 2.4 es S5ben.
S4 4 honapos lesz, decemberben vege, utan s5 3 honapos lesz, es gondolom innentol mind fix negyed eves pontos lesz.
Set dungeon erdekes lesz. At dolgozott jutalmazasi renszer. Solo jatekosok kompenzalva lesznek kicsit. es vegre sok tash lesz. saska mojo tetszikSteam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
dante3
addikt
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Edge
veterán
Fix 3 hónaposak lesznek s5től a seasonok, nem lesz season exclusive legendary item, de set igen és a season journeyval újjabb stash tabot lehet szerezni.
Jövőhéten jön a 2.4 ptr.
Firebirdset jónak néz ki de sztem első blikkre max jó speed txes set lesz nem több, ugyanis a damja attól függ mennyi mobot damolsz éppen, rgre szar lesz. De majd meglátjuk, rengeteg új item lesz. Amennyire kicsi a calf inn eléggé odatették magukat rengeteg gamechanging újítás leszTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
MegalodonS
őstag
Amilyen semmit mondonak indult az egesz,en nagyon nem bantam meg a jegyet es amikor ennyi mindent tesznek bele akkor akarnak valamit meg a kozonsegnek!!!
Azsia helyett,itt sima szezonokba oda adjaka lada helyeket?!!Na ezt nem ertem??Miert nem akarnak mikrozni a USA-EU embereket???Viszont erre egy szavunk sem lehet!!
Ami nagyon durva,szerintem az uj recept ami olyan kicsit paragon turbo is
New Cube Recipe: Permanently upgrade an Encient Items by sacrificing a Legendary Gem and a regular Gem. It will add 5 of the corresponding main stat per rank of the Legendary Gem that you used.
Ugye ki lehet szamolni,hany item van rajtunk 13xlvl50gem=3250 dmg + armor es csak alapon szamoltam a gemeket mert,ugye vannak sokan akiknek mar sokkal magasabbak.Igy mar nagyon kozel a GR100
-
-FreaK-
veterán
válasz MegalodonS #84473 üzenetére
It will add 5 of the corresponding main stat per rank of the Legendary Gem that you used.
Ezt a részt nem egészen értem, hogy mit is csinál pontosan? Mi a main statja a legendary gemnek?
-
MegalodonS
őstag
válasz -FreaK- #84474 üzenetére
A main stat ilyenkor amelyik karaktert hasznalod annak main stat pontja!!
Mondjuk van egy barabarod vagy crusader,annal strenght kapszlvl 50gemx5 main stat =250 strenght!!Minden leg targyra teheted ezert 13 item van rajtad,tehat 13x!!
Viz-wd -int,monk-dh-dex!![ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz MegalodonS #84475 üzenetére
Áááá, igaz, így már értem, köszi Így aztán lehet majd éjjel-nappal legendary gemet uppolni
-
_ocsisajt
őstag
orulok a sok ujdonsagnak, de nekem VOLT EGY JO(?) OTLETEM gold sinkre... (legalabbis HC-n)
sosem lesz ez megvalositva...
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
MegalodonS
őstag
[ Szerkesztve ]
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz MegalodonS #84473 üzenetére
Amilyen semmit mondonak indult az egesz,en nagyon nem bantam meg a jegyet es amikor ennyi mindent tesznek bele akkor akarnak valamit meg a kozonsegnek!!!
Pontosan így voltam én is vele. Akárki akármit mond, ismét egy olyan patch, ami más játékoknál simán felér egy, ha nem kettő fizetős dlc-vel.
Jöjjönmárazújpatch!!!
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
MegalodonS
őstag
válasz J0shu4M1ll3r #84480 üzenetére
Nagyon jol taktikazik a Blizz,most ad a jatekosoknak 6-8 honap elfoglaltsagot,huzod a gemeket es geart es amikor mar minden maxos,jon a kieg +10 szint uj set es dobalhatsz el mindent es kezdheted ujra elolrol!!
-
oxox
addikt
válasz MegalodonS #84479 üzenetére
thx....crussal is gondoltam próbálok egyet...ez sikerült így (kb 1hónap szünet után )
jójó tudom NS HC elég inaktiv manapság...mondjuk idegesítő ez a klikkelgetős megoldás...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
diegho
nagyúr
Én imádtam a leap barbot, úgy látom újra imádni fogom.
-
Gorneck
legenda
-
malacka87
őstag
Végre soloban is lehet majd alakítani. Ez a season teljesen megölte az egészet részemről.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Thrawn
félisten
A bónusz stash space-nek örülök, de jól értem, hogy a Season Journey teljesítésével még lehet plusz helyet szerezni?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
JSaN
addikt
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
MegalodonS
őstag
válasz diegho #84483 üzenetére
Hat eleg furcsa meg elsore,az biztos.En nekem a hota sem jott be,marad a ww azt nekem talaltak ki
(#84484) Gorneck23
Igen,lehet hogy vege,de mentunk mar sw hianyaban 2 sc monk azok is aranyosak egyutt hogy tetszett a wd mondjuk nekem az a set soha nem volt a kedvencem Szerinted a lag dolgot,megoldja ez az uj,dmg metrikus kiiras??
(#84486) Thrawn
Igen,ajandekba nem adjak es gondolom az utolso,legnehezebb reszhez teszik majd,hogy ne unatkozzunk
-
_ocsisajt
őstag
THORNOS SADERT IDE VELE RÁJTNÁÁÓÓÓÓ!
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
MegalodonS
őstag
Elnezest mindenkitol mert en felre ertettem tegnap a videot az uj kocka receptel!!
Tehat!!
Legendary item+ Lenedary gem+ Ruby,Emerald,Amethyst,Diamond,Topaz tehat a gem hatarozza meg,mi kerul az itemre,str,dex,vit,res,int!!
Nem kasztfuggo,gem fuggo!!!
Elnezest mindenkitol!!
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
T. M.
aktív tag
válasz _ocsisajt #84490 üzenetére
Kíváncsi leszek mire lesz elég az Invoker.
Hol lehet megnézni, hogy mit fog kapni a crus, mert ez a 450%-os Akkhan bonus se vágott hanyatt, hogy őszinte legyek.
Őőőő:
2p: Your Thorns damage now hits al enemies in a 15 yard radius around you. Each time you hit an enemy with Punish, Slash, or block an attack you Thorns is increased by 50% for 2 seconds.
Itt most arról van szó, hogy ha Punish, vagy Slash-el ütöm az ellent, akkor kapja 15yardon a thorn damot? Nem vágom ezt a thorn dolgot sorry[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz MegalodonS #84493 üzenetére
Nemtom, de a set amúgy egész tetszetős...viszont ami biztos, hogy S5 ismét felejtős lesz...3 hónapért nem fogok új karit nulláról építeni, hogy legjobb esetben 1,5 hónapot élvezzem a játékot.
Viszont ideje lenne, ha szépen meglépnék a DMG red egyesítést, unity kivonását a forgalomból...illetve, ha már illen nice pályákat terveznek illen szörnyekkel azok végre a GRbe is szerepet kapjanak...
Gorneck#1239
-
Rayner
őstag
válasz MegalodonS #84491 üzenetére
Ez mi is lesz pontosan?
-
malacka87
őstag
-
dante3
addikt
Végre normálisan jeleneik meg a sebzés mértéke, nem ötezer számkarakterben!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
MegalodonS
őstag
válasz Gorneck #84496 üzenetére
Lada bovites sem erdekel??Mondjuk nallad mar alig maradtak karakterek A jovo heten mar kiderul,hogy milyen lesz az uj jatek meg a lag ptr jovo heten!!!
(#84497) Rayner
A kockaba bele teszel egy legendary gemet mondjuk lvl50+beteszel egy anchi ovet+egy gemet mondjuk rubyt es az ovre rakerul str250!!(a leg gem lvl x5) viszont hasznalat utan,minden gem megsemmisul!!
(#84494) T. M. válasza
A video amit linkeltem 8:54 mutatja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest