Hirdetés

Aktív témák

  • Mumee

    őstag

    válasz Gorneck #40593 üzenetére

    Kezdhetném videoival, amiből kiderül, hogy mint játékos máris lámának tartom.
    Olyan helyzetekről(összehúzott paklik)/bossokról csinált videot, amiről már ezrek csináltak és a legkönnyebbek barbárral/ezzel a buildel, és még csak nem is kiemelkedő inkább szánalmas. (Kiemelni 30 sec ghom killt azzal a bizonyos barbár buildel... még ha 3 sec lenne azt mondom ok...)
    Üzletember nem népszerűsíti magát fórumokon, mivel tudja hogy ugyan hosszú távon jól jön, de a beleölt idő főleg az elején, ahol a legfontosabb nem kifizetődő.
    Üzletember nem lutri 250-300k goldért öl bossokat másoknak, mivel főleg az elején 10 perc alatt lehetett többszáz milliót is keresni.
    Üzletember... ha (állítása alapján) többszáz millió goldos kezdőtőke nem volt elég, mint forgótőke, akkor máris megkérdőjelezhető a dolog, mert :
    at1 többszázmilliót fektett be "brutál fegyverekbe", amit ha üzletember (magyarán van esze) nem RMAH-n ad el hanem ebayen (vagy máshol), tehát nem "lutri" pénzeket keres vele, igen ebben az esetben 8e $ haszon lutri.
    at2 nem "üzletember" hanem ostoba, mert RMAH-n adta el

    "Kb ezer Dollárt fektetett be a RMAH-ba és júniusban kb 16 ezer Dollár forgalma volt, aminek kb a fele volt a profit."
    Ez a mondat teljesen értelmetlen, akkor most kb a felét fektette be vagy ezer dollárt?
    Ha ezer dollárt, akkor 15ezer haszna volt, ha a felét akkor nem ezer dollárt fektetett be, vagy nem 16ezer haszna volt.

    Na mind1 rengeteg olyan aspektus kiderül a hozzászólásból, ami nem egy okos "üzletember" ismérve, a videókból meg kiderül, hogy nem egy okos játékos, ezért írtam hogy csak mosolyogni tudok. :))

Aktív témák