- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz Sárpac #54543 üzenetére
Ez itt lentebb - ez nem Neked szól, csak Rólad - remekül példázod a Blizz legújabb hülyeségének végeredményét.
"Hiába" játszol sokat,
- akkor sem esik megfelelő minőségű cucc, azaz, vagy látod másokon, hogy 1,5x erősebb cuccaik vannak,
- vagy, ami neked esik set, az kb. zúzda, mert ugye 1 tulajdonság módosítható, de 2 már nem,és legtöbbször sírhatnékos-rollal( ) esik a cucc.
- e mellé (bár Neked vélhetően van sok-sok aranyad a sok-sok run miatt, ám mégis) a módosítások ára olyan durván növekszik, hogy szerintem nincs elég arany a játékban,
- hozzáadva a gem-craft árakat, pl. nálam a közel 3 hét alatt 100M arany elfogyott (amit áthoztam), pedig, szerintem kb. értelmesen próbáltam elkölteni,
- a kaszt-spec "random"-ban csúnya hibák vannak: még mindig nem tudtam a legnagyobb topaz-t használni a wiz-emnél, egyszerűen azért, mert nem esik topaz, ami kellene?! Tegnap kb. 15-20 egyéb gem/1! topaz aránnyal esett.
-mivel nincs AH, így a cuccok cseréje erősebbre csak a "random"-on fog múlni, de ha ott meg szívat a gép, akkor kérdés, meddig motivál a további run-okra - a 10.145. hellrift-re - hogy legyen aranyad craftolni, meg, hogy 0.3%-al több dps-ed legyen egy új cucctól.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Edge
veterán
válasz Kicsimix #54525 üzenetére
Hm, hát asben nincs is olyan nagy difi köztünk, bár 1.78 vs 1.99 érezni lehet az ap fogyáson, de tippre a 4 apoc pont kompenzálhat.
Ez a t3 azért ideális t lvl volt itt hamarabb döglik minden minthogy kifogynál apból. Egy t5 partis riftboss ami tipikusanolyan hogy archon elfogy és onnantól mást kell nyomatni.
De itt most ne legyen félre értés te másfelé indultál én is és kb ugyanoda érkeztünk ennyi a történet :-)Kérdésedre a válasz:
A skilldam nemzsákutca hanem a jövő, én azt látom ez a lehetséges fejlődési út, eddig működik a dolog.
A vyr set más kérdés, egyrészt nagyon imba a setbónusz, másrészt mindenki abból főz ami van, nem örök darab majd cserélni fogom, de most így frankón elvagyok, persze gondolkodok craftolható setekben mint előrelépés, a setcsökkentő ringel aughil braci +vállas, captain cipő + gatya, asheara vállas+ kesztyű, cain kiesik egyelőre a koncepciómba nem fér bele.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Kasya
nagyúr
válasz killerjohn #54538 üzenetére
Nem vagyok nagy D3 magus...pontosan mit akarna abrazolni a kep?
-
ooooobi
senior tag
hud
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #54530 üzenetére
Ezzel az amuval már most többet sebeznél archonnal azt ugye vágod?
-12.1% vs +22%, 10%-al többet sebeznél, bizony. Tudom fájdalmas látni ahogy a papír dps csökken én is átéltem, de próbáld ki terepen és a repkedő crit számok meg fognak győzni.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
davidsz
senior tag
Köszönöm srácok a tegnapi tanácsokat!
Alakul a dolog Monk, de még nem az igazi.
Toughness a karakterlapon még mindig nem megfelelően jelenik meg. 3M , amikor játékban 9M.
A paragon pontok újra osztásával sikerült elérni. T1 már megy. Mathaelt ugyan nem tudom kipusztítani
A tegnapi craftolás eredménye, meg Kaddala egyenlő a 0-val.
A random:
CHC-t szerettem volna, majd vit-vit-dam-vit-vit és egyéb marhaságok ... több cuccnál ugyanez.
Drop: esik, de használhatatlan. Recept esik, de ha lenne 30-as karakterem az örülne neki.
Nincs szerencsém, vagy a Random megint nálam 0(#54538) killerjohn:
Ezt hogy?
Jól jönne egy ilyen nekem, mert sose tudom mit hol keressek.[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #54538 üzenetére
Ez szép és jó meg minden de ez kb cheat kategória lassan
-
Alg
veterán
Tegnap megint sikerült kicsit fejleszteni a barbit - nekem nem nagyon esett eddig olyan hűdejajde nagyon jó cucc, de szépen apránként azért megy, most már T1 is haladós (egy yetiből bőven megvan egy elitpakk, az már nekem haladós)
Pedig szinte csak rare-ből öltöztem, ami legend van az is a trash legendek közül, annyival jobb mint a rare hogy magasabb statok vannak rajta...
Mondjuk általában egész hamar beadta a mystic amit kellett (fegyverre socketet pl. azért 5-6 próbából meglett, cserébe az amura még mindig nem tudtam normális rollt tenni, most dam van rajta hagyva).
Malthael sokadjára sem hajlandó alapanyagot dobni, és a második hallowed fegyverhez nem esik fehér weapon...
Ja, pénzben kb. nullszaldós vagyok eddig
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Drizzt
nagyúr
Én monkomra is jöhetnének tanácsok. Persze kb. heti 2-4 órám van játszani, így meg nehéz lesz. T1 nagyjából sima, de a szar dps miatt nem túl élvezetes.
I am having fun staying poor.
-
for3l
senior tag
válasz Lézerparaszt #54540 üzenetére
Királyság! Tegnap ezzel a builddel toltam annyiban módosítva, hogy a Hex helyére (ami egyébként tényleg hasznos!) raktam be a kutyákat, mert esett egy Uhkapian Serpent, így Life link rúnával keményen leszedik a sebzést rólam. Lehet, hogy vmi helyére (Soul Harvest?) becsempészem a Hex-et, aztán próbálgatom még..., de ez PileOn.. nagyon mókás
-
Ifju
aktív tag
válasz Drizzt #54562 üzenetére
Kekegi sapka: Vitality -> Socketre, diamonddal
Sun Keeper: Vitality -> Socketre, emeralddal
a többi tárgyból szimplán kell egy jobbat találni, lehetőleg legendet
kesztyűn nagyon sok dps-t buksz
a meglévő recepteknél is érdemes körbenézned, könnyen kraftolhatsz upgradeket.[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
Ez így van de singleben t5 már nem ideális ennyi dps-el a karakteremnek t4 megy még normálisan.. Másrészt úgy gondolom ha csak én osztom a dps-t T5-6on az már régen rossz.. Ha meg van 1-2 dps rajtam kívül is akkor nincs gond. Ha feljebb megy a dpsem nem lesz gond magasabb szinten sem. Most perpill nem látom értelmét ott játszani sem.
Én arra gondoltam, hogy ha ennyire rámész, hogy a % dam mindig max körüli legyen akkor nem fog ez más statok rovására menni? Ha a profil dpsed elfogy akkor már nem sokat fog dobni a % sem : ) Persze a % dam nekem is számit..
A set csökkentő gyűrű nálam is játszani fog ha egy szép darab kiesik.. Nagyjából látom már az irányt mit kell tennem, hogy növekedjek úgy, hogy nem bombázom szét az egész geart..
Na de majd meglátjuk mit hoz még a jövő : )
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Alg
veterán
Van hova fejlődni
Öv és chest még nagyon közepes, a rare gyűrű helyére már találtam egy oculust, csak arra még tekerni kellene lehetőleg CHD-t h jól emlékszem, és jelenleg kifogyott a soul... Meg ugye a maradék helyekre sem ártana valami legend. (+CHD az amura a dam helyett)
Viszont így a Superstition+furytöltős WW kombóval egész jó már a fury management, bizonyos esetekben szinte non-stop mehet a hotázás, és az jó T1-en bármibe belelállok gond nélkül így (8M+ tuttynesz, 9xx resistek, LoH, life/fury)
Jó lesz ez, igaz a wizre nem nagyon jut időm, más kasztok felhúzására meg pláne...
Más: Mi most a tárgyakból elérhető max. movement speed? +25%?
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
sith7
nagyúr
mindig van jobb drop
más
Érdekes olvasmány: [link]Röviden összefoglalva.
Az ACT1-ben van esély a legjobb cuccok esésére, illetve az ACT 4-ben eshet minden.
Ez a bounty-ra vonatkozik, és nem lehetetlen hogy esni fog valami az ACT2-ben, vagy 3-ban, de az esély az ACT1-ben a legnagyobb.Ha jól értem ...
-
mikromanus
veterán
Amuletten volt nekem is hasonló. legendary, tehát szépen viszi a forgotten soult is, erre mindig elemi skill dam és egyéb csacskaságokat ad. kb tizedik alkalomra benyomja az 51%-ot. Köszönjük. Ez nagyon kellett.
(azt hiszem a chd amun 51-100% közt változhat).
(#54550) Chiller
Nem lehetetlen az. csak ha armor jelleg, akkor legyen rajta mondjuk allresist, meg egy skill bónusz. A második secondarí affixon így már elég könnyű kilobbizni a lvl req-et. Mer' az olyan hasznos jellemző...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Muton
addikt
válasz mikromanus #54570 üzenetére
ja, para, nekem is pont az ilyen zseniális enchantoktól porzik a goldos erszényem és forgottenes készletem. meg próbáltam craftolni set fegyvereket is, az eredmény az borítékolható volt, egy erősen közepes kék drop cucc is jobb volt
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Edge
veterán
válasz Kicsimix #54566 üzenetére
Maxtól még messze vagyok erre még jöhet +40% arcane(andariel, gesture of orpheus wand)
Most olyan helyeken van % ahol igazából nem áldozok be nagy dolgokat:
braci: itt egyértelműen csak +-t jelent.
ottfhand: itt is csak +-t jelent, ráadásul itt még növelhető a dps, disintegrate skilldam, vagy socket és bele maxos topáz.
amu: itt a legjobb amuk is csak 4-5% +-t adnának.
ring: itt 6-7% egy combos dps ring itt bukom a legtöbb papír dpst, de a 20% +28% miatt ez vastagon +.nem ezekkel a slotokkal van bajom hanem azokkal ahol az ehp miatt kell a dpst beáldoznom, mert pl oda nem jutott ehp ahova kellett volna(chest, gatya).
-
tPedro_
őstag
Ma reggel split bounty utan a tobbi mapot atnezve 2 legendaryt is talaltam. egy 1h axe es egy amulet esett. Szoval igenis erdemes atnezni a mapokat.
-
tPedro_
őstag
Igen, a terkepen a waypointok kozott ugralok, az a leggyorsabb. Egy tab, megnezem van-e valami es johet a kovetkezo.
Amiket eddig talaltam, mind ladabol estek (utban a legendary fele egy sarga is volt), hullakhoz es tereptargyakhoz meg nem volt szerencsem.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Upcoming patchkedik a Shard of hate sujtó bugjavítása. Hamarosan nincs többé OP szarakodás a bugokkal!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
CactuS
Arcképgyáros
Hosszútávon vajon megéri a +elemental dmg-es itemek halmozása a set itemekkel szemben? Pl egy fire buildhez egy andariel's visage + cindercoat alapból elvesz 2 slotot, így már a gyűrű sem segít. A lightningos buildhez öv + AV van pluszba, ha jól emlékszem, így ott szintén 2 bukó.
Holynál meg nincs 2h fegyver, csak 1h, az meg nem pálya - legalábbis így végiggondolva az -15% futás + 1 passzív nem ér meg annyit statot + dmget amit bukok az 1h-vel.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
GRaul
őstag
Sziasztok
Ez a Main Barim
Vki adna esetleg tippet, hogy mit valtoztassak rajta?Egyébként a játékba belépve, 12 Millio A Thoughness es a DPS 660
Minden buff nelkul. Gondolom ez a passiv skilleknek koszonheto.[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
adamkaa777
senior tag
Sziaszton wave force-s wizem van , szerintetek mi éri meg jobban . Jelenleg 0 apoc om van de passivból is raktam be arcane regent meg familiarból is , Megéri lecserélni a fejesemben lévő 15% wave force dmg-t apocra ? vagy offhanden vitet rakom apocra és akkor -700 vit
El. Psy. Congroo.
-
.OM.
aktív tag
válasz adamkaa777 #54585 üzenetére
Ha van elég chc-d és ki szokott fogyni a mana, akkor érdemes az offhanden sztem.
ex .Oldman.
-
abéla
senior tag
Nekem tegnap két sikertelen széria miatt (már 1,7m körüli a enchant az amura: erre bead 53% chd-t, ugye 51 a min...a másik meg egy chc-s andi sipka, amire szintén 1,5m körül járok, de egyszer sem volt se sima arcane dmg, se arc. torrent dmg) volt egy kis rage-uninstallom .
Érzésre egyértelműen "letekerték" a "smartot", jelentsen ez akármit is, de az biztos régenmindenjobbvót
Ráadásul dprogressen nem mutatja a +30% arcane torrent dmg-bónuszom (hát hogy mutogassak így e-péniszt, he?)más: unity-s csicskusz okosság működik vajon egy új+régi összetételben is vagy mind2-nek új dropnak kell lennie?
hootka!
-
prokxy
veterán
Vmi zenét tudnátok küldeni, ami fasza pörgős és jó nyomni rá a D3-at?
Olyan egyveleg (YT link) kellene, D&B/Trance szerű...alapból nem rajongok ezért a műfajért, de amikor TS-re bejött egy srác streamelni a zenéjét és nyomtam közben a D3-at, vmi iszonyat jó volt!
Sajna nem tudtam tőle megkérdezni, h mit is tol...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Edge
veterán
-
prokxy
veterán
Nekem amura az vágja ki a biztosítékot, h kell az enchanthoz a topaz royal flawless bazidrága kavics. Ne meg a leg alapanyag...most annak nagyon szűkében vagyok sajnos... :/
Ja meg persze, h kb 12. alkalomra sem adta be még a chd-t...pedig azzal jáááj, de pöpec lenne, mondjuk min. egy 80assal!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Alg
veterán
Ha már D3 zene, akkor Two Steps From Hell
Főleg az utolsó, a SkyWorld album... az valami... áhh
-
mikromanus
veterán
válasz prokxy #54588 üzenetére
Van sok jó aláfestőzene. Nekem metal szokott lenni.. vagy más. Mostanság néha kis Damian MArley féle reggae. Azért van 1-2 régebbi kedvenc is: Imperitum (Immediate music), Stand up be strong, meg a Threachery (bleach), Red alert soundtrackból a Hell March, soviet march és a grinder, meg néhány Aljas Kóúszóbab és Rózsaszín pitbull szám. Egészséges fejbőrből csak a Rózsa Alexanderes.
Megnézni meg pl ez.Ja Far cry 3-ban a ganja questes aláfestés is kellemes, bár a stílus nem a kedvencem. Meg a Fever Dream. A diszkós zene eredeti klippje meg csak erős idegzetűeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Hali, van bármi lehetőség arra, h dollárban "upgradeljek" a Deluxe Edtitionre, ha úgy állna szándékomban vagy csak euróban esélyes?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest