- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
dobolan
senior tag
A forgalom az az összes mozgás. Pl. 1000-ért veszel valamit 1500-ért eladod a forgalmad 2500 a nyereséged belőle 500.
-
1000buy 2000sell, visszaforgatja ketszer, es sok forgalommal megvan a "kis" haszon. Furan volt leirva. Minden esetre mar sajnalom hogy nem vettem komolyabban az ah-zast, jo kis penzt lehetett volna akasztani belole.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mikromanus
veterán
Beleölt kezdeti 1000 dollárt a játékba. Egy havi forgalma 16k volt, aminek a fele volt a tiszta haszon, a többi a bekerülési ár/költség. Mivel nem tudjuk mikor kezdte és csak egy kiragadott hónap van bent így nem tudni, hogy ebbe a "fele a költség" részben benne van-e a kezdeti 1000 dolcsi. Jóvan. Biztos nem profi, meg többet is le lehetett húzni, de lehet csak a tartalomközvetítő user (BoGyesz) nem megfelelő afdatminőséget biztosított nekünk
A videók nem kifejezetten profik és meggyőzőek. A mostani mindenen keresztülgázoló izomagyú barbárom picit meggőzőbben muzsikál és nem is ennyire "Tökátlagos" a buildje és cuccai, hanem valami hagyományos, amit szerintem a legtöbb játékos a barbártól várna.
Majd este reprodukálom a többi bossfightot is és nézem a stoppert én is
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Paarthurnax
senior tag
Nem tudok részletes kimutatást adni a forgalmáról és nyereségéről, csak azt írtam le, amit tőle hallottam, meg amit magam láttam.
A játékstílusa lehet hogy nem jó, de az üzleti modell, azt tuti, mert saját magam láttam azt a halom PayPal emailt a kifizetésekről.
A forgalomból lejön a befektetett összeg, a Blizzard sarc, a PayPal sarc, egyéb költségek és ami megmarad az a profit.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Rankerz
senior tag
Az AH két dologra való, hogy megszedd magad vagy hogy kisebbségi komplexusod legyen amiért nem engedheted meg magadnak amit akarsz
Ez a baj ezzel a játékkal mindenki jobban törődik azzal másnak mi van ahelyett hogy maga kis medrében ellenne. Szerintem ha nem tudnánk hogy létezik ilyen meg olyan mega cucc ,ennyi meg annyi millión ülő játékos, talán jobban élveznénk a játékot, a mi kis pár száz dps es fegyverünkkel és 1-2 milla golddal.
Még csak annyit fűznék hozzá számít az valamennyit is másnak mennyi goldja van?
Vagy miért érint negatívan egy két emberkét más 'sikere' ?
Rosszabb lesz a játékélmény hogy egy ismeretlen vadidegen éjt nappallá téve kereskedve, a játék első és árak szerint leglabilisabb stádiumában megszedte magát?Nem értem lányok nem értem pedig engem se vet fel az arany
-
-
oxox
addikt
válasz Rankerz #40609 üzenetére
marakit zavar...ezzel pont ugy vagyok mint a pokerral...jatszok, szorakozok..leszarom, hogy mas mennyi ido alatt mennyit szed ossze...pokerstarson is mar van vagy 5-6 vasarnapi tovabbjuto akarmim (5000-6000 ezer emberbol benne kellett lenni az elso 72-ben, vagy 64-ben), de nem stresszel az sem, hogy az egyik cimbim nulla forintal ket honap alatt csinalt 200k-t...sot orulok a sikerenek, nem sajnalom tole, eloben meg mindig elkenem a szajat . ez meg aztan tenyleg csak egy jatek tamagocsi feelingel, akinek van napi 20oraja AH-t figyelni az figyelje, en inkabb lenyirom a fuvet, meg dongetem az asszont ...aztan ha megunom a farmolast, akkor sc2-zok helyette...
jahh kerek egy pirospontot az utannam kommentelonek a korabbi korrekt uzletert
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Xirtam
veterán
Battlenet accom eladnám. Írjon akit érdekel (DIO III is van rajta) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz D1Rect #40613 üzenetére
Pontosabban nem a botoknak, hanem a kínai árusoknak. (azzal nem csinálnának semmi rosszat, ha kivennék a goldot a játékból)
Szerinted mit fognak csinálni ezek a "kollégák" az 1 mrd golddal? Eladják...
Rankerz: én nem vagyok felháborodva csak jeleztem, hogy az ilyen leleményes kereskedők miatt szálltak el az árak AH-ban. Sebaj, egyszer úgyis rájuk rohad az egész aztán viszik a kovácsnak vagy eladják reális áron.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Rankerz
senior tag
válasz radi8tor #40611 üzenetére
Nem nehéz megmondani milyen lenne, 2 perc alatt megvehetnéd Inferno letaglózó geareded , végigtolnád Diabloig és megunnád egyből mert nincs mit csinálni
Az AH nak meg vajmi kevés köze van ahhoz hogy az itemizáció kaksi. Alapból fail hogy AH ra van kényszerítve az ember annyira random statok esnek a tárgyakra. Hidd el ,azért fújt ki ilyen gyorsan a játék mert instant megkaphattad a cuccokat Ah ból. 1.0.3 patch előtt is überkönnyű volt Infernoig eljutni fillérekből AH miatt, patch után meg fele annyi gearrel is szépen lehet haladni.
Itt igazából az járt pórul aki az első hónapban nem tudott érvényesülni, mert ha még nem is arany ügyileg de gear szempontból kb 1.0.3 előtt meg lehetett szerezni mindent ami kell ami azóta ráadásul 5 ször annyit ér piacon. Ilyen szempontból a rajtad lévő cuccnak is magasabb az ára szóval én nem látok okot felháborodni.
Aki későn ért révbe vagy lassabban haladt azok valószínűleg csak vesztik el a goldot a repair emelkedése és pár nerf óta, de ez ismételten a Blizz felelőssége nem a kereskedő vagy több arannyal rendelkező játékosok sara.
-
Mumee
őstag
Én csak a kiemelt részeket kritizáltam, nem az alap tézist, miszerint rengeteget lehet keresni AH-zással.
Én sosem árultam bosskilt goldért, sosem csináltam nézd nekem mekkora van típusú videót semmiről, illetve a PH-ra nem fröcsögni jöttem az írásaimról arról, hogy nekem mekkora van, hanem kifejezetten segítő szándékkal. -
dobolan
senior tag
válasz Rankerz #40616 üzenetére
Na jah, ebben nagy igazság van. Pont hétvégén néztem meg 300% feletti GF cuccomban milyen most a gold drop, és szánalom ahhoz képest , ami a játék indulása után volt. Blizzard akciója a botok ellen, csakhogy a bot ígyis-úgyis farmol, ami eddig neki 20 óra volt az most lehet, hogy 100, de magasról lesz@rja, míg a szerencsétlen muksó vért izzad, ha goldot akar farmolni. Szóval a botok elleni ilyen harc inkább az átlag usert sz*patja meg.
-
WayneGace
őstag
válasz radi8tor #40615 üzenetére
Pedig jól mondja Direct, a botok öntik az aranyat a játékba. Azok napi 24 órában termelik a goldot, így van sok embernek 1+ milliárd gold, meg ki tudja mennyi. Gold inflációt indítanak el. Mert egymás ellen licitálnak ah-ban, annak reményében, hogy majd eladják valós pénzért az itemet. Mivel így átlag felhasználókhoz is kerülhet egy egy itemért sok 10 millió, így ők is beszállnak a vérkeringésbe és ők is 10 milliókért vesznek. Szépen egyre értéktelenebb a gold. Gondolom olyan bot is van, ami felszedegeti az értékesebb itemeket l63, legendary, planek, stb.. Ezek szintén hatással vannak a játék gazdaságára.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Nordic
Közösségépítő
Részemről én mindent nulláznék, csak ugye akkor meg a blizznek nem lenne egy darabig bevétele megint, így ez sosem fog megtörténni.
-
mikromanus
veterán
Ha ott van DVD-n akkor miért akarod letölteni? Ha mégis ez a terved, akkro belépsz a neten a bnet accodba, hozzárendeled a kódot és leszeded a letöltőklienst. Azt csak futtatni kell és távoltartani a mocskos mancsainkat a programtól. Leszedi, kicsomagolja és telepíti is azt hiszem automatikusan. Csak amikor 100%-on áll a letöltés nem szabad lelőni a programot, mert hibás lesz a telepítési féjlok némelyike. Kb ennyi
eu.battle.netBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
ACT2-es farmnál érdemes Belialt lenyomni?
Úgy értem dobott már bárkinek bármi használhatót? Vágom hogy random meg blabla de ha nincs több esély arra hogy dobjon valami faját egy átlagos elithez képest akkor biza csak időkiesés...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SLYM
veterán
válasz mikromanus #40624 üzenetére
nincs optikai meghajtóm, azért. köszi, települ
mégegy gepre is feltelepíthetem a játékot? öcsémmel tolnánk, de nem egyszerre. ez lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Sirandrish #40626 üzenetére
Én le szoktam verni őt is, de elvileg semmi extra droprate dolga nincs, átlagos boss. Egyszer volt vele mákom: [link]
ha lehet máknak nevezni egy eladhatatlan gyenge legendaryt -
Sirandrish
legenda
válasz DjDanee87 #40635 üzenetére
Akkor én kihagyom...inkább kezdem elölről..
Míg elérek hozzá addig 3-4 elit pakkot levadászokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
mikromanus
veterán
válasz Nordic #40621 üzenetére
Egyszerű lenne a megoldás, csak valószínüleg kudarcnak ítélnék meg ha erre vetemednének, meg jönne a sok bullshitgenerator user, hogy a blizza legszemetebb, meg tuti görnyedten járnak, mert ekkora kampós orr cipelésénél elórehúzza őket s súly, meg ilyesm. Egyszerűen csak laddert kellene indítani a mostani mezőnytől elkülönítve. Monjuk lehetne a versenycél 1000000 elit kill infernon
(#40626) Sirandrish
Ha 5 NV van, akkor 2-3 garantált sárga + 5 kék + 2 tome szokott esni. Az nem rossz. Meg az ajtónállói az egyik legkönnyebb és legkiismerhetőbb elitek az actban. Ráadásul 1,5 perc alatt Beli is simán lenyomható a csicskás, meg kisbelis és nagybelis körrel együtt is.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
DeckardCain
senior tag
válasz Nordic #40621 üzenetére
A goldot kellene kiszedni a rendszerből(ban), csak hát ezt nem nagyon akarják.
Ha jó az adatbázis struktúrája, akkor megoldható lenne egy része jelentős humán erőforrás nélkül. (felszedett gold- ah tranzakciók- meglévő gold) vizsgálata nagy vonalakban. De egy bizonyos szinttől már nem lehetne elkerülni a tényleges emberi vizsgálatot, de egy ilyen bevételekkel rendelkező cég ne sajnálja már erre a pénzt.Ja és így utólag könnyű okosnak lenni tudom, de kellett volna account-hoz tartozó gold cap. Így az inflációt is vissza lehetett volna szorítani.
Ha ezek megtörténtek volna, akkor nem itt tartanánk..
-
killerjohn
addikt
előbb vettem egy ringet, 1.3 milláért:
+23 min dmg
123 int
55 vit
61 allres
81 loh
crit chance 4%jó vétel volt?
-
sto1911
veterán
válasz killerjohn #40644 üzenetére
Mennyit er valojaban?
-
drk88
senior tag
valaki atom dps act3 farm? tank vagyok
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs