- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vendingo
veterán
válasz Gorneck #54449 üzenetére
A wd nagyon durva lett.
1 hete tettem próbát a wizz-el wd cuccokban. Wizzel t3 ment mint az ágybahugyozás, wd-el a t1-en küzdöttem.
Most t3 megy simán a wd-el, wizzel a t1-is lassú volt, pedig a wd-nek 850k dps, wizznek 1.3 milla van.
A wizz egyedül akkor aprított, amikor a lebegő lila módban lövi a sugarat, wd-nek meg a poison dartja is végzetes.
Amióta thunderfury-m van azóta még durvább. Poison dart 1.5 millát sebez, közbe a kard skillje 2-3 millát critel mellé. Elég haladós lett a játékCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Gorneck
legenda
Igazából én csak azt szeretném és még páran, hogy a játék értékelje azt, ha vki teszi bele a kmt és teszi azt jól. De sajna erről szó sincs...1 hét betegállomány után a WDm 1 azaz 1 Mask-ot tudott felmutatni, napi 4-5 óra játékkal. Ez mi? Klántársnak meg felhúztam a WDjét, neki nem egész 2 óra alatt kiesett 1 fegyó 1 OH és nem is sokára a Petes és Locustos fejes is. Ez mi? Ez egy rohadt nagy szánalmas hulladék. Persze így tovább marad az ember a játék előtt, mert vannak célok, amik vagy kellő motivációt biztosítanak vagy elveszik az ember kedvét az egésztől...szerencsére nekem még ott a Monk és ott a DH, mind2 kedves kaszt számomra, de aki only 1 és csak csak tolja bele az órákat a semmiért? Szal nem nagyon értem Blizz miféle algoritmussal dolgozik...de vhogy vmi el van benne csöpppet baszva.
Sokáig nem volt az...
A pet buff óta több a WD a listámba...most már wiz mellett wdt is be tudok hívni a partyba...amivel ofc nem vok kisegítve...(#54453) mikromanus: Hááát ez a másik szánalom...
(#54452) vendingo: Titkon a békás fegyóra vágyom, vagy a bbv cd csökkentősre (elsődleges skilljei elég bénák még mindig a WDnek és mellé lassan castoja/procolja a fetisheket). Hááát a garga 200M-os critjeivel elég nehézkes lépést tartani...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Edge
veterán
válasz vendingo #54452 üzenetére
ezt nem értem "Wizzel t3 ment mint az ágybahugyozás" vs "wizzel a t1-is lassú volt"
mivan?
poison dart 1.5M? háttő én wizzel sima signature-val (charged bolt) 8-10M-kat critelek.
Jó, durva a wd de gear is kell hozzá azér én se hasonlítgatom össze a gyengébben gearelt wdmet a jobban gearelt wizemmel mert kb semmi értelme.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Kicsimix
őstag
Nem az as miatt.. Amúgy is... Semmiképp nem adnám lejjebb az AS-t sem mivel Archon-nál nagyon is hasznos.Illetve egy adott idő alatt több is a sebzés. Apoc meg mindig kell amúgy is : ) Ez az egyik legjobb source még most is szerintem.
proci985
Ez marad egy darabig úgy érzem : )
[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
0Li
senior tag
válasz Gorneck #54455 üzenetére
Pet buildel az a baj, hogy nagyon hamar meghalnak t6-on és onnantól csak áll az ember és néz ki a fejéből
Kezdetek óta WD-vel játszom és csak egyszer rerolloltam, akkor is csak a gyorsabb paragonozás érdekében WW barbira.
És ha most mindent rommá nerfelnének rajta akkor is ott marad a maci, mint régi mentsvár, amit ha egy sorba állítasz eliten elolvad Persze ezek házi praktikák.(#54456) Edge: Gearfüggő. Ezzel teljesen egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
T6hoz kell egy jó csapat is, de oda csak a petek 1 részét vinném. Jade/Zuni set nélkül nem hinném betenném oda a lábam, de ez még elég messze van.
Maci vagy bármi más nem tartható magasabb nehzéségen...előbb állsz védtelenül, mint bármi mással.Így maradok a 10-25M-val daráló fetishek mellett és 60-200M közt dolgozó elitkiller garga mellett. Ha ügyes Monk van előttem, akkor a béka eső is kurva jól darál. Bár a békás fegyóval végre lenne normális támadóskillem is...
Gorneck#1239
-
vendingo
veterán
Azt nem mondanám, hogy gyengébben gearelt a wizz-em.
Karakterlap
Na meg a 850 és az 1.3 milla buffolt dps között van egy pici különbség. Sajna a wizzel nagyon lassan megy a t1-, wd meg szinte 1 hitel mindent t1-en.
Nem nagyon értek a wizzhez, min kéne változtatnom, hogy haladósabb legyen?Gorneck23: Világosíts fel, hogy milyen is az a békás fegyó.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vhunor
őstag
válasz vendingo #54460 üzenetére
Az mit jelent, hogy nagyon lassú a T1? Nekem T1-en és T2-n is belefér általában egy rift 10-12 percbe, ha nem a legidiótább pályaelrendezést adja be, ahol 7 szintet kell lemenni, mert csak minden 200 méteren áll három és fél szúnyog. Ennél sokkal gyorsabb kéne legyen? Villámos-pörgős barbival tuti lehet gyorsabban, de azt a sebességet más kaszt nem tudja tartani (sprint + futkozós bracer = wtf).
-
Edge
veterán
válasz Kicsimix #54457 üzenetére
Egy adott idő alatt több a sebzés? beam skillel? nem hinném. Vagy győzz meg
De nem akarok vitatkozni veled mert tisztellek, nagy a tudásod wiz terén neked is, de olyan érzésem van hogy mintha ragaszkodnál a régi dolgokhoz, amik itt rosban nem feltétlen működnek ugyanolyan jól mint régen.
Hidd el az as miatt fogy el az ap secperc alatt, apoc nélkül meghalnál, ezért most muszáj használnod a régi triumot. De single targetnál biztos kijön a hátránya a dolognak, pl Boss, ahol az apoc nem hatékonyan tölti az ap-t és archon CD-n van nemtudom micsinálsz gondolom spawnolod a signature-t, nem vmi hatékony. Ok nekem sincs örök bubim, nekem is elfogy de elég sokáig fent tudom tartani a disintegratet single targeten is.Archonban én csak a beam-et és a robbantást használom(20secbe úgy se sok minden fér bele akkor már inkább egyfolytában sebzek minthogy csapkodjam a földet) így nem kell AS.
A régi triummal annyi a bibi, hogy csak azért mutat több sebzést mert black damos a fegyvered, viszont mivel black damos a fegyvered az egyik legcoolabb passzívot nem tudod csak fele olyan hatékonyan használni az elemental exposure-t. Bentebb lennél egy elemental damos fegyverrel és egy másik offhandel + EE passzívval. Van nekem egy nagyon jó blackdamos fegyverem +3% dpst adna(egyébként a WD-m kezében van), de nem használom pont ezért(majd akkor fogom ha blizz végre helyrerakja a bugot miszerint a +x% damage csak black damhoz adódik hozzá a fegyveren jelenleg).
De persze mindenki úgy gamel ahogy akar.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Gorneck #54455 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok, mióta kijött a kieg, kb abból állt az életem, hogy dolgozok, diablózok és alszok kb 4 órát. Ennek az lett az eredménye hogy esett egy Grin Reaper fejes (pedig a petesre hajtok ami neked is van) és sikerült craftolni egy középszar mojo-t. Ezen kívül az egész geart át tudom tenni wizardra, mert semmi WD cuccom nincs. Wizardnál ugyanez a helyzet, annyit leszámítva hogy ott még ez az 1 kaszt spec item sincs. Elmondhatom hogy izomból van 900k-1m damage -em, de pont azok a cuccok nem esnek amik miatt lenne értelme 1-1 buildnek. Mostanra annyira lehangoló lett hogy naponta kb 1-2 riftre felugrok, esetleg a crafthoz szükséges mobokat nézegetem hogy éppen vannak-e, de 95%-ban nincs. Horadricban meg az utolsó 30-ban nem volt legend, mindegy hol farmolom meg hol nyitom ki. Chiltara kb 120-150 keresésből zsinórban egyszer sem volt a barlangban, az előtt is csak egyszer láttam, igaz akkor dobta is az alapanyagot, amiből sikerült olyat craftolni hogy egy friss lvl1 -es karira nincs pofám ráadni. Viszont annak örülök, hogy van olyan p100-as ismerősöm aki kieggel kezdte a játékot és most 2-3 karaktere is teljes szetben meg a legtutibb itemekkel van tele és t4 alá csak akkor merészkedik ha közben filmet néz és nem tud figyelni.
Most hogy kisírtam magam, gyorsan játszok is, mert könnytenger után jó cuccok szoktak másnak esni, talán most nekem is
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
vhunor
őstag
Qrva moonlight ward, kétszer teljesen lenulláztam magam már azért, hogy critdamot pakoljak rá (így trifecta lenne), de bőven 30 körüli próba után is a legjobb ami sikerült az 700+ int, és úgy még mindig karcsú a mostani rare amuhoz képest. Ráadásul ahogy elnézem a te legacy verziódat, az új még gyengébb is, mint a régi .
-
Kicsimix
őstag
Mivel magasabb az AS ez minden értelemben azt jelenti, hogy egy adott idő alatt több sebzést visz be.Akár milyen skillel mész. Ez főleg archonnál állja meg a helyét ahol csak az arcon ideje szabja meg a limitet. Nyilván a disintegrate-nél pl hamarabb kifogy de ott is több sebzést viszel be kevesebb idő alatt.
Amúgy csak a triumhoz ragaszkodtam mert szerintem az AP az fontos hisz minden skill ebből "él".. Nem a dps-miatt.. Látod az új triummal jóval tovább nő az elemental damom.Most mentem partyban gyorsan egyet.. Még nem tettem apocot az új triumra.. T2-n Nem volt semmi katasztrófa.. De majd megmutatom esetleg vagy levideózom..
Eddig mentek a bossok, javarészt én szedtem le archon csapkodással mindet... De megnézem mi van ha kifogy és disintelni kell.. ((Nem fogy ki olyan gyorsan mint gondolod a disint...Avagy több sebzést is viszel be ezt se felejtsük)
Jó amit írsz te is ,hogy nem csapkodsz.. Csakhogy csapkodással 40-60m között critelek... És nem keveset csapok oda..
Nem vagyok lemaradva semmivel hidd el : ) Black damos dolog már nem is érdekel tényleg csak az apoc miatt van ez a trium. Mert jó, hogy a disint nem fogyaszt annyi arcane powert de pl orbal mászkáltam nem rég és ahhoz bizony kellett... A nem arcanos fegyveremmel pedig most kb ugyan ott vagyok mint te .. Másik triummal látod még egy hangyányit előrébb is.. De letesztelem bossoknál milyen AP nélkül igérem..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Kicsimix #54457 üzenetére
jaja, mondjuk ez megmagyarazza, hogy utolso napokban miert szallt el annyira az APoCos triumok ara AHban.
probaltam egy rarevel is, papiron jobb a damja sokkal, csak azzal nem tudtam folyamatosan meteort spammelni tomegben.
tegnap neztem ghomot t1en, 38 sec alatt volt meg, tehat kb 1.7-1.8as valos dpsem van vele single target ellen, viszont siman megallt a kari a budosben.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Edge
veterán
válasz vhunor #54469 üzenetére
Ez az egész enchelés meg craftolás és drop rendszer mizéria mögött sztem nagy disznóság van.
Emlékeztek még az AH-ra? amikor megnyitottátok, az a buta felajánlott alap automatkus keresésben upgrade-t arra a slotra amit szte fejleszteni kellene.
Namost sztem most is vmi hasonló lehet a smart rendszer, csak vmivel jobb, talán.
Komolyan craftnál enchnél dropnál nézi mi a jobb neked és azt adja, ami szte jobb. Kevés az ehpd? akkor nesze mystic vitet és armort ajánl 20 ból 19x nem pedig critet, kovács meg olyan kesztyűt craftol hogy int/vit/armor/liferegen. A drop is, potyognak a szarabnál szarabb kesztyűk meg övek amik mind ehpben jók, miközben a partiban a support monk 2 percenként linkel brutál whom kim-et shelongot stb... és hopp neki van 20k dpse/20M tyúknesse... hmhm nem fura ez?
Tegnap farmoltuk maltit az összetevőért T4-en, esett is 4 db, a wizemmel 2 reapers bracit lecraftoltam csodásak lettek ám! allres/vit/loh/regen mind2(!).
Mondom ez nemigaz már, beléptem a pucér lvl70es alt wiz karival kraftoltam még kettőt érdekes mindkettő int/vit/chc-s lett egyiken még skilldam is.
A main wizemmel már úgy megyek enchelni, hogy a kavicsokat mind lecserélem ruciban ametisztre hogy ne ostromoljon ehps statokkal már.
Lehet ez paranoiának tűnik de én ezt tapasztalom.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Rossi
addikt
Ez az ehp dolog így lehet, nekem tegnap már 500k körül járt a HP-m a dropokból (másfél óra játék, nemrég lett meg a lvl 70, és kb. 350k-ról indultam...), aztán kicsit enchantoltam vit helyére mást...
Mondjuk amikor tegnap beléptem, első rare item dobott mindjárt +15% dps-t...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Gyuri27
félisten
válasz Gorneck #54449 üzenetére
Lol.
Nem értem a sírást. A dokid és a monkod is jó. Látom esett bounti item is, meg set plan.
Nekem és még másoknak ennyi se esett. 40-50 runból esett egy born mati. Kéne még egy a vállashoz de nem esik. Arról nem beszélve, hogy fejes, baracer rerollra már vagy 20 soult költöttem és egyikre se adja a chc-t.
Mégse sirukálok itt. Persze lehet kevés a napi 2-3 óra játék.A kraftról meg annyit, hogy tré. Tegnap kiváncsiságból kraftoltam egy stash bracert.
Ami kelett: +fire dam, armor, vit, dex, chc, fire res. Na ilyet nem adott. Ami rajtam van azt tekerni kellett. Vagy 10 próba után adta be a fire dealt.
Amúgy light és holy deal volt majd mindegyik. Fire reses meg 2 volt összesen.
Nesze neked smart drop. Bár rarénál azért türelmes az ember.
Viszont leg tekerésnél gusztustalan, hogy vitre 2 vitet dob. Majd ezt még 2x eljátsza.
Ezzel se lenne baj, de legalább bőven esne soulnak való. De nem esik ugye. 1-2 max 2-3 óra alatt. Ebben van rift, bounty, kadala stb-stb.Amd - Radeon - Ryzen
-
shotika
őstag
Kupak és öv, mindkettő ma hajnalban esett.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
for3l
senior tag
sziasztok,
Szerintetek egy ilyen budget gear-elt WD-vel milyen build-del lehetne T1-et hatékonyan farmolni? (szerintem a dps és az ehp meg van hozzá).
köszi előre is! -
Gyick
őstag
a monkot ilyen support/tank karinak van értelme megcsinálni?dps-nek én kevésnek érzem vagy csak a gearem gáz nem tudom
-
tomazin
veterán
csak nekem van fps lagom, amikor rányomok egy ctrl-t egy itemre a földön? (hogy megnézzem,h felvegyem-e)
illetve ha sikeresen összeszedünk 2-3elit pakkot akkor is olyan lag van,h csoda,h életben maradok.
ati radeon 4830-am van. -
Gorneck
legenda
válasz Gyuri27 #54475 üzenetére
Nézd meg, hogy kevesebb vagy hasonló óraszámmal mások jade set 2-3dbjába rohangásznak. Itt nem az a lényeg, hogy mit craftoltam, hanem, hogy a WD only cuccok nem esnek, míg a Monkra adagol néha 1-1 jó motyót és nem kellett rá várnom, addig a main karimmal hiába játszok nem találok hozzá WD only set/leg dbot. Vagyis dehh, 3 hét után, amiből 1 kb nonstop játékról szólt.
A játékban egy elkúrt balance van, ami semmit se értékel kb...van a random nem esik semmi és van a random esik minden...A recik többsége normál bounty közben fosta a gép...többnyire még régebben. Kezdeni sokmindent nagyon nem lehet velük, nem velük lesz jó a kari.
(#54479) Gyick: Sztem igen, mivel jelentősen gyorsít a partin még mindig. Bár DPS ígyis kell neki...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
ProEvoFan
nagyúr
Én néha megyek csapatban ezzel a Monkkal.
T3 sima, dps karik hátulról szétszednek mindenkit!Én meg kb kibírok mindent.T3 fölött nem tudom mi a helyzet.
Olyan Monk ami tankol és még értékelhető dpst is kioszt...nos, nekem a kettő nem fér össze, illetve attól függ mit nevezünk "tank dpsnek", mi az a balance ami még éppenhogy kibirja az adott nehézséget mint tank, és még sebez is.[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
tegnap toltam egy riftet, erre gumimacikkal volt tele az egyik pálya. azt hittem, h azok whimsyshire only-k o_O
van amúgy a ros-ban új semilegend cucc (tehát kék, de alatta szöveg, mint a legendeknél, pl cliper vagy murlocket)?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
vhunor
őstag
Még hétszer próbáltam, egymás után folyamatosan intet/dupla vitet/socketet adott, úgy bezúztam, hogy füstölt. A souljából, meg egyből adott 3 socketet a Firebird chestre . Rohadjon meg a Blizzard. 250k aranyam maradt, talán 6 rubym és 0 soulom. Ne mondja nekem senki, hogy fasza ez a rendszer, amikor 30+ próbára sem lehet rárakni egyetlen statot valamire (és ez nem source volt, ahol vagy 25 alternatíva közül dobhat), ellenben egymás után simán ad kétszer vagy háromszor is dupla rollt ugyanabból.
Emlékszem anno valamelyik patch előtt szólott a Blizzard, hogy azt akarják, hogy a legendás cuccok tényleg legendásnak érződjenek. Jah, amikor enchanttal szopsz egyetlen cuccra egy hétig és sose sikerül, meg craftolsz "legendás" cuccot és kapsz rá kiváló armor/regen/thorns kombót (chest esetén a 0 socket kötelező ofc!), akkor némileg megkérdőjelezed a fenti kijelentést .
-
davidsz
senior tag
válasz ProEvoFan #54482 üzenetére
Sajna én csak soloban tudok menni, mert néha-néha meg kell állnom...
Így viszont a monkommal csak Masteren megy a farm. T1-en hamar elhullok az eliteknél.
egyszerűen nem értem...
Megint olyan a játék, mint a Diablo 3 sima megjelenésnél... nálam mintha a nehézség másmilyen lenne. A drop fos. A craft ... Ami használható cucc volt, az az első nap esett kieg megjelenésnél.
Mostanra elfogyott az alapanyag és a gold. kicsit megrekedtem ezen a szinten.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
for3l
senior tag
válasz Lézerparaszt #54478 üzenetére
Jónak tűnik! Gondolom vmi ilyesmi: piranhákkal összerántod őket, aztán mehet a PileOn. A hex mennyire hasznos?
Ha ma haza értem ki is próbálom! -
davidsz
senior tag
Itt a karakterlapon és a játékban nem azonos az érték.
Játékban 7M toughness van. Ezt nem értem, mert a kieg megjelenése óta ez az érték nem hajlandó változni.
A healinget is fel tudom tornázzni 7000-re, deott is potyogtam T1-en.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
davidsz
senior tag
válasz Gorneck #54492 üzenetére
Köszi!
Ez volt a kiinduló build. Egyszerűen nem értem. Ha átöltözöm és van 1000Resi éd 600k DPS, trutyi meg 5M (amit a játékban mutat, karakterlapon akkor is csak 2,4m) akkor se megy T1 ... néha elhasal.
Kicsit fura. Olyan mintha a tougnesst nem számolná rendesen, vagy passzlehet a paragon pontokra kell nyomnom egy nagy resetet.
"LOH-ra tettél a parapontokból?"
emlékeim szerint majdnem 2000-van rajta. (most nem vagyok otthon játék előtt)[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
for3l
senior tag
válasz Gorneck #54490 üzenetére
A te karidat már nézegettem a mai nap folyamán, azt is szeretném kipróbálni, csak oda nem árt az a tuning sisak (+sok% pet dmg), nem?
szerk.: ja, még valami, paragon pontokat hogy célszerű szétosztani? (tudom, gear függő is a dolog, de van esetleg olyan, ami "kötelező"?)
[ Szerkesztve ]
-
ChME
tag
Az 'armory' több, mint fura. Ennél a monknál még csapatban is meg van a 10 millió Toughness, followerrel majdnem 11; és persze a többi érték sem stimmel.
T1 már alig ~300k körüli DPS-sel is ment (nagyon moderált Toughness és társaival), a fenti gearben T3 csinálható, T2-ben pedig esélytelen a halál, hacsak el nem alszom...
-
davidsz
senior tag
válasz ProEvoFan #54496 üzenetére
Ezt kipróbálom.
Azt hiszem nyomok egy resetet a para pontokra. Aztán próba.
köszönöm a tanácsokat!A para pontok leosztására én is kíváncsi lennék, hogy ki mire pakol.
(#54497) ChME:
Ez tényleg furcsa ... ezért voltam én is értetlen, mert Néztem a többiek cuccait, karakterlapját és nekem nem szúrt szemet nagy különbség. még is Masteren tötymörgök egy helyben bármit variálok.[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
-
thomeef
őstag
válasz Gorneck #54490 üzenetére
Az a baj a wrathful protectorral, hogy a garga a 15 sec alatt mindent csinál csak azt nem amit kéne, szerintem valami nem kóser vele. Ölném a pakkot ő meg elmegy a másik irányba kis pókokat ölni
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs