- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #41447 üzenetére
Túléltem...hát láthatod a képen a bossba még 1-2 ütés kellett
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szallasi007
őstag
valaki tudna segíteni ghom-ot kicsinálni mert őt sehogysem sikerül
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Lézerparaszt #41450 üzenetére
Ide már 2. hete járnak ki a szerelők, de egyelőre még nem tudtak rájönni mi lehet a gond. Modemet cseréltek, hétfőn kábelt is fognak, de a hírek szerint a környéken komplett körzetek esnek ki bizonyos időszakokban. Délelőtt 11 és délután 5-6 között esélytelen 5 valort összeszedni, mert folyamatosan DC van a megszakadó net miatt
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Mumee
őstag
válasz szallasi007 #41452 üzenetére
Mumee#2882
Úgyis rég loggoltam be.
-
mikromanus
veterán
válasz szallasi007 #41452 üzenetére
Milyen karid van? Ha vannak jó armor és resist időszakos védelmei (pl barbár) akkor használhatod a felhőcske-sebzés-bugot. Szerintem nagyon nem pörögtek rá a témára eddig, így jó eséllyel még megvan
DH-val ki kellene próbálni, hogy a smoke screenre működik-e a bug. Az igen durva lenne
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz mikromanus #41448 üzenetére
Ez milyen "acsi"?Mit kell csinálni?
-
Thrawn
félisten
válasz Lézerparaszt #41454 üzenetére
Hogy érted hogy modemes? Mert kábelnet ez is (koax kábel jön a modembe) csak most éppen minden másnál rosszabb. Nem LAN-netet (optika) akartál írni?
mikromanus: Nincs DH-s bug
Mumee: Rekordidő alatt lesz meg Ghom szerintem
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sirandrish
legenda
-
mikromanus
veterán
válasz ProEvoFan #41457 üzenetére
Sirandrish jól mondja. Egyórás act 3 run.
(#41458) Thrawn
Nem is DH vagy más kaszt bug van, hanem Ghom méregfelhőjének a sebzés számítása bugos. Azokkal az értékeiddel számol végig amivel beléptél a felhőbe. Semmilyen hatóidő, vagy új képesség aktiválás nem befolyásolja. Pöpec kis rejtett tartalomBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Mumee
őstag
válasz szallasi007 #41462 üzenetére
Vegyél fel előbb.
-
Thrawn
félisten
válasz szallasi007 #41462 üzenetére
Várjatok meg ezt látnom kell
Lézerparaszt: volt nekem is, csak jókat tudok mondani arról a netről
mikromanus: streamelném én ha tudnám
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
aki esetleg végig vitte infernot, az "megkínálna" act 3 és 4 utosó questtel ? csak hogy meglegyen a választhatók questek között, leölném a bossokat de végigmenni nem nagyon van kedvem még1x az egész actokon, farmolni ugyis 1-2 t szoktam
Kobe#2932
később délután leszek fenn
-
szallasi007
őstag
Mumee a király ezer hála mégegyszer
-
Thrawn
félisten
válasz szallasi007 #41467 üzenetére
Öööö, most lement végül egyedül is Ghom vagy mi történt?
-
Mumee
őstag
válasz szallasi007 #41469 üzenetére
Igen?
Jó tudni, mert én nem léptem be sehova. -
Thrawn
félisten
válasz szallasi007 #41469 üzenetére
Ez fura mert eddig chaten beszélgettem vele és azt írta nem vetted még fel friendnek
szerk: Tessék, meg vagyok erősítvemaross:
[ Szerkesztve ]
-
-
szallasi007
őstag
jó na elnéztem, mindenkinek köszi kinek klikkben kinek lélekben
-
Diablo18
senior tag
Nyomjatok be pár The Wake v Sisters of mercy számot és küldjétek
garantált a játék élmény
-
Sirandrish
legenda
-
Tomics
addikt
Mik ezek az árak AHban?
Tome of secrets 200k / darab
Helles esszencia 1,3k / darabDe errort ír ha fel akarom rakni
Ez miért van amúgy? Valami hiba a gépezetben és most blokkolják az eladásokat?
PH! addikt since 2004
-
priti
addikt
Na végigtoltam inf act2-őt egyedül továbbra is nulla chd, chc mellett. Úgy ahogy mondtátok, hogy ha valamivel nem bírok azt hagyjam ki. Végül egyetlen pakkott kellett kihagynom (beszúrtam a képet), a többit kinyírtam, de rakásszor haltam. Szerintem itt csak a nagyszáj megy, hogy használj ezt+azt. Most ahogy így egyedül toltam sokáig (eddig inkább multiztam) szerintem tökmindegy milyen varit használsz, csak a cuccon múlik. MB-vel is ugyanannyi esélyed van, mint távolsági+teleport-tal. Úgy haltam többször, hogy lefog pirossal és mellémteszi a fagygömböt ami mire elindulhatnék eldurran. Na ezt a kettőt egyhelyben nem éltem túl soha. Ha teleport van bennt akkor sem tudnék semmit tenni ez ellen, szóval oltás hogy ezt meg azt kell használni és akkor megy. Ez teljesen random.
Mint a képen is látszik befutottam a lánc ellen a ficakba, de egy nagy kalap bug az egész gém, mert ugyanúgy sebzett a lánc, mintha benne álltam volna. Mindegy ot már kikerültem őket. act3 sokkal könnyebb nekem, csak repkedek a várfalon annyi mob van, sosem fogy el a vari. Megint lement vicc szintre szólóban, jó az eliteknél könnyen szívás van, de az összes többi semmi. act2 végén a BOSS csak harmadszor lett meg, elsőre majdnem, de akkor derült ki, hogy egy robbantás vagyok full életről ha nincs rajtam a DS. Másodjára én qrtam el. A lényeg, hogy a gém van totál elcseszve. Ha kikerülsz egy-egy pakkot akkor semmi, az a pakk meg esélytelen. Ergó elcseszték és nem én vagyok béna. Vagy ez szerintetek normális, hogy a boss-t ki tudom nyírni egy sima pakkot meg nem ugyanazon az acton? Ez szerintem büdös nagy tervezési hiba.Hardverlesen
-
mikromanus
veterán
Az elitpakkok mindig is nagyobb nehézségűek voltak. Ott kijöhetnek igen szemét kombók, míg a bossok viselkedése, képességei és fellelhetősége mindig azonos. Könnyű kiismerni és lenyomni. A fire chain az egyik legkegyetlenebb sebző képesség. Mondjuk a desecrator és esetleg az arcane hamarabb öl szerintem, de ez is kellemetlen. A képességek meg elvileg véletlen generáltak, de DH-val majd' mindig reflect damage képességet kapnak. A barbár is megkapta zsinórban hétszer ugyanazt act 3-on, meg egymás után kétszer az összehúzott pakkra a health link képességet is.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Rankerz
senior tag
válasz mikromanus #41484 üzenetére
Én azt vettem észre hogy ha rövid időn belül vannak az elit pakkok majdnem biztos hogy ugyanaz lesz az affix rajtuk. Gondolom a random dobókockának nincs ideje tovább sorsolni.
Bár így elég necces amikor a class számára legnehezebbet kapod 7 szer egy sorba ,repair hadd adja -
mikromanus
veterán
válasz Rankerz #41485 üzenetére
Á meg is van. Act 3 volt barbárral. ghom előtt próbáltam valort szerezni. Hét elit csomaggal találkoztam, abból mind nightmarish volt. Az melee karaktereknek nem kifejezetten a kedvence Az első négy azért lement halál nélkül. Ötödik és hatodik összecsúszott. Volt nightmarish-health link azonosság köztük. A többi eltért. (jail, frozen, elektromos, desecraftor, molten volt az tuti). Jó sorozat. Kétzszer haltam ezeknél, de meghaltak végül.
-
Nordic
Közösségépítő
Ahogy néztem a screenshotot, azon nem is lepődtem volna meg, ha ott nem fekszel be. A kis g*ci pókok, bármilyen kombóval combosakat ütnek. Olyan hirtelen tudnak rengeteg sebzést bevinni(főleg ha fastosak), hogy néha még reagálni sem tudok rájuk. A fire chain meg nem sebez a sarokban, ezt tapasztalatból mondom. Szerintem inkább a pókok csaptak le.
-
Cyberbeni
addikt
válasz mikromanus #41486 üzenetére
és akkor a végtelen wotb mire való?
@pitri: vissza a bejárathoz, kibelépegetsz és mindig újrakasztolod a blizzardot meg a hydrát. közben meg néha felrakod a DS-t is.
@ttt1: vedd ki belőle a gemet és add el Sirandrishnak 2M-ért.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Cyberbeni #41488 üzenetére
Végtelentett WotB csak a ww-menekülős buildnél van. Azt meg az nyomja akinek vagy önbizalma, vagy fantáziája, vagy önbecsülése nincs. Én adok esélyt az ellenfélnek. Ha tehetem nem sokat, de két wotb közt nyerhet
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Rankerz #41490 üzenetére
Rosszul gondolod.Ebbe kell egy70% chd kavics + a LoH ami benne van + 295 dex, és a fegyver egy isten.Én kipróbáltam.Majdnem +6k dmgt kaptam fegyver/pajzs párosnál...pedig az én fegyverem sem szar.Két kezessel mentünk act3ban, hullottak mint a legyek...Ez minimum 25 milliós tétel.De ez a 25 millió nagyon a minimum.
Én 40 millióról indítanám AHban...[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz mikromanus #41491 üzenetére
15000 armor és 1100 all resist nem esély a moboknak, 6,5-7k armor és 800 all resist igen.
-
priti
addikt
válasz mikromanus #41484 üzenetére
Legyen nehezebb, de ez nem nehezebb, hanem számomra lehetetlen. Ha 100x próbálom meg akkor százszor kereszt. Szabad terepen beránt középre és vége, mert kapom a láncot meg a csípést minden irányból, DS-t leverik rólam így nem jutok ki vele billentyűvel sem, teleport-tal nem jutok messzire és akkor nincs DS, mert annak a helyén van ergó pár pillanat alatt végem, olyan hogy távolról alig létezik ellenük annyira gyorsan másznak. Zárt részen dettó esélytelen. Talán ha nagyon gyorsan futnék, nem tudom, talán, de nem hiszem. Ehhez büdös nagy DPS kéne, hogy rögtön az elején leszedjem hogy csak 1-2 maradjon. Ez a pakk act4 végére kéne meglepinek, amikor a DPS-em már megvan hozzá, hogy átváltozva leszedhessem és akkor azt mondom, hogy nem változtam át időben, elkentek. Én voltam a béna. Itt ezen a fejlettségi szinten szólóban semmi keresnivalója ennek a pakknak. Vagy akkor legyen ilyen mind és akkor azt mondom, hogy az én fejlettségi szintem elégtelen, de erről szó sincs. Ez tervezési hiba.
(#41487) Nordic
Akkor meg pláne fals. Mit keresnek ezek ott?
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
Sirandrish
legenda
-
mikromanus
veterán
válasz Cyberbeni #41493 üzenetére
"csak" 8-900 all resist maradt, kb 24-28k life (cserélhető buildfüggő cucc változó). Act 2-ben inkább 800 resist és 9100 armor. biztonsági öv és ejtőernyő nincs, csak a szabadesés (3 offenzív pazsszív). Act 3-on 10k vagy 12k hibrid módban nyomulok, vagy full tankban (15k armor). Utóbbi picit lassúcska és az elitek így is találnak néha fogást. A fehér mobok meg mindig is csak ágyutöltelékek voltak. Ne mondjad, hogy egy fallennek ellened bárhogy is van esélye!. Mondjuk egy havert aki szó nélkül megállt a játékban miután hivatlanul becsatlakozott végül lecsapott egy "véletlen" odakerülő fallen 5 perc alatt, de ez nem jellemző
(#41494) priti
Ezekre a pók kombókra én is emlékszek. Hú, menynit szívtam a ZolaKula vérgyűjtésnél miattuk... Zsenge cuccban kissé szivatósak. Jóban is néha[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
"vissza a bejárathoz, kibelépegetsz és mindig újrakasztolod a blizzardot meg a hydrát. közben meg néha felrakod a DS-t is."
vagy ha kint találkozol velük, akkor elviszed őket egy barlanghoz, csak aztán nehogy DP-be kapd.@mikromanus: szóval ha épp a másik kezeddel izgatod magad, hogy milyen jó a barbid, akkor meg tudnak lepni, ó de sajnállak. nekem act3-ban sincs annyi védelmem, mint neked act2-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Sirandrish #41495 üzenetére
Ahogy az rmah-s fegyvereket nézem, azt bőven 250E feletti cuccként is el lehet adni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest