- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Este olyan 8 fél 9 felé valaki vállalna egy S4 Monk húzást? Kipróbálnám Doki mellett, hogy mit tud.
-
savior
őstag
Nekem Helltooth setem van, de a firebatom megsem sebez nagyobbat. Elvarázsolom a zombi falat, megjelenik a bónusznak az ikonja, de a sebzésem mégsem változik. Csak 10m-et critelek így. Mit rontok el?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Chiller
őstag
válasz Sárpac #81750 üzenetére
Én sajnos nem nyomom annyit, de két áttekerésemből (sun keeper) a 2. anci lett.
Mondjuk olyan is, egy normál sun keeper lepipálja...Esett már vagy 5 amúgy is, de mindegyik fos... sajna megrekedtem gr56 körül.
-
Ellia
addikt
válasz anddrew #81863 üzenetére
Ha még nem mentél végig a történeten akkor érdemes. Partyt lehet találni alacsonyabb szintre is - csak a hirtelen felrántást nem javaslom.
Más: Ez a bracer kieshet Kadalától?
-
GICA666
tag
Sziasztok. Olvasgatom,a hozzászólásokat,és sokan azt kérik,hogy vigye őket fel v.ki a 70-es szintre.Én nem tudom,hogy vagytok vele,de a játék sz.tem így elveszti a varázsát.Megyek,és várom,hogy a magasabb szintüek megcsinálják helyettem a pályát,én csak szedegetem a jó cuccokat.Ön erőből kéne elérni,sz.tem.Úgy az igazi.Bár ez csak magán vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz GICA666 #81868 üzenetére
én is így csináltam néhány száz órát, meg néhány maxos karit, aztán mikor már fejből ismered az egész játékot, akkor majd máshogy fogod gondolni. sosem huzattam karit a d2-ben, több ezer órám volt benne, csak singleben nyomtam. nem is értem el semmi komolyat, egyedül nem is lehet...de d1-ben is volt vagy 600-700 órám...de ez már nem az a játék amibe egyedül ennyit beleraknék...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tibee77
őstag
válasz Rayner #81818 üzenetére
En ma räizgultam a dologra, mert tegnap esett az egyik shenlong fegyobol ancient.Nem rossz, nem rossz de valahogy nekem a sebzes nem oriäsi.T8-on hasitok mint ällat, de t10en mär nem megy olyan gyorsan az ütlegeles.Mondjuk en ezzel a gear-rel tolom.Minek neked a cinder?Csak azert hogy legyen +20% fire dmg-ed? Amugy ha nem jön össze a barbbal valami komoly eredmeny es a wd-nek se lesz vmi hotfix a lag-ra akkor maradok ennel a monknäl a szezon hätralevö reszere, mert ez bejön, palmos annyira nem.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Rayner
őstag
-
Thrawn
félisten
válasz szmegma #81874 üzenetére
Mert nem hoz annyit, hogy megérje, akad jobb skill is arra a slotra.
TLDR; They stack. If you have absolutely no other damage buffs, the first marked for death gives the party a +20% damage increase. Adding a second will increase party damage to +40%. This is +16.6..% increased marginal damage ( 140 / 120).Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
GICA666
tag
Az lenne a kérdésem,hogy a hardcore karaktereket egybe teszi-e az adventure módban a bountyknál, rifteknél stb. a nem hardcore emberekkel?
-
oxox
addikt
válasz Rayner #81873 üzenetére
még egy kérdés...miért nem fire skill van bent elsődlegesnek (hamár fire)???
, amúgy elkezdtem épiteni a fire monkot én is...esett korona is (persze crusnak, de átpörgettem kockában), ill. digger-t is dobott....de magefist most, hogy kéne persze egyet sem....
gr46-ot már letoltam vele, cidri nélkül.téged nem szeret a rendszer ...ma dobod két rama-t, wh-m meg annyi van, hogy kínomban töröm őket a hely miatt
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Gorneck
legenda
válasz solyomb #81883 üzenetére
Hogy a rákba csinálnak sezlonyba Macival 70-et? Nekem eddig 63 solo-tól lagolt, de lassan 3 hete már 55-ön is röcc-röcc-áll-röcc-brumm-brumm-brumm van...
Aszhem elkészültem a KöpiWD-mel...[link]. Ismét el fogom kezdeni a solo GRezést (macissal is).
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
DioRobber
tag
válasz wukodlak #81848 üzenetére
Furcsa nekem, hogy ezzel a builddel lazán haladsz, mert gyakorlatilag nem proccolod be a f+r gyűrűt, mert resource-generating attackot nem is ütsz, illetve sztem állj át egy típusú buildre, ami jelen esetben legyen a HOTA, és tegyél be a kockába strongarm bracert a destructon braci helyett. Továbbá állj át a fire ágra, mert abban sokkal erősebb a HOTA.
Na szal skillek:
War cry: veteran, impu, hardened (tetszés szerint, miből mennyid van)
Battle Rage: Blodsheed
Ősök: az úgy jó
Bersi: az úgy jó
resource generálós: charge, merceles assault
HOTA: első rúnás fireAmuba majd hellfire, és az öt passzív majd így nézne ki: berserker rage, ruthless, nerves of steal, rampage, superstition (esetleg brawler)
Gemmek: bane of trapped, Bane os stricken, pain enhancer, (trapped helyett, ha jól fenn tudod tartani a taegukot ám legyen)
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
Ultimatecc
tag
válasz DioRobber #81886 üzenetére
"(trapped helyett, ha jól fenn tudod tartani a taegukot ám legyen)" nagyon nem lenne nyerőváltás. A taeguk additív dmg míg a trapped multiplikatív,szóval esélytelen hogy ebből jól jöjjön ki. A trapped és stricken alap ami opcionális az inkább a pain enchancer vagy taeguk.
Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Valaki nyomul innen HC seasont ? Mennyire tud bekavarni a lag vagy a szerver a kari élettartamába ? Mi a technika a kivédésre ? HC karin gondolkodom...
Köszönöm ha valaki válaszol...
-
Reinhardt
őstag
válasz GICA666 #81868 üzenetére
Olyan 3000 ora jatekidonel jarok. Volt par vegigjatszas benne egyedul es csapatban is, sima szintlepesekkel. De azt be kell latni, hogy a jatek csak lvl70 folott indul. Most ha mar tehetem felhuzatom magam, es ha kell masoknak is szivesen segitek, mert a lvl70 elotti resz csak ido pocsekolas. Es szerintem annak is megvan a varazsa ha az ember 10-20 perc alatt feler lvl70-re
CzKaresz81: HC karijaim kb 70%-at vitte el lag/disconnect, 10%-at az, hogy kedves emberek osszehuztak eliteket a bejarathoz riftnel, es a maradek volt a sajat hulyeseg es az elmert torment szint.
Most meg ugye ott van az, hogy a kari maga csinal lagot, szoval orom a HC[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Reinhardt #81890 üzenetére
tegnap acid cloudos wd-m megizzadt...gondoltam felhuzom az utolso kavicsot is otvenre (lvl48 volt), foboss elott akkora laggot kaptam, hogy csak rangatoztiott ide-oda....nyomtam mindent ami menthet, majd mikor ugy gondoltam mar nem lehet csak a foboss, remenykedtem, hogy tavolra rakta,es nyomtam a teleportot...megusztam, es aztan csak lementem kinyirni is. de azt hiszem amig nem orvosoljak marad csori T7 split bountys karakternek (csirkenel nincs gyorsabb), pedig nagyon tetszik.
hozzateszem fire monknal is volt egy hasonlo eset...atblinkeltem magam egy falon, es vagy 30-40 monster volt egy rakason, es hiaba nyomtam a szokasos combo-t, nem csinalt semmit.... (gr45-46 kornyeken)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sárpac
nagyúr
válasz Gorneck #81885 üzenetére
Monkkal is conduit nélkül max 64 amit ki lehet hozni. A 70-et úgy lehet megcsinálni, hogy nagyon jó progress tolo mobok egy rakáson + egymás után conduit+power pylon, így pillanatok alatt fél progress megvan a másik felét kell csak hozzáütni. Tehát ha 64 kijön pylon nélkül akkor a 70-nek is ki kell jönnie ilyen felállásban ami fehér holló szintje persze, mondjuk 3-400ból talán egyszer összejöhet.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Gorneck
legenda
válasz Sárpac #81893 üzenetére
Én azt értem, hogy hogy csinálják...én a technikai részére értem...ha picit nagyobb a sűrűség állókép van, ezen nem segít sokat a power-conduit...
Fogtam ki Macival én is 65-66on olyan riftet ahol ezen kombók megvoltak...de a lag miatt a 3x-os előnyöm kurva gyorsan el is fogyott...így a 70 nem kevés próbálkozás után jöhetett össze nem úgy, mint pl Barbárral vagy Monkkal.
Ahogy elnézem a sezlonyos LB-t nem kicsit szánalmas ez a pecs...a GR-es chat is kb nulla party lehetőséget kínál...régebben ki lehetett fogni faxxa partykat, de most ha véletlen beírnak vmit, akkor vagy tankMonk vagy Barb köll...de általában inkább üres a chat...
Gorneck#1239
-
solyomb
tag
válasz Gorneck #81885 üzenetére
Grat a fegyverhez - ahogy már ingame is mondtam Aért még egy poison/chc/chd amu elférne!
Én a macis wdvel nem tudok játszani, feltehetőleg nem tudom a buildhez megfelelően pozicionálni a karit, de hiába van kvázi jó gearem, már a 60 is kihivás... Lagolni a macis nem lagol - a suwong annál inkább... - Élek a gyanúperrel, hogy páran rányúltak a hellfire amu passive exploitra és úgy mentek fel, vagy annyira szerencsés volt a pylon leosztásuk...
-
Reinhardt
őstag
válasz adrian360 #81891 üzenetére
Az egesz szerintem abbol indult ki, hogy a season journey guarian szint eleresehez kovetelmeny a lvl70 HC kari. Na most aki odaig eljutott az nem valoszinu, hogy ma kezdte/koca jatekos. Es azt is figyelembe kene venni, hogy ez nem egy mai jatek. Ha ma kezdi valaki es neki meg nem halal unalmas az a 15 ora ami a normalon valo szintezessel tolt, akkor meg fel se fogja igazan, hogy nem az a lenyeg. Persze elhiszem, hogy vannak olyanok akik csak a Diablo 3 lebilincselo tortenet vezeteseert jatszanak.
Szoval akinek az protrehoz kell a szintezes, vagy mar a 15. karijat huzza fel annak inkabb a power leveling a jo. Aki viszont ma kezdte annak en se javaslom a gyors huzast, mert nem fogja erteni, hogy mi miert es hogyan mukodik, de szerintem ezek vannak kevesebben. -
Gorneck
legenda
Nem a lagról van szó, hanem, hogy nincs semmillen party...se NSba se Sba. Az FBm 95%-a meg S-be van, ami engem nem nagyon érdekel...
1 KöpiWD meg nem lagoltat...2vel sincs gond, ha toppon vannak a szerók...ami mostanában nem jellemző.(#81896) solyomb: Köcce. Nekem kurvára lagol...és sok más embernek is. Én simán tok vele játszani...mindig is imádtam a Macikat...csak a lag miatt nem játszom vele se soloba se teambe...
Gorneck#1239
-
oxox
addikt
válasz Reinhardt #81897 üzenetére
en most sem ertem, hogy mi miert van
amugy nem vicc, nem maszok bele a jatektechnikaba, hogy ha most ez proccol azt, akkor az intudaktiv sebzes lesz (elobb olvastam valami ilyesmit), ami miatt a charm kevesbe lesz hatekony. es nem lesem a grafinokoat, hogyha teszek meg 1% as-t a gyurure akkor mashova sorol a rendszer.en csak nezegetem a buildeket, neha ha valami nem tetszik, akkor maskeppen csinalom (a hatekonysag nem elsodleges)...pl. blessed hammeres crusnal movementes gatyat tesznek be a topposok a kockaba...de nekem az a jatekstilus nem tetszik. vagy lehet a maci jobb lenne mint a cloud, de a cloud tetszik...estenkent hazamegyek tamagocsizok vele (fejlesztgetem oket), kikapcsol...neha ha ledoglik egy karakter akkor undok vagyok az oldalbordaval (amit o nem ert), es egy-ket hetig szuneteltetem (ha a kedvenc karakter volt)...marhogy a jatekot nem az asszonyt.
visszakanyarodva az oldalbordahoz
legszebb mikor elkezd elottem porszivozni.....aaaaaaahhhhhhhhh....(fotelbol TV-n jatszok a nappaliban)
jojo a torott kez gipszben volt az uberHC, de mikor elottem takaritgat az sem semmi..legutobb kihuzta veletlen az egeret...nem voltam tul kedvesamugy aki most kezdi, egyszer vigye vegig mindenkeppen, aztan kezdjen el vele gyujtogetni (szerintem) ...es szerintem ne HC-n kezdje (mondom ezt ugy, hogy szerintem az a sava-borsa...nem kell egyeterteni), mert az elso nehany karaktert nagyon meggyaszolja az ember.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest