- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz Gorneck #81353 üzenetére
+10% dmg-el 3200 lett a dpsezzel kukrin kivül gyakorlatilag mindenhez (WD) van aci-m
suwongból kettő is van (4279, , 4313...a gyengébbiket használom, mert az 20x %-al magasabb dmg-t ad acid cloudra...egyik cube-ból van (kb 3 forgatásból adta)
+ van egy 2936-os scrimsow-m is...de ezt még nem próbáltam (ez az egy anci esett)
ha lenne még egy slot csinálnék egy pókos buildet is (teljes a set, és vagy 3-4 anci)hab a tortán, hogy a manajuma set is anci (mindkettő)
de egy krider kéne (akár non anci) már rég óta....de dh-nak semmi nem esik (pedig már vagy 2-3000 breath-et elköltöttem upgrade-re (érdemes volt anno gyüjteni)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Reinhardt
őstag
Streamelni kell 60k kovetovel, hogy az ember kapjon jo rifteket?
60-asnak joparszor nekifutottam, de folyton csak olyan trashmobokat adott amikbol minimum 20-at kell megolni, hogy megmozduljon a progress. Conduit mindig a palya vegen volt, hogy veletlenul se lehessen kihasznalni, de inkabb nem is volt max 1 speed pylon.
Azert csak meglett. -
kökény
aktív tag
válasz kovsol #81335 üzenetére
Nem írtad melyikre adjak linket, de itt van egy a Hotásra, ez elég kemény dps-t tol ki RG életét hamar lepüföli, nekem nagyon bejön, deszokni kell az biztos
http://www.diablofans.com/builds/57383-grift-75-hota-barb-group-buildHa groupba játszol akkor a conv gyűrű, ha soloban akkor unity, ami a követődön is legyen rajta.
Furnace nem lesz egyszerű, elég ritkán dobja a game. -
Rayner
őstag
válasz Reinhardt #81360 üzenetére
Én is a coldos WD-t használom és csak akkor van lag ha nagy tömegbe dobom a WoD-et. akkor képregénnyé válik. Gondolom a hirtelen kapott számítási mennyiség, amit persze cáfolnak de mindegy, ha ugyanazt a tömeget kicsit széthúzom akkor már nincs lag nekem sem, GR53 eddig a max, de csak mert nincs ramadim és socket a fegyómban
-
prokxy
veterán
válasz Reinhardt #81360 üzenetére
Hát igen, amit tegnap "műveltél" velünk 60-61-en az nem lag volt, hanem az új D3 képregény első epizódjának a lapjai!
Grat a 60-hoz!!!
Én még gyűjtögetek pár dolgot és úgy ugrok neki, de mostanában a GRiftek nem kegyesek hozzám, mind ritkaszar kb..Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Reinhardt
őstag
válasz prokxy #81363 üzenetére
Koszi, azert latod az idot, hogy mikorra lett meg es mikor leptem le (es ez London, +1 ora). Szoval kepzelheted, 5x volt 15:04 - 15:15 kozott. Megutott a guta
A tegnapihoz meg csak annyit, hogy mikor szoltatok, hogy vallalhatatlan akkor csereltem bubisvizre, hogy oruljetek. Mert en ilyen rendes vagyok. Orulok, hogy utanna nem volt gond -
Djuree
félisten
ez a set átalakítás hogy működik a cube-ban? ha beteszek egy adott setből egy csizmát mondjuk, akkor ugyanabból a setből ad vmi mást? vagy én választhatom ki mit adjon? vagy más setből ad vmit?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
oxox
addikt
ismet egy technikai kerdes:
mi ad nagyobb dps-t..egy 4300 koruli ketkezes (suwong), es cube-ban egy kukri,
vagy egy 3000-3200 koruli kukri, +offhand, es suwong a cube-bancsakhogy elkezdjem-e a kukrit anci-ra forgatni?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
kovsol
titán
válasz kökény #81358 üzenetére
most a F+R ring van bent, a conv gyűrő most a ládában pihen. Azt érdemes lenne akkor kockába berakni passzívként? Most a obsidian ring of zodiac van még bent passzívban nálam.
Egyébként egy hete kezdtem el újra játszani. Eszméletlen mennyi minden megváltozott. Most így néz ki a kari: [link] Nagyon messze vannak a cuccok még az ideális rolloktól, de kezdésnek egész jó egy 1 hetes season karitól szerintem.
Arra is gondoltam ha már a neck a Blackthorne setből van, berakok még1 -t abból és lesz +10% dmg elitekre bonuszom is.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
prokxy
veterán
válasz Reinhardt #81364 üzenetére
A bubis víz(ard) a másik lagmatyi...
Kormivel tervezzük, ha pl. ma keywardenezünk, 1 hely lenne még Rajtad kívül és akkor 4 ember 1 actba, warden kill, köv act és így tovább 3 inf.masináig fejenként, aztán űber. Nekünk (Barb) nagyon kéne egy jó HF amu, mert anélkül necces a GR60...Vagy kell egy olyan rift, ami elég sűrű és nincs rajta 2-3 atomszívatós elit.
Benne vagy?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
KubanitoS
veterán
válasz prokxy #81370 üzenetére
Bubis wiz amúgy egy tök jó build, bár magas rifteken, főleg partiban inkább előnyösebb supportnak alkalamazni. Egy pár napja van egy sajátom Mirman kolléga iránymutatásával és tök élvezetes kari. Lagot nem igazán tapasztaltam, bár a sok meteor valóban bezavarhat.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Amartus
senior tag
válasz Valkűr #81345 üzenetére
A rorg tulajdonságát le lehet venni és át lehet rakni másra? Erről van szó? Még nagyon új nekem a mostani javítás.
Bár az is igaz, hogy mióta kijött, csak szívok vele, mert kb. 60 rift,GR, bounty-ból talán, ha 6-7-szer tudtam végig menni a lag miatt.MINdig megszakadt előbb-utóbb. A HC karaktereimet el sem merem indítani...Istenem, tele van csillagokkal...
-
vhunor
őstag
válasz kovsol #81379 üzenetére
Az "alap" hotás barbárhoz csapatban kell a monk, máskülönben magas gr-ben hullik mint a száraz falevél. Illetve megoldható a megfelelő sebzéscsökkentés, pl. insanity helyett striding giant rúnás yeti, csak erős kompromisszumot kell kötni sebzésben.
Szólóban nem gáz, unity a kockába és together as one rúnás ancientek. Igazából a whirlwindes barbár a legtökösebb csávó, 50% ancikból, 50% unity, 40% wastes szett, és ha ez még mindig kevés lenne, jöhet még egy 50% a yetiből .
A seismic távolsági stílus, a coldos verzió iceblink gemmelelég jó CC-t is tol a jó sebzés mellett, így könnyebb csapatban, unity nélkül túlélni vele.
Szerk.: egyébként ugyanez a problémám a shenlongos monkkal is. Hiába a 40% sebzéscsökkentés bracerből és a közel állandóan fenntartott Epiphany (desert shroud), a dodge-os mantra és a dodge-os dash aktiválgatása, csapatban amikor nincs unity és pár pillanatra kilépek a support monk hatóköréből, jön a fakereszt..
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz vhunor #81382 üzenetére
WW barbár viszont kevesebbet sebez nem? Viszont tényleg elég szívós, meg szépen keresztül lehet pörögni szépen a mobokon, nem akadsz meg bennük ha menekülésről van szó. Mondjuk amíg nincs meg a +50% dmg passzívban addig nagyon visszavet az engem.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Djuree
félisten
tegnap mentem asszem GR45-ön és volt egy barbi aki pörgött végig, de komolyan nem tudtam olyan gyorsan szaladni utána ahogy írtott. ennek vajon milyen cuccai lehettek...én most kipróbáltam torment3-at, már ez is megy, nem túl gyorsan de bőven megy.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
.OM.
aktív tag
Nekem azért kicsit gáznak tűnik, ha a blizzard szervereket megfogja 50 mob együttes sebzése, még ha 4 karakter és 10-20 pet egyszerre csapja őket is.. Azért más nagyságrendűnek kéne lenni a teljesítménynek.
..ha mégis így van, vegyék ki az area damage-et és a thorns sebzést - teljesen felesleges és kihasználatlan de számításigényes feladat mindkettő..
..ööö kész, megoldva.. következő probléma?
ex .Oldman.
-
kökény
aktív tag
válasz kovsol #81379 üzenetére
Ne aggódj a megoldás fegyón és övön is a life per fury spent - ezt pörgesd rá és nem fogsz olyan könnyen halni.Passzívnak berakhatod a Bloodthirst-t sőt a Battle Ragenek is használhatod a lifes rúnáját: Swords to Ploughshares,vagy rakhatsz gatyóba gyémántot, de arra vigyázz, hogy maradjon damage is
Mindig egyet változtass és meglátod melyik a hatásosabb.. nézz rá az enyémre most azzal 57 lemegy, 58-ból picit kicsúszok, de le fog menni, hellfire amu és ancik nélkül nálam ez a max jelenleg.
És igen nagyon kell a +50% elite elleni dmg Mara amu is jótékony tud lenni.. -
mikromanus
veterán
válasz rumkola #81212 üzenetére
Ööö.. Mi a bug? Secondary jellemző secondary jellemzőt pörgethet csak. Ha crit kell a meglévő két "primary" stat egyikét kell pörgetni. Vagy az a bug, hogy a secondary nem rollolható, pedig az milyen szar is lenne?
Más:
Kissé le vagyok maradva infókkal. Van most valami életképtelen, kezelhetetlenség határáig nehézkes, de vicces build, amit szeretni szoktam?[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
emmm
őstag
Ehh...életem első WH öve, az is sezonban...persze épp 68-es szintű voltam, mikor dobta Összességében azért így sem rossz. Első kadala egy cindercoat volt, az is 67-es szinten (jött a blood thief és el kellett költeni). Viszont pozitív, hogy kvázi nem torment függő, hogy miket ad be: azelőtt nekem non-sezlonyban T3 alatt csak blackthorne és társait dobálta, T3-T4-en jött először a Firebird, meg a Vyr set darabok. Most egyből dobál szinte mindent T1-en is.
-
shotika
őstag
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #81393 üzenetére
Full sárga cuccban T10 random skillekkel?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest