- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz mikromanus #54577 üzenetére
100% mármint SZÁZSZÁZALÉK, hogy a chestek dropját megkapod, annak ellenére hogy te a városban vagy másik act-ban szotyizol, szóval split bounty után érdemes rászánni azt a kevés időt és körbenézni a mapot.
Nem egyszer jártam már én is igy.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
warcat
veterán
Pfejj,3 act összes bounty + 3 rift után kemény 2x Kill tőr esett menthetetlen enchanthulladék,egyik rift boss sem dobott soult,fontolgattam az alt+f4et,de végül úgy döntöttem,elgamblézom a shardokat,erre esett egy mask of jeram,91% petdamage,meg socket.9 soul után dobott rá végül 5% crit chancet,kibékültem vele.
EA: It's in the crate!
-
prokxy
veterán
Na, ilyen zene kell nekem, 1:35-től!!!
linkOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Fr3eWar
őstag
Mystical Source esett már itt valakinek?
Megvan a set reci de ilyen cuccal még nem találkoztam.
Itt ha jól értem olyanokat írnak, hogy 30-50 körből sem esik ki, ráadásul ritka a mob spawn is ami dobná. -
Wolverine
félisten
válasz Scholes9 #54600 üzenetére
Csak ha találsz egy dobozos CE-t. A Battle.neten keresztül nem férsz hozzá az amerikai bolthoz; és ha megpróbálod VPN-nel, akkor kivág a Blizzard.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Healbacsi
őstag
válasz CactuS #54604 üzenetére
Igazabol buildtol fugg. Kerdes, hogy milyen skilleket tolsz, azokat mennyire egesziti ki a set. Illetve ha pl a fire buildet emlited, akkor jo-e a fire build az adott classnal, illetve te tudod-e azt jol hasznalni. Amugy megerheti, fugghet meg a settol is. Nem minden set jo.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Healbacsi #54610 üzenetére
Crusadernél vagyok gondban. Az Akarat-os set jó lehet fire-re, van rá build + 2h weapon, viszont ha van sok fire skill+,akkor nincs 6os setbonus.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Healbacsi
őstag
válasz CactuS #54582 üzenetére
Ha mar fire, akkor a magefist kesztyut se hagyd ki. Viszont az 1 hand megfelelo attack speed mellett lehet nagyon jo. Szerintem csak holy miatt nem eri meg az 1hand, viszont ha lootolsz egy jo thunderfury-t akkor majd erosen el fogsz gondolkodni, hogy 1 vagy 2 hand
Irod, hogy van fire build crusaderre. De az jo is? Marmint tudnad jol hasznalni es tetszene is? Az egy dolog, hogy atpakolgatod a runakat fire-re, de a skillek ugy valtoznak-e, hogy az neked fekszik?
Igazabol probalgatni kell. Ha megvannak az itemek, akkor rakd felre, es siman meger egy probat. Mire meglesznek a szukseges itemet (set+a fire kiegeszitok) addigra ugyis lesz annyi mats, hogy elnyomhatsz mar enchantot meg akkor is, ha valamelyik verzio nem jon be es kuka lesz a vege.
-
abéla
senior tag
Héllo, unitys kisérős okosság (halhatatlan csicska+unity mindkettőnkön) müxik régi/új droppal is vagy csak újakkal?
szerk: vagy ugyanúgy nem tudja senki, hiába kérdezem másodjára?
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Edge
veterán
-
-
SzlobiG
félisten
Barbi szakihoz lenne kérdésem.
Fire buildal tolom van majdnem +50% fire dmg-m.
Az lenne a kérdés, hogy a fegyón lévő +dmg az mindenképp legyen fire vagy tök mind1 lehet akár holy is? Tehát buffolja vagy nem?
-
MrCsiT
addikt
válasz radi8tor #54621 üzenetére
én kattintok rá, de nem történik semmi..
ui:.mármint, itt a hsz-ben kattintok rá, természetesen.
SzlobiG: korábban a fegyveren jelzett +dmg-ek beleszámolódtak a fegyver sebzésébe.
Ez változott?[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Kicsimix
őstag
-
Edge
veterán
válasz Kicsimix #54628 üzenetére
Hát azért én ennyi ehpt már nem áldoznék be, azt se fogom megtenni amiről előbb képet tettem be, maradok ahol voltam, még a unity-t felveszem ha sikerül egy 50chd körüli roll rá és ennyi egyelőre. Egyszerűen magasabb t-n, t5-t6 partin az ehp már nagyon kell.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz Kicsimix #54628 üzenetére
Egyébként sokmindennel így vagyok én is hogy nehezen mondok le vmiről, pedig lehet nem is a megfelelő ele ágat erőltetem. Dprogress-t elnézve a legerősebb wizek mind fire-k, és wave of force heat vawe-t nyomatják. Gameltem együtt ilyen wizel és t5-ön is brutál jól nyomta a wave of force-t... lehet egyik altomból csinálok egy firewizt tesztelésre.
-
ulmikukac
tag
Csekkoljátok a wizzemen a bracert. Tegnap normal bountys cache-ből esett
Pixel 8 Pro bay
-
mikromanus
veterán
Vagy másra gondoltál?
Sárpac:
"több időt nem pocsékolok rá max, ha visszajön az ah!"
Akkor nem látunk évekig. Sárpac elnyargal a naplementébe.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sárpac
nagyúr
Én meg nem erőltetek semmit sem, ma is 5 öv esett eddig persze wh 0.
Továbbra sincs set semmi se mempo se andariel se tal chest se semmi. Szóval ha húsvétig nem pendül valamerre a dolog részemről ennyi volt a dio kieg, több időt nem pocsékolok rá max, ha visszajön az ah![ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Edge
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
magukhoz a receptekhez is van hely hogy mit kene farmolni?
Sárpac: mempo annyira mar nem jo, wizarddal buildtol fuggoen egy jobb rare agyonveri.
maskepp: van rajta AS, de minek, ha a mainstat / as / AR / socket negyes fix. tehat elemental dam miatt transmogozni kell, de ugy meg meg mindig nem mehet ra pl meteor dam. nekem van mempom, de ha megnezed a sisakom latszik, hogy miert nem cserelek mempora.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
remek
lassan igy tele vagyok unique alapanyagokkal, kiveve a broderhoodot es amit maltheal dob, na azokhoz van receptem csak esni nem esnek.
masik: fire wizard egyebkent muris, en mondjuk csak mp1en megyek a sajatommal, de betonstabil es tomegoszlatasra tokeletes. aztan elegge latszik merre lehetne tovabb fejleszteni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Alg
veterán
válasz proci985 #54640 üzenetére
Ismerős
Tegnap este egy 5-ös kör normál bounty alatt nekem is hullott vagy 4-féle alapanyag, plusz "mindennapi compass rose-unk add meg nekünk", hozzá a szokásos n+1-edik Blackthorne csimma, grandeur gyűrű, bónusznak valami rém ronda sisak ami élőholtakat charmol mellém ha megütnek - soul mind persze.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
vhunor
őstag
No, leraktam a Cindercoatot a ládába, a három kombinált szett most egész jó. A vállason kéne majd még tekerni, és egy bountyból eshetne végre egy sanguary, de amúgy egész jópofa lett. Továbbra is tetszik ez a 4-elements build, egyelőre maradok ennél, amíg nem esnek egy ágat tápoló imba cuccok.
-
Lézerparaszt
őstag
-
Gorneck
legenda
válasz Lézerparaszt #54643 üzenetére
1ik kraftolt... Amúgy nem értem mi a problémád...örülni kell, hogy vki legalább élvezi a játékot... Én egyre jobban kezdem unni... De legalább Monkom jól néz ki...
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Lézerparaszt #54643 üzenetére
"csak" kettő ami talált. Ez mindössze 5 darab. A cain set az craftolt.
(#54644) Gorneck23
Érthető. Amilyen rongyokban vagy kénytelen járni. A chest armorod is csak rare. Nem is értem miért nem megy a Dunának bánatában... Azzal a Shard of OP-pal.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Kicsimix
őstag
Hat figyelj.. T5 nem játszik nálam, továbbra sem látom értelmét. Gyorsabban nem fejlődök.. Ahol megyek T1-3 per pill elég vagyok. A legjobb cuccaim T1-en estek. Magasabb szinten már mások miatt lassulok általában mert magukra aggadnak 600k lifeot de dps nincs.. Szal továbbra sem értem miért járnak oda az emberek játszani mert gearben szerintem senkinek nen ideális.Még. Nem magam akarom mentegetni mert singleben feljebb tudok menni én is és gyorsabb is vagyok... De se több leg nem hullik se minőségibb.. Viszont visszatérve az ehp-ra még mindig tartom azt a megközelítést ha hamarabb leszeded az ellent akkor nem tudnak széjjelvágni. Ha lesz értelme t5-re menni visszarakom magamra valamelyik life-os cuccot de addig még alakulok is.. Probléma letudva Vagy teszek vites kavicsot valahova külön ruciba stb.. : )
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
buherka
addikt
válasz proci985 #54638 üzenetére
A te sityakoddal már csak egy gebasz van, nincs rajta lik. Vannak olyan mágusok akik kimondottan a CD csökkentésre utaznak. Ha viszont nem tudsz fullos gyémántot pakolni a fejesbe élből bukó 12.5%CD.
Van egy cimborám aki direkt erre utazott rá, hogy kinullázza az archon-t.
Folyamatosan archon-ban van a srác szinte. 8mp az amit nem tud lézerezni. Úgy szétlő mindent T6-on mint a sz@rt. Csak cammogunk utána és szedegetjük a loot-ot.Szóval igenis nagyon jó tud lenni egy Mempo, ha az ember meghagyja rajta a lyukat.
Karakterlapján valami 800K DPS van asszem...igen csalóka ez.
Ő az.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #54645 üzenetére
Nerf után már dobom is el, ha esik vmi jobb fegyó...addig meg lazulok... Amúgy az a gáz, hogy míg egyik karira esik 1-2 finom motyó addig a másikra túlképp semmi...craftokkal, meg rarekkel kell építkezni...pedig abban sokkal több játékidő van...én meg nem craftokból akarok karit építeni, hanem lootból...
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest